Japán Beeskeleton: Leírás, leszállás és gondozás

Japán lázadó – egy nagyon szép cserje, amelyet a telkek tulajdonosai választanak ki, nemcsak a szép megjelenés miatt, hanem abszolút módon is. Az ilyen tenyészet termesztése még a kezdő kertész is alkalmas. Elemezzük a növény leírását, és hogyan kerül sor a leszállás és a gondozás.

Sajátosságok

Japán lázadó – díszítő növény, amelyet mind a lakás körülményei, mind az utcán termesztettek. A zöld cserje leírása azt jelzi, hogy a Krone csodálatos, fényes és szokatlan. A lemezlemezeket sötétzöld árnyékban festjük, de fényes vágásuk van. A cserje szórólapjainak dimenziói nagyon lenyűgözőek, és sűrű felületük van és meglehetősen húsuk van. Az örökzöld dekoratív fák gyönyörű gyümölcsökkel rendelkeznek.

Évente a pszeudolavr 15-20 centiméter magasságban nő, de a természetben akár 7 métert is növekszik. A Becklet Bloom júliusban jön, amikor a növényt tiszta zöld és sárga virágzat borítja. Otthon, a növény virágzik rendkívül ritka, mivel nem mindig elegendő hűvös időszak a veseképződéshez. A rügyek megjelenésének biztosítása érdekében 2 hónapra van szükség ahhoz, hogy a növényt 2 és 10 fok közötti hőmérsékleten tartsa.

A gyümölcsök szeptemberben nőnek, és szinte októberig tartanak ágakon. Az üzemet megkülönböztető módon megkülönböztetik.

Népszerű fajták

A japán népszerű fajták felfedi “Latifolyus albumagripatus”, jellemzi a fényes zöld szórólapok jelenléte, fehér csíkokkal a széleken. “Albumagpatus” Hasonló módon néz ki, de a levéllap vágás szűkebbnek tűnik.

Fajta “Hold” A gyönyörű olíva színű lapok sárgás túlcsordulattal festettek. Széles és zöld színű.

Fajta “Medioliktus” A tányérok és a zöld csíkok egy gyönyörű arany színét azonosíthatja, mint a határ. A Microfillaus kis zöld levelekkel rendelkezik, arany határon.

Cserjefajta “Aurea” a zöld vágás és a fényes sárga hosszirányú csík jelenléte jellemzi. “Owatus Aureus” egy törpe, és apró lapok ovális alakúak. A lemezlemezek színezése világos sárga szerencsejáték kombinációja smaragd hosszirányú csíkkal.

Cserjefajta “Bravo” sötét zöld fogaskerékkel rendelkezik. Néhány lapos lemezeket díszített foltok sárga, bézs, fehér vagy ezüst árnyalatok, található akár a központban, vagy a szélek.

Más híres Becklett fajtái közé tartoznak a fajták “Marik”, “Microfillaus Auregagatus” és “Ecstasy”.

Az otthoni növekedés finomságai

A helyiségcsapágy tökéletes komponens a bonsai kialakulásához. A növény gondozása elvileg nem különbözik az utcai cserjékhez szükséges mértéktől. A csapágyat öntözni kell, takarmányozni, permetezni forró napokban, valamint meleg napok az erkélyre. By the way, a permetezés szükségszerűen és az akkumulátorok bekapcsolásakor. Ezenkívül meg kell ismernie a rendszeres transzplantációt. Az élet első 3 éve megváltoztatja a potot évente, majd 3 év alatt elegendő lépés lesz.

A legtöbb esetben a növényre is szükség lesz a mesterséges megvilágításra is, különösen akkor, ha a szobák ablaknyílása északra néz. A lapozást szükség szerint úgy végezzük, hogy gyönyörű megjelenésű megjelenésű megjelenésű legyen. Fontos, hogy rendszeresen megszüntesse az összes szárított, elavult vagy bármilyen módon elrontott folyamatot. Ha az otthoni bequelet elkezdi lombozatot esni, akkor a cserje szükséges kezelését kell elvégeznie.

A hőmérséklet nyáron 18-20 fokon belül kell lennie, és télen 2-10 ° C-on tartandó.

A pot lehet műanyag és kerámia. A legfontosabb, hogy a csomagolás térfogata lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezze el a gyökérrendszer belsejét. Ha túl kicsi a túl kicsi, túl kicsi, akkor a talaj savasodását és ennek megfelelően a növény halálát okozhatja. Az otthoni használatra szolgáló talaj jobb választani a laza és tápláló. Teljes munkaidő, hogy megvásároljon egy kész szubsztrátot, amelynek célja dekoratív lombhullató cserjék egy lakásban.

Hogyan kell nyitni a földön?

A kertben lévő kertben lévő becklet ültetése csak részben árnyékos téren történik. Fontos megjegyezni, hogy a napsugárzás feleslege a cserje lombhullató lemezeinek és alvásának díszítésének romlásához vezet. A kultúra talajra vonatkozó különleges követelmények nem állnak rendelkezésre. A legjobb megoldás a lap talajrészének kombinációja lesz, ugyanolyan számú tőzeg, páros részek vagy kerti föld, valamint a folyó homok. Ha a kiválasztott területen lévő talaj savanyú, akkor azonnal lime-t kell tennie.

A májustól szeptembertől egy nonszensz vagy esős napon belüli kirakodást tartanak. A kút úgy van kialakítva, hogy mennyisége többször magasabb, mint a gyökérrendszer nagysága. Az alján egy vízelvezető réteg alakul ki, amely téglából, zúzott kőből és agyagból készül. Ezután a komposztot elhelyezzük, vagy humusz, majd a talaj. A palántát függőlegesen a gödörbe helyezik, gyökerei elaludnak a talajba. A végén a felület tömörítve és alig öntözött.

Hogyan kell törődni?

A japán esszé ellátás a vegetatív időszakban, valamint a téli hónapokban a növény hibernálásban nyugszik. A hideg időjárás kialakulásával elegendő csak a gördülő kör tőzeg, fűrészpor vagy száraz lombozat megjelölése. A fiatal cserjéket a burkolat vagy a mezőgazdasági.

Locsolás

A kultúra öntözése mérsékelt, de rendszeresnek kell lennie. Veszélyes a kultúra esetében mind a túlzott hidratálás, mind az öntözés hiánya. Általában navigálhat a talaj felső rétegén, amely szárazra van szükség. A forró nyári hónapokban a lemezlemezek mindössze hetente permetezhetők.

A hideg esős heteknél az öntözés egyáltalán megáll, mivel a talajnak meg kell adnia a lehetőséget, hogy megszáradjon.

Podkord

A műtrágyák japán műtrágya szükséges, valamint bármely más növény. A tavaszi időben a növény nitrogént igényel a zöld rész növelése érdekében. Ezután káliumot és foszforot tartalmazó ásványkomplexek stimulálják a vesék fejlődését. Télen a pszeudoláv etetése nem szükséges, mivel a bokor hibernálásban van. A műtrágyák a következőképpen készíthetők: 50 g urea a tavasz elején, foszfor-potash műtrágyák a nyár közepén, végül 300 gramm haza mész ősszel a Resetock alatt.

Ritkítás

A japán ereszek teljes körű vágása semmiért, de a rendszeres elváláshoz szükséges. A tippek ilyen feldolgozását a növény növekedésével és fejlődésével kell előfordulni, hogy a bokor térfogati, de kompakt legyen.

A tenyésztési módszerek

A japán méheket a Desklet három fő módszerrel szorozza meg: magok, dugványok vagy osztási módszer segítségével. A gyökér szétválasztása bonyolult, és nem mindig hatékony feladat, ezért ritkán sürgős.

A legnépszerűbb módon a shilling. Gwigs 5-6 centiméter hosszú, júniusban vagy júliusban. Fontos annak biztosítása, hogy minden szelet legalább fuga, és maga a felület zöld volt, és nem a fa alá tartozó.

Ha lehetséges, akkor a bokor, amely már átlépte az 5 éves korú jelet. Miután a száron eljárás szükségszerűen feldolgozza a gyökér stimuláns, például, „root”, és azonnal behelyezzük az előkészített táplálkozási talaj, található a üvegházban.

A szubsztrátum jobb, ha kétrétegű, amelynek alsó rétege a folyó homokból áll, és a felső – a laza talajból. A teljes gyökerek 1,5 hónap után jelennek meg.

Nyáron jobban reprodukálják a beeskeleton magokat. Az eljárás előkészületei további 4 hónapig kezdődnek – a magokat 0 és 2 fok közötti hőmérsékleten rétegezzük. Amikor a bőrt magvakra főzik, akkor már elhelyezhetik őket. Az elő-bőrt eltávolítják, és a minták maguk is fertőtlenítik a mangán. A leszállást laza, termékeny és nedvességtartalomban végzik. Az egyes tartályok szedése akkor történik, amikor a hajtásokat 3-4 centiméterrel húzza ki.

Betegségek és kártevők

A japán lázadó gyakran szenved a betegségek és a rovarok támadása, valamint a helytelen ellátással deformálódott. Például a napfény elégtelen áramlása arra a tényre vezet, hogy a hajtások túlságosan feszültek. Oda-vissza, Az elégtelen megvilágítás hozzájárul a pigment eltűnéséhez a lemezlemezektől, és ennek megfelelően a megjelenésük romlása. A vágott levelek vágása azt mondja, hogy a cserje a napban található. A levelek sárgulása és fokozatos fikciója túlzott öntözést jelez.

Az azonnali intézkedések elfogadása nélkül a beállók is meghalhatnak. Az állandó stagnálás jelenléte a felesleges öntözéssel együtt az a tény, hogy a kultúra megszűnik. Ha a rovarok hatásairól beszélünk, akkor a Pseudolavr leggyakrabban a Pawolavr szenved a Pawless Tick, Shield, Materdry és Phon. Rendszerként megfelelő inszekticidek vagy kolloid kén oldat meglehetősen hatékonyak velük. A betegségekből, szabályként rozsda és penész.

Tehát hogyan lehet megbirkózni ezekkel a problémákkal elég nehéz, sokkal jobb, ha a megelőzést olyan gombaölő szerekkel végezzük, amelyek csak esős időben érvényesek.

Alkalmazás a tájtervezésben

A legjobb japán méhek asztali megjelenése egy élő vérzés vagy a határon élő állatok formájában. Az érdekes összetétel képes lesz létrehozni, egyszerűen az egyik és ugyanazon kultúra különböző fajtáit. Ugyanakkor a “tiszta” zöldes színes lapok másolatai jobban használják a fényesebb színek hátterét. Szervesen felnéz egy termesztett csapattal, amikor kerti alakokat hoz létre. Az extrakciós fajták alkalmasabbak az alpesi csúszdák kialakítására vagy az épületek kőfalai közelében.

A hordozó sajátosságairól lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: