Minden MTD kultivátorokról

A különböző mezőgazdasági munka elvégzéséhez a gazdálkodók sok lehetőséget használnak a segédeszközök számára. Ebben a listában a kultivátorok kiosztásra kerülnek, amelyek felhasználhatók a mezőgazdasági feladatok széles skálájának megoldására. Az MTD kultivátorok többfunkciós technika, aktívan működnek Oroszországban és külföldön.

Minden MTD kultivátorokról

Minden MTD kultivátorokról

Előnyök és hátrányok

Az amerikai aggodalom logója szerint az MTD-t sokáig gyártották. A különböző háztartások és ipari igények nagyszerű és kiváló minőségű berendezései rendelkezésre állnak, amelyek közül a kultivátorok sorát bemutatják. Különleges népszerűség Hasonló mezőgazdasági eszközök megérdemlik a Németország alkatrészei és összeszerelése miatt.

A védjegy-kultivátorok meglévő modelljeinek működtetése és javítása során megjegyezték az európai egységek fő előnyeit és hátrányait. Az előnyök között megkülönböztethető a technológia egyes jellemzői.

 • A gyártó a gyártási alkatrészek és összeszerelő készülékek gyártása Termékek, elsősorban a hazai fogyasztók. Figyelembe véve az orosz és a szovjet gazdaságok, az éghajlati viszonyok és a t. D.
 • Minden modell rendszeresen javul. Ez nem csak a külső változásokra vonatkozik, hanem olyan fontos csomópontok belső eszközére is vonatkozik, mint például egy motor, karburátor, indító.

Minden MTD kultivátorokról

Minden MTD kultivátorokról

 • A kultivátorok csak olyan tanúsított pótalkatrészekkel vannak felszerelve, amelyek teljes mértékben megfelelnek az európai minőségi előírásoknak.
 • Annak ellenére, hogy a magas színvonalú összeszerelési és használata első osztályú alkatrészek, a mezőgazdaság, a tüdő, a közepes és súlyos osztálya az MTD márkanév emeli ki a költség.
 • A gyártó nemcsak a benzin fogyasztói, hanem a földfeldolgozáshoz szükséges elektromos eszközök is. Az elektromos motorokat a tartósságuk is kiemelik, és gyakorlatilag nem működnek a működés során.

Minden MTD kultivátorokról

Minden MTD kultivátorokról

  Az európai segédberendezés azonban nem semmilyen mínuszból származik.

  • Mivel a tulajdonosok megjegyzik, hogy a motoros kultivátor nem mindig szállítható a személygépkocsi csomagtartójában, mivel az MTD egységek egyes modelljei túl összességében.
  • Egyes régiókban nehézségek merülnek fel az eredeti összetevők megszerzésével.
  • Vannak olyan esetek, amikor az eszköz meghajtó övje meglehetősen gyorsan nyúlik, a technika fényében a nem tervezett szolgáltatás elvégzéséhez szükséges.

  Minden MTD kultivátorokról

  Eszköz és jellemzők

  Az MTD kultivátorokat négyütemű motorok végzik Mtd Thorx vagy American Briggs & Stratton eszközök.

  A teljesítmény és a tömeg alapján a márka aggregátumai 3 fajra oszthatók.

  • Könnyű autók. Az ilyen eszközök a legtöbb esetben elektromos motorból működnek. Általános szabályként az eszközök tömege csak 2-3 tucat kilogramm. E kategória technikáját a manőverezhetőség és a mobilitás hangsúlyozza.

  Minden MTD kultivátorokról

  Minden MTD kultivátorokról

  • Közép-osztályú kultivátorok. Ezek lehetnek benzin vagy elektromos egységek, mint általában a motor teljesítménye 3-4 literen belül változik. val vel. A szegmens kultivátorok tömege nem haladja meg a 40 kilogrammot.
  • Nehéz autók. Ezt a technikát a nagy földterületek feldolgozására tervezték. Vannak kultivátorok az amerikai motorok, amelyek kapacitása 5-10 liter. val vel.

    Általában az ilyen eszközök módosíthatók és számos feladatot módosíthatunk további mellékletekkel.

    Minden MTD kultivátorokról

    Minden MTD kultivátorokról

    MTD kultivátorok modellek A WORM típusú sebességváltóban dolgozik, az összes belső csomópontot és mechanizmust biztonságosan védi az eszközök acélszerve. Az amerikai márkás motorok nem sok zajt termelnek a munka során, emellett eléggé gazdaságos az üzemanyag-fogyasztás szempontjából. Az összes típusú gépek beépített földi feldolgozási korlátozókkal rendelkeznek, amelyek fényében növelik hatékonyságukat.

    Az alapkötegben lévő vágószerkezetek gyorsan eltávolíthatók és telepíthetők, mivel a rögzítésük a csavarok használatát magában foglalja. A legtöbb gép ergonomikus eltávolítható fogantyúval van felszerelve, amely növeli a kényelmet az eszközök üzemeltetése és szállítása során.

    Minden MTD kultivátorokról

    Minden MTD kultivátorokról

    Felülvizsgálati modellek

    Az MTD kultivátorok rendelkezésre álló választéka között érdemes kiemelni a legnépszerűbb aggregátumokat.

     Mtd t 380 m eco

     A berendezést a vetés előtti előfeldolgozásra használják, valamint a későbbi kulturális ellátáshoz. A gépkonfiguráció egy kiegészítő telepítést tartalmaz a csatolt berendezések sorának növelése érdekében a gépi funkcionalitás növeléséhez.

     Az egység nagy teljesítményű Thorx 55 motor segítségével működik, amelynek hatalma 5,5 liter. val vel. A tervezés és a jó motor jellemzői lehetővé teszik az egység számára, hogy megbirkózzon a nehéz típusú talajok feldolgozásával.

     A vágó frekvenciája 140 fordulat / perc, a tengelykapcsoló dugó a kormányoszlophoz hasonlító kar, így a munkavállaló bármilyen kézzel szabályozhatja a készüléket, ami növeli a gép teljesítményét. Ezenkívül a készülék fordított. Az üzemanyagtartály kapacitása 2,7 liter, a készülék hátsó szállítási kerékkel van felszerelve, a kultivátor tömege 45 kilogramm.

     Minden MTD kultivátorokról

     Minden MTD kultivátorokról

     Mtd t 240

     Ez a motor-kultivátor olyan erőteljes mezőgazdasági gépként van elhelyezve, amely olyan munkát végezhet, amelynek területe 0,15 hektár lesz. Az egység 2,5 liter kapacitású Thorx 55 motorral van felszerelve. val vel.

     Ebben a modellben a motor eltávolítható, így a készülék könnyen szállítható vagy használható más gépekkel. A benzin tartály térfogata 2 liter. A készülék manuálisan aktiválódik. A berendezés kompatibilis a kiegészítő és vontatott berendezésekkel, a kultivátor fogantyú állítható magasságban és dőlésszögben.

     Minden MTD kultivátorokról

     Minden MTD kultivátorokról

     MTD T 380

     Az ilyen modell iránti kereslet a kovácsolt vágók jelenlétének köszönhető, a motormotor kapacitása 5,5 liter. val vel. felső szelepekkel. A motor-kultivátor tömege 58 kilogramm, 2,7 literes üzemanyagtartállyal. A fogantyút három pozícióba helyezhető, és a működés végén könnyen hajtogatható, ami megkönnyíti a közlekedést.

     A készüléket a tétek, az eke, valamint a talaj és a hófúvó felszerelése is alkalmazhatjuk.

     Minden MTD kultivátorokról

     Minden MTD kultivátorokról

     MTD T 245

     A kultivátor amerikai motorjának hatalma 5 liter tartományban van. C, az eszköz súlya az alapkonfigurációban 40 kilogramm. A tüzelőanyag-tartály térfogata valamivel kisebb, mint a korábbi modelleké, ezért szükséges lesz a benzin betöltése 1,4 literes tartályban.

     A fenti modellek mellett az MTD T 330 M kultivátorok is igényesek; MTD T 205, MTD T / 45-37. Ennek a technikának a megkülönböztető jellemzője a munka során kis üzemanyag-fogyasztás, valamint az erőteljes motorok és a további hűtőrendszer magas szintű teljesítménye, amely kiküszöböli a motor túlmelegedését az aggregátumok hosszú élettartama alatt.

     Minden MTD kultivátorokról

     Minden MTD kultivátorokról

     Csatlakozott berendezések és pótalkatrészek

     A csuklós alkatrészek eléggé igényesek, mivel fokozhatják a megvásárolt technikát. A legmegfelelőbb eszközök közül az ilyen részleteket tartalmazzák.

     • Vágó. Ez a berendezés jelen szabvány sok MTD kultivátorok azonban bizonyos munkák szükséges lehet, hogy a különböző átmérőjű ezek az eszközök, így a gyártó kínál kiegészítő alkatrészek különböző szélességű és mélységű fogást befogó.
     • Dugók. Köszönhetően erős motorok, valamint egy szilárd acél tok, motoros kultivátorok lehet működtetni feldolgozásához szűz alatt – ilyen beruházás, az eke nélkülözhetetlen eszköz. A javasolt komponensek listáján vannak olyan aktuális ekék, amelyek gondosan kezeltek és összetörik a nehéz talajt.
     • Kaszálógép. Az MTD technológia minden modellje fűnyírókkal együtt használható, leggyakrabban a kultivátorok forgó segédeszközökkel vannak felszerelve.

           Minden MTD kultivátorokról

           Minden MTD kultivátorokról

           • Okraperek. Hasznos mezőgazdasági eszköz, amelynek köszönhetően számos kultúra termesztése jelentősen leegyszerűsödött. Az amerikai márka lemez típusú korcsolyázókat kínál a talajfeldolgozáshoz.
           • Krumpli. Hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a gyökerek betakarításával manuális munkaerő nélkül.
           • vízszivattyú. Az ültetvények öntözéséhez ajánlott berendezések. Szabályként egy ilyen kiegészítő eszközzel megbirkózhat az 50 méteres telek öntözésével.
           • Pótkocsik és adapter. Ahhoz, hogy növelik a kényelmet a használat kultivátorok, az MTD érinti a gazdálkodókat, hogy befejezze a technikát, amelyet az illesztő, aminek köszönhetően az üzemeltető nem tud mozogni gyalog, de a motor blokk ülő helyzetben.

                 Emellett az aggregátumok vontatóberendezésként működtethetők, ha a dömperkocsi különböző pótkocsijait használják.

                  Minden MTD kultivátorokról

                  Minden MTD kultivátorokról

                  • További kerekek, hernyók és talajok. Kerekek szükségesek lehetnek a készülék használatához más eszközökkel, hogy elkerüljék a mozgó gépek a földön. A nagy átmérőjű kerekeken kívül a talajokat ezen célokra is telepítik, növelve a gép markolatát a földről.

                  A hernyókat leggyakrabban a téli berendezésekkel együtt használják – az ilyen részletek miatt – az ilyen részletek miatt a manőverezhetőség és a kultivátorok fogyatékossága nagymértékben emelkedik.

                  Minden MTD kultivátorokról

                  Minden MTD kultivátorokról

                  Használati utasítás

                  Vásárlás után a kultivátor bármely modelljét meg kell futtatnia és be kell állítania néhány részletet és csomópontot. Ez vonatkozik a szelepek, tengelykapcsoló ház és egyéb részletek módosítására. A futtatás során egyértelműen követni kell a kézikönyvet az aggregátum működéséhez.

                  Mielőtt elkezdené, öntsön benzint és töltse ki az olajat egy féreghajtóműbe. A készülék működik egy kis sebesség mintegy 6-7 órán keresztül, hogy a mozgó alkatrészek át a burkolat, és a motor kompresszió már normalizálódott.

                  Ami a későbbi karbantartást illeti, akkor:

                  • A motorolaj cseréjét a kultivátor 20-25 órás üzemeltetése után kell elvégezni, az egyetemes osztály félszintetikus anyagai követik a tankot;
                  • Az átvitelben lévő olaj az egység 100 órás működésének cseréjének tárgyát képezi;
                  • A benzin technikát az AI-92 márka vagy AI-95 üzemanyaggal kell kitölteni.

                  Minden MTD kultivátorokról

                  Minden MTD kultivátorokról

                  MTD T / 205 Motoros kultivátor Áttekintés Az alábbi videó megtekintése.

                  Kamat cikk
                  ( Még nincs értékelés )
                  Ossza meg barátaival
                  123
                  Megjegyzés hozzáadása