Kerti hinták raklapokból

Bizonyos készségekkel rendelkeznek az asztalosszerszám kezelésében, valójában mindenki számára, hogy a családjukat, saját kezüket, amely a szokásos fából készült raklapokból származik, az építőanyagok vásárlása után maradt,. A raklap használata ebben az esetben indokolja azt a tényt, hogy tartós deszkákból állnak, amelyek képesek ellenállni a nehéz terheléseknek.

Válassza a Designt

Természetesen a raklapból származó táblák a kerítés javításához mennek, de ez a jó és tartós anyag hasznos lehet az érdekesebb ötletek megvalósításához. A mai napig sokan használják őket a kerti hinták építésére.

A fő elem formájának kiválasztása, több struktúrán maradhat.

 1. A karfákkal ellátott pad formájában hátul vagy nélkülük. Ez lehet egy szék vagy felfüggesztés kanapé, amely különösen népszerű. A kisgyermekek számára kívánatos a biztonságos beállítások kiválasztása további részletekkel.
 2. Széles ágy formájában, fejjel és oldalsó fényben. Egy ilyen modell a keresletben is.
 3. A védekezések esetében előállíthatja a felfüggesztő platformot, amelyen a srácok játszhatnak.

Ezenkívül az önálló modellek felszerelhetők egy olyan lombkorona, amely védi a napfényt és az esőt, egy szóval, mindig az emberi fantázia által korlátozott érdekes megoldások lehetősége van.

Lényegében swing lehet egy vagy két raklapból. Az ülés felett a matrac és a párnák kiegészíthető. A kialakítást nagy tartós ágnak vagy egy támogató szerkezetnek szuszpendálják a “P” betű formájában.

Az ilyen kerti rockings saját kezével készíthető el, ha helyesen kiszámítja a szerkezet terhelési kapacitását. Szükség lesz arra is, hogy további anyagokat és eszközöket vásároljon, amelyek szükségesek a telepítéshez.

Szükséges anyagok

Attól függően, hogy az építés helyhez kötött, hordozható vagy felfüggeszthető, bizonyos részkészlet biztosított.

A szükséges építőanyagok szabványos készlete a következőket tartalmazza:

 • Fa raklapok;
 • Referencia oszlopokhoz – profilozott csövek vagy fűrészáru;
 • Különleges védőösszetétel a magas páratartalomból, gomba és penészből származó fafeldolgozáshoz;
 • Primer keverék fémprofilokhoz vagy fából;
 • Az utcai körülmények között történő használatra szánt festék.

Ha a hintákat nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is használják, érdemes választani a tartósabb anyagot a támogatási struktúrához. Mivel a rögzítőelemeknek meg kell vennie a legtartósabb és biztonságos fém-karbinákat.

A munkaeszközöktől a következőre:

 • egy kalapács;
 • elektromos kirakós;
 • Fúrócsavarhúzó;
 • Építési szint;
 • vezeték kábel;
 • fogó;
 • fémből és fából húzva;
 • mérőszalag;
 • festő ecset;
 • Különböző méretű spanyol kulcsok.

A fémcsövek támogató keretének használata esetén a varázslónak hegesztőberendezésekre is szüksége lesz. By the way, a szerkezet erőssége és biztonsága a hegesztés minőségétől függ, így képesnek kell lennie arra, hogy ezt a technikát használhassa.

Mivel a biztonsági kérdés a legfontosabb, amikor az ilyen kialakítás telepítésekor a tapasztalt építők ajánlottak az “A” betű formájában történő támogatást, és kiegészítő keresztirányú támasztékukat biztosítják. P-alakú támogatással az oszlopokat kellett kell vásárolni, kellően mélyen – legalább 50 cm mélyreható. Nem leszünk képesek konkrét oszlopokra.

Ha a kanapé vagy az ágy modellje van kiválasztva, bölcsebb, hogy a ruhával borított láncokra, nem pedig a szintetikus kábelekre támaszkodjon.

A referencia keret telepítése

A helyhez kötött modell telepítésének megoldásakor ki kell választania azt a helyet, ahol fel van szerelve. A legfontosabb dolog az, hogy a design nem közel áll a lakóépületekhez, a sűrű és sűrű koronával és fákkal rendelkező cserjékkel.

A sugarát úgy határozhatjuk meg, hogy a vízszintes kereszteződéstől az ülésig el kell hajtogatni, és hozzáadunk egy métert hozzá. Ha a terméket látvány nélkül kell elvégezni, akkor nem kell nyitott helyen, ahol a közvetlen napfény esik rá. A legjobb, ha ez megfelel az árnyékban lévő szakasznak. Egy másik dolog, ha ez egy hordozható hintaszék. Indítsa el a raklap swing telepítését a helyszín előkészítéséből és a keret előkészítéséből.

A lépésenkénti telepítés így néz ki:

 • A telek az idegen szemétből tisztítódik, összehangolva és alaposan szabotázs;
 • A talajban lévő pillérek esetében a gödrök több mint fél méteres mélységből készülnek, ahol kavicsot helyeznek el;
 • Az elkészített oszlopok a földbe merülnek, és betonoldattal öntjük;
 • Az építés folytatása előtt a betonnak teljesen meg kell ragadnia és keményítenie kell.

Az előlapi állványok rögzítik, és ha fémek, hegesztettek, az anti-korróziós kompozíció által feldolgozott, átadja a primer keveréket és a színt. A fából készült fűrészáru feldolgozásra van szüksége a nedvességtől, a rovaroktól és a gombás mikroorganizmusoktól, hanem megbízhatóan rögzítve van. Bizonyos esetekben van értelme, hogy az építés alatt álló fapadló vagy konkrét bázis, de ez olyan esetekben van, ahol hordozható vagy álló verzió van kiválasztva.

A felfüggesztett modellek esetében ki kell választania a nagy tartós fa megbízható ágait, és az ülést az alpesi és a tengeri csomópontok rögzítésével rögzíti.

Swing a raklapokból: ülésegység

Egy egyszerű szerkezethez, amely ülésekből és hátlapokból áll, két raklapra van szükség. Először is, alaposan meg kell vizsgálnia a táblákat, és ha vannak repedések, swirls, rotches és egyéb hibák rájuk, egy ilyen anyag nem illeszkedik a tervezéshez. Ezenkívül a fa teljesen száraznak kell lennie.

Fa, mielőtt összeszerelésre kerül a különleges impregnálásokon. A hátak és ülések rögzítésének rögzítése mind a dőlésszög alatt, mind pedig 90 fokos szögben lehet. Nos, amikor a modell karfákkal vagy oldalakkal van felszerelve, nagyobb erővel és megbízhatóságot biztosít. Egyébként nemcsak a bárokból, hanem a vastag kötélből is. Ennek megjelenése csak nyer.

Olyan helyzetben, ahol két raklapot veszünk az ülésre, alattuk alá kell helyezni a csapágybárokat, amelyek nem adnak hintákat az emberek súlya alatt. Ugyanakkor a szuszpendált láncok és kábelek rögzítik őket.

Az előre, a raklapokat, amellett, hogy a feldolgozás a védőanyagok, kell őrölni sima állapotban, meghatározott olaj- és borított több réteg lakk, amelyek mindegyike meg kell szárítani, mielőtt a következő réteget.

Ahhoz, hogy a hinták kényelmesebbek legyenek, szintetikus matracokat vagy párnákat helyezhetnek rájuk, és fedjük le a gerincét, és vágjuk le a ruhát a matrac színében. Kiváló kiegészítés lesz a napellenző a kertészkedés felett.

Mit lehet tenni a raklapokból, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: