Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Minden személy, mivel a gyermekkori nyír. Ezzel a fával sokan elfogadják, tündérmesék és népi legendák. Ez a kultúra szinte mindenütt növekszik – mind a háztartási területeken, mind a települések közelében található erdei övekben. A gazdaságban a fürdő seprű, a berakok, mint tűzifa készítésére szolgál. Nyírfa különbözik az egyéb kultúráktól, a gyors fejlődési és dekoratív jellemzők.

Botanikai leírás

Birch Hang – Latin név Betula Pendula, Rod – Birch (Betula), Birch család (betulaceae). A kultúra más nevekkel is rendelkezik – szakáll nyír (Betula verrucosa), nyír sírás, nyírfa nyírfa.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A kultúra különleges vitalitása – Meso-rétegelt lemez. Ezek közé tartoznak a különböző fák és cserjék. Ezek a növények, a víz újraindításának veséje a talaj felett helyezkedik el, a magasság 8-60 méter. Különleges körülmények között a nyírfa akár 35 métert is növekszik, a törzs átmérője 60-80 centiméterből változik. Egyetlen törzs és egy üres korona, egy sima fehér kéreg, amely vékony rétegekkel összezúzható. Közelebb a gyökér törzshez, fekete és szürke és durva lesz. A fiatal BEREZ törzsje kezdetben barna árnyalattal rendelkezik, és közelebb 10 éves.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A nyír egy hálószobás növény, azaz a különböző padlók (pestile és ragadós) virágzása egy kultúrán található. A női gyümölcsök tavasszal jelennek meg, amikor virágzik. Férfi fülbevaló – ősszel. Növekszik a gerendák 1-4 darab, a növekedés során a fülbevalók hosszabbított 2-4 alkalommal. A virágzás júniusban történik, 15-20 napig.

A fajok nyírfa ágai – lógtak. Fiatal ágak, hogy egy év, általában van egy vörös-barna árnyék. Ők szemölcsös mirigyek.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Vese vörös-barna színű növények, ragadós, specifikus illatú és gyanta ízléssel. A levelek anatomoto-morfológiai jellemzői: A hossza 3,5-7 centiméter méretű, szélességű – 2,5-5,5 centiméter, háromszög-rombuszos vagy deltid alakú, bikonolátszélekkel.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Miután a levelek virágoztak, a felületük ragadós és sima lesz. Egy ragyogó levél elülső oldalával, sötétzöld árnyalatával, a felület oldalán matt és zöld oldalán. A cuccok mérete kicsi, 2-3-szor rövidebb, mint maga a lap. Regin értéke rendszeres.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A nyír leveleket a környezet környezeti jellemzőinek (szennyeződési fokozatok) meghatározására használják, erre az aszimmetria ingadozására szolgáló eljárást alkalmazzák (ezek kisebb eltérések a tükörszimmetriától). A kis eltérésekkel megítélheti a mellékhatalmak hatását. Az értékeléshez öt ponttal rendelkező skálát használnak, ahol az 1 pont a norma, és 5 pont kritikus állapot. Aszimmetria 5 pontban, a nagy közlekedési és ipari kibocsátás nagy mutatójával rendelkező területeken történik.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A kultúra ilyen körülmények között növekedhet, mivel magas por- és gázöntési jellemzőkkel rendelkezik. A gyümölcsöknek ovális alakja és kis szárnyai vannak. Egy fülbevalóban az anyák száma elérheti az 500 darabot. Szeptembertől kezdődően, február végéig, a nyírfa esik gyümölcsei.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A nyírfa meglehetősen intenzív növekedése van, de gyökérrendszere gyenge. Erős szél vagy viharok alatt a fa leginkább érzékeny. A Kultúra kedvező körülmények között a kultúra 120-150 évig élhet. A BIRCH A pozitív fényviszonyokhoz való hozzáállás egy könnyű szerető kultúra, néha egy kis árnyékolás megengedett.

Van egy dekoratív törpe kilátás a nyír of a perem – nyírfa a törzs. Az ilyen kultúra kisebb méretű, amely a vágás kialakításával szabályozható.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A növekedés anyaga

A nyírfa elég széles növekedési köre van. A nyírfa erdőkben 2100 méteres magasságra osztható. Oroszországban a nyírfürdők élőhelye az ország egész területére kiterjed – az uralok, a nyugat-szibériai, a keleti szibéria, a kivétel az extrém északi és déli régiók. A legnagyobb terjesztés az európai részen és a középső sávban van. Oroszország területén, a kultúra Nyugat-Európában, Közép-Európában, Észak-Amerikában él.

Bereza előfordul mind a birchingsben, mind a vegyes lombhullató erdőkben. A sztyeppekben sajátos “erdő-szigeteket” formál. Könnyen növekszik a tüzek helyeiben, elhagyott területeken, régi házak tetője, közúti.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Népszerű fajták

A nyírfa nemzetsége körülbelül 40 faj, a nyírfa a legnagyobb népszerűségévé vált. A kultúra csemetékei elég fagyállóak, képesek túlélni a hőmérséklet -40 ° C-ra.

“Dalacarly”

A nyírfa születési helye – a skandináv-félsziget, az európai területen Oroszországban, egy ilyen fajta ritkán található. Jól létező, más típusú lombhullató fákkal. Főként az európai tereprendezéshez. A fa is a kertészek a helyszínen.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A kultúra könnyű, előnyben részesíti az átlagos páratartalom talaját, nem igényel nagy mennyiségű hőt. A fő jellemző és a különbség a fajta között mélyen szétszóródik a levelek formájában. A Dalacarly Birch üres koronával rendelkezik, lógó ágakkal és közvetlen törzsével. 20 méteres magasságig nő. A gyökérrendszert vékony oldalsó gyökerekkel ellátott rúd formájában ábrázolják, közelebb kerülnek a talaj felső rétegeihez.

“Purpuria”

Nyírfa “purpuria” (purpurea) szokatlan árnyalatú levelek és kúpos korona, sötét kéreg, fekete és szürke. A növény kicsi és keskeny, sokáig növekszik, a warthogy ágak. A magasság eléri a 10 métert, és a korona átmérője 4 méter. A rhombikus levelek formája, a szín sötét vörös a fiatal fajtákban, a lombozat sötét lila árnyalatúvá válik.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Vékony és cukros területeken nő. Lehetetlen a felszín alatti víz hasonló helyszínének megengedése. Könnyű gondolkodású kultúra, az árnyékban zölden kezdődik.

Királyi fagy

A “Royal Frost” fokozat egy koronát egy piramis formájában, körülbelül 9 méteres magasság elérése. Bordeau-lila levelek, sima felületű, rombikus formája. Fehér kéreg, fiatal fák – bronz.

A fajok nyírfa fény, de egy kis árnyék megengedett. A légkör légkör instabil, de szabadon lakik a különböző kompozíciók, savasság és sűrűség a talajok.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Előnyös a betűk, a loams, a lecsapolt, gyengeség és a mérsékelt talajok nedvesítésére.

“Krimson Frost”

A kultúra 20 méteres magasságú, korona lefedettséget eredményez – kb. 6 méter. Birch “Climson Frost” egy elágazó, levél esik, gyorsan növekvő fa. A levelek ovális-ovoid alakúak, felfelé, szín – bíborvörös.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A fajta a világítástól és a “virágzó” -tól függ, csak jól megvilágított területeken. Nem igényel állandó öntözést, a nedvesség csak száraz időszakokban szükséges. Fagyálló kultúra.

“Laziniat”

A fajta fő különbségei Crohn az ovális és robusztus hajtóművek formájában vannak. A “Laziniat” magassága 12 méterre nő. Fehér törzs, fiatal hajtások – barna.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Elég fagyálló, de a fiatal fák mérsékeltek egy évre. Könnyű kultúra. Előnyben részesíti a lángot és a mintavételi talajt, nem tolerálja a talajvizeket. Instabil a rossz légköri körülmények között.

Youngii

Youngii Birch egy törzsön – egy kis méretű fa (törpe), forró koronával rendelkezik egy esernyő formájában. A fajták ágai lógnak és eljutnak a föld felszínéhez, időszakos vágásra van szükségük. Gyorsan növekszik – legfeljebb 100 centiméter évente. A vakcinázástól függő pammer kultúrák. Életélet – 120 évig.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Fehér kéreg, fiatal korban – barna és hasonlít Olh. Háromszög levelek és a végekre mutatott. A gyökérrendszer jól fejlett, de alacsony mélységben található.

Fagyálló. A téli időszak alatt károsíthatja a különböző rágcsálókat.

“Költségek dvarf”

Nyírfa “Költségek Dvarf” (1978-ban nyitva áll az USA-ban) – A miniatűr méretű miniatűr méretű, nyitott koronával, a levelek olyanok, mint egy páfrány. Erősen boncolt formájuk van, a méretek elérése 5 centiméterrel.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A kultúra fő különbsége egy törpe forma. A fa magassága nem haladja meg az 1,5 métert, szélességet – 1,8 métert. Növekszik a területeken szinte bármilyen talajjal. Nagyon fagyálló és könnyű csésze, bár kis árnyékot készíthet.

Egyéb

  • Hosszú törzs – listázási fokozat egy esernyő koronával. A fa magassága 10 métert, a korona szélességét – 5 méter. Nagy méretű levelek fényes felületen, legfeljebb 10 centiméter lehet. Fehér színű kéreg.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

  • “Ropogós” – A nyírfa magassága legfeljebb 8 méter. Mély alakú mély levelek, világos zöld. Könnyű és fagyálló kultúra. Könnyen elviseli a száraz időszakokat.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

  • “Grazilis” – Ez a legelegánsabb és nyitott minden rizites formából. A magasság eléri a 10 métert, de elég lassan növekszik. 20 évig körülbelül 5 métert növekszik. Fagyálló, nem fél az aszálytól.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Leszállás és gondozás

Birch egy lógó, növekszik a városban, ritkán él több mint 150 év. De a jobb leszállásnak és gondozásnak köszönhetően az életkor elérheti az 500 évet. Hogy saját fát termeljen, először is szükség van arra, hogy vegye figyelembe a talaj állapotát. Meg kell nedvesíteni és jó leeresztő réteggel kell rendelkeznie. Semmilyen esetben a közeli felszín alatti vizek. A szeletek kultúrája nem fél, de száraz időben időben öntözésre van szükség.

A vetőmag leszállás közvetlenül a gyűjtemény után történik.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A csírázáshoz különleges feltételekre nincs szükség, elegendő hűvös és jól megvilágított üvegház. A magokat egy rakott mulch talajra rakják. A vetőmagok után az egyes edényekbe kerülnek, és hűvös helyen tisztítják. Tavasszal, amikor a fagyok véget érnek, a palántákat nyitott földre ültetik. Ha a kultúrát azonnal a nyitott talajba ültették, akkor a csemeget két évig nem lehet átültetni egy új helyen.

Nyírfürdők, akik gondoskodnak, a legmagasabb pillanat elegendő világítás. A hajtások közötti távolság körülbelül 4 méterre kell lennie. Vízfa azonnal a gyökérhez. A diszperziást követő poliberry-t gyakran kell tartani, de kis mennyiségű vízben.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A jövőben a Krone Birch nem dobta el túl sok árnyékot a webhelyre, egy Secateur és olló alkotja. A fa számára a korona öntési formája volt, meg lehet állni. De mivel nehéz megtenni magának, jobb vásárolni a boltban már graft csemete.

Reprodukció

A nyír reprodukciót az eredmény alapján kétféleképpen lehet tartani.

  • A természetben A növény annyira élénk, hogy csírázhat a helyén, ahol a tűz egyszer történt. A reprodukció általában nyílt területeken történik, a női virágzatokból származó magok. A gyümölcsfa csak 10 évig kezdődik. Takarmány magok 2-szer: egy darab ősszel, másodlagos tavasszal.
  • Mesterséges reprodukció Dekorációhoz használják. Ahhoz, hogy elkezdődjenek, a magok érettnek minősülnek – lehet ezt meghatározni, hogy milyen intenzíven a fülbevalók. Az érés az őszig tart.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Betegségek és kártevők

Kártevők kezdenek megjelenni egy gyengített fa – ez lehet Runtifiers, Birch szivacs, bálna, chaga. És Chaga parasitis csak élő nyíron. Raidok Selyem utca Caterpillar, Trubber Trucks, May Zhukov általában a levelek alá tartoznak.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A fa kérgét többféle rovar szolgál egy különleges hely, hogy megteremtse a lárvák – ilyen eljárás is árt egy fa.

Használat a tájtervezésben

A nyír praktikus dekoratív fajták nagyon jól kombinálhatók a különböző sziklák fák és cserjék. Például, tűlevelű kultúrákkal Egy érdekes kontrasztot hozhat létre – a nyír bukásakor tetszik, és a tűk zöld maradnak.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

A dekoratív kultúrák legnépszerűbb nyírfa. Az ágai szigorúan lefelé és rendszeresen szükségük van. A koronát a legérdekesebb formák kaphatják.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Szakáll nyírfa tereprendezési területekre – Erdei parkok, sikátor, magánburkolatok.

Jellemzők és fajták a Birch by Pole

Bővebben a nyir történetről A történelem Lásd az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása