Növekvő juhar egy törzsön

  Maple egy törzs vonzza a szerelmeseit az eredeti megoldások tájképe. Ebben a cikkben meg fogjuk vizsgálni, hogyan lehet ilyen juhar csinálni magad, hogyan kell lenyűgözni és formában.

  Leírás

  Juhar egy törzsön – lombhullató fa vastag gömb alakú koronával és karcsú hordóval. Úgy néz ki, mint egy növényi ünnepi és elegáns az év bármikor. Tavasszal a mély őszi díszítés a táj lesz egy csodálatos kalap a lombozatból. Télen a kerek korona ága az incidens borítja, és mesés nézetet szerez.

  A fa levelek és színek formája, színük a kultúra változatosságától függ. A színpaletta nagyon gazdag: a klasszikus zöldtől a fekete és ezüst árnyalatokig. Virágmaples áprilisig májusig a levelek feloszlására.

  Klasszikus – Stamba Maples egy gömb alakú koronával. A fa oldalsó ágai 45 fokos szögben nőnek. A vegetációtól felszabaduló törzs, sima, egyenes, tiszta és dekoratív. A csemeték növekednek 2,5 m-re. Az óriások mint példányok, akik 5-6 méteres.

  Milyen típusok és fajták megfelelőek?

  Ismerettel az elárasztott Maples fajtái lehetővé teszik, hogy a megfelelő választás.

  Flamingó

  A növény lombozatának kora tavaszi szelíd rózsaszín színű. Ez megmagyarázza a fajta nevét. Nyáron ezüst-zöld lesz halvány rózsaszín határon. A korona átmérője körülbelül 4 méter, a törzs magassága legfeljebb 5 méter.

  A fajta könnyen elhagyható és gyorsan növekszik. Egyszerű. Nem szereti a fényes napot, erős széleket. “Flamingo” Yashenanel – hosszú élettartamú. A jó gondozás segíteni fogja a növény 100 évig élni.

  Arany kesztyű

  Ez egy vastag korona gömb alakú, legfeljebb 6 méter. A nyáron a nyári szaukázi leveleket a Nap arany színárnyal kapja meg, és az árnyékban – gyengéden zölden. Tavaszi – narancssárga és piros. Virágzó időszak – május.

  A gigans magassága körülbelül 5 méter. A verem tökéletesen átadja a Crown Crown-t, lehetővé teszi, hogy bármilyen tervező ötletet alkotjon.

  A talajra szerelmes. Előnyben részesíti a napfényt a szabadban. Nem tolerálja a talaj és az aszály kikötését. Fagyálló.

  “Purpur Globa”

  Fa kalap körülbelül 4 méterrel. Gazdag lila lombozat. Virágzás április és május. Sárgás zöld virágzat kellemes illatos aromával. A fa szerény az időjárás, de követeli a talaj. Előnyben részesíti a termékeny nedves talajt. Nem tolerálja a sóoldatot. Várható élettartam körülbelül 200 éve. Szereti a napot, fele.

  “Árvezetés”

  Korona mérete 3-4 méter. Lövések formája lefelé. Magasság 6 méterre. A lombozat színe virágzó fehér rózsaszín árnyalattal változik nyáron sárga, majd zölden. Virágok zöldes-sárga, illatos. Fenntartható fagy és aszály. Jól tolerálja a környéket csak tűlevelekkel. Szereti a napelemeket, a termékeny leeresztett talajokat.

  Juhar ezüst

  Árvíz alakja átmérője 6 méter. A lombozat kettős színű. Az ezüstfehérke lap belseje, felső – világos zöld. Vörös-zöld virágzat virágzik a lombozat. Az őszi juhar világos sárga színű.

  “Globozum”

  Schorany csodálatos korona eléri az 5 métert. Fa magasság akár 6 méterig. Alkalmas csoportra és egyidejűleg, a talajra. Fagyálló. Fél és a nap. Zöld foliam az őszi narancssárga. Tökéletesen tartja a korona alakját. Növekvő fél költségek.

  Más fajták lesznek a webhelyének kiemelése.

  “Drummond”

  Ez a legkisebb juhar a világon. A gyerek figyelemre méltó, hogy eredetileg egy kultúr alakú, és az életkor gömb alakúvá válik.

  “Emerald kwin”

  Maple meglepetések levelekkel. Rózsaszín, világos Bordeaux-ban mozog, a fa tetején helyezkednek el. Zöld, a bronz lombozat befejezi az üzem kupakjának szegélyét. A fiatal fa egy tojás alakú korona alakja van, és fokozatosan megváltoztatja azt egy fordulóban.

  “Cleveland”

  Ez egy óriás a juharok között. Magassága legfeljebb 12 méter. Az óriás a természetből származó stramk formációval rendelkezik. Híres a virágokról, nagyon finom gyümölcs aromával.

  Tatár juhar

  Fa magasság körülbelül 10 méter. Crown Curon Crop alakja. A kultúrát díszítik. Tavaszi juhar díszíti tájkép fehér-krém virágzat ellen zöld lombozat háttér. Az őszi magok és levelek világossá válnak. Az árnyékolt és fagyálló.

  Hogyan nőjünk?

  Könnyen növekszik egy Stramb fát, ha lépésről lépésre követi a kísérleti kertészek.

  A tervezők tájékoztatják a legegyszerűbb lehetőséget a kezdőknek – növekszik a saját gyökereire. Türelmet igényel, de nincs szükség állomány vakcinázási műveletre. Kezdje el a törzseket a növekvő tökéletesen sima törzsből és egy gyönyörű koronát képez.

  1. Válassza ki a Maple fajtát. Kezelje a leszállási helyet előre, figyelembe véve a kultúra jellemzőit. Fontos a talaj, a megvilágítás, a más növények szomszédságának típusai.
  2. Vásároljon egy palántát egy bizonyított óvodában. Az üzemnek egészségesnek kell lennie. Kanyarok, térdek és csomók a törzsön nem megengedettek. A hordó egyenesen és sima. Használhatja a díszítő növények ültetését. Kiváló eredményt adnak, de később 2-3 évig nőnek.
  3. Készítsen egy csemeteit, és biztonságosan rögzítse a növényt. Ez segít a sima törzs kialakításában. Látta Maple, ne mélyítse meg a gyökér nyakát a földre. Hagyja ugyanolyan szinten a földön.
  4. Kövesse a fát. Az első három levél után távolítsa el az oldalsó hajtásokat. A fa Macusk-t el kell távolítani, ha a palánta eléri az 1,5 m magasságot.
  5. Gyönyörű korona törzs létrehozása. A fiatalok legalább havonta egyszer csíptetik. Ez az eljárás még több hajtást is tartalmaz. A fa elkezdődik. 1,5 éve lesz, és a verem egy gömbös buja sapkával örül.

  A lenyűgöző Maples csodálatos szépségüket csodálja meg, ha jól érdekli őket.

  Talaj

  A talaj- és leszállási helyek kiválasztása. A juharok sík terepen nőnek. A nedves vagy vizes élőhelyek nem alkalmasak számukra. Állandó beáramlás és nedvesség stagnálás a gyökerekben megsemmisülnek számukra.

  Ne illessze be a növényi savanyú és lúgos talajt. A kultúra a semleges vagy gyengén savas talajt preferálja, ahol a pH nem magasabb, mint 7,5, amely levél föld, tőzeg és homokból áll.

  Műtrágyák

  Táplálja a törzseket a növekvő szezon kezdetétől. Ebben az időszakban a növények foszforot, káliumot és nitrogént tartalmazó műtrágyákat igényelnek. A nyár ismét megtermékenyíti, az etetés, amely tartalmazza az ásványi műtrágyák teljes komplexumát. Hogy kényelmesen öntözik vagy lazítsa meg a talajt.

  Locsolás

  A juhar nem szeret téged, de nyáron öntözésre van szükség. A hétköznapi időjárási fákkal nem több mint havonta öntözött. Hosszú hővel és szárazsággal, hetente egyszer az öntözés kötelező. Ez különösen fontos a fényesen festett dekoratív lombozatú növények számára.

  Lazítás és mulasztás

  Kelem, hogy megtartsa a juharkövet a törzsön. A gyomnövények eltávolítása és a fa oldalának eltávolítása megtartja a díszítését. Az úszás a talaj légáteresztő képességét biztosítja, oxigéngyökérrendszerrel telített. Dekoratív anyaggal – kavics, kavics, márvány morzsák – a növény megmenti a növényt a gyomokból, és megakadályozza a kártevőit.

  Pestek és betegségek

  Ellenségek növények: Coroes, matematikai Chervests, pajzsok, juharok, fehér, fehér. A rovari rovarokat rovarok elpusztítják.

  Betegségek: Gomba Blutchik, foltos, penész Rosa. Harci eszközök – A fungicidek oldatainak permetezése, a fájó ágak eltávolítása.

  Telelés

  A fiatal fák törzseit burlap és lucfenyő tészta borítja.

  Graft

  A juhar növekedésének módszere egy törzsre bonyolultabb oltással.

  A vakcinázáshoz egy fiatal fát kell termeszteni, az Ön által már ismert utasításokat követve:

  • válasszon egy palántát;

  • tegyen egy fát a támogatás segítségével;

  • Távolítsa el a felesleges oldalsó hajtásokat;

  • vágja le egy időben Macushkin, hogy a korona alakja;

  • Tisztítsa meg a karmester ágakat, amelyek megsértik a gömb alakú kultúrát.

  2 év elteltével a vetőmagot be lehet állítani. Használhatja az anyanyelveket, vagy válasszon egy kulturális kultúrát. A GRAF-ek a tavasz közepén készülnek:

  • Készítsen egy szárat három vesével;

  • Az oblique bemetszetet az átok tetején vese fölé tegye;

  • A menekülés alján 2 klined vágással;

  • A ravaszt gyengéden beillesztik a sztrájkba, és a vese közelében lévő pre-metszet;

  • Feldolgozza a kerti kazán vegyületének helyét, és rögzítse a polietilén fóliát.

  Egy hónap alatt a merülés a palánta felé tart. Az új vesék felébrednek a vágó, majd a fiatal hajtások.

  Új ágak – a jövőbeli elegáns korona alapja. Nagyon fontos, hogy időben megcsípjék őket, ösztönözzék más új ágak növekedését alvó oldalsó vesékből. 2 évszak után a fát átalakítják, és tisztességes tájképek lesznek.

  Ritkítás

  Növekszik a juhar egy stamperben segít a metszési eljárásban.

  Alakítás

  Ez a fajta metszés szükséges a Maples számára, amelyeknek nincs természetes golyós korona.

  Hajvágás a fiatal fák kialakítására egy gyönyörű gömb alakú kalap létrehozása a vegetatív szezon kezdetétől. Többször tartják, nem kevésbé 3-4 héten belül. Győződjön meg róla, hogy tömöríti a karmester ágakat, felfelé, megszakítja a kerek alakját. Plump minden oldalsó hajtás. Serkenti az új vesék felébresztését és az új fiatal ágak növekedését. Vágja le a hordó mentén megjelenő sertésképet.

  Távolítsa el a koronát növekvő hajtásokat, a régi ágak lerövidülnek. Segít ellenállni a téli hurrikánoknak és a hóviharoknak, tartsa a jobb koronát.

  Készítsük el a juharkapcsok képződését, és próbálják meg többet törölni több mint 1/3 hajtás, egyértelműen mozognak a korona szélén.

  Egészségügyi

  Bármely bélyegzőhöz szükséges. Cél – Dekoratív fa egészség megmentése. Cutted FubBed, rothadt, száraz, elrontott rovar hajtások. Távolítsa el az ágakat, amelyek a levelek színének atipikus színével rendelkeznek.

  Alkalmazás a tájtervezésben

  Dugó Maple – Kertészők szeretnek. Őszintén értékeli a megsértést és a szépséget. A növények különleges fókuszt hoznak létre a tájba. Tökéletes bármilyen stílusban és tervezésben. Tegye meg az átfogó képet a texturált és színes a különféle színek és egyedülálló formájú levelek miatt.

  Nem lehet elképzelni a várost az őszi szimbólum nélkül – juhar. A buja kalapja látható a városi kertben, négyzetekben, allben és parkokban. A juharok tökéletesen elviselik a poros városi utakat. Az élénk utcák mentén élő kerítésként ültetik őket. A négyzetek és játszóterek díszítettek, nagy zöld zónát hoznak létre, ahol elrejtheted a hőtől.

  A kultúrát nem csak a tömeges együttesekben használják. A fákat gyepen ültetik, zigzag vagy checkerboard rendelésre. Gyönyörűen nézd meg a törzseket szimmetrikus leszállások közelében épületek közelében. Ezek kombinálják a virágzó buja cserjék, virágágyások és magas fák, amelyek piramissális formájúak.

  A személyes webhelyeken elengedhetetlenek a festői alpesi csúszdák és a kavicsos kertek létrehozásakor. Hangsúlyozzák a keleti stílus finomságát, nem pedig a kövek szépségét és a szétválasztott alacsony növények szépségét.

  Alacsony gondolkodású Stambed Maples névleges szerelmesei a keret növények. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy miniatűr kertet hozzon létre olyan webhelyeken, ahol nincs lehetőség élő fák növényekre.

  Tippek az ábrán a krona juhar vágása a flamingó rendezője az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: