Milyen fenyővirágok?

Fenyő, mint a fák, mint minden tűlevelű, így nincs virág, és valójában nem tud virágozni, ellentétben a virágzó növényekkel. Ha természetesen észleli ezt a jelenséget, ahogy az utcánkon és a kertekben tavasszal láttuk. Azonban még a tudományos munkákban is, az élet ébredésének folyamata a tűlevelű fák után, a férfiak és a női szexuális bejegyzések kialakulása, a későbbi beporzás és a koncepció, nem különbözik a virágok. Ezért fogunk, és ugyanazt az egyszerűséget hívjuk számunkra.

Családok virágzik

A fenyőfémek virágzása inkább a spikeletok, a nőknek – a kis dudorokon. Szín, igazság, nagyon egyszerű, példátlanok: a spikelets fadel-sárga, és a Shishchek ugyanaz a sápadt, de csak egy rózsaszín árnyék. Ezen kívül sem azok, sem más virágok. De nem szükséges számukra, mivel a dudorokat a szél fenyegeti, és nem rovarok. Vonzza senkit a fényes megjelenésű vagy a természet szaga.

Szinte minden típusú fenyő, közös Oroszországban (rendes, szibériai, hegy, cédrus, fekete, angarakaya, krími és mások) hasonló csomókkal és spikeletekkel. Igen, és maga a virágzási folyamat ugyanaz. A fenyőfajok összetétele a legfrissebb adatok szerint 124 fajtát tartalmaz. Különösen észrevehető fenyő virágzás azokban az esetekben, amikor hatalmas bőség a férfi virágzat – úgy néz ki, mint egy gyertya, amely az ágakra ragyog. De egy ilyen bőség nem olyan gyakran. A nők virágzatai között gyakran találkoznak a másolatok szokatlan szépségével.

Egyébként a Sobbbies-virágzat kellemes ízű és nagyon hasznos, mert a vitaminokban gazdag.

Ahol a társadalmi tevékenységek találhatók?

A természet feltéve, hogy úgy tűnik. Tehát itt megkülönböztette magát: Férfi és női virágzat fenyő elképesztő módon – különböző ágakon. Ezenkívül biztosított, és az ingyenes beporozódás lehetősége megnyitotta a pollen, az elhelyezés és a férfi spikelets, és a női zsemle az ágak csúcsán. Ebben az esetben a pollen mozgása nem zavarhatja a tűket.

Virágzási időszak

Még egy ideig a virágzás tűlevelű kőzetek, amelyek közül ez tartalmazza fenyő fordul elő abban az időben, míg a lombhullató fák után a tél még nem oldottuk a levelek. Azaz ugyanaz a mechanizmus a természetes egyensúly érvényes – semmi sem zavarja a tűlevelű növények beporzásának folyamatos áramlását.

A nyíl színei a fenyőszíneken már az április harmadik évtizedének második vagy korai harmadában – a tavasz közepén. A növekvő területektől függően virágoznak: Szibériában és hazánk európai részének északi régióiban, leggyakrabban június elején, a középső zónában – május 20-án és a déli régiókban és korábban.

Mindenesetre a virágzás nem lesz, amíg a levegő legfeljebb 20 fokig melegszik.

És ha az időjárás hűvös, akkor a virágzás június végéig késleltetheti. A Yakutia-ban a virágzó fenyő megragadja és elkezdheti júliusban, azonban jelentősen elindul, mint május.

Férfi virágzatok – A spikeletsek valójában egy miniatűr shishchesből álló oktatás. Minden ilyen hím shishchka az úgynevezett pollen zsákok a mérlegek alján, amelyben a pollen érlelődik. Női kúpok – a mérlegeken is – vannak vetőmagok, vagy magok.

A szélerősség erősségétől a hosszú távolságok terjednek, és a női vetőmag mérlegekre esnek, a gyantákkal. Ezután előfordul a megtermékenyítés folyamatát, amely egy új élet kezdetét adja – csírázó és mag.

Meg kell jegyezni, hogy a fenyők beporzását nagyon erőszakosan halad át. A tűlevelű erdőkben elegendően erős szél, akkor észreveheti a teljes felhőket sárga por, és az eső után minden pocsolyát sárga pollenréteg borítják. Egyéb injekciós szemtanúk ilyen jelenségek Néha úgy gondolják, hogy az erdő magában foglalja a kémiai kibocsátást a közeli produkciókat. És ez csak egy biztonságos pollen a tűlevelű fáktól.

Majdnem minden fenyő virágzik minden tavasszal. És először nagyon különböző korban virágozhatnak, és még egy fajta is is, a különbség legfeljebb 20 év lehet. Mindez a növekedés feltételeitől függ. Például, Borovi rendes egy kényeztető helyen kezdődik a 15. életkor. De ha szűkös körülmények között növekszik, például a leszállás megvastagodott, akkor az első alkalom, hogy a gyümölcs nem korábbi, mint 25, sőt 40 év alatt.

Ezt befolyásolja más növekedési feltételek: talaj, hidratálás, hőmérséklet.

Yakutiában egy növény nő, amelyet “proteusnak” neveznek. Ez a fa nem tűlevelű, mint a fehérje családjához, és hazája Dél-Afrikában. De a botanikai jellemzők és a megjelenés szerint a parfüm úgy néz ki, mint egy igazi fenyő, így ez olyan és fontolja meg. A legérdekesebb dolog az, hogy ez a fenyő virágzás csak 1 időnként. De a virágzat a szépségét szembesítette – hatalmas, trükkös, világos, és színük málna vagy cseresznye, saláta és így.

Virágzás után

A virágzás kezdetén egy érlelt magvakkal ellátott női ütköző, nyitva van, mintha a kiindulási beporzásra várna. Valójában szükség van arra, hogy a pollen könnyen elérje közvetlenül a kinevezéssel – a mérlegek alatt, közelebb a vetőmaghoz. Végül ez megtörténik – a pollen szemek ragasztják a mérlegeket.

További, A beporzás után a női bump az oldalra hajlik, és egy providizálót foglal el. És a mérlegek közötti tér a gyanta tisztítása. Ezekben a külső befolyásra zárva, a “bölcsők” továbbra is előfordulnak a magvak érlésével, amelynek időtartama több mint másfél év, pontosabban – 20 hónap.

A bump több mint egy éve lesz zöldes színű, amely után elkezd sötétben barna. Aztán a második tél végére valahol nyitva lesz, és a szél segítségével elindul, hogy a magokat az erdők terjeszkedéseire vetjük. És ez a vetés sokáig tart -.

A virágzó fenyő megjelenése a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: