Lily Daurskaya: Leírás és tippek a növekedéshez

A tűlevelű örökzöld növények mellett sok kertész álom, hogy finom és élénk színekkel díszítse a telek. Ez magában foglalja a Lily Daurgian (Pennsylvania). A szelíd virágzat, meglepően csodálatos íz, lesz egy “kiemelés” bármely kerti telek. Az illetékes ellátás szempontjából Lily Daurskaya sokáig örül a kifinomult színekkel.

Leírás

Ez a fajta füves évelő. A vadon élő, a keleti szibériai erdészeti tömbökben, valamint a távol-keleti síkság réteken nő. Az üzem megkülönböztető jellemzői a következő funkciókat tartalmazzák:

  1. Hosszú bordázott zöld vagy lila árnyalatú szár, ahol pelyhes borított;
  2. Nagy levelek smaragd színű fényes csillogás;
  3. A virágzat elítélése (10-12 cm átmérő), vörös-narancssárga szirmok kis sötétbarna foltokkal vannak borítva;
  4. Pestik sokkal hosszabb, mint a stamens.

Virágok csodálatos virág a nyár közepén (június-július). A tapasztalt kertészek úgy vélik, hogy ez a fajta egyik leginkább tartós. A növény különbséget tesz a bőséges virágban és az ellátás során.

Lily Daurskaya is elterjedt Mongóliában, Kínában és Észak-Koreában. A kecses évelő üdvözli a lecsapolt, termékeny talajt.

Növények leszállás

A Lilia Pennsylvania-t általában augusztus végén ültetik. A növény izzóláma meglehetősen nagy (átmérője akár 7 cm), gömb alakú és fehér színű.

Lilia Lily Lilka 10-14 cm mélységig terjed. Mindazonáltal mindez a talaj összetételétől függ. Például, ellentétben a nehéz, laza talajok mélyen ültetése izzók. A kutak alját a folyópartral kell tölteni. Ha az izzók átültetéséről beszélünk, akkor ezt a folyamatot nem szabad késleltetni. Az a tény, hogy az ásott izzók fontosak azonnal “Küldés” a földre állandó helyre. Ellenkező esetben megszáradnak és alkalmatlanok lesznek a leszállásra.

Az izzók közötti távolság nem lehet kevesebb, mint 35-40 cm. Liliya Daurskaya nagymértékben szomszédos más típusú dekoratív növények (harangok és len). Azonban az aszterek ültetése nem ajánlott.

Ha ezt a fajta helyét választja, figyelembe kell venni a növény néhány jellemzőjét. A telken lévő sarok naposnak kell lennie. Ez a faj azonban tökéletesen átadja a felét. Fontos tudni, hogy Lily Daurskaya nem üdvözli a túlzottan nedves talajt. A vízben lévő víz stagnálása negatívan befolyásolja a növény gyökérrendszerét – elkezd rotálni, majd ezt követően a virág meghal. Ne feledje, hogy az aszály negatívan befolyásolja a liliomot. A talajban elegendő mennyiségű nedvesség fenntartásához a talaj tőzege, a száraz lombozat vagy a fűrészpor segít. Szakemberek tanácsot növényi liliom, azért, hogy a következő szabályt: a felső rész a nap, és a „lábak” vannak az árnyas. Így az üzem védve lesz a túlmelegedés.

A gondozás jellemzői

Elegáns és gyönyörű virág, amely kiváló ízű, gondos és gondoskodó gondoskodást igényel. Az üzemnek rendszeresen öntöznie kell, valamint lazítsa meg a talajt, távolítsa el a gyomokat és tegye meg a műtrágyákat.

A nitrogén- és ásványi műtrágyák a termesztési időszak alatt táplálkoznak. A növekedés javítása, finoman megfelelő sav (unalmas) vagy káliumi adagolók. Az őszi érkezéskor a száraz virágok teljesen vágnak és elpusztítanak az elesett levelekkel együtt. A liliom nem igényel menedéket télen. Azonban a fiatal növények még mindig súlyos hóban szenvedhetnek. Mint “védelem” használata száraz lombozatot vagy husknik.

Ami a paraziták “támadásait”, akkor Lilia Daurskaya leggyakrabban érzékeny a Tly vagy a hagyma atkák támadására. És a növény a gombás betegségekben szenved. E tekintetben megelőző intézkedéseket kell végezni: A virágzási időszak alatt az üzemet speciális oldattal permetezzük. A kezelés évenként többször is időt tölthet. Beteg évelők vágják és égették. Nem kevésbé fontos növényi maradékok tisztítása hidegekkel.

Reprodukció

Ezt a típust főként vetőmagot szorozva. A frissen vetőmagok vetésre kerülnek. Tapasztalt kertészek Azt tanácsolom, hogy figyeljen a következő termesztési szabályokra:

  1. A magok 3 hónapig tárolhatók a talajjal töltött polietilén zsákokban;
  2. Amint a kis izzók alakulnak ki a magokból, a zsákokat 3 hónapig küldjük a hűtőszekrénynek;
  3. A tavasz érkezésével egy dobozba kerülnek, és üvegházban hagyják el.

Hasonló feldolgozás lehetővé teszi a palánták számára, hogy valódi listát alkotják az élet első évében.

Ne feledje, hogy Pennsylvania Liliy magjai nemcsak a talaj felett, hanem a föld alatt is csírázhatnak. A második esetben a magokat a talaj alatt kell kialakítani, nem pedig “fényt”.

A hajtások csak 2 év után jelennek meg. Ezek a növények száraz, hűvös helyiségben vannak, és a tavasz érkezésével üvegházba költöznek.

Részletes Lily Daurus, kiderül, és az izzók mérlegei. Ez a módszer az egyik leggyakoribb. A skálákat az anyai izzóktól a nyár végén vagy a transzplantáció során elválasztják. Az izzókból megszűnték, tiszta vízzel mossuk és speciális oldattal (főként mangartag káliummal) dolgoznak fel. Ezután kissé szárítottak és nedvesített homokkal keverednek. Az elegyet polietilén táskákba helyezzük, és kissé ragaszkodnak (a légtömegek be kell jönnek benne). Tárolja a növényeket száraz helyen. Egyszer a mérlegeken megjelenik az izzókon, a zsákokat hűvös helyre küldjük. A nyár végén, a “gyerekek” egy szabadtéri földön ültetettek.

Néhány év elteltével a skálákból termesztett növények elégedettek a viharos virágokkal. Ez a reprodukciós módszer alkalmas a városi életre. Így a Dacnis, amely “télen” a lakásban képes lesz arra, hogy elragadja és szerelt virágokat helyezzen a webhelyükön.

A szó szerinti ellátás, Lily Daursk valódi “Queen” kert lesz. És csodálatos íze és gyönyörű megjelenése a művészet részét képezi.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: