Mély ferde medencék házak számára

Kiváló megoldás minden földterülethez, legyen egy kis vagy tágas vegyület, a medence lesz. Lehetővé teszi, hogy felfrissítse egy forró napon, és sok örömteli és gyermek, és felnőttek ad. A múltban sok megszerzett felfújható medencék – ma egyre több lakástulajdonos választhat a mély keret modellek javára.

Legyenek technikai és működési jellemzőikre, és ismerkedjenek meg az optimális modell kiválasztásának szabályaival.

Sajátosságok

A keretmedence egy gyűjtemény-összecsukható felületi tervezés, amely nem igényel előzetes ásást. Az ilyen modellek drágábbak, mint a felfújható analógok, de sokkal hosszabb ideig szolgálnak. Igen, és sok más működési paraméterben a termék jobb, mint az összes többi lehetőség.

Mint összecsukott formában, ezek egy kis vízálló vasálló, megerősített szövet és hordozóelemek készlete. Az egész készlet meglehetősen néhány helyet foglal el, és könnyen elhelyezhető a személygépkocsi törzsébe.

Telepítse a medencét az ország területére bárki, még egy tinédzser – a design fény, és az összes szükséges összeszerelési szakasz részletesen leírja az alkalmazott utasításokat.

A keretköltségek költsége sokkal kevesebb kompozit vagy monolitikus beton. Ez a design eltávolítható a télen, és ezáltal védi az ingatlanot az ország tolvajoktól. Azonban, ha szerelmesek valaki másnak a tulajdonát nem félnek tőled – a medence könnyű nyitás a szabadban, mert a márkás modellek készülnek fagyálló anyagok.

A keretmedencék különböző méretben állíthatók elő. Termékek elérése 5 méter hosszúságú – természetesen úszni egy ilyen mesterséges tartályban valószínűtlen, hogy képesek legyőzni, de a vállalat által 5 felnőtt lazításának meglehetősen valóságos.

Mitől?

A keret medence készült háromrétegű műanyag, a rétegek között, amelyek a háló hártya – egy ilyen szerkezet teszi különösen erős a különbség, és kanyarban. Az anyagot a vízzel szemben rezisztens polimerrel is feldolgozzuk, amely nem hagyja nedvességet még erős nyomás alatt is.

A keretrendszer két változatban történik:

  • Rúd – olyan fémcsövek készlete, amelyekből állványok és peremek kerülnek végrehajtásra;
  • Lap – Ebben az esetben a tálalap bázisát acéllemezből gyűjtik össze, és merevek és fémtámogatásokkal kiegészítve.

Ha a keretkészletnek kerek alakú, akkor a folyadék nyomása a referenciarendszer tetejére csökken, gyűrű vagy karika formájában. A négyzet és a téglalap alakú szerkezetek emellett megerősítve vannak az oldalakon lévő acélbetétekkel – átveszik a fő terhelést, és további stabilitást biztosítanak a csontváznak.

A referenciaelemekkel való elválasztási szakaszokat a megerősítő szalag erősíti – védi a medencét a helyi szünetekből.

Választott kritériumok

A tinédzserek és a felnőtt felhasználók számára ajánlott mély kereteket vásárolni. Több mint egy méterrel rendelkeznek, és méretük nem rosszabbak a helyhez kötött modelleknél, míg a költségek meglehetősen demokratikusak – nagy négyszögletes medencék, legfeljebb 2 kocka. M ilyen jól ismert gyártótól, mint például az Intex, akkor vásárolható 3-5 ezer rubel.

A felhasznált anyagtól függően szezonális modellek és fagyálló.

A fagyálló termékek egész évben használhatók. Ezek a speciálisan kezelt acélból készültek PVC-bevonattal – ez az anyag nem szörnyű, nincs alacsony hőmérséklet, sem a hőbővítés. A medence tulajdonosa mindig a meleg szezon végén lévő tartályból vizet önthet, hogy fedezze a napellenzőt, hogy a tál tiszta maradjon, és tavasszal tárolja az űrlapot. Ha szeretné, mindig hagyhatsz egy kis vizet, és lengyel is – akkor a gyerekeknek saját személyes pályaudvaruk lesz, a tavaszi aktív várakozás nem rontja a medence állapotát.

Működési szabályok és ellátás

A keretmedence vásárlásakor a készlet tartalmazza a víz feltöltésére és szivattyúzására szolgáló tömlőket, a létra kényelmes lehet a mélyépítésre és a gondozásra szolgáló minimális eszközkészletbe. Minden másnak külön kell megszereznie saját pénzeszközeit.

A vízminőség fenntartása

Ne feledje, hogy még egy kis keret kialakítás is igényel legalább 1t vizet, és ha a medence lenyűgöző méretekkel rendelkezik, akkor a kapacitás elérheti a 10 tonna. A víz felszínéről forró nyári napokban a nedvesség aktív elpárolgása, és még a felhős napokon is, így a víz időről időre esik. Ezenkívül időszakosan előfordul, hogy meg kell mosni a tálat – ebben az esetben meg kell egyesítenie az összes folyadékot. A medence és a vízfrissítések kitöltéséhez használhatja a csapot vagy a vizet. A folyó és a tó kategorikusan nem alkalmas erre a célra, ha nincs más vízellátás, akkor meg kell vásárolnia egy erős szűrőegységet, amely lehetővé teszi a bejövő folyadék meghatározását.

Néhány lakástulajdonos használja az esővizet a legegyszerűbb háztartási szombaton keresztül. Alternatív megoldásként megrendelheti a szükséges mennyiségű vizet az élelmiszer hordókban.

A medencében lévő vizet rendszeresen tisztítani kell – egyébként gyorsan szennyezik és optimális feltételeket teremt a vizes mikroflórák tenyésztéséhez. A medence tisztítása mechanikus, kémiai és elektrokémiai módszereket eredményez.

A fizikai módszerek közé tartozik a kézi szemét tisztítás és a nem kívánt szennyeződések. Szabályként használja:

  • Kefe – lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a finom szemetet a víz felszínéről;
  • Saccha – összegyűjti a vízvastagság leveleit;
  • Skimmer – eszköz, amelynek elve emlékezteti a porszívót.

A vegyszerek biológiailag aktív szennyezőanyagokból származó víztisztításra szolgálnak. Az ilyen alapok összetétele erős oxidálószert tartalmaz. Olvassa el a legnépszerűbb eszközöket.

  • Klóratartalmú eszközök – diklór-etán, klór gáznemű, klór-mész, néha még fehér is. Nagyon népszerű a tulajdonosok a Cool Klorine tabletták között. Az ilyen eszközök hatékonyan küzdenek a mikroorganizmusokkal, ugyanakkor van egy maró kémiai szaga. Azonban a medence nagy területének köszönhetően, az ételek meglehetősen gyorsan.

  • A brómokkal – leggyakrabban használt Dibrometan. Ez a gyógyszer erős antiszeptikus hatású, de nincs kellemetlen szag.

  • Az aktív oxigén népszerűbb fertőtlenítése. Az ilyen tisztítás lényege az oxidatív reakciók aktiválására csökken, de nem a halogén részvételével, hanem az ózonnal és az ő gyökökkel. Az ilyen kezelés kétségtelen előnye az allergiás reakciók hiánya. Az ilyen feldolgozás nem olcsó, a készlet ára akár 5000 rubelt is elérhet.

  • A medence tulajdonosai, különösen mély, gyakran szembesülnek a nagy szerves molekulák problémájával – Hozzájárulnak megerősített szennyeződés reprodukció és hozzon létre egy ideális közeg tenyésztésre gombák és algák. Koaguláló ellenük használandó – ha hozzátéve, hogy a folyékony, az aktív részecskék vannak burkolva szerves vegyületek, így egy láng csapadékot és esik rá az alsó, ahonnan könnyen eltávolítható mechanikus módon.

  • Mély és hosszú medencék esetén javasolhatja az elektrofizikai víztisztítási módszereket. A berendezés ára magas, de ugyanakkor a víz magas színvonala garantált. A tisztítás az ózonizáció, ionizáció vagy ultraibolya sugárzás segítségével történhet. Az ilyen kezelés fertőtleníti a vizet, elpusztítja a baktériumokat és semlegesíti a nehézfémeket.

Szolgáltatás

Nem képviseli a terv kialakítását, elég ahhoz, hogy ellenőrizze a rackek stabilitását és integritását, szöveteket az egész kerületben és az elektromos elemek 5-7 nap alatt.

A beépített sárszűrőt rendszeresen meg kell tisztítani a homoktól és a szennyeződésektől.

Miután minden fürdés meg kell győződnie arról, hogy nincsenek elveszett dolgok a vízben.

A medence használata után egy műanyag napellenzővel kell lezárni – ezt bármikor követi, mivel még egy könnyű szél is lehet vízben 300-400 g por, nem is beszélve a repülő rovarok és a madár ürüléke.

A medence szúrása vagy magja esetén szükség van egy kétoldalas javításra – Vásároljon Remcoplt bármilyen gazdaságban.

A ház mélykeretének áttekintése a házért történik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: