Kovácsolt Wickets: Gyönyörű tervezési ötletek

Napjainkban a műanyagból és a tartós fémből készült kovácsolt kovácsolt szálak, sok rajongó van. Kovácsoltvas kapuk lehet, hogy az egész eljárás egyéniség, így szükséges, és ezért élénken látszanak a háttérben termékek más népszerű anyagokból.

Kovácsolt struktúrákra nézve, még az emberek által átadott véletlenszerű embereknél is, a lakás tulajdonosainak bizonyos tiszteletreméltóságának és magas művészi ízlésének benyomása. A gyönyörű kovácsoltvas wickets mindig vonzó és lenyűgözi a kifinomultság.

Sajátosságok

Leggyakrabban ma találkozhat:

 • Különálló építés, amely a célhoz kapcsolódik.
 • Az egyik állvány szerves része.
 • A kapu, amely külön áll, és saját bejárata van.
 • A kapu, amely megkülönbözteti a háztartási telek egyes részeit.

A terület területének megtekintéséhez a Wicket 3 típusra oszlik:

 • Teljesen zárt kovácsolt tervek. Egy ilyen kapu segítségével néhány ember megtekintheti a ház belsejében lévő helyet. Ez egy hatalmas plusz azok számára, akik álmodnak, hogy teljes mértékben megőrizzék személyes életük sérthetetlenségét.
 • Nyílt struktúrák. Van egy nyílt tér áttekintése a webhelyről.
 • Kombinált. Egy ilyen formában könnyedén kombinálható és süket, és a nyitott kialakítás egyidejűleg, például a wicket tetejét lefedi, és a kovácsolt hálót vagy más elemeket alul használják.

Továbbá a kovácsolt termékek funkcionális jellemzőkben különböznek:

 • Wickets a belépéshez. Meglehetősen nagy szélességük van (kb. 3 méter), és több, mint a duzzadt kapuk.
 • Bemeneti wicket (legfeljebb 1.5 méter szélesség).

Ezenkívül a kovácsolt struktúrák magasságban különböznek:

 • alacsony (legfeljebb 1 méter);
 • Közepes (1-től 1-ig.8 méter);
 • Magas (1 fölött.8 méter).

A kovácsolt wickets óriási előnyökkel jár. Itt vannak a fő:

 • Erő. A forró és hideg típusú fém kovácsolásának folyamata speciális erőt szerez. Emiatt az ilyen wickets a következő 40-50 éves aktív működés után megszüntette tulajdonságait.
 • Kegyelem. Különböző kovácsolt minták (szondák, farkas, spirálok és eredeti fürtök) használata esetén feltétlenül egyedi megjelenést adhatunk. Ugyanakkor a legfontosabb dolog nem felejteni a Wicket, a kerítés és a kapuk stílusainak harmóniáját.

 • Korróziós komponens. A kiváló minőségű kovácsolás technológiája feltétlenül magában foglalja a termék speciális feldolgozását. Ez lehet kötődés – a termék oxidációjának folyamata, hogy gyönyörű izcin-fekete színű vagy botinációs legyen – a metallizálás folyamat bronz vagy réz.
 • Térbeli merevség. A kovácsoltvas kialakítás különböző részeinek kombinálásakor a Forge hegesztési módszert alkalmazzuk, amelynek következtében az elemek deformációjának valószínűsége megszűnik.
 • Számos anyag áll rendelkezésre. A művészeti kovácsolás különböző típusú acélokat használ (például rozsdamentes elemekkel) és alumíniumötvözetek. Erősséggel ezek a tervek, ahol az acélon kívül még mindig számos ötvözet és színesfémek vannak, kevés az acéltermékek számára. Ezenkívül a kovácsolt termékeket a térfogat hengerelt (görgők keresztmetszetű, kör alakú, négyzet alakú vagy hexagon formájában) és a hexagon formájában lévő görgők formájában) és a magas minőségű fémből szalag- és lemeztípusból.

 • Hosszú szolgálat. A kovácsolt kovácsolt kovászták törölték magukat kemény éghajlat alatt, ahol a hőmérséklet -30C és + 30s között van. Ezenkívül a magas hóval, a zuhanyzóval, magas páratartalom mellett működtek.
 • Az univerzális kovácsoltvas wickets harmonikusan néz ki stílusos kerítésekkel és kapukkal. Könnyen telepítheti az automatikus nyílás és a videó megfigyelés rendszerét nehézség nélkül, anélkül, hogy megtörné az általános designt.
 • A tervezési és dekorációs lehetőségek széles választéka. A kovácsolás technológiája egyáltalán nincs korlátozása. Bármely varázsló képes lesz az eredeti részleteket szigorúan fizetni a meglévő vázlat, vagy csak a saját ízlése.
 • Széles árnyalatú. A gyártott termék abszolút színt festhet. Itt is minden a személyes preferenciáitól függ.

Érdemes megemlíteni mindkét negatív pontot:

 • Magas munka és anyagok ára. Gyakran a kovácsolás kézzel történik, ezért jelentős pénz van. Vissza az ókorban, gazdag vár és palota területekkel keresztbe kovácsolt kerítés, mert ezek a termékek mindig jelképe a luxus és a jólét.
 • Szerelési komplexitás. A fém kapu kiváló minőségű telepítéséhez több ember segítségre lesz szüksége, mert a termékek maguk is meglehetősen nehézek. A telepítési idő ebben az esetben a nagy súly miatt is növekedhet.

 • A gyártási folyamat időtartama. A tapasztalt szakemberek által kibocsátott eredeti dísztárgyak és minták sok időt igényelnek. Ez különösen a különösen bonyolult és nyitott minták teljesítményére vonatkozik. Hagyományosan minden kovácsolt formaterületet egyetlen stílusban készítenek ugyanolyan típusú senselektől, ami a finomítás végső munkáját adja meg, de hosszú időt vesz igénybe.

Anyagok

A kombinációk széles választéka közül a kovácsolt fémhálók a legvonzóbbak fával. Ezeknek a két természetes anyagnak a kombinációja az összesített művészi kovácsolással, még a nondescript kerítés is átalakul valódi műalkotásgá. De ennek a példánynak a költsége nem minden rendes ember számára megfizethető, ami az egyik legjelentősebb mínuszának tekinthető. És ne felejtsük el, hogy ha a kapu a kapu mellett található – egyetlen stílusban kell végrehajtaniuk, vagy ha létrehoz egy fát, akkor a kapunak ilyen fából készült elemekkel kell díszítenie.

Ha az eszközök korlátozottak, akkor a legjobb út az Ön számára elegáns fémes wickets lesz, Fedett polikarbonát lapok. Ez az anyag mindig jól néz ki a fém díszek hátterében, és tökéletesen kiegészíti a művészeti együtteseket. Speciális vágy, lehet, hogy sikeresen kombinálható polikarbonát fémlemezekkel. Egy sötétített háttér kombinálása egy áttetsző típus betétjeivel még több eredeti. Úgy tűnik, nagyon stílusos kovácsolt Wicket egy igazsággal.

Kapu professzionális padlótól (fémprofil) Ez egy olyan acélcsövek hegesztett kialakítása, amelynek téglalap alakú keresztmetszete van, amelyet egy professzionális padlóburkolattal és öntapító csavarokkal vagy hullámokkal rögzítenek. Az ilyen termékeket tökéletesen kombinálják bármilyen süket kerítéssel. A profilozott lap (professzionális padló) galvanizált acélból készült lemezanyag, amely a merevség növelésére szolgál.

A sok kovácsolt kovácsolt trópusi elemek dekorációjának alapja, például egy olyan népszerű növény, mint a bambusz. A modern Kuznetsov képessége lehetővé teszi, hogy egy fém bambusz hasonló legyen az eredetihez hasonlóan, hogy még röviden peering, nehéz megkülönböztetni attól, hogy melyik anyagból származik ez a dolog az acélból vagy egy igazi bambuszból.

Dekoráció

A kovácsolt tervezés megjelenését az esztétikai adatok határozzák meg, és az állomás vizuálisan hozzáférhető vagy zárt területének szükségességét az utcáról kell meghatározni. Ezért vannak olyan termékek, amelyek a rács típusú (nyitott), és azokat a terveket, amelyek szilárd levél formájában (zárt).

A rácsos wickets sokkal könnyebbé válik – gyakran egyedi díszítéssel jönnek létre, amely magában foglalja mind a népszerű kovácsolás elemeket, mind a szilárd fémlemezből készült teljes művészi bevonatok, amelyek harmonikusan néznek ki bármilyen formatervezést. A rácsos wickets a rács típusát is változhat: az elemek négyzet alakú, négyszögletes vagy rombuszszerkezetek formájában is ábrázolhatók, és egyenetlenül díszíthetők is. A rácsos termékeket is felosztják a felső részük díszítésére (lehetnek sima, dobás szennyeződésekkel vagy ívekkel).

Ezeknek a termékeknek a fő követelményei: nagy rúderősség, bizonyos távolság a hasonló dekorelemek és a termék magassága között.

Az alacsony rácsos szerkezeteket gyakrabban használják, mivel a kerítés belső dekorációs komponense, magasabb és masszív modellek működnek a régió kerítésének fő eleme. Az ilyen termékek rácsos részének egyenlőnek kell lennie mindenhol, amelyet a szerkezet valamennyi részének egyetlen kovácsolási körülményei, valamint az egyik hőmérsékleti rendszer fenntartásával kell meghatározni, amellyel az elemek hegesztését végzik.

Nagyon gyakran megfelelhet a rácskapuk kötelező és bilincsének, ez a művelet kis munkaerőköltségének köszönhető. De valóban fülbemászott kovácsolt wickets teszik hihetetlen mintákat.

A modern kovácsok gyakran új ötleteket kölcsönöznek, tanulmányozva az európai mesterek munkáját. Gyakran előfordul, hogy hamis beléptető rendszerek az udvarra díszített lógó szőlőfürt, stilizált levelek göndör és gyönyörűen lóg fák termékek, szokatlan színek, bonyolult geometriai hihetetlen dísztárgyak, sző, éles csúcsok és más elemeket.

Az ilyen termék leginkább kétértelmű értékét a csuklópántok játszják le. Ügyes szakembereik önállóan termelnek, tipikus design tartóit átalakítják a dekoráció fő elemében. Sokan vásárolnak kész hurkokat, amelyek sokkal olcsóbbá költöznek, és csak az érvényes fémhurkokat utánoznak. Ennek ellenére meglehetősen szilárd.

A kovácsolt termékek kiválasztásakor több legnépszerűbb irányt és stílusot kell tudnia:

 • reneszánsz És barokk bemutatta a legmodernebb, fényűző kialakítást olyan elemekkel, mint a kapu, a kerítés és a fémek wickének. Sok parkban és kertben Franciaország a szokásos közvetlen bárhoz, az acél kerítések és kapuk elkezdtek csúcsokat adni. A kovácsoltvas csúcsok befejezését adták, mint kecsesen simították a durva design általános benyomását.
 • Virágzó stílus barokk És a legelején, hogy vészhelyzet van az igazi aranykora kovácsolás – itt használ egy nagy szám a részleteket, hogy sima jellemzői, ívek, ezek a stílusok létrehozott egy fülbemászó képet, és az emlékezetes textúra elemek, és az első a hamis levelek , egy laza szövés és egyszerű színek azonnal nagyon népszerűvé váltak.

 • Ampir Ez jellemzi a legkifejezőbb megközelítés megjelenése kovácsolt, ez a stílus tele motívumokkal növény- és állatvilágban, ami számukra az élénk és minden alkalommal, ami csodáló pillantásokat.
 • Modern és a kiemelkedő mesterek futurisztikus munkáján alapuló posztmodernizmus, és főként elsősorban az ökológiai felirattal ellátott geometriai alakzatok és az egyes részei által kifejtettek, egy egészre összefonódnak.

Ezenkívül ez a fajta termék elegáns és látványos lehet, különböző elemekkel díszítéssel. Például, egzotikus minták vagy szokatlan dísztárgyak, címert, vagy egy bizonyos rövidítés a kezdőbetűi a hazai tulajdonosok. Tehát a kerítésen a bejárat közelében, a fém alátétek virágokkal vagy más termékekkel felszereltek, és a tartomány részét a kapu és a ház között egy elegáns pergola egészíti ki. A kerítésen a befogadó terület közelében lévő kerítésen gyakran a dekorációhoz használt fémtámogatást.

A Wicket dekorációja függhet a kovácsolás típusától. Van egy “hideg” és “forró” kovácsolás. Hideg kovácsolási módszerrel a fém megszerzi az űrlapot olyan űrlapokkal, amelyek segítenek a megfelelő utasításokban. Ez a módszer az elmúlt években legnépszerűbb.

Forró kovácsolás kerül alkalmazásra egy olyan fémen, amely melegen melegszik kalapáccsal. A forró kovácsolás a mester gondolatainak repülését fejezi ki, mert az igazi szakember bármilyen ékszer-mintát készíthet, ami csak a lelkét kívánja.

Tippek a választáshoz

Ahhoz, hogy díszítse a háztartási telken egy elegáns terméket, amely tartós fémből készült, elsősorban a külső kialakításának kiválasztásához szükséges, így az otthoni rész tájképének integrált elemévé válik. A választás kérdésében is meg kell támaszkodnia a szerkezet megbízhatóságára, és azt jelenti, hogy helyesen választja ki az anyagokat, amelyekből ez a kapu lesz. Emlékeztetni kell arra, hogy a kapunak tökéletesen kívül kell lennie a kerítéssel és a házzal.

Vásárláskor győződjön meg róla, hogy ellenőrizze, hogy a Wicket-t egy különleges korrózióellenes bevonat feldolgozza, hogy növelje élettartamát. Ne felejtsük el, hogy egy egyedi projektet rendelhet a kovácsolt wicket számára a Mesterben, ezáltal megvásárolhat egy egyedi példányban készült egyedi terméket.

Gyönyörű példák

A művészet kovácsolása az arany kezek kötelező jelenléte a mesteren és annak korlátlan fantáziájában, ezért minden új termék lehetséges az előző elutasítására.

.

Ezért a legszebb és az eredeti a szerzői termékek, amelyek egyedülállóak és egyediek.

A nem pap művészi kovácsolt mestereket mindig Olaszország bevándorlóknak tartották, és az olasz barokk napja a legnépszerűbb kovácsolás, a modern wickets feladását, amely felülmúlhatatlan luxus, eleganciát és tiszteletreméltó

Hogyan készítsünk egy kovácsoltvas rácsot a Wicket-hez lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: