Motoroblokkok Patriot “Kaluga”: Műszaki paraméterek, előnyök és hátrányok

A vadonatúj hazafi létrehozásának története a távoli 1973-as években. Ezután az American Entrepreneur Andy Johnson kezdeményezésére alapították a láncfűrészek és a mezőgazdasági berendezések gyártására. Ez idő alatt az Enterprise az egyik vezetője egyik vezetője lett, és a múlt század végén eljött az orosz piacra. A honfitársak azonnal értékelik az aggodalomra ad okot, és örömmel fogadtak sok mintát.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A Patriot “Kaluga” motorblokk a középosztály felszereléséhez tartozik. A mechanizmus alakult részvételével szakemberek Oroszországból és elkezdte kiadni a leányvállalata, az aggodalom, ugyanabban a városban. A gép az orosz éghajlati viszonyok optimális lehetőség, és sok mezőgazdasági művelethez aktívan használják. A műszer többfunkciója a mellékletek használatának lehetősége, amely jelentősen bővíti a technika alkalmazási körét.

A motoblokk segítségével olyan kiterjedt területeket dolgozhat ki, amelyek területe eléri az egyik hektárt.

Nagy a fogyasztói kereslet és a növekvő népszerűsége motoblockokhoz Patriot „Kaluga” magyarázza számos vitathatatlan előnye ennek az egységnek.

 • A modell sikeresen működik minden típusú talajok, ami annak köszönhető, hogy a magas színvonalú a fő alkatrészek és egységek, valamint a hatékony áteső kerekek mélyen barázdált. A megbízható motornak köszönhetően a motoregység motoros motorként használható: csak a kerekek helyettesítésére van szükség a hernyókon. Ezenkívül a készüléket gyakran minitraktorként és hatékony önjáró eszközként használják.
 • Az alumínium elemek használatával a motoblokknak enyhe súlya van, ami nagymértékben megkönnyíti a kontrollt, és lehetővé teszi, hogy a dombos területeken komplex megkönnyebbüléssel rendelkezzen.
 • A viszonylag alacsony költségeket kedvezően megkülönbözteti a készülék kiemelkedő analógjaitól, és még népszerűbbé teszi. Az új motoblokk költsége 24-26 ezer rubelből változik, és a kereskedőtől és a konfigurációtól függ. Köszönhetően az egyszerű dizájn és nem a drága csomópontok és aggregátumok, a fenntartó a gép szintén nem terheli a családi költségvetés, és kerül sokkal olcsóbb ellátást más eszközökkel az azonos osztályba.
 • A motoblokk teljes mértékben alkalmazkodik az orosz éghajlat feltételeihez, és korlátozás nélkül bármilyen klimatikus zónában működtethető. Ezenkívül az egység erőteljes fényszórókkal van felszerelve, így a sötét időben nem hagyja abba a munkát.

 • Az egység nagyon erős kerettel van felszerelve, amely könnyen ellenállhatatlanul nemcsak a motor és saját alkatrészei, hanem további mellékletek is.
 • A forgó kormánykerék jelenlétének köszönhetően még a kezdőkertész is képes lesz irányítani a motoblokkot. Ezenkívül a vezérlő fogantyúnak több magassági módja van, amely lehetővé teszi a különböző síkokban történő aggregátum ellenőrzését.
 • A motoblokk átvitel két elülső és egy hátsó átvitellel rendelkezik, és a megerősített tégelyszalagok jelenléte lehetővé teszi a szűz szakaszok kezelését.
 • A készülék fel van szerelve hatalmas fröccsenés, hogy megvédje a kezelőt, miközben dolgozik a kibocsátott szennyeződést a kerekek alá.
 • A gép fel van szerelve egy funkció korlátozza a mélység az adagoló és a motor által védett megbízható lökhárító esetleges távozása a föld a kövek.
 • A motoblokk fogantyúja lágy gumi béléssel zárva van, és a gáztartály nyaka széles kivégzéssel rendelkezik.

Azonban sok előnye mellett a motoblokk is hátránya van. Ezek közé tartoznak a virgin földek kezelése során a motoblokk néhány “pattogó”, amely azonban gyorsan eltűnik, miután a súlyok a csatolt berendezések formájában történő telepítése, valamint az olajszivárgás, amelyre több felhasználó is figyelmet fordított. A MOTOBLOCK többi részében nincs külön panasz, és lelkiismeretesen 10 vagy több tulajdonosként szolgál.

Előírások

A MOTOBLOCK PATRIOT “KALUGA” meglehetősen egyszerű, mert mi teljesen felesleges a szolgálatban és nagyon ritkán szünetek. Ez különösen tartós, de ugyanakkor egy kissé könnyű keretből áll, amely klasszikus stílusban készült. Ez a keret, hogy a tervezés általános merevsége felelős a tervezés általános merevségéért, és lehetőséget biztosít arra, hogy egy motoblokkot dolgozzon a komplex megkönnyebbülés és a nehéz talaj kontextusában. A keret egyfajta magos gép, és a fő csomópontok, egységek és mellékletek rögzítésére szolgál.

A motoblokk kialakításának következő fontos mechanizmusa P170FC benzinmotor POWER 7 L. val vel., léghűtéses és tranzisztor-mágneses gyújtású típusú.

Annak ellenére, hogy a kínai eredetű, a egyhengeres motor jellemzi egy meglehetősen nagy üzemi erőforrás és nőtte ki magát, mint egy megbízható és tartós egység.

Egy speciális beépített érzékelő vezérli az olajszintet, és nem teszi lehetővé a motor alacsony szintjét vagy szivárgását. Van egy légszűrő. A motor működési térfogata 208 köbcentiméterrel egyenlő, és a maximális nyomaték értéke 14 n / m. A benzinfogyasztás körülbelül 1,6 l / h, 3,6 literes üzemanyagtartállyal.

A következő jelentős csomópont egy öntöttvas sebességváltó, lánc teljesítménye, és a gyakorlatban látható, ez a legmegbízhatóbb. Lehetőség van olyan eszköz javítására, ha a saját kezével hibás működés esetén a minimális eszközkészletet használja. A motoblock kerekek 410 mm átmérőjűek, erősvédővel ellátva, és nagyon elfogadhatók. A mély futófelület egyetlen mínusz, amint azt már megjegyezték, a szennyeződés valószínűsége az agyagterületeken és az eső után. A gép pótkocsi-szerelvényt tartalmaz, és önjáró eszközként használható a kosár vagy bármely más pótkocsi mozgatásához.

A “Kaluga” motoblokk meglehetősen kompakt méretű: A gép hossza és magassága 85 cm-t tesz ki, szélessége 39 cm. A standard konfigurációban a készülék súlya 73 kg, és képes egyszerre körülbelül 400 kg rakományt szállítani.

A talaj szántás mélysége 30 cm, és a szélesség eléri a 85-et.

Felszerelés

A MOTOBLOCKS PATRIOT “KALUGA” személyzete lehet alapvető és kiterjesztett. A kiindulási értékben a motoblokk egy vágógéppel, csoroszlyával, bal és jobboldali szárnyal, pótkocsi-eszközzel van ellátva egy csoroszlya, pneumatikus kerekek, gyertyatartó és kezelési kézikönyv. Kiterjesztett konfigurációval a fő készlet kiegészíthető egy sapper, hub kiterjesztés, Hitch és Primer kiegészítve. Ez a berendezés a legtöbb kereslet, így ha a vevő kívánatos, akkor a készletbe kerülhet.

Opcionális berendezés

Az alap és a kibővített konfiguráció szerelvényei mellett további berendezések is felszerelhetők a gépen. Alkalmazása lehetővé teszi, hogy jelentősen bővítse a motorblokk használatának körét, és bizonyos esetekben, és egyáltalán cserélje ki őket néhány mezőgazdasági gépekkel. Ilyen segédeszközök közé tartoznak az adapter kocsik, a székes ekék, a hóeltávolítás, a sziromvágók, a kaszák és a burgonya.

Továbbá további berendezések egy olyan hernyók halmaza, amelyek egy motoros blokkra vannak felszerelve, így megfordulnak, így egy meglehetősen erős motoros motoros.

Működés és szolgáltatás

A “Kaluga” motorblokk “Kaluga” motorblokkjának időben történő ellátása és időszerű ellátása a technika megszakítás nélküli munkájához, és képesek jelentősen meghosszabbítani az életét. A motorblokk használatához részletes utasításokat, valamint a mellékletek helymeghatározási rendszerét részletesen ismertetjük a kísérő dokumentációban, amely a munka megkezdése előtt gondosan olvassa el. Az alábbiakban számos általános ajánlás, amelynek betartása megmenti a problémák előfordulását, és egy motoros blokkkal kényelmes és kényelmes munkát végez.

 • A technika első tesztelése előtt elsődleges karbantartást kell előállítani, és futtatni a motort. Kezdetben ellenőrizze az olajszintet, és öntsön benzint az üzemanyagtartályba.
 • A motoros motor motorjának futtatásával meg kell adnia, hogy dolgozzon készenléti állapotban. Ezen idő alatt meg kell vizsgálni a külföldi hangok témájában való munkáját, és amikor a hibaelhárítás azonnal megszünteti őket.
 • A sebességváltó működésének ellenőrzése, meg kell vizsgálni az összes sebesség beillesztését, beleértve a hátsó részt. Ezen szakaszban is ajánlott látni, milyen állapotban vannak a tömítések és a csavarozott kapcsolatok.
 • 8-9 óra után egy tárgyalás kezdete, a motor lehet fulladás és helyére motorolaj benne, ami után a motoblockokhoz lehet használni.

Tippek a választáshoz

Mielőtt a “KALUGA” Motoroblokk Patriot által felszerelt felszerelést választott, meg kell határoznia, hogy melyik kapacitást fogja használni, és milyen gyakran használják a mezőgazdasági műveletet rajta. Tehát, amikor egy nagy rusztikus kerttel egy motoblokkot vásárol, kívánatos a burgonya megvásárlása. Ez az eszköz rövid idő alatt és további erőfeszítéseket tesz lehetővé, hogy összeszereljen egy gazdag burgonyát, sárgarépát és savanyítókat. Ha azt állítják, hogy szántálja a szűz földeket, akkor egy eke mellett, ajánlott a súlyok vásárlása. Ellenkező esetben a motoblokk a feldolgozatlan földet fogja lovagolni, és megbirkózni fog vele, elég problémás lesz. Ennek eredményeként a talaj meglehetősen rudely, mivel az eljárás meg kell ismételni többször is.

Vélemény

A tulajdonosok számos véleménye, különleges panaszok a Motoblock Patriot “Kaluga” 440107560 nem. A gyártó, egy szoros kormánykerék és egy praktikus kerékvédő, amely az összes szennyeződést összegyűjti. De a pluszok sokkal többet jeleznek. A mezőgazdasági termelők, mint a berendezések megbízhatósága, a berendezés kis mérete és az autó használata nemcsak a burgonya szántásához és tisztításához, hanem a széna, a kis rakomány szállításához és az udvari takarításhoz is. A pótalkatrészek rendelkezésre állása, a fő csomópontok és a hosszú élettartam nagy megbízhatósága.

Ezenkívül a meglévő hiányosságok ellenére a tulajdonos nem sajnálatos vásárlást és ajánlott, hogy megszerezze a személyes vegyületet.

Arról, hogy a Patriot MotoBlock működik “Kaluga”, nézze meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: