Jellemzők és reprodukciós szabályok Forsi dugványok

  A Forzing korai hosszú távú cserje, aki nagyon bőségesen virágzik, a kora tavasszal felhívja a figyelmet. Nagyon gyakran a professzionális kertészek és gyakran amatőrök gyakorolják a Forsius tenyésztését a Parataging segítségével. Ez a módszer az egyik kevésbé zavaró és időigényes az összehasonlításban, például a magvak reprodukálásával. Találjunk részletesen, hogyan kell megfelelően felkészíteni a növények levágását az őszi vagy tavasszal, hogyan ültethetik őket nyílt és zárt talajba, valamint olvassák el a szakemberek ajánlásait ebben a kérdésben.

  Leírás

  A forzition egy dekoratív cserje virágzó kora tavasszal. A növény előtt a levelek megjelennek, az ágai teljesen borítottak fényes sárga miniatűr virággal. Ez a növény különösen releváns a Dachas és az ország magántulajdonában való leszállás tekintetében, mivel nagyon szerény. Körülbelül 13 fajról ismert, amely gyönyörűen növekszik az ország középső csíkjában. Ennek a növénynek az az előnye, hogy különböző módon függetlenül szaporítható.

  A tenyésztési feltételek

  Forion tenyésztés A következő típusú dugványok:

  • zöld (hajtások, amelyeken legalább 10 csomópontot késik késői tavasszal);
  • Nyár;
  • Ősz.

  Az ősz vége sok növény számára pihenőidő kezdete. A Forzing számára ez a tökéletes idő a vágások vágásához. Az éves cserjék ágaknak látható károk nélkül kell lenniük, esélyek és hajlítások. A legjobb, ha a hideg időjárás kezdete előtt levágja a dugványokat, bár egyes kertészek azt állítják, hogy még a fagy is vághatók.

  A dugványok reprodukálása tavasszal is, május végén és a nyár elején.

  Előkészítés Chenkov

  Hogy megszorozzák a növényt az őszi esőzéssel, Nagyon fontos, hogy maguk a dugványokat tisztítsák meg.

  • Megnyugtatni kell erős, furcsa, lehetőleg ebben az évben. Az ajánlott hossz kb. 15 cm, akkor 20.
  • A felső vágásnak egyenesnek kell lennie, és az alsó szögben van. Ez történik, hogy tovább növelje a fiatal gyökerek oktatási területét.
  • Meg kell tartania a távolságot, hogy a széltől az első csomópontnak mindkét oldalon egy vagy két cm legyen.

  A vágás csökkenését a tavasz elején hideg helyen küldjük el. Olyan lehet, mint egy pince és hűtőszekrény. Sok dugvány könnyen társítható egy tárolócsomagba.

  Néhány kertész felvidítja a dugványokat a hóban, de jobb, hogy ne kísérletezzen kezdőknek.

  Zöld dugványok tavaszi reprodukcióban lehetséges, ha a növény fiatal, erre, a hajtások, amelyek nem több mint egy év. Általában a Forzia virágok után azonnal károsítják őket. Ideális idő – május vége és június eleje. Ha a jövőben a talaj nedves lesz, akkor a zöld dugványok bármilyen probléma nélkül gyökerezik, a legjobb, ha olyan hajtásokat választani, amelyek csak elkezdődnek, optimális hosszuk 15 cm-nek kell lennie.

  A vágott ágakból származó levelek nem kell eltávolítaniuk. Ha nagyon zavarnak, csak néhány alacsonyabbat távolíthat el. Csak a leveleken a jövőben lehet megtudni, egy fiatal csemeték összeomlik, vagy sem. Ha elkezdenek, akkor ez azt jelenti, hogy a növény nem hagyta, hogy a fiatal gyökerek.

  Zöld dugványok, tavasszal vagy nyáron vágva, különleges növekedési stimulátorban áztathatják – felgyorsítják a gyökerek kialakulásának folyamatát. Ennek eredményeként a fiatal növény növekszik a virágon.

  Hogyan kell ültetni?

  A dugványok tömítése zárt és nyitott földön ültethető. Általában azonnal lezárták őket, gyorsabban gyorsabbak. Mindenesetre, a jobb gyökeresedés, ajánlott, hogy helyezze a dugványok egy speciális megoldást ültetés előtt, például a „Korniner”. Szükséges az oldatban átlagosan 4-5 órán át, de lehet és hosszabb ideig.

  Zárt alapozóban

  A FORSII zöldvágásának zárt talajban történő ültetéséhez laza talajt, jól átadó levegőt kell előkészíteni. A dugványokat 5-8 cm távolságra kell ültetni egymástól, és legfeljebb 5 cm mélységben. A legjobban átlátszó kapacitású telepítés, mert a gyökerek fejlesztése látható lesz benne. A fentiekből a dugványok ajánlottak fedezni egy üvegedényt vagy egy nagy műanyag üveget, használhat egy üveget, hogy hozzon létre egyfajta üvegházat, amelyben a növények gyökerezése gyorsabb lesz, mint minden.

  A dugványokat rendszeresen kell szellőztetni, és locsolás, egy kis kannával, ha a gyökerek lesz észrevehető a tárgyhót követően a hajtásokon, a növényeket lehet biztonságosan átültetett jövőbeni állandó lakóhely.

  A nyílt primerben

  Meleg dugványok, akiket télen hideg helyen tartottak, a földbe kell helyezni. Ez tavasszal történik. A legjobb a meleg időjárás kiválasztása, és előre döntsön a helyével. A felállt dugványok frissítése előtt. További, A kis lyukat fel kell ásni, és öntsük vízzel, miután a víz teljes felszívódása után egy fiatal növényt kell elhelyezni, legfeljebb 10 cm mélységig. A felszínen 2-3 vesét kell hagyni. Színlelt. Ha több dugványt ültetnek egyszerre, a köztük lévő távolságnak körülbelül 5-8 cm-re kell lennie.

  Az első fagyok érkezésével a fiatal növényeknek el kell rejteni, mivel rövid időre nincs ideje növekedni és növekedni.

  A TRAINSEE reprodukálása a tavaszi időszakban a tavaszi időszakban rendkívül ritka. A legtöbb ilyen növény nem gyökerezik, ezért kevés ember van elvégezni. Mindazonáltal ez nagyon egyszerű.

  • A zöld vágott ágak kis csészékbe kerülnek vízzel, ahol a növényi növekedési stimulátort előre hozzá kell adni.
  • Miután megjelenik az első gyökerek megjelenése, tolerálja a nyitott vagy a zárt talajban. De a “növekvő” továbbra is elvégezhető, üvegházhatású feltételek megteremtése, azaz a növények, vagy egy palackos növények lefedése.
  • Ősszel az erősített növényeket biztonságosan átruházhatják az állandó lakóhelyre, előnyben részesíthetik a kertben lévő napenergia-helyszíneket.

  Érdemes megjegyezni, hogy a tavaszi és nyári dugványok ültetési technikája zárt és nyitott talajban nem más. De minden esetben kívánatos a fiatal növények fedezésére bank, folyamatosan víz és szellőztetik őket, és ajánlott az oldal árnyékolására, ha nyílt talajról beszélünk.

  Ajánlások

  A profi kertészek számára ajánlott, hogy ne siessen, és nem transzplantáció a gyökeres dugványt Forzii a bankból azonnal a földbe, akkor jobb, ha ezt a jövő év tavaszán, amikor a növények teljesen rögzített és a gyökérzet rögzíti a gyökérrendszer.

  Ha a dugványokat tavaly betakarítják, ajánlott egy gyenge mangán megoldást feloldani, amelyben áztatni kell őket. A növények gyökerezése könnyebb lesz. Az áztatás után frissítse a részeket.

  A legjobb, hogy ne vágja túl vastag dugványokat a forzition-től, különben az egész folyamat késik a jövőben.

  A megjelenése az első fagyok, fiatal képződmény növények a szabadban talaj kell erősíteni legalább 20 cm, a száraz lomb vagy szalma érte.

  Nagyon fontos, hogy ne vágja túl gyakran a bokorot, hogy ezt az év után legalább az év után tegye meg, mivel az Forsi virágai elfújják a tavalyi hajtásoktól, de ha mindent levágnak, akkor a virágzás nagyon szűk.

  Ha helyesen ragyogsz egy bokrot, valamint az összes cselekvést a növény gyökerezésére következetesen, majd az elmúlt év után egy fiatal növény képes lesz a virágzására. A Forzing tenyésztése sok örömöt okozhat az újonc kertészekhez, mivel a zaklatás nagyon izgalmas foglalkozás.

  Hogyan kell terjeszteni a dugványokkal, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: