Nagy felfújható medencék: Jellemzők, tartomány, kiválasztás

A nyári nyári pihenés sok lakosai az országban, de nem mindenkinek van egy tele úszás. Ezt a problémát megoldhatja saját medence telepítésével. Vannak különböző modellek, amelyek mindegyike saját jellemzői vannak.

Sajátosságok

A más típusú medencékhez képest a felfújható modellek számos funkcióval rendelkeznek. Mint anyagként számos gyártót alkalmaznak a poliklór-vinil, amely a tervezés megbízhatóságát 3 rétegbe helyezzük. Ha a modellt felnőttek felhasználására szánják, a poliészterből készült speciális rácsot használják annak növelése érdekében. A legnagyobb felfújható medence mérete, amelyet egyidejűleg több mint 5 felnőtt, 610×366 cm.

A kialakítása lehetővé teszi, hogy a jakuzzit is telepítsen benne. Egyes gyártók képesek voltak teljes körű autonóm rendszert megvalósítani, amelyben zárt vízszűrési eljárást szerveztek.

Más funkciók:

 • Könnyű összeszerelés és telepítés;
 • Alacsonyabb ár a többi fajhoz képest;
 • könnyű szállítás;
 • vízszűrő rendszer jelenléte;
 • A külső tényezők mentessége: nap, szél, eső;
 • kis mélység;
 • Az élettartam 3-4 évszak.

Népszerű modellek

A teljes körű felfújható medencék közül számos lehetőség van, amelyek a legtöbb kereslet a felhasználók. Mindegyikük számos előnye és hátránya van, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő modell kiválasztásakor.

INTEX EASY SET 28130/56420

Ez a modell leggyakrabban telepítve van egy vidéki házszakaszra. Kompakt méretével Intex Esy meglehetősen tágas. Átmérője 3,66 méter, amely lehetővé teszi, hogy könnyen befogadja a családot 4 főből. Maximális mélység 76 cm, és szélsőséges vízmennyiség 5621 liter. Az alkalmazott anyag kiemelve van, így nem fél a külső hatásoktól. A hátrányok magukban foglalják a napellenző, a szivattyú és a védőburkolat hiányát.

Bestway Oval Fsat Set 56153

A modell befogadja a lenyűgöző 16,6 köbméter vizet. A medence szivattyúval van felszerelve, amelynek teljesítménye 3028 liter / óra. Tisztító rendszerként speciális cserélhető patront alkalmaznak, lehetővé téve a durva víz tisztításának előállítását. A Bestway Oval Fsat Set 56153 medence szinte bármilyen felületre telepíthető, mivel egy speciális alom jelenléte.

Bestway 57243

A gyártó egy másik modellje egy 57243 indexgel, a 2300 literes edény korábbi térfogatától eltér. A méretei egyidejűleg maximum 4 fő befogadására alkalmasak. A gyártó pozíciók ezt a modellt, egy medence a gyermekek számára, így a képek a tengeri lakosok alkalmazzák a belsejében a medencében, amely szerint készülnek, 3-D technológia. A vizsgált modellhez tartoznak két pár baba szemüveget a búvárkodáshoz.

Nincs extra alom, de a medence könnyen felszerelhető bármely felületre a megnövekedett merevség miatt. Telepítés után a medence falait levegővel kell kitölteni a szivattyúval. A modell teljes telepítési folyamata legfeljebb 15 percet vesz igénybe. Ha további víztisztítás szükséges, akkor szűrőt kell vásárolnia. A medencefalon egy speciális lyukba van felszerelve.

A falmodell erősségének és megbízhatóságának növelése érdekében a PVC megerősíti, és a szükséges stabilitás speciális gyűrűt hoz létre.

Intex ovális keret 28194

Ez a modell a legnagyobb dimenziókkal, amelyek bemutatják a piacon. Intex ovális keret 28194 610×366 cm úszómedencék és 122 cm mélység. Ban, minden felnőtt kényelmesen érzi magát, kellemes hűvös, úszni egy kicsit, és öntsön. A teljes körű lépcsőház jelenléte miatt, és kijutni a medencéből. Hatékony szivattyú napokra tölti a medencét vízzel. A szemetet megütése érdekében a gyártó kényelmes napellenzőt biztosított.

A modern anyagok, nagy szilárdságú, gazdag felszerelés, nagy méretben, hogy a modell Intex ovális keret 28194 egyik legkeresettebb. A modell egyetlen hátránya a magas költség.

Hogyan válasszuk ki?

Számos alapvető jellemző létezik, amelyekhez választhat a legmegfelelőbb modellt.

Célja

A medencék gyermekek vagy családi ünnepek számára készültek. Gyermek modellek készülnek fényes anyagból rajzokkal és fel lehet szerelni, csúszdákkal, előtetők, játékok és egyéb szórakoztató elemek. A kis méretek és a mélységek lehetővé teszik a gyermek kényelmes és biztonságos feltételeit. A családi modellek sokkal nagyobbak, így a felnőttek úszhatnak benne.

Tervezés

3 fajta medence van.

 • Felfújható. Olcsó modellek, amelyek gyorsan telepíthetők és könnyen szállíthatók. Más tervekkel ellentétben a felfújható modellek korlátozott élettartamúak.
 • Keretek. Műanyagból vagy fémből készült, ami biztosítja a külső tényezők hatásainak tartósságát és mentességét. Ez drágább, mint a felfújható modellek, és további ellátást igényel.
 • Felfújható. Keverjük össze minden előnyét felfújható és a keret medencék, de az ára lényegesen magasabb, mint a hasonló modellek egyéb szerkezetek.

Forma

Ez a jellemző nem befolyásolja a modell gyakorlatiasságát. A vásárlás előtt el kell döntenie a telepítési helyszínen, és válassza ki a megfelelő űrlapot. A nem szabványos méretek tartalmazhatnak olyan modelleket, amelyek beépített csúszdákkal, ívekkel és egyéb attribútumokkal vannak felszerelve.

Az anyag átláthatósága

Néhány gyermekmedencében a falak átlátszó anyagból készülnek. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy teljes mértékben figyelemmel kísérjék a gyermek fürdőzésének folyamatát.

Felszerelés

  A gyártók különböző hasznos opciókkal felszerelhetik a termelt termékeket, A leggyakoribb lehetőségek között vannak.

  • Szivattyúszűrő. Lehetővé teszi, hogy megszervezze a víz forgalmát, és visszafizesse azt a szennyezésből.
  • Leeresztő szelep. Lehetővé teszi, hogy gyorsan elvisítsük a vizet a tálból, ami különösen releváns a nagyméretű modellekhez.
  • Szökőkút permetező. A gyermekmedencék felszereltek.
  • Hálószoba alján. Az a terület igazítására szolgál, amelyen a medencét tervezik telepíteni.
  • Napellenző. Lehetővé teszi, hogy lefedje a tálat, megakadályozza az idegen tárgyakat a vízbe.
  • Lépcsők. Létra nagy mélységre van szükség.

  Bestway Nagy felfújható medence áttekintése Lásd még.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: