Miny Seaside “Ezüst por”: leírás, leszállás és gondozás

A Cineraria egy évelő növény, amely az Astera családhoz tartozik, és a modern osztályozású díszítő fajok a kereszt nemzetségéhez tartoznak. A latin nyelv neve: “Ash”, azt a növény adja meg a nyitott levelek jellegzetes színét. A vadonban ezek a gyógynövények és félcsomóságok afrikai trópusokban és a Madagaszkár területén találhatók. Ma cycleary több mint 50 faj, sok fajta sikeresen használják az otthoni virágkertészet, valamint dekoratív kerti és parkokból növények. Adjuk meg az “ezüst por” leírását, és mondja el, hogyan kell megfelelően elvégezni a leszállást és a gondosságot.

Leírás

A Cineroja Primorsky-t gyakran nevezik Ashes Ashes vagy Jacob Seaside, egy vad formában a Földközi-tenger sziklás tengerpartján nő. Grade “ezüst por” úgy néz ki, mint egy lágyszárú növény, amely akár 25 cm magas. A levelek kicsi, periszto-különállóak, sűrű, érezhető bemenet az ezüst árnyalatának alsó oldaláról, ebből az összes bokor fehéres-ezüst színű. Augusztusban az üzem kicsi (legfeljebb 15 mm) virágzatok és kosarak a mustármag színek, amelyeket gyakran a kertészek eltávolítanak, mivel esztétikai értéke alacsony. A gyümölcsök hengeres magok.

Leszállás és gondozás

Annak ellenére, hogy a tengerparti ciklus évelőkre utal, mivel az orosz középső sávban lévő fagyok érzékenysége miatt leggyakrabban csak egy szezonban termesztik.

Ismerősnek kell lennie, hogy ez egy szolunuláris növény, így az ültetés előtt szükség van egy árnyékolás nélkül. Ezüst por az árnyékban ültetett fák sápadt csúnya árnyalattal rendelkeznek.

A talajnak nem lehet sűrű és szublinos, de ha nincs más lehetőség, először adjon hozzá tőzeget vagy humuszt hozzá.

A csemeték ajánlottak a talajjal együtt a talajjal, amelyben rózsák, a sekély leszállási kutak jobban biztosítják egymástól 25-30 cm távolságra egymástól. A növény fosszáiba kell helyezniük kissé elfogadott talajt és öntsük.

Olvasson tovább  Hortenzia "Madzhikal Candle": Leírás, leszállás és gondozás

Cineraria Primorskaya “Ezüst por” – nem mellékelt dekoratív növény. De meg kell jegyezni, hogy a nedvesség és a szokásos vízesés szükséges meleg vízzel. Biztosítani kell, hogy a cseppek ne esnek az ezüst levelekre, és győződjenek meg, hogy az öntözés után lazítsa meg a talajt, hogy ne legyen víz stagnálás. A szép ásványi műtrágyák havonta 2-szer ajánlanak. A tavaszi ciklusoknak nitrogént tartalmazó műtrágyáknak kell lenniük, hogy a levelek megfelelően kialakuljanak, és nyáron a növény foszforot igényel.

Prementition lehetőségek

Cineroomium Primorsky “ezüst por” Sikeresen megszorozhatja a következő módon.

  • Csillogó. Ez a legegyszerűbb lehetőség, amelyben a 10 cm hosszú menekülést a nyár végére vágják, a vágási helyet “rhoin” -kal kezeljük. A fiókban előkészített, a talajnak 10-12 cm-es termékeny talajból és 5-7 cm durva homokból kell állnia. A Földet a kálium-permanganát gyenge oldatával meg kell nedvesíteni, ragassza be a cutleteket a földbe, és fedje le az üveg átlátszó műanyagot. A palackon felülről kell vizet venni, akkor eltávolításra kerül, ha a cutlets gyökerezik. A fából készült fiókot a tavaszig hűvös helyen kell elhelyezni.

  • Növekvő magvakból. Vetőmaganyagot a palántákon általában március végén vagy április első felében. A talajnak gyengén savas és laza, a tőzeg kívánatos, homokkal keverve. Kis ciklusos magok öntsük ki és kissé beállítva, nem instillálva, majd filmekkel borították. A hajtások 10-14 nap alatt jelennek meg, az első levelek mindig zöld színűek. Különálló tartályokká válnak, amikor a hajtás a jelen szórólap 2-jét jeleníti meg, és május végén a cylearies a földre ültethető.

Betegségek és kártevők

Ezüst por fokozatosan ellenáll a különböző betegségeknek. A Pests-tól a forró időben az üzemet érintheti egy tekercs, egy szőke. Ezen rovarok felfedezéséhez szükség van a fitodemer kábítószerekkel vagy “Unióban” bokrok kezelésére. A penész és a rozsda küzd a gombaellenes szerekkel – fungicidekkel. Ha a Colereerer erősen szenvedett a gomba, akkor jobb, ha elpusztítják, hogy a betegség ne térjen át a növények többi részét.

Olvasson tovább  A Chubuschik reprodukciója: módszerek, idő, szabályok

Használat a tájtervezésben

A Cinerarary Seaside “Ezüst por” nemcsak a járdaszegélyként néz ki. A virágágyás első sorába ültethető, díszítő tárgyak és útvonalak keretezése. Ez az elegáns alacsony növény gyakran megtalálható az alpesi csúszdák teljes összetételének elemévé, a mesterséges tározók közelében.

A leghatékonyabban cineraria “ezüstpor” a bársonyokkal, a petúniákkal, állományokkal, a zsályával és a pelargoniummal kombinálva néz ki.

A tengerparti “ezüstpor” kerékpározásának növekedése és gondozása az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: