Minden a Petunia “Aphrodite” -ról

A Petunia már régóta meghódította a növényi anyagok szívét a csodálatos formájuk és a bőséges virágzás miatt. Ezek közül az Aphrodite sorozat nagyon népszerűvé vált. Számos olyan szerény fajtát kínál, amelyek alkalmasak a szabadtéri és edényekben.

Leírás

Bár 35 fajta Petunia ismert, a kertben termesztett legtöbb szín hibridek. Dél-Amerikából származó növény éves. Ezek a gyorsan növekvő évesek minden klimatikus zónában jól nőnek. A cserje 20 és 75 cm közötti magasságig terjedhet, és szélessége 60-240 cm. Egyes fajták egyáltalán nem szagolnak, mások közzéteszik egy szép fény ízét éjszaka.

Petunia folyamatosan virágzik a tavasz végéig a nyár folyamán, és sok fajta az első fagyokhoz. Sok színárnyalat van, beleértve a piros, fehér, rózsaszín, lila, kék és sárga. Eladó és kétszínű formák. A virágok magányosak vagy kettősek lehetnek.

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Fajta

Az Aphrodite sorozatban számos fajta különböző színes színekkel rendelkezik.

 • “Rózsaszín Aphrodite”. A növény segíti, hogy ne csak a virágágyás, hanem egy erkély is díszítse, mert nagyszerűen érzi magát korlátozott helyen. A bokorot gömb alakú, bőséges virágzás jellemzi. A cserje magassága nem ér el több mint 40 cm-t, a lapok rendes formában vannak. Az elmosódott Fringe virágok 10 cm átmérőjűek, az árnyéka óvatosan rózsaszín, a szirmok szélei díszítik a szegélyt. A virágzási időszak májusban kezdődik, és februárban végződik. Leszállás után a magok egy héten belül lovagolnak.

Ez a növény nagyon szereti a fényt és a vizet, de ellenállhat egy kis szárazságnak.

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

 • “Aphrodite White”. Hibrid, amelyet a kertészek aktívan használnak. A virágok teljesen fehérek, vannak a széleken. Átmérőjük – 10 cm. Virágzási időszak a tavasz végétől az ősz közepére.

A legjobb, ha termékeny, jól leeresztett földön ültetünk, ahol sok fény.

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

 • “Aphrodite lazac”. Az egyedülálló fajta nagy virágai csodálatos színűek. A növény nagymértékben nő, de ugyanakkor megőrzi a sima cserjék alakját. A szirmok élei díszítik Ryushi-t. Ez a hibrid mind a virágágyáson, mind az erkélyen díszíthető.

Tökéletesen ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

 • “Purple Aphrodite”. A fajta virágai hullámos szélek, a szirmok árnyéka hihetetlenül világos és vonzó. 9 cm átmérőjű virágok örömmel fogadják a számukat. Blooms egy bokor hosszú ideig, és a magasság eléri a 35 cm-t. Ha meleg, akkor virágok lesznek az első fagyok kezdete előtt.

A Petunia tökéletesen zaklatja az öntözés hiányát sokáig, így gyakran ül a virágágyakon a városban.

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

Gondoskodás

A tenyésztési színek során kívánatos a tapasztalt termés tanácsadásának meghallgatása.

 • A legjobb eredmény elérése érdekében a Petunia-nak kell lennie Növekszik egy nyitott helyen, ahol sok nap. Csak néhány fajtája nagyszerű árnyékban érzi magát.
 • A talajnak jó vízelvezetéssel kell lennie. Ideális esetben a pH-t 6,0 és 7,0 között kell tartani. A magas pH magas szinten lehet a vas hiánya.
 • A magvakból való növekedés során mindig csomagolt leszállási anyagot használnak, Mivel a keverék általában fehér virágzási formát ad.
 • A magok általában csíráznak 1-3 hétig + 21- + 27 ° C hőmérsékleten.

  Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

  Minden a Petunia "Aphrodite" -ról

  A petunias üzembe, nézd meg a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása