Mit kell táplálnia az asztereket?

A luxus kert fényes és illatos színek nélkül lehetetlen. A legtöbb kertész választja az Asters, a látványos és bájos növényeket, amelyek a rivalizálásból, a virágágyásból, a parkból és bármely más területről vannak jelölve. Tehát ez a kultúra elégedett a buja virágzással, a helyes virágellátásra van szükség. A cikk beszélgetni fog arról, hogyan kell táplálni asztereket különböző fejlesztési időszakokban.

Az etetés fontosságát

Terjeszti a kultúrát a teljes fejlődéshez. Valamint a további anyagok hozzájárulnak, ha a virágok rosszul nőnek vagy betegek. A tápanyagkomponensek erőket adnak a fertőzések és kártevők elleni küzdelemre.

Az etetés első alkalommal történik, hogy az Asters a földbeállítás után új helyre alkalmazzák. Az etetés részét képező elemek szükségesek a gyökérrendszer és a növekedés teljes fejlesztéséhez. A műtrágyák megalapozták az alapot a formulációhoz és az elágazáshoz.

Ez az eljárás nagyon fontos a palánták kiválasztásakor.

A rügyek megjelenése előtt és a bootonizáció során a műtrágyákat is használják. Fő feladata a virágok könyvjelzőjekor. A Falkers nemcsak pozitív hatással van az ATS növekedésére, hanem erősíti az immunrendszerüket is.

A táplálkozási készítményeket bőséges virágzáshoz használják. Ebben az időszakban az üzem sok erőt tölt és további táplálékra van szüksége. A kertészek mind megvásárolt termékeket, mind népi jogorvoslatokat használnak. A fő dolog, A szakemberek szabályainak és ajánlásainak betartásával időben táplálkozzanak.

A kedvező időjárási körülmények között az Astra októberig virágozhat.

A talaj összetétele

Egyes virágtermékek azt javasolják, hogy előkészítsenek földet, mielőtt a virágokat nyitott földön ültetik. Astra figyelemre méltóan érzi magát a kezelt területen. Javasoljuk, hogy ne vegyenek részt, ami tervezték – magvak vagy palánták.

Amint a növények áramlik, el kell távolítania a szárakat és alaposan kapcsolja át a telket. Ezután hozzájárul az ásványi és szerves készítmények. Használható komposzt vagy humusz. A trágya nem a legjobb megoldás.

Ezek a flóra képviselői rosszul tolerált ammónia. Ez okozhatja a betegségek kialakulását és fejlődését. Mint ásványi kiegészítők, ajánlott választani a kalciumot vagy a kálium-sót.

A savas talajban az aszterek rosszul fejlődnek. Ebben az esetben a talaj összetétele semlegesítenie kell. A pH visszaállításához hozzá kell adnia a mész a földre. Arányok – 300-500 gramm 1 méterenként Kubában.

A lime ásványi anyagnak tekinthető, így csodálatos a növekvő látványos asztráláshoz.

Szakemberek ajánlásai

Ellenőrizze a hidrogén jelzőt (pH) az ecettel otthon. Egy kicsit le kell dobnia a földre, és vizuálisan értékelni, hogy mi történik. Ha az ecetet sietik, a talaj savasságát növelik. A reakció hiányában alkalikus talajjal foglalkozik.

Egy másik módja a magas savasság semlegesítésére – a dolomit liszt használata. Az egyensúly helyreállítása mellett ez az elem telíti a talaj magnézium és kálium felső rétegeit.

Wintering után, amint a föld felmelegíti az első tavaszi sugarakat, a jövőbeni leszállási helynek pontosnak kell lennie, 10-20 centiméterrel. Általában, A munka az első tavaszi hónap végén vagy április elején csökken. A nyers, valamint az agyag földje ajánlott a homok hozzáadására.

A műtrágyák alkalmazása

Abban az esetben, ha a palántákat ültetni fogsz, előzetesen meg kell enni.

Képes palánták

Kezdetben meg kell várnod, amikor megjelenik az első hajtások, amely után Rostov merülést végeznek. A teljes körű lap megjelenésével a palánták közötti távolságnak legalább 15 centiméterrel kell keresnie.

Folyékony műtrágya elkészítéséhez a következő összetevőket kell összekeverni: Egy liter víz használjon fél teáskanál Nitroposki és kálium-nitrát. Minden összetevő alaposan összekeveredik. A kapott készítmény a palánták.

Öntözési frekvencia – 1 idő 7-9 nappal a virág leszállás előtt. A táplálkozási komponensek segítenek az ASTRA-nak. A május közepén az idő az idő, hogy transzplantálja őket a talaj megnyitásához.

FONTOS: Elég, ha májusban táplálja a fiatal asztereket.

Júniusban és júliusban a műtrágyák már nem szükségesek, kivéve, ha a növényt virágok (rügyek) vagy virágzás során kell táplálni.

A földre átültetésekor

A magvak csírázott palánták, rögzítették, a virágokat a kiválasztott területen ültetették, gyökerezték, a sárgaded levelek fényes zöld színt találtak, most itt az ideje használni az etetés használatát.

A jobb növekedés érdekében szerves és megfizethető termékeket használhat – egy korovyt. Vízzel hígítjuk, megfigyelve az 1-10 arány arányát.

És ebben az időben is megengedett, hogy az Asters hamu táplálja. Egy négyzetméter a föld 300 gramm lesz elég. A növény elhagyásakor először meg kell nedvesíteni a Földet, és a tápanyagkomponensek elkészítése után.

Adhering e szabályhoz, kizárja a fiatal és gyengéd növények égetésének kockázatát.

A bootonizációs időszak alatt

A kész palánták használatakor ajánlott a nyitott területen történő leszállás a tavasz végén. Ha a virágokat előre előkészített primerbe ültették, akkor megtagadhatja a műtrágyákat egy ideig. Néhány professzionális virágcserző megjegyzi, hogy jobb táplálkozás a felnőtt cserjék, de mielőtt elkezdenék virágos veséket alkotni.

Hatékony megoldás készítéséhez a következő receptet használhatja: 10 liter melegvízben hígított 1 evőkanál ammophos.

És más, többkomponensű műtrágyát is használhat, de csak hitetlen eredetű. A nitrogén szerves munkás az ASTRA betegséget okozza. A kapott kompozíció a gyökér virágokat önti 4-5 literként a helyszínen.

Emlékezz arra ASTRA semmilyen esetben nem önthető jeges vízzel. Hogy tiszta folyadék vagy további szennyeződések esetén.

A víznek melegnek kell lennie, különben ne kerülje el a gyökérrendszerbetegségeket.

A rügyek közzététele és könyvjelzői során

Amint észrevette, hogy a rügyek elkezdtek megjelenni az Astrah-on, és elkezdték megnyitni az első virágok megnyitását – itt az ideje, hogy menjen a következő szakaszba. Egyes szakemberek szerint ugyanazokat a készítményeket használhatja, amelyeket korábban alkalmaztak, különösen, ha jó eredményt adtak. BAN BENaz út, hogy kipróbáljon egy másik terméket, és hasonlítsa össze a hatékonyságot.

Az alábbi készítmény alkalmas az ASTRA-ra – az evőkanál kálium-humate-t 3 liter vízben hígítjuk. A terület négyzetméterét 2,5-4 liter összetételű.

Szintén Kipróbálhat egy hétköznapi hamut. A szezonban többször is megszórja a gyökérzónát (maximum – 3-szor). Körülbelül 300 gramm lesz elég egy méter kerti telek.

Ez kiváló alternatíva a folyékony műtrágyákhoz. Ezt a népi módszert mind a kezdők, mind a tapasztalt kertészek használják.

Virágzás közben

Az a periódus, amikor az Astra kellemes és buja színű, nagyon hosszú. Lehetőség van az alapvető kilépő üzemek segítségével – időben történő öntözés, gyomirtás, lazítsa meg a talaj felső rétegeit.

Ebben az időszakban a legjobban használható ásványi vagy szerves kompozíciók. A kiváló eredmények a virágok műtrágyát mutatják nyomelemekkel együtt potha foszfor-gyógyszerekkel együtt. Általános szabályként az etetés hozzájárul augusztusban.

A kezdőkóknak javasolják, hogy készítsenek kész gyógyszereket, amelyek bármely speciális áruházban megtalálhatók. Kényelmesebb előkészíteni és alkalmazni őket, a fő dolog az, hogy pontosan tartsák be a csomag utasításait.

Ha több termék opciót választott, hasonlítsa össze, hogy az egyik vagy egy másik alkotóelem milyen hatással van a virágokra, és kiválasztja a leghatékonyabb és biztonságos.

Lehetséges problémák

A megfelelő gondossággal és időszakos műtrágyával a növények a betegségek és a kártevők elleni támadások ellen állnak. Azonban még egy nagy tapasztalattal is növekszik az ATR ATR, meg kell ébreszteni, és óvatosan kövesse a növények állapotát. A kis negatív változások jelezhetik a betegséget.

Leggyakrabban a növényi támadások ez a képviselője a fuzariózist. Hogy a virág ne szenvedjen, tanácsos elvégezni a megelőzést. Az ASTRA-t a nyomelemek speciális összetételével kell kezelni (0,01-0,05%). Meg lehet vásárolni egy speciális boltban.

Kerti kártevők, mint például a TLL, Ceborates, Slugs és csigák, gyakran a növények betegségeit és halálát is okozzák. Ebben az esetben Meg kell felelnie a színek termesztésének alapvető szabályainak: Idővel, tegyen etetés, víz meleg vízzel mérsékelt mennyiségben (hogy elkerülje a gyökerek nedvességének stagnálását), megszabaduljon a gyomoktól a kerti telken.

Agrotechniki alapjai

A buja és illatos virágzás megszerzése, amely több hónapig örül, az egyik táplálkozás nem elég. Fontos kiválasztani a megfelelő rész a kirakodás. Tökéletesen fedett telek. Ha nincs ilyen lehetőség, a virág fel lehet ültetni a területen a fele. Nézze meg, hogy a kiválasztott hely nem állítja vissza az egyenes napsütést.

A növény nem szereti a vázlatokat, de a növekedés helyét alaposan szellőztetni kell. Az oxigénkeringés teljes növényfejlesztést biztosít. Vízvirágok, amikor észleli a talaj felső rétegének szárítását. Öntsön alaposan a folyadékot, és kövesse, milyen gyorsan elnyeli a talajba.

Távolítsa el a törzset, száraz és sárga leveleket. Nemcsak elrontják a virág megjelenését, hanem a hatalmat is.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: