Kert és kerti design az ország területén

Az ország területén sikeresen megszervezheti a gyönyörű kertet és tiszta ágyakat gyógynövényekkel, bogyókkal és zöldségekkel. Ugyanakkor mindkét telkek tájképek alkotásaként tűnhetnek.

Sajátosságok

A gondos tájkép kialakítás lehetővé teszi a zöldségágyakat, hogy szépen kiegészítse az országot. Tény, hogy semmi sem bonyolult ebben, mert a tiszta kis kertek mindig is részt vettek a falusi házak Franciaországban.

Országunk területén a praktikumot mindig is értékelték, mint az ágyak díszíthetetlenségét, így a növények helyén nem voltak növények. És ha néhány tervet építettek, megpróbálták kiválasztani azt a helyet, ahol a növények leginkább aktívak. De most meg tudja javítani ezt a helyzetet, ha egy darab pontos kertet egy magánház közelében van.

Ez a design nemcsak a webhelyét díszíti, hanem egyszerűsíti a kert gondozásának folyamatát is, mert mindent tiszta sima sorokkal ültetnek.

Regisztráció “A szabályok szerint”

De olyan kényelmes és szép a kertje csak akkor lesz, ha mindent elhelyez a szabályok szerint. Először meg kell tervezned a jövőbeni kertjét papírra vagy számítógépre. Vizsgálja meg mindent, ami befolyásolhatja, amit a kert lesz – megkönnyebbülés, a talaj típusát, a terület megvilágításának mértékét és így tovább.

Így például a gyümölcskertek és a legtöbb dekoratív színek a legmegfelelőbbek a világos meleg nap alatt. Ezért kívánatosak a délnyugati vagy délkeleten a helyszínen. Hasonlóképpen meg kell találnod a megfelelő helyet az ágyakhoz.

A tökéletes terület egy másik szerves része kerti és kertjében tiszta utak, amelyek mozgathatók, nem károsíthatók a növények. A zeneszámok különböző anyagokba helyezhetők. A leggyakoribb lehetőségek a betonlapok, apró kavicsok vagy kavicsok. Használhat egy speciális járdán vagy téglát is. És ha egy elhagyatott erdő légkörét szeretné létrehozni a webhelyemben, akkor az utak a fűrészporra helyezhetők.

Sokan úgy vélik, hogy a pályák pontosan mit kell menteniük. De ez nem éri meg ezt, mert az utak nem csak, hogy a webhely megjelenésével pontosabbak, de lehetővé teszi, hogy zonail területén az egyes mini klub, különböző színekben és zöldségfélék, valamint egyszerűsíti a gondozási folyamat számára Kert és kert.

A webhely helyes zónázását érdemes külön figyelmet fordítani. Ahhoz, hogy illeszkedjen, és azonnal meg kell osztania az egész területet az ilyen zónákon, mint bejárat, kert, kert és rekreációs terület.

 • Bemeneti zóna – Ez a kert része, amely az első benyomást kelti, aki meglátogatja Önt. Az elülső zónát általában egy tiszta fűvel díszítik, zöld fűvel és virágágyással.

 • A következő a gyümölcskert. Leggyakrabban a gyümölcskertek a szakasz mélyén vannak. Megpróbálta felvenni a helyét valamilyen magasságban. A gyümölcsfák legjobbjai felesleges helyeken nőnek.

 • A gyümölcskert mellett elhelyezhető és zóna pihenéshez. A fák forró időben adnak tenakokat, és a táj örömmel fogja a szemet. A rekreáció helye a hely méretétől függően az udvar közepén található, vagy akár az építkezés beállítása. Építhet egy gyönyörű pavilon, teraszot, vagy csak rendezze az asztalt és néhány széket a lombkorona alatt.

 • Külön kell kiemelni Hely az ágyakhoz. Klasszikus kertet hozhat létre, amely 2 hektárra törött, vagy kísérletezhet az elrendezéssel, és az egész területet több különálló szegmensre osztja. Az egyiküknél az illatos gyógynövények, a másik – fiatal burgonya, és a harmadik eperben termeszthetsz. Mindez a képzeletétől és kívánságaitól függ.
 • A kert árnyékolt sarkában is szükséges az úgynevezett Gazdasági övezet, Ahol a lapátok, megoldások és más dolgok szükségesek.

A modern parcellák díszítése Ehhez az elvhez alacsony zöld sövényt, frekvenciát, köveket vagy téglákat használhat a zónákhoz. A zöld sövények és a göndör növényekből származó partíciók mindig sokkal jobban és szebbnek tűnnek.

Kertészkedés

Tereprendezés Az oldal lehetővé teszi, hogy valóban éljen és szép legyen. Ha nincs kapcsolat a természetgel, és nincs ideje lovagolni az erdőben, sem a parkokban, akkor létrehozhat egy zöld oázisot otthon.

Szervezze meg a gyönyörű kertet vagy a kertet még a legkisebb helyszínen is. Ha egyáltalán nincs hely, akkor még a tetőn is elrendezheti a zöldeket, vagy fordítsa a verandát a mini-üvegházba.

De az udvaron, gyönyörű zöldségek és színes virágok természetesen és szervesen néznek ki. Az egyik hely területén számos növényt kombinálhat. A kert háttere lehet egy szép fű vagy szar növények. A webhely fényes díszítése különböző árnyalatú virágokat szolgál fel. Egy helyszínen kombinálhatja a kis ibolyákat, a bokor rózsákat és más virágokat.

Válasszon növényeket az ország szükségességének kirakodásához, nemcsak a webhelyének jellemzői, hanem a kertészetben való hajlandóságukat is. Ha nincs ideje, és nincs ideje, hogy növekedjen egy hatalmas kertben, akkor jobb, ha a drága rózsák zöld fű helyett a pázsitok és tűlevelű növények, amelyek maguk is nőnek.

Ahhoz, hogy a webhelyet külön zónákba osztja, és egy hangulatos sarok létrehozása a kertjében, élő kerítést használhat. A zöld fal tűlevelű növényekből állhat, göndör vagy akár az eredeti függőleges virágágyás. Igaz és gondoskodik egy ilyen virágkertre egyáltalán nem, bár pontosan érdemes.

És ha még nem áll készen, hogy tervezzen egy komplex függőleges virág levél, de még mindig szeretné, hogy valami szép, akkor a földet a növények egy fa kosár vagy hordó. Az egyetemi virágágyások nagyon eredetileg úgy néz ki, és a webhely igazi díszítése lesz. Ugyanakkor, hogy a saját kezével, nagyon kevés időt töltesz.

Tippek

Először ne hagyja figyelmen kívül egy ilyen elemet kerti pályákként. Egy kis területen kell elhelyezniük, és még inkább egy nagy területen. Ez az a pályák, amelyek megkönnyítik a kertészkedés folyamatát, és sokkal kellemesebbé teszik a hibáikat. Végtére is, nem kell eljutnod a kedvenc növényekbe a szennyeződések és a gyomok között. Ha a telek nagyon kicsi, tegyen kevesebb különálló zónákat, és szűkítse az ösvényeket.

Ahhoz, hogy a kert szép legyen, még akkor is, ha először részt vesz a tájszervezőben, hallgassa meg a szakemberek tanácsát.

Fontos továbbá dönteni a helyszínen lévő növények fajáról. Ha kezdődik a kertészkedés, akkor hagyja abba a választását a kerületi növényeken, majd a legegyszerűbb, hogy óvatos legyen. Idővel különböző egzotikus fajtákat tudsz szállítani, de könnyebb elkezdeni azzal a ténnyel, hogy nem igényel további ellátást.

Ezenkívül figyeljen arra, hogy az egészséges növények egészségesek. A magvakkal ellátott csomagokon mindig ellenőrizze a lejárati dátumot, az izzókat és a palántákat ellenőrzi a vágásokat és más jeleket, amelyeket a növény megsérült. Ha az üvegházban növényeket termeszt, akkor próbálja meg a megfelelő feltételeket – a megfelelő mennyiségű fény, a polikarbonát falak, a rengeteg víz és a műtrágyák. A palánták az ellátás során legigényesebbek, és addig, amíg ellenállhatnak negatív körülményekhez és éles hőmérsékletcseppek.

És természetesen ne felejtsük el, hogy az év bármely éve a telek nem lehet üres. Ezért válasszon különböző lehetőségeket olyan növények számára, amelyek egész évben zöldek maradnak, akár virágzik, akár a legkorábbi tavasszal, és végül késő őszi.

Gyönyörű példák

Függetlenül attól, hogy meg szeretné osztani a területet külön zónákba, egyértelműen elválasztva egymástól, vagy együtt növekszik, még mindig gyönyörű kertet rendezhet.

  Rusztikus kert

  A rusztikus stílusú egyszerű kert tökéletesen közel lesz Provence, ország vagy rusztikus. A legfontosabb dolog az, hogy nem úgy néz ki, mint egy elhagyott ágy, de mint egy szép és jól karbantartott telek. A legegyszerűbb szabály, amely segít megőrizni a kert kellemes megjelenését – nem ülteti az összes növényt.

  Nem szükséges osztani az ágyakat a szegmensekhez és a kerítéshez mindegyikük egy élő sövény, utak vagy sorok sorai. Elég csak a zöldségeket és a gyógynövényeket sima sorokkal. Ez jól és vonzó lesz. Próbáljon meg számos olyan növényt, amely kívülről van kombinálva.

   Luxus gyep

   A gyep a tökéletes angol kert szerves része. Gyönyörű gyógynövény bevonat elrejti a meztelen földterületek csúnya helyeit, és zavarja a növekvő gyomokkal. A gyep mind a kert saját részét, mind más növények hátterét is lehet.

   A színek és a bokrok hátterében gyógynövények keverékét használhatja – Mattik, Field és zabpehely. Nyáron a telek luxus smaragd szőnyegekkel borítva minden ilyen gyógynövények keverékétől. Nem lehet, de örülhet, és az a tény, hogy nem fogsz sok pénzt költeni egy ilyen gyep regisztrációjára.

   Elegáns virágágyások

   A kert tökéletes kiegészítése egy színes virágos kert. Itt megmutathatja a fantáziát és kombinálhatja a különböző növényeket. Különböző lehet a virágágyak formája vagy magassága. A kerti kertet és a kerttel, valamint egy étkezővel díszítheti, és bármely más hely a telken. Virágkert alkotásához olyan univerzális növényeket választhat, mint a pipacsok, a delfiniumok, az íriszek, a cornisterers, és így tovább. A legjobbak közül, ha az Ön által választott növények rendezettek és évelőek, hogy ne legyenek részt venni a virágkert minden évben.

     Sövények

     Göndör növények – ez egy újabb tökéletes megtalálni a kertet. Használhatók a ház homlokzatának díszítésére vagy válaszfalak létrehozására. Miután egyszerű támogatást és szétválasztást végzett Ivy vagy Bindle alatt, akkor már egy év alatt vagy két részben kap egy partíciót, amelyet egy zöld növény teljesen kötött. A glicin, dekoratív bab vagy más göndör növények segítségével is létrehozhat íveket vagy élő előléptetést. Ezen növények szinte mindegyike évelő, ezért nem kell folyamatosan elviselni az új magokat, és várjon, amíg a múlt szépsége visszaáll.

      Szomorú labirintus

      A tájtervezés ezen lehetősége kissé szokatlannak tűnhet. Ezenkívül úgy gondolja, hogy a természet csodájának létrehozása túl sok időt kell töltenie. De valójában minden nem olyan nehéz.

      A gyönyörű kerti labirintus egyszerű és nem különösebben igényes növényekből származik: Tui, Juniper vagy alacsony zseton. Tűlevelű növények a legegyszerűbb módja annak, hogy megadják a megfelelő formát. Sorokba kerülhetnek, valódi labirintot hozhatnak létre. Igaz, hogy ne zavarja, előzetesen vázolja a rendszert papírra, és próbálja meg, hogy ne térjen el tőle.

      Az ugyanolyan tűlevelű növényektől származó formákkal díszíthet egy ilyen kertet. Még akkor is, ha nincs különleges tapasztalata, megadhatja a növényi formát vagy a háromszög növényét. És a sorok a labirintusban belülről lehet tölteni fűrészporral vagy színes homokot, így a pályák és a szép és kényelmes a járás.

      Mindezek az ötletek sikeresen kombinálhatók egymással, egy helyszínre és zöld sövényre, valamint zöldségágyakra és gyönyörű virágágyásra. Így kapsz a nyári háztól, nem csak esztétikai élményt, hanem gyakorlati előnyöket is.

      Kis kerti tervezés áttekintése Lásd a következő videót.

      Értékelje a cikket
      ( Még nincsenek értékelések )
      Megjegyzések hozzáadása

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: