Hydrangea “Pink Daimond”: Leírás, leszállás, ápolás és reprodukció

A hidrándulák egyre gyakoribbak az orosz kertek és a nyári házak számára. A virágos nemcsak a növény kiváló megjelenését vonzza, hanem a kedvezőtlen termesztési feltételekhez való alkalmazkodás képességét is. Az egyik legnépszerűbb buggy fajta tartalmaz rózsaszín daimondot.

Leírás

Hydrangea rózsaszín gyémántot jellemeznek nagyméretű dimenziók, magassága eléri a 2 métert, és szélessége – 300 cm. A növényt kemény függőleges hajtások, fiatal szárak barna-vörös színben festik. A lemezlemez sűrű, hosszúkás alakú fogaskerekekkel, a textúra kissé durva, és a szín sötétzöld.

Minden évben a kultúra körülbelül 30 cm-es növekedést ad. A nyári virágzás közepén kezdődik. A növény virágzatai nagyok, hosszuk – akár 35 cm. A virágzat alapja széles és laza, formájában reprezentálható piramisként vagy kúpként.

A nagymesek számos szorosan elhelyezkedő virágot tartalmaznak, négy szirmokkal.

Először is, a virágok szelíd krémes fehér árnyalatúak, majd a szirmok sötétedtek krémbe szerelve, fokozatosan rumpálták, és a virágzás végére szinte piros színű. A Blossom szeptemberig folytatódik. Egy ilyen változtatható színpaletta lehetővé teszi, hogy hozza létre a legtöbb bizarr virágos kompozíciókat a bemutatott fajtákból.

Jó “rózsaszín daimond”, és az a tény, hogy könnyű átutalni a növekvő nehéz körülményeket, Például a kipufogógázokkal teli berendezési bútorok nélkül növekszik, ezért a központi parkokban és a városi területeken ültethető. A kultúra másik érdekes tulajdonsága a fagyasztók által sérült, vagy mechanikusan megsérült hajtások helyreállítása. Ez egy fagyálló minőségű, amely legfeljebb -35 fokig áll, és a virágzat meglehetősen ellenáll a csapadéknak.

Leszállás

Semmi sem nehéz a cserje ültetésében, még egy kezdő szín is megbirkózhat ezzel a feladattal. A leszállás ajánlott egy árnyékos területen előállítani, mivel a kultúra nem szereti az egyenes napsugarakat. A növény több magas képviselői melletti növényt tudsz ültetni. Ha egy bokorot tervez egy nyílt térben, akkor nem várhat a jó aktív növekedésre. A legkedvezőbb talajtípus mérsékelten savanyú.

Az ültetési folyamat így néz ki.

 1. Csökkentse a lyukat 30-50 cm mélységgel. Az a tény, hogy a kultúra felületi gyökérrendszerrel rendelkezik – ezt a tényt a gödör nagysága határozza meg. A mélység is függ a palánta korától és a gyökérrendszer fejlődésétől.
 2. Tegye a kerámzit, a kis kövek vagy a törött téglák aljára – elvégzi a vízelvezető funkciót.
 3. Öntsünk 10-15 liter vizet egy gödörbe, és tegyen egy talajt, amely humusz, tű és tőze egyenlő részvényekben.
 4. Helyezze el a csemetéket úgy, hogy a gyökér nyak a talaj felszínén legyen, kiegyenesítse a gyökereit, és egyenletesen forgalmazza a gyökérrendszert.
 5. Öntsön gyökereket a talajjal és egyenletesen összezavarva.
 6. Tegyen nagy számú meleg vizet a célhelyen.
 7. Meleg fűrészek, zsetonok vagy zöldségmaradványok, 10 cm-es réteggel. A mulch hosszú ideig lehetővé teszi, hogy nedvességet tartsa a földön.
 8. Amikor a csoport leszállása, a következő példányban legalább 3 m távolságra kerülnek.

Gondoskodás

A bemutatott fajta gondozása egyszerű, de Néhány szabály fontos a megfigyeléshez.

 • A kultúra rendszeres nedvességre van szüksége, különösen ez az eljárás fontos a növekedés időszakában. Ebben az időben a gyökérrendszer nagy mennyiségben felszívja a nedvességet, ezért elégtelen nedvességgel, a Föld száraz lehet. Nézze meg a talajt mindig nedves.
 • Tavaszi időben szükség van a kultúra táplálására. A tápanyagok hiánya az izzadság és a sárgás lombozat alapján ítélhető meg. A műtrágyák a krétát, a tőzegt, a friss vagy száraz trágyát ölték. Engedélyezhető, hogy a virágot erjesztett italokkal táplálja, például kefir vagy szérum. A yellowness megelőzése érdekében citromlé megoldást használhat. Egy másik lehetőség egy vas-erőt, megakadályozza a levelek szárítását.
 • Fontos a növényi eljárás életében a metszés. Ez a manipuláció nemcsak egészségügyi ellátással, hanem esztétikai céllal is elvégezhető. A tavasszal el kell távolítania a fadereket, a fagyasztást, a sérült ágakat. Az erős szárak lerövidítése is lesz az őszi.
 • A meleg éghajlat növekedésekor a tenyészetnek nem kell a téli melegítésre. Amikor a durva téli körülmények között fennálló tartalom, egy példány kívánatos a fagyok elleni védelem érdekében, bár a fokozat téli ellenállásra utal. Mielőtt a fagyás ágakat meg kell égetni a földre, és megszórjuk a levelekkel. Különösen az ilyen téli képzésben egy fiatal növényre van szüksége.

Reprodukció

Oszd meg a tenyésztett fajtákat a következő módon.

Cherencia

Ahhoz, hogy új üzemet szerezzen a fiatal zöld dugványok készítésével, 2-3 teljes vesékkel. Ezután az ültetési anyag 2-3 órát tart a növekedési stimulátor megoldásában. A homok és a tőzeg keveréke alkalmas 1: 2 arányban való leszállásra. A szubsztrátum megteremtése előtt fontos, hogy nedvesítsük és növényi dugványokat, az alsó levelek eltávolításra kerülnek, és a felső rövidítés.

Egyfajta üvegház, az ültetési tartály üveggel borított. Egy hónap múlva a dugványok gyökerezik. Ebben az időszakban rendszeresen hidratálhatják.

Egy hideg éghajlat alatt a palánták csak egy évvel később készen állnak a transzplantációra, a meleg régiókban a kora őszi, de télen a fiatal másolatok fontosak az inspiráláshoz.

Ásás

A folyamatot tavasszal korán hajtják végre, amíg a vesék elbocsátják. Először sekély barázdokat kell készítenie, fekteted a fiatal erős hajtásokat, és megszórjuk a talajt. A nyár végéig gyökerezik, de erre szükséged van, hogy rendszeresen vigye őket. A hajtásokat is károsodni kell heti, tubercle kialakítására. Egy évvel később az üzem készen áll egy transzplantációra állandó helyre.

Osztály

A kultúra ilyen módon történő megszorításához óvatosan ásni kell egy bokorot a megállapított hő idején, anélkül, hogy a gyökérrendszert traumálna, és több darabra osztja. Az így kapott eljárásokat öblítjük és vágják le, majd új helyre ültetik.

Betegségek és kártevők

A bemutatott fokozatot megkülönbözteti a betegségek és a káros rovarok előtti erős mentesség, de helytelen növekedési feltételekkel, ez a probléma nem kerül ki a kulturális oldalt. Például, a nedvesség feleslegével, a zöld tömeg szárításával és dullázásával előfordulhat. Leggyakrabban az üzemet a következő betegségek befolyásolják.

 • Vérszegénység. A vashiány eredményeként keletkezik, valamint az árfolyamfolyamatok megsértésének eredményeként. Megtudhatja a betegséget a sárgás és szárított levelek által, amelyek összehajtogatják, szárítottak és ráncolhatók. Rügyek és ágak is készülnek. A klórózis elleni küzdelem érdekében “antiklórist” és “FEROVIT”.

 • Fehér rothadás. A betegség a gyökerei zónában kezdődik, amely a betegség hatása alatt nem tud szállítani bokrokat az élelmiszerekkel, és a haldokló. A betegség a fehér emelővel ellátott sötét szárú szárakat jelzi. Fitosporin, “Fundazole” fungicidek megoldják a problémát.

 • Szürke gnil. A betegség során a lágy szövetek gyengülése és leválása van, és a zuhany alatt szürkés pisztoly alakul ki. Az aszályban a sérült fragmensek elhalványultak és remekek, lyukak kialakítása lemezlapon. A betegségek leküzdése lehetővé teszi a kábítószerek “chistoral”, “Fundazoll”, “bánat”.

 • Hamis enyhe harmat. A betegség könnyen tanulhat a sárga-zöld válás a lombozat, amelyek fokozatosan sötétebbek és világosabbá válnak. A lemezlap belsejétől a lila vagy szürkés árnyalatú. A szegény hajtások által érintettek télen fagyaszthatók. Az “alin”, a “phytosporin”, a “topaz”, a “szomorúság” problémájának megoldása.

 • Rozsda és gyűrűs folt. Ezek a betegségek ritkán befolyásolják az üzemet, de ha ez történt, akkor a fertőzött példányokat meg kell pusztítani, mivel nincsenek módja ezeknek a betegségeknek.

A rovarok által bemutatott kultúra gyakorlatilag nem érinti, hanem bizonyos feltételek mellett, és problémát jelenthetnek. Ha a hortenzia legyőzte a webes kullancsot, akkor a készítmények “tiofos”, “Akarin”, “fittoerm”, “cipzár” képes lesz leküzdeni azt. A molluscid jól ütközik a csigákkal, és a TLI-től a “Phytoverm”, “Aktara”, “Spark”, “Bison”, “Akarin” pénzeszközök szállítható.

A betegségek és rovarok károsodásának elkerülése érdekében fontos, hogy a virágot a virág megelőzése, a növekvő időszak előtt és a virágzás végén.

Példák a tájtervezésben

Az esztétikai tulajdonságainak köszönhetően a különböző árnyalatok harmonikus túlcsordulása a virágzás és a hidrangea “Pink Daimond” visszaállítási képessége miatt gyakran használják a kert és a háztartási telkek tervezésére. A hosszú virágos időszak vonzza a virágvizet is.

Nagyon esztétikai kultúra a virágágyás központjában néz ki, kisebb növényekkel körülvéve. Azonban a készítmény előkészítésében ne felejtsük el, hogy a hortenzia sok nedvességet elnyeli, így a szomszédok kell választani az ilyen emberek, akiknek jó aszályuk van.

Nagyon szépen ábrázolt fokozatosan megjelenik a Tandem kompakt tűlevelű. Egy kollektív leszállás, festői kontraszt jön létre, díszíti a kerti utat. Gyönyörű kombinációk hozhatók létre, ha a hidrangeát a gabona kultúrák, a verbena és a clematis közelében tervezi.

Flower Bed Design létrehozása, Ne feledje, hogy a “Pink Daimond” fokozat nem alkalmas a narancssárga, sárga és vörös árnyalatok virágaival szemben, így az ilyen növényeket a lehető legnagyobb mértékben kipróbálják egymástól.

  A festői táj létrehozható, ha a bemutatott fajtát külön növényként tervezed – Gyümölcsfákkal körülvéve szépen néz ki. Ne felejtsük el a lehetőséget, hogy önállóan cserjék ollóval, és adj rendkívüli formát.

  A Hydrangea “Pink Daimond” áttekintése az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: