Lily a tájtervezésben: Érdekes lehetőségek

Lilynik az évelő díszítő színek típusához tartozik, amely hosszú ideig díszíti bármely országot vagy kerti telket, és sok munkaerőköltség nélkül. Amellett, hogy ez a virág nagyon szép, gyengéd, kellemes aroma, ő is nagyon szerény. Miután helyesen van egy hűséges, és csak időről időre egy kicsit beállítva, akkor lehetséges, hogy élvezze a virágágyod megjelenését.

Előírások

A tapasztalt kertészek mindig tervezik a telek, amikor évelő kultúrákat fognak növényen. ezért Ha van egy vágy, hogy megtörje a virágágyás, vagy egy virágágyás liliom, akkor először meg kell tanulnod a lehető legnagyobb mértékben ezt a növényt: Milyen típusúak vannak, milyen helyen növekszik, hogyan kell kombinálni más növényekkel és a közös álláspontot a terület egésze.

Körülbelül 30 ezer különböző típusú lojád van. Ezek főleg magas virágok (néhány faj magassága meghaladja az 1 m-t).

High Stem, rügyek alakulnak ki, amelyek fokozatosan feloldódnak egymás után. Egy bimbó csak virágok csak nap, de mivel sokan vannak a virágokon, akkor a növény közel egy hónapig virágzik, és még hosszabb ideig. A liliom levél levelek keskenyek és hosszúak, nőnek a gyökérbázisból, ami meglehetősen nagy, ömlesztett bokor. Egy felnőtt növényen körülbelül egy méter szabad hely. Ezt figyelembe kell venni, ha liliom virágágyat alkotnak.

És a Lilynikov leszállítása, meg kell emlékezni, hogy legalábbis ez a növény és viszonylag szerény, mégis jobb, ha egy napos helyet választani. Leggyakrabban az éghajlati övezetünkben a barna-narancssárga és sárga loják nőnek. De sok más fajta van mindenféle árnyalatú, még sötét lila, szinte fekete virágok találhatók.

A fényvirágokat a napsütésbe ültetik, de a sötét, vöröses árnyalatokkal jobb helyzetben van, mert a szirmok festése egy kicsit elhalványul, és elveszíti eredeti színét. A Lilynik jó virágzásának egyetlen feltétele legalább 6-7 órányi napfény.

Lilyers jól és egyedül néz ki, és más növényekkel és virágokkal kombinálva. Az egyedülálló kirakodásoknak szólóknak hívják. Az egyik fajta Loillays-t vagy néhány fajt választhat. Annak érdekében, hogy a virágkert a nyáron éljen, Lilyniki kombinálható más színekkel, de a szomszédok kiválasztásakor elsősorban azt veszik figyelembe, hogy a Lilyniks virágzási ideje többnyire június-júliusra esik. Bár még mindig attól függ, hogy milyen fajta a növény, például a liliom “Middendorf” a legkorábban, és elkezd virágozni májusban.

Különben is meg lehet jegyezni azt a tényt, hogy a flueers virágai nem rendelkeznek egy foton színekkel. A szirmok több árnyalata van, és ez megtörténik, hogy a magot a kontrasztos színbe festjük, és egyértelmű vázlatot vagy ellenkezőleg, a szín zökkenőmentesen megváltoztatja az árnyékot a középpontból a szirmok széleihez. A Lilynikov ilyen színtulajdonságokat használhat egy tervező virágágyás megoldására.

A Lilyniki terv mellett?

A Lilyniks sikeresen alkalmazható az óvoda, a ház, a kerti telek tájképén, valamint a városi parkokban, négyzetekben, négyzetekben. Ők ültethetők és az épület falának hátterében, valamint a pályák mentén, a tó közelében, vagy külön virágágyat készítenek a gyep között. Alacsony fajták kiadhatók Alpesi diák és ROCARIA.

Amikor a lojákat az épületek és a kerti épületek közelében leszáll, jobb választani a fajta, amelynek színe ellentétes lesz a fényes vagy sötét fal háttérén.

Többféle lojót is kombinálhat. Közvetlenül a falon, hogy a legmagasabb. Jól néz ki, amikor a bokrok mellett ültetett Lilyniks, különösen, ha a cserje levele színe eltérő. Például a Lilynik smaragdzöldsége nagyon nyereséges lesz a vörös szívű barberry mellett. Az alacsony cserjék, mint például a Chubushnik, Buzin, Biryuchi, jó kompozíciót hoznak létre mind a magas, mind a törpe fajták Lilynikov.

Nagyon szép lehet egy kerti pálya, különösen, ha ez indirectális. Csak a széltől nem a széléig ültetett virágok, hanem enyhén mélyebb, mivel Lilyiks felnőnek, és ezt követően az út jelentős részét bezárhatja. És akkor is díszíteni a parton a tó, a medence vagy a tározó, különösen azért, mert Lilyniki – nedvességre unalmas növények, kezdetben egyre nedves esőerdők.

A pázsit közepén összetörheted a virágágyást. Egy lapos zöld fűben a magas virágok egy nagy gyepterület csodálatos dekorációjaként szolgálnak. Ön magányos magányos bokrokat termeszthet, vagy más színekkel kombinálhatja őket, például a Phloxes-t, és válassza ki őket egy színsémában.

Azok számára, akik nem szeretik a magas kerítéseket és kerítéseket a telken, javasolhatod, hogy egyfajta élő magasságot hozzon létre Lilyikovból, és egymás után egymás után helyezkednek el. Vagy kerítés az akác bokrokéből, és az előtérben, hogy növényi sárga lojákat.

Ezeknek a színeknek egy másik használata – Alpesi diák. Ebben az esetben javasoljuk, hogy a növényeket nem a legmagasabb, hanem a lejtőn használják, kívánatos, hogy alacsony minőségű és kis mennyiségben használják, mert az alacsony talaj növényeket ilyen hevederekre ültetik. Jelenleg a lilyniki miniatűr fajtái vékonyak, mint a gabonafélék, levelek, amelyek magassága nem haladja meg a 25 cm-t, és a kis virágok mérete legfeljebb 4 cm-nél (Penny megérdemelte, Penny értéke). A buja bokrokat termesztenek, és hogyan nem lehet alkalmas a rohanásokra.

A Lilynikov másik nagy kellemes pluszja a csodálatos karcsú illata. Ezért ezek a gyönyörű virágok díszíthetik az ülősarkot. A forró július nap este után nagyon kedves ülni valahol a pavilonban, egy kerti hangulatos padon, vagy lógni egy hinta. Van egy különösen illatos, illatos liliom (siloam kettős klasszikus), amely nem rosszabb a rózsáknál.

Kombináció más növényekkel

A virágtermesztés és a kertészkedés szakemberei azt tanácsolják, hogy ötvözzék a virágokat és a növényeket a virágon, így a virágzás nem áll meg a legkorábbi tavasszal mély őszi. A Lilyniki tökéletesen illeszkedik a virágágyás kialakításába, hiszen a virágzásuk a nyár legfontosabbá válik, és meglehetősen hosszú ideig tart.

Lilyniki el lehet ültetni a bulbous, virágzó kora tavasszal. Ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy a jácintok, a tulipánok, a nárciszok lényegesen alacsonyabbak, mint a lilyniki, így az előtérben kell lenniük.

Az első tavaszi színek után az íriszek virágoznak, és a virágzás időtartama a Lilynikov virágzásának kezdetével kombinálódik. Sok különböző íriszi fajták vannak, ezért a loják kombinációjának változata van velük. Választhat egy különféle színsémában, például napos sárga, vagy éppen ellenkezőleg, kontraszt készítmények létrehozása.

Egyes szakemberek kínálnak a növény Lilyniki a rózsafüzért, mivel sok rózsa az első virágzás hullám pihenés ideje, és ebben az időben a Lilyniki támogatni fogja a „megtakarítás” e nemes virágoskert.

Elég furcsa, de Lilyniki csodálatosan kombinálva tűlevelű ültetvényekkel. Tui, boróka, vörösfenyő, fenyőfenyő, kiváló háttérként szolgál Lilynikov számára. Sötétzöld tűk és fényes, például a loják vörös-narancssárga virágai általában jól néznek ki.

Nos, a klasszikusok Lilyniki a házigazdákkal. Ez a kombináció úgy tekinthető, hogy a tájtervezőknek a legeredményesebb opcióval rendelkeznek a naud árnyékosabb sarkok tervezésében.

Augusztusban, közelebb az ősszel, Lilyniks fokozatosan elhalványul, virágzó megáll, a levelek elszáradnak, haldoklik és kertészek, hogy megőrizzék a mixboarder tisztességes megjelenését, kombinálva a loyaberek különböző típusú gabonafélék, több ezer darabja, Velbeynes, Echinacea, úgynevezett részegek.

Az elhelyezésre vonatkozó ajánlások

A tapasztalt kertésznél a kertben a kertben olyan helyesen helyezkedik el, hogy egy idő után nem kell átültetnie azt, hogy megváltoztassa a helyet, ha nem kap elég időt vagy idővel, sok hely van nem elég, vagy még rosszabb, a növény elkezd zavarni, lezárja a pályákat, például. Ezért a seasy évelő loylays amely képes növekedni egy helyen több mint tíz éve, érdemes figyelmesebben kell kiválasztani a hely megválasztása „tartózkodási”.

A szakértők adnak néhány ajánlást elhelyezése Lilynikov a kertben, és az országban, amely teljesítő örömmel örvendeznek az éves bója virágzás kedvencük.

 • Előnyben részesítik a napkollektorok földterületeit. A nap a liliom virágzásának ígérete. A szélsőséges esetben a fele lehet, de azzal a feltétellel, hogy a napsugaraknak legalább 6 óra alatt megvilágítják ezt az oldalt.

 • Ez a növény jó öntözést és jól érzi magát a tartályok partján. Ha a helyszínen a helyszínen vannak tavak, tavak, medencék, akkor a Lilyniki kiváló keretben szolgálja őket.

 • Ami a terepet és a talaj megkönnyebbülését illeti, előnyben részesítik a kis dombok és a szelíd lejtők – az álló vízzel rendelkező Nisces lesz pusztító erre a virágra. A természetben lévő liliom szinte mindenképpen növekszik, de a dekoratív fajták jobbak a táplálkozási talajban semleges savassággal. Ha a talaj nem felel meg ezeknek a követelményeknek, akkor a növények üzembe telepítésekor a kutakban lévő növények üzembe helyezését, amelyek elősegítik a talaj savasságának (hamu, mész, homok, tőzeg és mások) semlegesítését, valamint az univerzális műtrágyát.

 • A leszálláskor figyelembe kell venni a felnőtt növény méretét. A lilyiks nagy nagy bokrokat alkotnak szórólapokkal.

Úgyhogy a jövőben nem fedezték a pályákat vagy a növekvő virágok közelében a virágba, meg kell osztania minden loytelik minden bokorát legalább 0,7 kV-ot.m föld.

  Amellett, hogy a felsorolt, sok dacket használják kis trükköket, hogy ezek a gyönyörű nagy színek segítségével álcázza az építési hibákat, a falon vagy a kerítésen, sikertelen kerti ösvényen. Miért nem, mert a gyönyörű lilyniki valóban díszít minden helyet.

  Melyek a landalis trükkök hűséges használatával, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: