Népszerű kilátások és fukszia fajtái

A kertészeket mindig érdekli az új és az eredeti növények. De még azok is, akiknek látszanak, hogy megismerhetik magukat egy váratlan oldalról, és csak nem tagadják meg őket. Győződjön meg róla, hogy ismeri a kezdő kertészeket, a fukszia típusát és fajtáit.

Népszerű fajták

A fukszia legnépszerűbb típusai kényelmesebbek az ábécé sorrendben.

bolíviai

Ez a név a virágzó növények egész nemzetségét kapott. Ez az örökzöld cserje a levelek alakjában hasonlítanak egy ellipszis. A kultúra nagyra értékeli a kiváló megjelenést. Nem félt, hogy szent növénynek tekinthető ősi inkan civilizációval. Bolíviai Fuchsis virágokat gyűjtenek gyönyörű klaszterekben, és a virágos hossza elérheti a 30 cm-t.

Elegáns

Ez a fajta növény kizárólag dekoratív. A cserjék magassága nem haladhatja meg az 1 m-t. Vöröses hajtások nagyon jól néznek ki.

A kecses fukszia jellegzetes jellemzője 4-gazdag-piros csészék képződése. A szirmokat lila hangon festik; A típus alapján számos hibrid származott, többek között a megnövekedett hideg ellenállás.

Fekvő

Tipikus ampelkultúra. A fekvő fuccia csak az eredeti természetes verzióban található. A fajta növények még nem érkeztek be. A félstabilizátor magassága még a fejlődés csúcsán is 50 cm-re korlátozódik. Mindig ovális vagy lekerekített alakú levelek.

Egyéb jellemzők:

 • A levél hossza kevesebb, mint 4 cm;
 • Világos sárga festmény;
 • Piros gyümölcsök, amelyek egy bogyót hasonlítanak (de nagyon ritkán jelennek meg).

Magflán

De egy ilyen név már sokkal magasabb (legfeljebb 3 m) fukszia. A bokrokon az elágazó lövések tömege van, bőven fedett. Lombozat viszonylag kicsi – 4 cm hosszú. A virágok csőszerű szerkezete van, menj le.

Leggyakrabban egyre nőnek, de néha 3 vagy 4 rügyű virágos csoportok vannak.

Vékony

Az otthoni vékony fucionok magassága elérheti a 3 m-t. De ha egy ilyen bokor megjelenése nem illeszkedik a kertészekbe, akkor mindig kivágható. A virágosok mindig hosszúkásak és nagyon vékonyak (így a név). A virágokat csoportokban gyűjtik össze. A színek árnyéka jelentősen változhat – könnyű lila és lila lehetőségek.

Shchloves

Ez a fajta fukszia Dél-Amerikából származik. Természetes élőhelyen akár 5 m-ig is növekedhet. A Bush Branches mindig egyenes és sima. Vöröses virágzatok hasonlítanak a határokra, és a felületüket repülni kell. Mindegyik virágzatban mindig több rügy, amely nem hagyja abba a virágozást a nyár folyamán és ősszel.

Hibrid fajták

Bár ma sokféle fukszia van, a tenyésztők továbbra is létrehoznak minden új fajtát.

Kék angyal

A színező osztály kimerítően jellemzi a nevét.

Érdemes megfontolni, hogy az ilyen típusú fukszia ajánlott a felfüggesztett kosarak növekedéséhez.

A lila és kék virág tónusok keveréke tiszta fehér csészével kombinálva jól néz ki. A virágok maguk a frottír típusúak. Fontos jellemzők:

 • ampel szerkezet;
 • gyenge fitnesz a hideg időjáráshoz;
 • Napi színváltozás (nagyon eredeti);
 • Túlérzékenység a hőre.

Mély lila

Mint az előző osztály, ez a fukszia nem tolerálja az erős hőt. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a föld túlzott hidratálása nem érinti. A fehér csatornák frottírvirágokban vannak kialakítva. “Szoknya” kék-lila, és alján érzékeli a tiszta kék telkeket. A mély lila hajtások gyorsan eldöntik; Ezért a strabutic növekedés nem jelent problémákat.

A fajta rügyei észrevehetően hosszúkás. A növény általában szerény, tökéletesen alkalmas a nagyon elfoglalt kertészek számára. A mély lila a dekoratív kultúrák hosszú távú csoportjára utal.

A fokozat tökéletesen tolerálja a téli hideg, gyakorlatilag anélkül, hogy különleges menedéket igényelne. Kivéve a meglehetősen kemény régiókat.

Lenny Erwin

Ez egy másik ampel fukszia. A Terry nagy virágai jellemzik. Pálmák festett fehér hang. Ugyanakkor mindig zöldes tippekkel rendelkeznek. Pinkish “szoknya” kissé megjelent.

Rózsaszín marshmallow

Ez a vonzó kifelé járó ampel fukszia. A csészék fehér felületének és zöld tippjeinek új jellegzetes kombinációja. A levelek nagyobb mennyiségűek. Számukra egy tipikus világos zöld színű.

A kertészek és az agronómák megjegyzik, hogy a rózsaszín marshmallow nagyon bőséges; Egy kis rózsaszín által jellemzett szoknya.

Rakéta tűz

A “Rocket Rolley” csíkos virágokat képez. Mivel a Fuchsia nagyon aktívan növekszik, ajánlott a nagy felfüggesztett edényei számára. A jellemzők jellemzőek a fajtára. De enyhén fülbemászó szelíd lazacuk van. Amikor a virág virágzik, telített narancssárga színt szerez.

Voodoo

Egy ilyen névnek van egy gyönyörű bokorfúvós fukszia. A piros orrszázt tökéletesen kombinálják egy sötét lila “szoknya”. A virágok nem csak Terry, hanem fokozott sűrű fajta fajta. Mérsékelten zöld színű, nagy értéket hagy.

Általában a fajta szinte egy óriási a virágvilágnak.

“Anabel”

Az átlagos osztályról beszélünk. Korán virágzik, és az önolvasási csoportra utal. A lombozat minden árnyalatból származik a világos zöldtől a lédús sötétzöldig. A szárakhoz a gyors heveder jellemzi.

A “Anabel” növekedése gyorsan lesz, és elég korán virágzik; A virágok leírásában gyakran említik, hogy a porcelánból készültek.

“Balerina”

Kellemes Bush Fuchsia kerekített rügyekkel. A chasssels karcolás, és a szín nagyon sok. Rózsaszín testek jelennek meg a szoknyában. A fajta sokáig származik. De még mindig népszerű marad a kertészek között.

Natasha Sinton

Egy másik ampel az átfogó listában. Növényvirágok szinte folyamatosan. Csak a nyár utolsó részében rövid szünetet tesz. A levelek viszonylag kicsiek, ezért a fukszia jó lesz.

Natasha Sinton megkülönböztethető szinte bajmentes fejlesztéssel.

Egyéb

Sötét szemek – ragyogó, örökké vonzó. Ezt jellemzi a frottír virágok tömege. A növények okosak és fényesek. A fényes vörös hangszigetek biztosan élvezni fogják a kert látogatóit, és még csak sétálnak.

Érdemes megjegyezni, hogy ez az “ipari” fokozat, az anyag megvásárlása egyszerű.

Variety “Marinka” is jellemző fényesen szűkös. Szoros virágok az egyszerű szerkezet, mint sok kertész. A Blossom mindig bőséges.

A bokor egészen világosnak tűnik. A Blossom Időtartama nagy; Szükség esetén formálhat és ampel.

A korábbi fajták kihívása “Bella Rosella”. Az üzem 1989-ben származik az USA-ban. A kultúra félig átfedéshez tartozik. A kohelisztikus fehér és az iznanka halmozott.

A virágok hatalmas méretet érnek el, és fenomenális stabilitásban különböznek, folyamatosan továbbra is fennállnak.

Cecil kultúra Nincs rosszabb. A növény Dél-Amerika trópusi régióiból származik. A virágok tavasszal és ősszel bőségesen járnak. A fénynek szétszóródnia kell, különben a napégés veszélye.

A fajta alkalmas teraszra és erkélyekre is.

Ampel Fuchsia Basseveldse ezels Szintén mint több száz ember. De ez az alfaj viszonylag a közelmúltban jelent meg.

Javasoljuk, hogy több ilyen fajta növényt szállítsunk. Ezután egy elegáns és egyidejűleg egy tömör kompozíciót alakít ki. Helyénvaló a teraszra, az erkélyre helyezni; A ház meglehetősen hosszú falát is díszítheti.

Rohees új millenniumi bokrok Bloom bőségesen eléri a közepes magasságát. A fajta lila-piros csészék jellemzi. Szoknya festett fekete és cseresznye hangon. Növényi hő-szerelem. A gyökeres dugványok nagyon gyorsan következnek be.

És itt “Margarita” Sokkal aktívabb fejlődést okoz. A bokor nagy növekedést eredményezhet. A csatornák esetében a krémes szín jellemző. Keverjük össze enyhén fülbemászó rózsaszín jegyzetet. Mérsékelten zöld, különbözik a szerkezeti sűrűségben.

Amerikai prelúd nagy hosszúkás virágokat ad. Fehér színük van. A kék “szoknya” vonzónak tűnik. Fuchsia egy félpusztuscsoportra utal.

Az üzem szinte színvonalú szépségnek tekinthető.

Rendezés “kis boszorkány” Nincs név a népszerű külföldi rajzfilm neve. De Izabela Cieszynska egészen más kérdés. A fajta Belgiumban származik. A tenyésztők maguk is maguknak állnak, de valójában egy teljesen tisztességes bokor alakul ki.

Bár a virágok nem túl magasak, a vastag terepstruktúrának köszönhetően vonzóak.

Ilyen jellegű Brokwood öröm, Ezenkívül tartalmaz egy ampel-csoport tartozékot is. A növények nagyon nagy rügyeket alkotnak. Számukra kerekített forma jellemzi. A lombozatot az átlagos szín megkülönbözteti. A virágzás meglehetősen intenzív.

Veenlust – Fehér csészék kissé zöld tippekkel. A fényes vörös szoknya kifejezett fehér stroke. A nagy virágokat frottírszerkezet jellemzi.

A növény fényereje csodálatos képzelőerő. Általában a megjelenés egyszerű és kellemes.

És itt Swingtime szintén nagy frottírvirágokat ad. A növény 25 cm átmérőjű felfüggesztett edényekhez ajánlott. Jellemzett oldalirányú virágzás. A fajta az USA-ban 1950-ben származik.

A hosszú történelem ellenére még mindig kereslet.

Egy másik amerikai fajta Hó égő 1975-ben kiadott. A növények megjelenése szó szerint minden embert megcsodál. Aktívan használják még a kezdő kertészeket is. Tipikus károsodás – Világos vörösvérek. Egy fehér szoknya, vöröses állványok megkülönböztetve.

Jillian Althea altípus – aktívan növekvő bokrot képez. Magassága legfeljebb 50 cm. Chesszels sűrű-rózsaszín, szinte eléri a piros. A gyökeres dugványok problémamentesen fordulnak elő. A nehézségek nem okoznak télen.

Figyelem is felhívja a figyelmet Walz Jubelteen. Hollandia 1990-ben alakult, fehér csésze párok. Éjszakai típusú fajta. A bokor egyenesen nő.

Jó megvilágítással szó szerint úgy néz ki, mint a virág.

Rohees New Millennium – Szociális kifejezés holland fukszia. A cserje magassága nem haladja meg a 35 cm-t. Erőteljes frottírvirágokat alkot.

A kezdő tenyésztők számára ajánlott fajták. A hajtások megfogalmazása nagyon gyorsan következik be, hogy lehet-e bokta sertés létrehozása.

Polumpel Forma “jég” hivatalos neve van Kék szemek. A korona ágak bőségesen. Szó szerint a kapott virágok súlyossága alatt hajlik. A málna rügyek olyanok, mint egy labda. Az üzem nem túl szágul.

Vonatkozó Pinto de kék, akkor ez az egyik bokor osztály. A tömeg nagy virágokat ad egy frottírstruktúrával. Speciális varírja van Terry “szoknyák”. A pálcák fehéren különböznek. A fajta 1996-ban hozták létre az USA-ban.

És holly szépség – közepes minőségű növény. Van egy lombozat, amelyet mérsékelt zölden festett. Polyvo-Blue “Skirt” az embereknek megfelelően jár el. A fehér csészék fokozatosan jelentkeznek, különösen a fényes napon.

Érdemes megemlíteni néhány jól megérdemelt fajtát:

 • Nagyfiú;
 • Hamvas;
 • Wattenpost;
 • BICHENENÁLYOK;
 • Maxima.

Archie Owen – sötét rózsaszín csészékkel. A karamell-rózsaszín szín jellemző a szoknya. Kis “szegfűszegük van”.

A növény alkalmas hűvös környezetben való növelésére. A fényes nap ellenjavallt.

DE Királyi mozaik Különösen lila színű virágokkal kiemelt. A fő szín mellett, rózsaszínű fröccsenésük van. A növekedés intenzív, a Bloom későn kibontakozik. A szárak tartása lassú és vonakodik.

Mivel az üzemet az ampel csoportba számolják, felfüggesztett tartályba ültethető.

  Töltse ki az Áttekintési beállítások meglehetősen megfelelő Fehér király. A “fehér király” a hatalmas hófehér virágok jellemzik. A növekedés meglehetősen erős. A virágzás korán kezdődik. A fajta az USA-ban 1968-ban származik.

  Hogyan válasszuk ki?

  A termesztés kultúrájának megválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a termesztési helyet is.

  Helyiségre

  Természetesen a szobák növekedéséhez érdemes navigálni a különböző kis méretben. Még akkor is, ha a szoba teljes területe lehetővé teszi, hogy figyeljen rá. A tapasztalatok hiányában egyértelmű Szükséges előnyben részesíteni a legkevésbé szeszélyes fuksziai fajokat.

  Javasoljuk, hogy figyelmet fordítson nem csak a vető anyag beszállítói, hanem a többi kertészek véleményére is. Javasoljuk, hogy még több különböző fórumot is látogasson el, hogy kiegyensúlyozott minősítést kapjon.

  Kertre

  A kerti körülmények között és az országban, nagyobb növényt vásárolhat, mint a házhoz. A természetes fajok értékelik a kifinomultságot. A termesztett növényekből javasolhatja Thalia, Mantilla, Stella Anne. Érdemes megkülönböztetni a bokrok és az ampelous fajták között, előre kiderül, hogy ezek közül a csoportok közül melyik a fajta. A formáció eredeti számokat, a bokor másolatok lelógó ágakat, amelyek jobban megfelelnek, de a bonsai és strab helyesebb, hogy egy reprehensive fukszia.

  A nagy fajták most a népszerűség csúcsán vannak. Ezeket a személyzet növelésére használják. A legnagyobbra alkalmas a törzs. A közép- és kis növények elsősorban cserepes kultúrának kell lenniük. Javasoljuk, hogy a bonsai kompozíciókat alkotják.

  A gyönyörű illékony fajták nem fejlődnek túl bőségesen. A virágzás szintén nem elég intenzív. Azonban a lombozat kegyelme teljesen kompenzálja ezt a hibát. FONTOS: Még a fukszia leginkább télen ellenálló fajtái, mint például a Mageldense fajta, szilárd menedéket igényelnek.

  A szabadban növekvő növekedéshez tanácsos használni az osztályokat rezisztens és rövid távú szárazság.

  További információ a Fuchsia fajtákról A következő videó megtekintése.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: