Lapátok a kerekek a hó tisztítás: Jellemzők és tippek a választás

  Különböző időjárási viszonyok teszik saját kiigazításukat a helyi terület vagy az ország területének elhagyásával kapcsolatos kérdésekkel – különösen ez a hóbankok az orosz tél. A terület tisztításának és tisztításának problémáinak megoldásához sok lehetőség van a professzionális nehézgépekre és a kézi könnyű háztartási műszer modellekre.

  A lapátok teljes listája között kiemelheti az ismerős lapát jobb lehetőségét, amelynek kerekekkel van felszerelve a termelékenység növelése és a munka megkönnyítése érdekében.

  Sajátosságok

  Természetesen a súlyos specializált berendezések nem rendelkeznek versenytársakkal a területen a hó takarításának hatékonyságának és minőségének tekintetében, azonban a legtöbb esetben a magánháztartások kontextusában a működés kérdése nem lehetséges, mivel a webhely korlátozott területi feltételek.

  Olyan esetekben, ahol a használata hagyományos üzleti seprű vagy más készlete nem hozta meg a várt eredményt, és a működését technológia számos okból nem lehetséges, a gyártók kínálnak speciális eszközök, mint a hó-olvasó eszközökkel. Ehhez a termékhez tartoznak a kerekek lapátok.

  A készülék fő jellemzője a tervezés egyszerűsége, amely lehetővé teszi, hogy a mechanizált módszerrel tisztítsa meg a hó területét. Az ilyen konfigurációjú eszközt az országos szektorok takarításában kell használni a város magánszektorában, vagy az országban. A pozitív tulajdonságok közül a kerekek meg kell különböztetni azt a tényt, hogy működésük során a munkavállaló nem merül fel nagy terhelést a hátsó és a kezek, mint a hagyományos lapátok esetében, mert egy tisztító személy elég irányítsa a mobil lapátot a kívánt irányba. Ezenkívül a gépesített lapátok növelhetik a tengelyt, ha meg kell oldani a területet egyenetlen felületen.

  Tervezés

  A konfigurációjukban a kerekeken lévő hóeltávolítás változhat. A modellek fő különbsége a következő:

  • a kerekek számában;
  • megjelenésben;
  • a hóvödör méreteiben és típusában;
  • olyan anyag típusában, amelyből a kaparó készül;
  • maga a készülék súlya.

  A fenti jellemzők alapján megtalálható termékeket a következő tervezéssel:

  • A kereten rögzített standard lapát, és két kerékkel felszerelt;

  • Nagy és produktívabb segédeszköz – négy kerékkel és egy erőteljes ütközővel lesz felszerelve a mechanizmus előtt.

  Az utolsó lehetőség a nagy területek kezelésére szolgál.

  Ezenkívül az eszköz megbirkózhat a nehéz hópályakkal, beleértve a nedves és olvadó hóval.

  Fajták

  Meg kell jegyezni, hogy a kerekek lapátjainak modelljei motorral is felszerelhetők, de az ilyen eszközök költsége jelentősen magasabb lesz, mint a mechanikai analógok – ezért az ilyen egységek nem használnak különleges igényt.

   Ami a kézi hófúvókat illeti, lehetséges, hogy ezeket a mechanizmusokat az alábbiakban leírtuk.

   • A modellek csoportja, amelynek kialakítása magában foglalja a készüléket két pár kerékpárral. Hasonló modelleket néha mini buldózereknek neveznek. Az ilyen típusú gyártók hóeltávolító mechanizmusa fémlemezzel van felszerelve, amelynek munkája a hógyűjtés sarkában állítható a készülék mentén a készülék fogantyúján.

   • Egy egyszerű hóolvasó eszköz, amelynek mozgása a területen keresztül két kerék segítségével történik. Külsőleg, egy ilyen fajta hasonló a standard kertészeti talicskahöz. A gyakorlatban az ilyen modellek kevésbé produktívak, ellentétben a négykerekű analógokkal, de az ilyen lapát irányításával is sokkal könnyebb.

   • Számos mechanikus lapát az utóbbi generációs kerekeken egy “hó farkas”,. A módosítás megkülönböztető jellemzője a megjelenés. A területen lévő eszközt az egyik keréken lévő autók elvén lévő személy mozgatja. A modellnek enyhe tömege van, amely tartós polimer nyers vödörrel van felszerelve.

   Az ilyen hóeltávolító mechanizmusokat a mindennapi életben kiemelik a működés és a manőverezés kényelme. A fő cél a szűk pályák vagy a nehezen elérhető területek tisztítása a területen.

   Népszerű modellek

   Mivel az ilyen eszközöket aktívan kihasználják egy meglehetősen hosszú ideig, kiválaszthatja a kerekek lapát legnépszerűbb módosításait.

   Elektromás

   Az orosz szakosodott szupermarketek polcain elsősorban a hazai termelés modelljei. Ez az eszköz olyan termékek is, amelyek az orosz szállítószalagból származnak, amely kiemeli az analógok között az Oroszország időjárási és éghajlati viszonyaihoz igazítva. Az eszköz egyszerű konfigurációval rendelkezik egy tágas szőnyeggel, nagy szilárdságú kétmilliméter acélból. A dömping a helyhez viszonyítva állítható be.

   Ezenkívül a lapátfogantyú szükség esetén megváltoztathatja magasságát és lejtését. Van egy makacs sarka a kanál, amely megakadályozza a szerszámot a hóba. A dump szélessége 0,7 m, az egész eszköz tömege 11 kg, amelynek következtében a nők és az idős mechanizmus működtethető.

   Buldózer

   A kerék eltávolításának lapátja a kerekeken a termelési mechanizmus osztályára utal. A munkadarab szélessége 80 cm. A modell megkülönböztető jellemzője a kaparó dump kiegészítő berendezése, amelynek fő funkciója az összetevő védelme a pálya jégszemű vagy aszfaltozott felületén. A mechanizmus maga a termelő gyártja a könnyű fémből, amelynek következtében a bontások valószínűsége az aktív működés során vagy a szerszám nagy terhelése alatt csökken.

   A vödörnek több pozíciója van, így vízszintesen elhelyezhető, vagy jobbra fordíthatja. A kezelő kezelő kezelése az üzemeltető kényelméhez bármilyen magassághoz igazodik, és hosszabbítható vagy összehajtható. Ezenkívül a fogantyú megváltoztathatja a dumphoz viszonyított dőlésszöget.

   Shustrik-3

   Ez egy újabb modell a kerekeken, amely a rendelkezésre álló tartományban kiemelkedik a jó átkeléssel és a manőverezhetőséggel. A szerszámnak van egy kis súlya, amelynek következtében számos probléma merül fel különböző akadályok nélkül. Ezenkívül, ha szükséges, az eszköz az egyik oldalon áthelyezhető. Mozgásmodell két gumírozott kerékkel teleszkópos fogantyúval.

   A dump tökéletesen tisztítja a számokat. Ezenkívül egy vödör szélessége, 60 cm-es komponens, a készülék elég gyorsan megtisztítja a területet. A “Shustrik-3” por magassága 20 cm. Megkülönböztethető egy rotációs mechanizmus modellje, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül mindkét irányban, és ha szükséges, akkor a lapátot egy másik irányba fordíthatja.

   Hógolyó

   A lapát négy kerékkel van felszerelve, és a tervezés fényében a készülék nagy területű területek tisztítására ajánlott. A szerszámot egy személy vagy egy partnerrel vezérelheti, amely megkönnyíti a működést, növeli a permeabilitást és a tisztítási sebességet. A vödörnek van egy védőkerete, amely megakadályozza, hogy a hó lejtőin lévő jégzárók kockázata a helyszínen. A gumi kerekek sima mozgásmechanizmust biztosítanak, a vödör fordulhat, különböző pozíciókat és hajlamos szögeket. Mindkettőt teljes körű növekedéssel és billentettel kezelheti.

   .

   Berchouse

   Népszerű Mechanikus Hóeltávolító egység, amelynek kiadása az orosz céggel foglalkozik. A leltár ajánlott a nagy területek fenntartásához, a vödör szélessége 82 cm mélység 45 cm. A tisztítómotor vezérlése egy könnyű alumíniumötvözetből álló P-alakú fogantyú segítségével történik, maga a furat fagyálló polimerből készül.

   Hogyan válasszuk ki?

   Ahhoz, hogy megfelelően válasszon ki egy hasznos háztartást, Kövesse egyes ajánlásokat.

   • A lapátnak először is kényelmesnek kell lennie a működéshez, így kiválaszthatja a műanyag vagy könnyű fém ötvözetből származó modelleket, amelyek általában minimális tömeg és méretűek.
   • A szerszámot is besorolnia kell a nyersanyagok típusára, ahonnan a vödör készül. A polimer lerakók még mindig költségesek a közelmúltban leesett hó, de a fűtött hófúvások jég infúzióval, a fém vödör segít.
   • A leltár fontos paramétere a lapát mérete – ez a szélességre és a mélységre vonatkozik, amelynek köszönhetően a feldolgozott területek méreteinek navigálása egy szerszámos futáshoz. Általában a tálca mérete a tulajdonos fizikai lehetőségeit veszi figyelembe.

   • A legjobb, ha a helyszín és magasság szögén szabályozható, és a működés során növeli a kényelmet, és a terület nehezen elérhető területeit is biztosítja a kényelmet.
   • A kerekek megkönnyítik a szállítást és csökkentik azt a terhelést, hogy egy személy egy eszközzel dolgozik, így ezeknek a részeknek megfelelő átmérőjűnek kell lenniük, amely lehetővé teszi, hogy a házat további terhekkel szállítsa a hó formájában.
   • A kerekek hóeltávolításának előnye a vödörben lévő hajlítás szög jelenléte lesz, amely felgyorsítja a hótányok gyűjtését. A dőlés optimális értéke a mutató, amely 20 fokosnak kell lennie.
   • A modern hóeszközök szinte minden modellje teleszkópos fogantyúval van felszerelve, így megvásárolása előtt érdemes megvizsgálni a leltárt, hogy megfeleljen a személy magasságának mérete teljes növekedésben, különben hajlított formában dolgozik, hogy növelje a terhelést a hátsó, és egyszerűen kényelmetlen lesz az eszköz kihasználásához.

   Ellenőrizze a lapátokat a hó betakarító kerekeiben az alábbi videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: