Milyen hatalom van a motoblokkokban?

Az országban és saját gazdaságában nehéz kézzel végezni az összes munkát. Fogantyú földterület a zöldségek ültetése alatt, távolítsa el a betakarítást, szállítsa a pincére, hogy a téli takarmány betakarításához – mindezek a manipulációk megkövetelik a technológia részvételét, a legjobb példa, amelyre a traktor szolgálhat. Ha azonban a gazdaság kicsi, kiváló megoldás lesz egy motoblokk.

Milyen hatalom van a motoblokkokban?

Milyen hatalom van a motoblokkokban?

Milyen hatalom van a motoblokkokban?

Sajátosságok

A MotoBlock egy kétkerekű kis méretű traktor. Ennek a technikának a fő előnye a multifunkcionalitás.

Különböző vontatott eszközök segítségével a motoblokk segít:

 • eke és kerítés a telek;
 • tedd és gyűjtsük össze a betakarítást;
 • távolítsa el a szemetet;
 • bármilyen rakományt (akár 500 kg-ig);
 • Vizet ad vkinek.

  A technika funkcióinak listája közvetlenül a motor teljesítményétől függ. Minél magasabb ez az érték, annál nagyobb a vontatott különböző típusok, súly és célállomás.

  MB többféle típusra osztható:

  • tüdő (Súly akár 100 kg, teljesítmény 4-6 l. val vel.);
  • Közepes súlyú (legfeljebb 120 kg, teljesítmény 6-9 l. val vel.);
  • kemény (súlya 150-200 kg, kapacitása 10-13 liter. val vel. És még 17-20 liter. val vel.).

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  A könnyű füstök csak a legegyszerűbb munkák elvégezhetők, eke a földterületet szilárd talajjal, segítségükkel nem fog működni. Az ilyen aggregátum motorját nem egy nagy és hosszú távú terhelésre tervezték, és egyszerűen túlmelegednek. De a könnyű talaj termesztésével és lazításával egy ilyen eszköz könnyen megbirkózhat. Ez az autó a leggyakrabban benzin.

  Közepes súlyú motoblokkok többszörös átviteli és fordított. Több különböző mellékletet használhatnak. Körülbelül 8 l kapacitású szállításhoz. val vel. A dízelmotorok teszik és segítenek megmenteni az üzemanyagot a nyári szezonban, tisztességes összeg.

  Ami a hatalmas típusú berendezéseket illeti, Akkor dolgozzon velük. Telepítse az ilyen motorblokkot abszolút bármilyen berendezés nem jelent problémát. A teljesítmény jellemzői miatt a berendezés minden részét több kopásálló anyagból készítik. Az ilyen óvintéző tervezők teljesen indokoltak, mivel a motoblokkoknak folyamatosan ellenállnak a nehéz terheléseknek. Természetesen nem mindenkit fizetnek a szállítás nagy dimenzióihoz, azonban a kényelmetlenség kompenzálja a gép nagyszerű tulajdonságait.

  Természetesen a növekvő erővel a termék ára közvetlenül növekszik arányosan. De ez a kritérium nem olyan fontos, ha nagy földterületet kell feldolgozni. Valójában ebben az esetben a költség nagyon gyorsan indokolja magát.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Érvek és ellenérvek

  A könnyű motoblokkokat kiváló manőverezhetőséggel és alacsony súlyt különbözteti meg. Kényelmesek a kis területeken dolgozni. A technika mellett alacsony költség van. Az ilyen aggregátum segítségével gyorsan kezelheti a telek 60 hektárra. Könnyen használható és szerény.

  Motion Motion Power Motion Motion, foglalja el a sok helyet, amikor tárolják. De a mellékletek szinte teljes mértékben csatlakoztathatók. A kivétel lehet egy nehéz eke, amely a motor túlmelegedését kényszeríti, ha nehéz talajt dolgozol, vagy egy nagy területen felemeli a sorokat. Az a hely, amely könnyen kezelhető vele, 1 ha.

  Ami a nehéz motoblokkokat illeti, itt nagyon nagy területeket dolgozhat ki. Ez a fajta berendezés alkalmas magángazdaságra. Ehhez, kivéve bármely eszközt, csatolhat egy pótkocsit, amelyen könnyen szállítható nagyszámú (kb. 1 tonna) takarmány állatokra vagy növényre.

  Ezenkívül az erőteljes motor lehetővé teszi a hó eltávolítási munkáját, amely télen fontos.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Felülvizsgálati modellek

  Mielőtt elmondaná a konkrét modellekről, műszaki előírásokról és a motoroblokkok gyártóinak, szeretném megemlíteni a motorokat. Nem sok vállalat teszi ki ezeket a megfelelő minőségű aggregátumokat. A legfrissebb minősítési adatok szerint egy kínai cég vezet ezen a területen, amely túlnyomórészt dízel eszközöket termel. Az úgynevezett “Lifan”.

  Lehetetlen, hogy pontosan válaszoljon a világ legerősebb motorjára vonatkozó kérdésre, és hogy ez a vállalat termeli-e, de az általa gyártott motorok kiváló minőségűek és megbízhatóak.

  Most magukról a motoblokkokról. A könnyű motoblokkokat ritkán választják ki és elsősorban egy kis nyári házban használják. Itt biztonságosan megvásárolhatja a márkát, mivel ha a túlterhelés és a megfelelő gondozás nélkül megfelelően működik, szinte minden márka technikája évek óta szolgál.

  A tüdőmotoblokk egyetlen hátránya egy hajtószíj, amely gyakran működik a működés során, és rendszeres csere.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  A motoblokkok átlagos kategóriája (6, 7, 8 és 9 lóerő). Itt szeretném megemlíteni a hazai termelőket:

  • “Hajnal”;
  • “Bajnok”;
  • “Achát”;
  • “NIVA”;
  • “Bölény”.

  Például, MOTOBLOCK “BISON”, amelynek hatalma van 9 l-ben. val vel., Adjon tökéletesen:

  • a helyszín termesztésével;
  • műtrágya területek;
  • a sorok célja;
  • szántás;
  • áruk szállítása;
  • Tisztító területek;
  • Lógó fű.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Alapvető teljes készlete tartalmaz egy tápegységes tengelyt, amely lehetővé teszi a mellékletek felszerelését. A méltóság nagyon erős keretnek nevezhető, amely könnyen ellenállhat a szükséges terheléseknek. Az átvitel különböző talajokra és tájképekre készült, ezért jó permeabilitással rendelkezik.

  A háromlépéses sebességváltó két nagysebességű üzemmódban halad előre, amely elegendő a webhely gyors és kiváló minőségű feldolgozásához 1 hektárban.

  Ezenkívül ez a készülék kis méretű (1800/1350/1100) és alacsony súlyú – csak 135 kg. A motoblokk feldolgozási mélysége 30 cm. És a 10 km / h maximális sebessége 4 ütemű motor működik, amely dízel üzemanyagon működik. Az egység előnye nagymotoros élet és alacsony üzemanyag-fogyasztás (1,5 liter / óra).

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Versenytározója hívható MOTOBLOCK MODELLEK “UGR NMB-1H16”. Ez a 9-erős motor csak 90 kg súlyú. Ezenkívül magában foglalja az előző gyártó összes pozitív jellemzőjét, és sajátja van. Különösen a készülék minimális elemzésével a személygépkocsi törzsébe helyezhető el. Lehetőség van a kormányoszlop szabályozására minden irányban, ami jelentősen csökkenti a motoblokk rezgését a működés során.

  Hyundai kiemelve a külföldi gyártók, a T1200 modell. Ez egy benzinmotoblokk, amelynek teljesítménye 7 literben van. val vel. Ebben az esetben a földi feldolgozás mélysége 32 cm, és a szélesség három pozícióban állítható. Ezek a jellemzők nagyon pontosan átkerülnek a márkában rejlő keleti scrupusziitásra és átgondolásra.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  A legrészletesebben meg kell mondani a hatalmas motoblokkokat (kapacitása 10, 11, 12, 13, 14, és akár 15 liter. val vel.). Ezeknek az aggregátumoknak a legerősebb a “Profi PR 1040E” modellt. A motor térfogata 600 kocka. cm., és hatalom – 10 l. val vel. Kiváló munkát és bármilyen további felszerelést biztosít. A legtöbb fogyasztó számára óriási mínusz több mint magas ár. Tehát az értékesítés szintje meglehetősen alacsony.

  Egy másik nehézsúlyú, készen áll a hatalom és a teljesítmény eloltására, a “Crosser CR-M12E”. A kínai motoblokk ezen modellje 12 l. val vel. és a motor hangereje 820 kockával. cm. Hosszú ideig dolgozik gazdaságos módban. Nemcsak 8 lépcsővel rendelkező sebességváltó jelenléte, hanem a fényszórók jelenléte is a késői munkához is. A tartály térfogata, mint az előző esetben, öt liter.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  MOTOBLOCKS még nagyobb teljesítményű – “Groff G-13” (13 liter). val vel.) és “Groff 1910” (18 liter). val vel.) – különbözik a csökkentett átvitel és a nyomáskülönbség jelenlétében. Itt van az ilyen motoblokkok fő hátránya: nagy tömeg (155 és 175 kg). De a csomag tartalmaz 6 csatornát különböző célok és garancia az európai minőség 2 évig.

  A közelmúltban, a haladás terén mezőgazdaság fokozta messze előre, és most a vásárlási drága traktorok szervizelése magángazdaságok és kereskedelmi gazdaságok. A kompakt motoblokk megszerzése megbízható és előnyös alternatívává vált.

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  Milyen hatalom van a motoblokkokban?

  A helyes motoblokk kiválasztásáról, nézd meg a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása