Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan adjanak a kövezett platform tiszta, vonzó nézetét. A műanyag homályos praktikus, a nedvesség ellenálló, vonzó megjelenésű. Arról, hogy mi az, ami különbözik a konkrét partnertől, mivel a határok határainak telepítése, érdemes megtanulni egy kicsit többet.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Előnyök és hátrányok

Műanyag határok a burkolólapokhoz – kiváló választás egy ország vagy háztartási telek díszítéséhez. Teljesen átalakítják a kövezett terület megjelenését, alkalmasak a számok és a bonyolultabb meghatározási lehetőségekre, beleértve a lekerekített, göndör webhelyek létrehozását is.

Az ilyen nedvességet jól védi egy csempe az érintkezőből a sárral, a szemetet, jelentősen megkönnyíti a táj tervezését, pontosabb megjelenést adjon.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Számos nyilvánvaló előnnyel járhatunk a hat határokból a polimer anyagokból.

  • Esztétika. A kész elemek mind a sima, mind a dekoratív bevonat, a megkönnyebbülés, a stukkó utánzata. Egész évben vonzónak tűnnek, és a fajok változatossága lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő lehetőséget a tájtervezéshez.
  • Külső ellenállás. Erős eső, hó, fagy, a nap fényes sugarai nem rendelkeznek jelentős pusztító hatással a polimer anyag felületén. A határok gyártásához a gyártók az UV-sugarakkal szembeni emelkedett ellenállással rendelkeznek, megakadályozva az idő múlásával. A mechanikai expozíció a felületen, a zsetonok és repedések megjelennek.
  • Semmihetetlenség az ellátásra. Az ilyen határ nem kell frissíteni, mint fa vagy fém analógok. Elég, ha rendszeresen mossa le a port a vízből a tömlőből. Amikor egy útvonalat vagy burkolt platformot továbbít, a kerítés újrafelhasználható.
  • Traumás biztonság. A polimer határait megfosztják a betonos fickó és a fa analógjaik hiányosságaiból. A narancsok, a törött térdek nem jelentenek problémát, még akkor is, ha vannak gyerekek vagy nagyon kövér háziállatok a házban.
  • Egyetemesség. A műanyag határ nem kapcsolja be a cselekményt a hivatalos lakóhely hasonlóságában – helyénvaló, ahol szükség van rá. Biztonságosan megkülönböztetheti a vendégek parkolásért, vagy körülveszi őket a kedvenc viráglevél, virágokkal a pályáról, gondoskodjon a területen a tóba, vagy külön a gyepbe kerüljön a garázsba.
  • Elérhető költségek. A műanyag homályos költségek sokkal olcsóbbak a stagnálás vagy csempézett bevonat számára.
  • Ecope biztonság. A határok előállításához kémiailag stabil polimert használnak, amelyek nem káros a talajra. Még akkor is, ha fűtött, nem bocsátanak ki veszélyes anyagokat.
  • Tartósság. A kiváló minőségű termékek élettartamát évtizedekként számítják ki.
  • Könnyű szerelés. A pálya mentén, a teraszon vagy a medencében könnyen telepíthető, csak egy szükséges eszközkészlet.
  • Minimális súly. Még a nagyon laza talaj sem lesz képes az ébredés súlya alatt menni. Ezenkívül jelentősen megkönnyíti a tárolást és a hordozást.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

A nyilvánvaló előnyök ellenére ez a fajta határok és hibák vannak. Az első nagy számú alacsony minőségű termék a piacon. Ezenkívül nem mindenki szereti a tájképet a műanyag használatával, néhány lehetőség is olcsó és primitív.

Jelentős mechanikai terhelés esetén a polimer szerkezetek egyszerűen megrepedhetnek – a fenti konkrét hordozó kapacitás.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Mi történik?

A műanyag clearance célja annak célja vagy megjelenése. Távolítsa el a funkcionális lehetőségek – gyakorlatilag észrevehető, a csempézett platform vagy platform szélére szerelt szalag formájában. A dekoratív modulok előregyártottak és szekcionáltak, más anyagokat is utánozhatnak, texturált bevonattal rendelkeznek.

A legnépszerűbb fajták közül számos érdekes lehetőség különböztethető meg.

Ország

Border szalag típusú keskeny bázissal és egy sűrített lekerekített oldallal. Jól alkalmazható az udvari sekély mozaik csempe díszítéséhez.

Jól néz ki, de nem túl dekoratív.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Geoplasztikus

A szekcionált típusú szekcionált határon, amelyet a talaj felszíne különleges tétekkel biztosít. Ez műanyag, könnyen komplex vázlatok, kényelmes a göndör pályák és helyszínek elrendezéséhez.

A polipropilént anyagként használják.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Labirintus”

A blokkokat azonnal előállították a természetes kő utánzása formájában, téglafalon. Ezek könnyen felszerelhetők egyetlen sorban, van egy ömlesztett formatervezése, amely rögzítve van rögzítve horgonyokkal, elegendő magassággal rendelkezik a terület megkülönböztetésének biztosításához.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Szalag”

Klasszikus rugalmas szegély egy kis vastagság, amely télen jobb lesz szétszerelni. Alkalmas a virágok kialakítására, a csomagolt lámpaoszlopok.

A szalag könnyedén egy görbületi formát tartalmaz, sima vagy hullámos felület.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Régi kő”

Az ilyen határok olyan texturált felületük van, amely nagyjából kezelt mészként imitál. Jól vannak egy természetes kőburkolattal vagy retro csempézettel, harmonizálva alpesi diákokkal és más típusú parkosított készítményekkel ásványi anyagokkal.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Kerti tábla”

A teraszos bevonat textúráját utánzó térfogati határok. Jól vannak a kertben lévő sétányokkal, alkalmasak a ház közelében lévő jelenet megkülönböztetésére.

Általában 150 × 3000 mm-es táblák formájában állítják elő.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

“Tégla”

Ez a fajta műanyag kombinált kerítés olyan szekciók formájában történik, amelyek a szögben lévő téglákat imitálják, fogak formájában. A határ könnyen felszerelhető, de nem a jelentős terhelésekre tervezték.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Ez a fantasy gyártók nem kimerültek. A római oszlopok vagy más építészeti elemek stílusában dekorációval rendelkező modulok találhatók, medálok, aljzatok és virágdíszek.

Telepítési szabályok

A műanyag szegély telepítése nem túl bonyolult, minimális időt vesz igénybe. A kerítés felszereléséhez az árok előzetes előkészítése szükséges.

A legtöbb opció könnyen rögzíthető a földön speciális csapok vagy horgonyok segítségével.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Műanyag határok a burkolólapokhoz

A szalagelemek hornyai mélysége legfeljebb 8 cm, a szélesség függ egy adott termék paramétereitől. Az elkészült gödörben az alapítványt elhelyezzük, majd a talajjal megszórjuk. A Border csapatot az ügyészség alkotja, elegendő ahhoz, hogy a helyszínt 2-3 cm-re készítsük el a csempe bevonat szélein, a kerületben.

A választás során érdemes előnyben részesíteni a horgonykapcsolattal rendelkező lehetőségeket – további bordákkal rendelkeznek. Elaludt A földszint a földszint lehet homok vagy keveréke törmelékkel.

A köves talajon a standard horgonyok jobban helyettesítik a fém megerősítő rudakat. Túl puha és laza földre ajánlott növelni a rögzítési pontok számát. Horgonyok ugyanabban az időben ragaszkodnak a szöghez, hogy a végét a burkolólapok alatt levelek. Ez megerősíti a tervezést.

Műanyag határok a burkolólapokhoz

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása