Minden narancssárga bársonyokról

Kertész, háztartási telek gravírozása növények által, megpróbálja elérni a harmóniát, a szépséget és a kényelmet. Minden virág szép, de a narancssárga bársonyok a kert különleges díszítése lesznek. Ezek az évelő vagy éves növények, amelyek az Astrov családhoz tartoznak. Az üzem gyönyörű neve, mert kellemes, hogy a szirmok, amelyek hasonlítanak egy nemes szövet – bársony.

Minden narancssárga bársonyokról

Sajátosságok

A virág fejlett gyökérrendszerrel és tartós szárral rendelkezik, amelynek eredményeképpen könnyen alkalmazkodik a változtatható hőmérsékleti körülményekhez. A VELLETS egy adott telített illatúval találkozik velünk, amely lehet, hogy nem minden. A színek fő előnyei:

  • fényes, gazdag, pozitív szín;
  • minimális ellátás;
  • Hosszú virág (június elejétől és az első fagyokra);
  • Könnyű a reprodukcióban (minden virág nagyszámú magot ad, ami a megfelelő összeszereléssel sikeresen el fog jönni a következő évre).

Minden narancssárga bársonyokról

Típusok és fajták

A narancssárga bársonyok sok fajtája van.

  • Üldözés. Ezek nagy bokrok (néhány másolat eléri a 100 cm magasságot) ömlesztett terry virágzat. Különösen népszerű bársonyok “narancssárga hó” (magasság 35 cm, átmérő 8 cm). Beszéltek a virágok szerelmeseit sok nagy, fényes virágzattal, kavargó szirmokkal. Egy másik képviselő – “Cupid Orange” virágcsonkokkal – 10-12 cm átmérőjű kosarakkal. És a “Karina Orange” a virágzási időszak alatt hasonlít egy térfogatú labdát, amely kis élénk színekkel borított. Az “Orange Prince” és a “Kiz Orange” a virágágyások és a magas határok díszítésére szolgál. Ezek a növények látványosan néznek ki, és kiemelkednek az alacsony sebességű társaik hátterében.

Minden narancssárga bársonyokról

  • Elutasított. Érdemes megfizetni a figyelmet a “narancssárga lángra”. Ez a Velvetsev Bush fokozat, vastag levelekkel, akár 30 cm magas. Florforcences az ő festékkel együtt: világos narancs a széleken és a sárga közepén. Ez a fajta tökéletes az erkélyek, loggiák, virágágyások, vázák díszítéséhez. Tedd a kertembe és a “petit narancssárga” – egy gustwood, kompakt bokor, magassága 25 cm és frottír virágzat átmérője 3,5-4,5 cm.

Minden narancssárga bársonyokról

  • Rövid. 60 cm-es magasságú növények, amelyek kompakt forma klaszterei. Ebben a csoportban a “narancssárga hangulat” figyelmét vonzhatja. Ez a típusú velvetsev több hasonlít egy szegfűre. A 6-8 cm átmérőjű virágzatok 40-45 cm. A “Harc Orange” meglepődik a terry, a lédús virágzat 3-5 cm átmérőjű rengeteg.

Minden narancssárga bársonyokról

  • Tod-gallér. Ez a típusú velvetsev különbözik más vékony csipke levelektől. Lombozat kicsi, felbontott, virágok egyszerű. A fényes másolat “ursula”. Itt 2 cm átmérőjű virágok olyan vastagulva voltak, hogy a bokor, amely nem látható a zöldség számára. A növény hatékonyan néz ki a virágágyáson, és folyamatosan vonzza mások szemét. Meglepő módon az üzemet a főzéshez fűszerként lehet használni.

Minden narancssárga bársonyokról

A narancssárga bársonyok élénk színekkel és hosszú virágokkal élnek. Az erkély, ezekkel a színekkel díszített, különleges “kiemelés”. És a velvetsevből érkező intenzív szaga megvédi más kerti növényeket a kártevőktől.

Minden narancssárga bársonyokról

Történet a bársordról – a következő videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása