Host Wavy “Gyógyszerek”: leírás, leszállás, gondozás és reprodukció

Kerti dekoratív lombhullató kultúrákat díszítettek a kertek és a háztartási telkek jelenlétével sok éven át. Gyakran virágcsökkenés ültetett a területükön a “Medicathod” fogadó. Ez az évelő liliomra utal. A növény korai virágai lehetővé teszik a kert, a kert vagy a virágágyás javítását.

Leírás

A undulata mediovariegata egy sűrített rizóma, amelyből nagy mennyiségű vékony és hosszú gyökerek levelek. A növényvilág jelenlétének gyökérrendszerét a nedves talajban való növekedéshez jó alkalmazkodóképesség jellemzi. A fogadó “gyógyszerek” tölcsér alakú virágok, amelyek nagyon hasonlítanak a liliomokhoz. Annak ellenére, hogy a rügyek egy gyökérből származnak, más formában, méretekkel és festéssel rendelkeznek. A levelek lehetnek a mérkőzés mérete, vagy eléri a 0,5 métert.

Világos zöld vagy szürke-kék levelek a központban festett fehér. A rügyek színezése gyakran kékes vagy világos lila. A virág mérete körülbelül 5 centiméterrel érkezik. A színtartó szár általában 0,8 méterre nő. Egy helyen a kultúra legfeljebb 10 évig terjedhet. Az üzemnek a következő előnyei vannak:

 • Vonzó dekoratív megjelenés;
 • Szokatlan gondoskodás;
 • fagyállóság;
 • jó hő-tolerancia;
 • A paraziták és betegség ellenállása.

A virágokat nem ünneplik a “Medicarigrers” -tól, nincs hátránya. Ez a gazdagép nem csak a terület díszeként szolgál, hanem nem teremt problémákat az ellátás során.

Reprodukció

Undulata mediovariegata, mint más típusú gazdagépek, a következő módon szorozzák meg.

 1. Fehér osztály. Az eljárás optimális időtartama tavasszal és nyár vége. A cserjéket egyidejűleg alkatrészekbe kell osztani egy éles késsel, lapáttal. A dugványok jó gyökereiért a kultúra lombozatát érdemes felemelni.
 2. Magok. Ez a módszer nem garantálja a termesztés során a fokozat összes jellemzőjének megőrzését, így ritkán használják. A fogadó tavasszal a téli rétegződés után vagy közvetlenül a fagyok előtt van. A palánták fejlesztése hosszú eljárás. A dekoratív vonzerő növény csak az élet 4. évét érheti el.
 3. Vegetatív módszer. A reprodukció ezen változata a leghatékonyabbnak tekintendő. A vesék mesterséges környezetbe kerülnek, ahol a megfelelő hőmérsékleten és a páratartalom növekszik. Néhány hét múlva a leszállási anyag új vesék elkülönítésére használható.

Leszállás

Ültetési anyag beszerzése A hullámos hullámosságot a piacon vagy a boltban lehet elvégezni. A növény kiválasztása során érdemes figyelmet fordítani a gyökérrendszer állapotára. Ezt az egészség, az erő és a jó vesefejlesztés jellemzi. Érdemes elhagyni egy gazdagép megvásárlását, amely már kibontott leveleket, mivel rossz lesz. A növényvilág alvó képviselője megőrzése lehetséges, ha hűvös és rosszul megvilágított helyen helyezkedik el.

A “Medicatod” házigazdája mind őszi és rugós időszakban is elvégezhető. Az eljárás legmegfelelőbb idő augusztus utolsó hetében vagy szeptember első napján. A kultúra ültetése humuszral van ellátva. Az igényes talajtakaró szerkezetéhez nem jelenik meg. A fogadó rosszul érzi magát a homokos és egy nehéz drinner szubsztrátumban.

Közvetlenül a talaj kirakodás előtt érdemes jól lépni egy szerves műtrágyával. A lombozat növények zöld színével érdemes választani egy jól megvilágított telek. Ha a lapok szürke-kékek, akkor a napnak naponta 2 órát kell esnie.

A kultúra ültetéséhez széles körben kell ásniuk Lunka, amely hozzájárul a gyökérrendszer vízszintes növekedéséhez. A gödörben érdemes hozzáadni a homokot, amely tőzegzel, trágyával, komposztnak.

Ezt követően a leszállási hely öntözés. A tervezés megkezdése előtt érdemes kiegyenesíteni az üzem gyökérrendszerét. A vese nem szabad elmélyíteni, nem lehet alacsonyabb, mint a földszint. A fogadó ültetésének végén jó, hogy jól öntsük, és a prioritási köröt körülbelül 2 cm-es tőzeggel megkínzik. Egy idő után a bokor növekedni fog, azonban nem érdemes átültetni.

Gondoskodás

A kertész véleménye szerint arra lehet következtetni, hogy a gazda gondozása nem nehéz. A növény gyakorlatilag nem igényel emberi figyelmet. A hullámos undula szereti a nedves talajt és a levegőt, így a kertésznek meg kell felelnie a szeszélyes növénynek. Az öntözés a kultúra költségeit időben, azonban nem érdemes kikötést. Túlzott öntözéssel elindítható a gazdagép gyökérrendszere. Az optimális lehetőség mérsékelten öntözés lesz este. Fit undulata mediovariegata 3-szor a szezonban:

 • első – az intenzív növekedés kezdetén;
 • második – a virágzás folyamatában;
 • a harmadik – A virágzás végén.

Az adagolót az ásványi és szerves alapon elvégzendő műtrágyákkal kell elvégezni. Eljárás elvégzése során meg kell követni a csomag utasításait. A talaj lazításának kell lennie, mivel a növény gyökérrendszere a földfelszín közelében található. Az úszást gyakran helyettesítik, mivel serkenti a nedvességtakarékosságot.

A gyomnövényzet nem zavarja a fogadó normális növekedését és fejlődését, mivel nem hagyja el őket élni. A betegségeket ritkán támadják meg a “Medicariga”, de a kártevők egy gyönyörű dekoratív növényt károsíthatnak. Bizonyos esetekben a kultúra támadhat Az egyetlen egy slug. Annak ellenére, hogy a lassúság és a külső ártalmatlanság, a parazita elég világos. Slugs szeretnek enni fiatal hostesses.

Amikor ez a kártevő megjelenik a cserjéken Segíthet mulasztás. Ebben az esetben érdemes használni nem tőzeg, de egy hét vagy törött zúzott kő. A Slug ezen felszínén nem feltérképez. Egyes virágvizek szerint a Mediovariegata házigazda nem igényel menedéket télen, de ez a hipotézis csak a déli régiókra vonatkozik. Növény, amely súlyosabb éghajlaton nő, néha meghal, amikor a fradbit gyökérrendszer tavaszi fagy alatt.

Annak érdekében, hogy ne kerüljön felszámolhatatlan, az őszi időben, hogy egy kicsit hullámos bíborot kell adnia.

A virágzási fázis vége után azonnal megcsípte a kultúrát. Ne felejtsd el a fogadó elsőbbségi körének mulchálását. Ebből a célból tőzegt, fűrészpor és még füvet is használhat. A tavasszal a mulcsot szerves műtrágyaként fogják használni. Ajánlott is A “phytoosporin” növény fele, vagy kezelje a dohányporot, hogy a növény ne támadjon csúszkákat.

Ne távolítsa el azonnal a “Medicarigrers” lombozatát, Ahogy hozzájárul a legjobb téli cserjékhez. Télen a fogadó el van rejtve a régi tűlevelű fák ágai.

A fentiek közül megállapíthatjuk, hogy a undulata mediovariegata a növényzet kiváló dekoratív képviselője, amelynek normális fejlődése a kertésznek szüksége lesz egy kis időre, erőkre és gondozásra a tavaszi, valamint az ősszel. A jó gondozás hálában gyönyörű, buja és egészséges cserjét kaphat személyes területen.

Tájkép trükkök a házigazdák termesztéséhez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: