Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Suwel Birch – szokatlan természeti nevelés, amelyet az emberek gyakran nyírcsontnak neveznek. Ezek a varázslók, amelyek a fafeldolgozásra profilozottak, ismerik a szokatlan növekedés árát. Munka Suvere-vel, gyönyörű termékeket készíthet, kellemes és kiváló minőségű természetes jellemzőkkel.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Ami?

Az Suwel egy személy tolvajának erőforrása, de maga a nyírfa nem jelent semmit. Ez a tolvaj a fabetegség miatt jelenik meg (ha a nyír rák miatt ábrázoljuk). Ez általában egy csomó, csavart és szőtt, tiszta geometriai alakzattal. Egyéb NAROD NAME RENDSZER – izzadság. És ez a kapcsoló 2, vagy akár a fa leggyorsabbsága 3-szor nő.

Formában emlékeztet, vagy csepp, vagy egy labda, vagy valami átlag. A tolvaj az ág vagy a törzs körül található. Az ilyen oktatás gyakran megtalálható, bár biztosan azt mondják, hogy ezek okozzák és miért alakulnak ki, lehetetlen. Úgy gondolják, hogy a fa gomba támadása miatt egy suwel jelenik meg. De a nyírfa mechanikai sérülése nem zárható ki.

De ez a tolvaj az úgynevezett fa csont mert a szelet suwel hasonlít egy márvány válás, a keresztmetszet rejlő anyagi és sugarak, és vékony szemcsék suwel is megtekinthető keresztül. Valamennyi hasonlóság a csontszövet szerkezetével valóban kitalált. Igaz, a növekedés szövetsűrűsége még mindig kevesebb – ez a fa nem olyan erős, mint például a sapka.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Ez megtörténik, hogy az Suwel hatalmas méretűre nő. Ha jön a Vatikánba, láthatsz egy betűtípust, amely egy tömör darabból készült, egy fa suwelből vágva. Igaz, a gigantikus méret nem egyenlő az anyag minőségével. Általában minél kisebb a nyírcsont, a világosabb és gazdag a belső rajzban. De minden esetben a kiáramlás belső mintája, csipeszek és tűk nélkül.

Belül, Suwel természetesen egy gyöngyszemre hasonlít. Ez történik, ez lehet fehérebb, sötétebb, gazdag vagy elhalványabb. Néha egy pontosan borostyán belsejében suwel, ez több barna, pisoosted vagy még zöldes. Mi lesz a kiáramlás zavarának árnyéka, attól függ, hogy a nyírfa növekszik, és a fa ezen részének későbbi szárításából.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

By the way, suwel provokálhat. Néhány ember egyszerűen húzza a nyírfa törzset vagy egy betonfa ágot vezetékes. Van egy dudor, amelyet éves gyűrűk hoznak létre. De ha a gondos hozzáállás a természetben prioritásban nem érdemes megtenni.

Suwel még mindig a kedvező természeti nevelés, amely tökéletesen viselkedik a feldolgozás során. A tolvaj tökéletesen csiszolva, tökéletesen polírozott. Végül az oktatás fő értéke a leggyakoribb, ami márványra hasonlít. A napsütéseket a napsütésben játssza, meglátogatja a textúráját, és még néhány belső fényt is eredményez. Nem lehet biztos mondani, hogy a tolvaj a nyírfa, mi benne van, de bizonyos előrejelzést végezhetsz.

Minél nagyobb és több csavar, a belső rajz gazdagabb és érdekesebb.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a különbség a fülkéből?

Először érdemes azt mondani, hogy mi a sapka. Ő is alternatív natal neve – “Witin Benik”. Ez az oktatás, az Suweltől eltérően jóindulatú jellegű. Nodulusok nőnek egy nyírfa törzsön vagy ágon. Ez nem egy kis labda vagy egy nagy csepp, hanem egy csomóképződés, sok cishechs, amelyek alvó veséket (vagy függeléket) hoznak létre. Ezek a formációk mind a tüskék is hasonlítanak, akár a bugger. Nem meglepő, ha egy sapkán van, a rendetlenségéből, kisebb hajtásokból és kis szálakból fognak nőni. Svili-vel kizárt.

A formációk közötti különbségek elengedhetetlenek.

Például Cap – ritka és sikeres megtalálható. Úgy gondolják, hogy a 3-5 ezer fák egyikén lehet észlelni. Suwel könnyebben talál. A nyíron gyakrabban találják meg a pörkölő sapkát, és lenyűgöző méretű lehet. A sapka feldolgozása nem olyan könnyű, mint a suwel, még mindig a tubercles, a testek és a tüskék magukat érezték maguknak. De az őrlési és polírozási problémák nem merülhetnek fel.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Az Suwel fa nem olyan erős, mint a kapa. Legalább kétszer erősebb, nem pedig a nyír, amelyen a sapka nőtt. Kapáció és koporsó, fülbevalók, karkötők, hajcsavarok, kis dekoráció. De a sapkát soha nem hozták létre (Nos, talán csak kétségbeesett kísérletezők), mert felesleges lesz.

A ritka faelem textúrája és textúrája nem igényel redundáns dekorációt.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

A munkadarab tulajdonságai

Természetesen egy szokatlan dudor szükséglet megtalálása az erdőben. És sapka, és egy sertés, az úton, nagyon gyakran zavaros fából készült gomba. A neve még nehezen emlékszik – a monotus lefagyott. De ha könnyebben mondod, akkor ez az emberek hívják a chagát.

Egy ilyen gomba nő nyirra, és a fán többször is megtalálható, mint az Suwel és annál több sapka.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Íme néhány tipp a keresés és a billet.

  1. A pulóver pulóverének optimálisan ősze (mint a kabin). Ha nagyon kored, az őszi üresek különösen relevánsak.

  2. A kiáramlás nem könnyű – előfordulhat, hogy vonzza a láncfűrészt. Igaz, és itt van egy probléma – a fűrészláncok gyorsan hülye a makacs cselekedete alatt, nagyon erős kiáramlás.

  3. A láncfűrészek hiányában megfelelő kéziszerszám alkalmas, de csak a fogak élesen alakulnak. Ha a fűrész hülye lesz, nehéz lesz mesterelni, és egy fa, hogy az ilyen manipulációk veszélyesek.

  4. A fa számára, nem képződik felesleges HOPLS, az Suwel szeletre van szükség, hogy kertész a kerti Wara-hoz. Védő, agyag, és az olajfesték maszkja helyett.

  5. Ha sokat találtak hatalmas méretben, érdemes komolyan gondolkodni, hogy vágja-e a formációt. Ha ilyen tolvajot veszel a fáról, erős károkat okozhat: a seb annyira komoly lesz, hogy a fa kockázata meghal.

  6. A variátorok kezdeti feldolgozása. A fát a levegőben hagyhatja a levegőben, de a természetes szárításon elhagyja az évet, vagy akár kettőt. Felgyorsíthatja a folyamatot: a kéreget eltávolítják a munkadarabról, az újság körül fordulnak, fekete polietilén csomagolásba kerülnek. A papír nem adja meg az anyagot, hogy sietjen a fűtéssel, és a csomag üvegházhatást eredményez. Ha az SUWEL az utcán szárad, a fekete polietilén gyorsan felmelegszik a napról, ha otthon van – az akkumulátortól. A folyamat egységes, ezért nem is aggódhat a fa repedése miatt. A csomagot egy kis intenzív elhagyással kötik. Minden körülbelül 25 nap lesz.

De a gyűjtemény, a szárítás szintén a folyamat kezdete. A következő Suwelnek forralnia kell.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Kezelési titkok

A figurált főzési módszer nagyon népszerű. Sőt, ez alkalmas, és így a fa a kívánt árnyalat, és kényszeríteni a szárítás, és hogy a legtöbb kifejező természetes rajz.

A VARKA SUWELI egy adott rendszer szerint készült.

  1. A serpenyő csak a Billet Cortex által halmozott. Víz, öntsük, hogy a folyadék 3 cm-es ágytakaró anyag. Ezután 1 liter vizet adunk hozzá 2 evőkanál sót, a tartályt tűzbe helyezzük. A scrollok az oldatba kerülnek: Olkhov vagy Birch, a tűk is alkalmasak lesznek. Természetes festékként van szükségük.

  2. Amint a víz főtt, a tűz csökken, és a főzés 4 órát tart. Ha nagyon nagy munkadarabot kell kezelned – mind a 6 óra. A víz leeresztése után a fa nyomja. A második és a harmadik nap folyamatok megismétlődnek. A teljes összeomlásnak legalább 12 órát (legfeljebb 18) kell venni három napig egymás után.

Miért kell forralni, hogy pontosan egy sóoldatban van szükség – egy egyszerű fizika aktiválódik. A fa gyümölcslé van, és sűrűsége alatt van a sóoldat sűrűsége. Amikor a főzés a víz belép az anyagba, a dehidratáció kezdődik. Woody Juice-t kell kapni, a sóoldat felszívódik. Ez a folyadék elemi diffúziója, és a kiáramlás megszárad.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

A főzés után az anyagot újsággal kell csomagolni, és elküldeni a csomagnak. A következő napon a sertés még mindig nedves, felesleges intézkedések nélkül megsérülhet. A szélsőséges esetben az anyagot egy másik napra megszáríthatja az újságban.

A kiáramlás kezelése durva és kész lehet. Vázlatos, világos, hogy az anyag, amely a termék jövőbeni formájaként. Ha például egy tál, a belső rész tetejéről alulról van kiválasztva. A felesleges fát a falakból a középpontig távolítják el, 45 fokos szöggel. Segít ebben a fúróban vagy vésőben. Úgy érezte, hogy a falak különösen nem szükségesek: szárításkor túlságosan törékenyek lehetnek, még a repedés sem kizárt. Ha a terméket az eredeti formanyomtatványon húzza, néhány napig a szabadban nem a megfelelő napsütéses sugarak alatt marad.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

A befejező felület az alak szögletességének eltávolítása, a termék végső típusának maximális előrelépése, a nyírcsont szerkezetének leadása.

Ha az anyag hátrányai kiderülnek ebben a munkában, a kis repedések segítenek a ragasztó és a fűrészpor keverékének. Ezután lehetséges, hogy tisztítsa meg az érdességet: egy rashpyl vagy kaparó, egy drótkefe is működik. Gyakran és finoman kell eljárni, tiszta. A termék fúróval, és jobb manuálisan – szoknya.

Csak képes lesz tisztítani a kész terméket porból, protonizálva, ha ez az ötlet. A fás növekedést néha lakkgal kezeljük, néha viasz, használt és forró olaj. És ez a folyamat hosszú, a munkaerőköltségek elengedhetetlenek. De végül is sok termék van az SUWEL-től.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Alkalmazás

A BIRCH BONES kézművesek sokszínűek – amelyeket a szerző fantáziája nem hoz létre. A nyársak díszítésnek számítanak: az eredeti ékszerek, amely ma, az Ecosil korában, a tervezésben szereplő boo-irányok, különösen a keresletben. Az ilyen díszek megfelelnek azok számára, akik szeretik a természetes anyagokat, természetes színeket – bézs, tej, zöld, homokos.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Készítsen nyírcsontból és nagyon szép ételeket. A legnépszerűbb elem ma minden bizonnyal vágódeszkának tekinthető. De a kés fogantyúk, természetesen versenyeznek a táblákkal – és ez a hagyomány. Az anyag sűrű, könnyen feldolgozható, nagyon szép, mert a kés fogantyúk nyilvánvalóan azt állítják, hogy. A kések évek óta szolgálnak, még évtizedekig. Javítás a konyhában változhat, sok étel is, mert a késekre van szükség jó és szép, az idő és a változtatható divat. És a nyírcsont fogantyúja, mivel lehetetlen.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

A madarak és az állatok számadatait is lehetővé teszi, hogy SUWEL-t készítsen, mert a fa minta olyan hűvös vizuálisan megismétli a madarak, a kígyó bőrét vagy az állatgyapotot. Az anyag kanyarjai maguk is inspirálják a szerzőt, azt sugallják, hogy a mester pontosan mit neki. A fa rajz nem lehet független kézműves, de része a kép, panel, egy másik művészi objektum.

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Mi a nyír suwel és hogyan kell betakarítani?

Röviden, Aki szereti a fákkal, ismeri a fából készült dekoráció árát, 100 és 1 ötletet mutat a nyírfa növekedéshez képest Suveluel nevű nyírfa növekedéséhez. És biztos lehet benne, hogy a termék sok éven át nyírcsontból származik.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása