Interskol hófúvók: fajták és funkciók a működés

  Mechanized Snow Cleaning Aggregate Call Snowplow gép. Télen nagy mennyiségű csapadék zónákban meglehetősen nehéz ilyen berendezés nélkül. Az összes “Intererskol” hófúvó a piacon, a kompaktság, a manőverhatóság és a megfizethető ár miatt.

  Sajátosságok

  Interskoli egységeket hoztak létre a parkterületeken működésre, így kialakításukat úgy alakították ki, hogy tiszta hó az út szélén, keskeny helyeken, de az emberek sikerült alkalmazkodniuk ilyen berendezéseket a nyaralók és a magánházak számára. A gépeken fényszórók vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy kihasználhassák a snow eltávolító gépeket a sötétben, ami fontos, mivel a nap a munkanap előtt és végén üldögél, a területet alkonyatkor kell tennie.

  Pótalkatrészek és alkatrészek az “Interskol” tartalom eléréséhez, a gyártó gondoskodott erről. Általánosságban elmondható, hogy a fő csomópontok megbízhatósága kedveli a felhasználókat, a javítás nem szükséges gyakran. Érdemes azt mondani, hogy az Interskol Company az építőipari és kerti berendezések gyártásával foglalkozik, és megbízható gyártónak bizonyult, amely kiváló minőségű összeszerelő egységeket biztosít. A motor csavarozva van a kerethez vágott csavarokkal, amelyek megnövekedett megbízhatósággal rendelkeznek.

  Modern gépesített eszközök a föld és a hó eltávolítására már nem álom. Megfizethető költsége van, és a vállalat bizonyította, hogy egy kiváló minőségű hóeltávolító egység értékesíthető vonzó áron.

  Előnyök és hátrányok

  A hófúvóknak sok előnye van, köztük:

  • Könnyű karbantartás, mert az ország területén nehézségek nélkül, talál egy szervizközpontot vagy egy vállalati boltot, ahol a hóeltakarítási technikák eredeti pótalkatrészeit szállítják;
  • A készülék súlya helyesen kerül elosztásra, így még akkor is, ha egy kis csúszkán mászik, nem veszíti el az egyensúlyt;
  • A gyártó sikeresen kiválasztott több sebességet, amelyeken az egység működhet;
  • A hófúvó működése során nincs erős zaj, ami fontos;
  • A kerekek széles védelemmel rendelkeznek, és kívülről hasonlítanak a traktorra, mivel kifejezetten nehéz működési helyekre tervezték;
  • A hó hosszú távon eldobható.

  Működés után egyes felhasználók megemlítették a berendezések tervezésének jelentéktelen hátrányait. Például a fényszórók csak a motorral dolgoznak, így nem tudják lefedni a területet. A vezérlőgomb nem rendelkezik a kívánt kényelemmel, mivel nincs lehetőség az üzemeltető növekedésére.

  Eszköz

  Az Interskoli cégtől két hóválasztó gép két modellje olyan benzinerőművel van felszerelve, amelyek csak AI-92-en működhetnek, és az üzemanyag minősége különleges követelményeket biztosít. Ha alacsonyabb oktánszámú üzemanyagot használ, problémák fordulhatnak elő a jövőben, pontosabban, az instabil motor működését időről időre nyomon követik.

  A benzin négyütemű motor léghűtéssel rendelkezik a kialakításban, és a szelepei a tetején vannak elrendezve. Rama hegesztett. Elegendő erővel rendelkezik a motor és a test tartására. Van egy vödör építése, auger, amely levágja a hó. A fogantyú a kezelőpanel.

  A súrlódási sebesség, amely nyolc fokozatot biztosít, ebből hat előre és két ezelőtt. Külön figyelmet kell fordítani a tartós anyagból készült csúszda, amely a szükséges hó emissziós szög beállításával állítható be.

  A hóeltávolító gépek összes modellje országunk területén, Bykovo városában összejön, amely a külvárosokban található.

  Modellek

  “Interskol CMB 550”

  A készülék kialakításában egy kínai 4 ütemű motor van felszerelve, amelynek hatalma 5.5 ló. Pontosan a modell olcsó, kézi indítót biztosít a tervezésben. Ezenkívül a gyártó változó átviteli és súrlódási tengelykapcsolót biztosított.

  Szükség esetén blokkolhatja és kinyithatja a kerekeket. A vödör szélessége és magassága 570×535 mm. Nyolc sebesség van, kettő felelős a mozgásért, és hat – előre haladva. 70 kilogramm teljes tömege.

  Van egy speciális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a vödör a nanile hóból. A konfiguráció további rögzítőelemekkel rendelkezik a berendezések vagy a motor tárolására a megőrzési időszakokban.

  Ezenkívül a modell fényszórókkal van ellátva a LED-eken. A kerekek lenyűgöző szélességűek és kiváló minőségűvé válnak, mivel a hóeltávolítási technikák is kiváló tapadást mutatnak az alapítással.

  Autonóm világítás lehetővé teszi, hogy a terület kiváló minőségű tisztítását végezze el a nap bármely szakaszában. Vannak kifejlesztett primrák, amelyekkel a tengelykapcsoló együtthatója drága növekszik. A csiga van egy öv alakú, fogaskerék formájú, így simán belép a hó tömegére, még akkor is, ha már megnyomta. Megnövekedett termelékenység, a modellt a kibocsátási rendszernek két lépéssel kell ellátni.

  Ezt a modellt egy másik, továbbfejlesztett változat váltja fel, de megtalálható a piacon vagy a szakosodott üzletekben is.

  “Interskol CMB 650”

  Ez az egység könnyen versenyezhet a legtöbb idegen analógokkal. A kialakítás kézi indítót biztosít, így a berendezés költségeit nem haladja meg.

  A motor ereje 6 válaszol a hófúvó gépre.5 L. val vel., amelyet Kínában gyártanak. A benzinnel működik, súrlódó fogaskerék van. A vödör méretei milliméterben 560×540, ahol az első érték szélességű, és a második a magasság.

  A sebesség kevesebb, mint az előző modell, csak öt előre és két vissza, de ez elég ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan tisztítsa meg az expresszív területet. A hótömeget 12 méterrel dobja el.

  A szállítási szalagon tartós fémből készült csavar. Az elem speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a vágási rész lágy legyen, és anélkül, hogy a fagyon belépne a fagyba. A horony modern tisztító rendszert biztosít, ha szükséges, a kezelő beállíthatja az ereszcsatornát a kívánt szög alatti munkához. A Gruppes kiváló kapcsolatot biztosít az útfelülethez, van egy beépített fordított, amely segít könnyen elhagyni, ha a hóeltakarító berendezés egy hófúvásban vagy gödörben van.

  A gyártó két lépésre hó emissziós rendszert biztosított, innen és vonzó gépi teljesítmény a felhasználó számára. A telepített fényszórók lehetővé teszik a sötétben való munkát.

  “Interskol CMB 650E”

  Ez nem egy elektromos snowpressure, hanem a korábban leírt modell jobb önjáró változata, amely a tervezésben van egy dupla indító rendszer, azaz elektromos és kézi indító. A motor alatt a motor 6-os hatalmat mutat be.5 L. val vel., Van egy hűtőrendszer. Van egy benzin egység, az üzemanyagtartály térfogata 3.6 liter.

  A maximális távolság, amelyhez a hó eldobható, 12 méter. A vödör mérete 560×540 mm (szélesség és magasság). Két sebesség van a hátrafelé és öt mozdulattal. Teljes építési súly teljes konfigurációban 73 kilogramm.

  Előnyeit, akkor jelölje ki a képesség, hogy testre a forgatás az ereszcsatorna 90 fokkal bármely mellékhatás. Vannak a tervezésben és egy erőteljes világító eszközzel, hogy a naplemente után is eltávolítható hó. A gép futtatása minden körülmények között könnyen előállítható, és a kerekek csiszolása megfelelő tapadást biztosít az útfelületen.

  A kerék kamerát mindig sűrűn szivattyúzzák, hogy elkerüljék a berendezések működésének időpontjában.

  Kizsákmányolás

  • A gumiabroncsnyomásnak rendszeresen ellenőrizni kell, hogy a hóeltávolító gép megtartja-e a felülmúlhatatlan permeabilitását. Ez a bemutatott modellek bármelyikére vonatkozik.
  • A sebességváltó zsírját a használati utasításban előírt követelményeknek megfelelően választják ki.
  • A technológia megőrzésének időpontjában az összes munkafolyadék egyesítése, fontos csomópontok kennek.
  • Érdemes megváltoztatni az olajat 15 órán keresztül töltött.
  • Különös figyelmet fordítanak az átviteli öv állapotára, mivel bizonyos időszaka van, amely után a részt kell módosítani.

  Ha egy súrlódási gyűrűt választott egy hóembert, akkor a méretét figyelembe veszik.

  Snowflower Áttekintés “Interskol” SMB-650 Lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: