Mind a Husqvarna túrákról

A Husqvarna lovasok univerzális egységek, amelyek megkönnyítik a kerti munkát. Arról, hogy ez a technika milyen jellegzetességeket képvisel, tanulhatsz ebből a cikkből.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

A gyártóról

A Husqvarna egy meglehetősen híres védjegy, amely otthoni és kerti felszerelést biztosít. A fegyvergyárat 1689-ben alapították Svédországban. Idővel a gyár hatalmas cégévé vált világszerte. Ma, kivéve a fegyvereket, e márka alatt különböző elektromos kéziszerszámot, építőipari gépeket és kertészkedéseket vásárolhat. Beleértve a márka választékát képviselt lovasok.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

Sajátosságok

Husqvarna Rider Garden lesz nélkülözhetetlen asszisztens egyaránt egy kis privát gazdaságban, és egy hatalmas területen, például a golfpályán. Fő feladata a fű fűje. A gyártó azonban növelte a technika funkcionalitását, majdnem egy mini traktorba fordította.

A Husqvarna lovasok számos előnye van.

 • Minőség. Ez a technika sokáig szolgál. Minőségi tanúsítványokkal rendelkezik, és megfelel az Oroszországban és Európában megállapított szabványoknak.
 • 30 éves innováció. A vállalat több mint 30 éve termel versenyzőt, és ezúttal a folyamat javítása nem áll meg.
 • Kereskedő hálózat. Országunk számos városában vannak olyan hivatalos kereskedők, akik a legkisebb jelöléssel vásárolhatnak felszerelést.
 • Szolgáltatás. A szolgáltatási központok széles hálózata nemcsak a legrövidebb idő alatt lehetővé teszi a sikertelen technika javítását, hanem a kiadási alkatrészek megszerzését is.
 • Manőverezhetőség. Rider képes szinte egy helyen kibontakozni, így nagyon kis területeken is kezelhetők.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

 • HUSQVARNA BIO-CLIP funkció. Minden aggregátum fel van szerelve vele. Képesek arra, hogy a ferde fű gyilkosságát teszik, ezáltal azonnal megadva a gyepet.
 • A vágóasztal helye. A berendezés tervezési jellemzőinek köszönhetően a versenyző nem fut a fűben, és először csökkenti, ami növeli a fűnyíró minőségét.
 • A felállás. A termékcsaládban a Husqvarna számos lovas modellt tartalmaz. Bármely vevő felveszi magukat a szükséges funkciókészletekkel.
 • Csuklós felszerelés. Ez a márka számos különböző berendezést fejlesztett ki, amelyek a RIDER-hez csatlakoztathatók, amellyel az egység egész évben használható.

Gyakorlatilag nincsenek mínuszok származó Riders Husqvarna, kivéve a költségek technológia, de ez teljes mértékben indokolt a magas színvonalú az aggregátumok.

Mind a Husqvarna túrákról

A felállás

A husqvarna termékek tartományában három versenyző van. Tekintsük minden csoportot részletesebben.

200-as sorozat

Ezt a sort kifejezetten olyan kis területekre tervezték, amelyek megnövekedett teljesítményt igényelnek. Ez az opció alkalmas egy amatőr kertésznek.

Ebben a sorozatban a RIDER R 213C rendkívül népszerű. Ez a módosítás 344 köbmágó motorral rendelkezik. cm. A 24 A * H. A RIDER akár előre és vissza akár 9 km / h sebességgel mozoghat. A vágóasztal szélessége 94 cm. A körkörös mozgású nyers átmérő csak 30 cm. Ez a modellnek 7 macskamagassági módja van. Mérje RIDER R 213C 229 kg. A módosítás költsége körülbelül 270 000 rubel.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

300-as sorozat

A vonal versenyzői alkalmasak a közepes méretű kerti részekre. A két modell itt népszerű.

 • HUSQVARNA R 316T AWD. Erőteljes módosítás a különböző méretű fedélzetek felszerelésének lehetőségével. A gép szett nem tartalmazza kések, de emellett vásárolni vágóasztal 94, 103 vagy 112 cm. Ryder R 316T AWD-nek van egy 603 kocka kéthengeres motor kapacitása. cm. 10 macskamagassági módja van. Mérje meg ezt az opciót körülbelül 236 kg. A módosítás költsége 450 000 rubel.
 • HUSQVARNA RC320TS AWD. Ez a modell egy 656 kocka kéthengeres motorja van. cm. Az aggregátum maximális sebessége 11 km / h, vissza – 7 km / h. A Rider tartályt tartalmaz, amely 300 l-es térfogatú fűtött füvet gyűjtött össze. A modellen telepíthető fedélzeti szélesség 103 vagy 112 cm. A készülék maximális elhalványult átmérője 60 cm. Rider súlya körülbelül 328 kg. A módosítás költsége körülbelül 670 000 rubel.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

400-as sorozat

Ezt a vonalat kifejezetten parcellák egy nagy terület komplex megkönnyebbülés. Ez a sorozat bemutatja a csúcsmodell R 422TS AWD szerelve egy teljes meghajtót és kormánymű hidraulika még nagyobb aggregátum irányíthatóság. A Rider hatalmas motorral rendelkezik 656 kockával. M. A telepített fedél szélessége 103 és 122 cm között van. A Rydernek 7 Poda Magasságának rendelkezése van. Az egységen a 200×65 hüvelyk méretű kerekek vannak. Súlya 330 kg. A módosítás költsége körülbelül 970 000 rubel.

Mind a Husqvarna túrákról

Opcionális berendezés

A lovas husqvarna nem tétlen, és egész évben dolgozott, számos további funkciót végzett, külön megvásárolhatja a mellékleteket. Számos hasznos lehetőség van.

 • Szemét. Ez a lombkorona kikapcsolja a versenyzőt egy kivonó autóba, amely lehetővé teszi, hogy ne csak eltávolítsa a port a pályákból, hanem az őszi időszakban is gyűjtsön leveleket.
 • Rake for moha. Az ilyen berendezések segítenek feldolgozni egy telek, miután elvesztette az MCH-tól.
 • Irtóborona. Célja, hogy egy pázsit további gondozás, frissítse, távolítsa el a moha.
 • Szórófej. A mezőkben a műtrágyák eloszlatására szolgálnak a téli járdán reagensek megszórásához.
 • Filmelőzetes. Ez segíti a kis terheléseket, például a betakarítást a tárolóhelyhez.
 • Hó eltávolítva és snowpad. Elküldhetetlen asszisztensek télen. Segítsen tisztítani az udvarot és a pályákat a leesett hóból.

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

Mind a Husqvarna túrákról

A következő videó egyértelműen megmutatja, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan csatolni további berendezéseket a riderhez a kefe példáján.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása