Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Maple egy törzs vonzza a szerelmeseit az eredeti megoldások tájképe. Ebben a cikkben meg fogjuk vizsgálni, hogyan lehet ilyen juhar csinálni magad, hogyan kell lenyűgözni és formában.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Leírás

Juhar egy törzsön – lombhullató fa vastag gömb alakú koronával és karcsú hordóval. Úgy néz ki, mint egy növényi ünnepi és elegáns az év bármikor. Tavasszal a mély őszi díszítés a táj lesz egy csodálatos kalap a lombozatból. Télen a kerek korona ága az incidens borítja, és mesés nézetet szerez.

A fa levelek és színek formája, színük a kultúra változatosságától függ. A színpaletta nagyon gazdag: a klasszikus zöldtől a fekete és ezüst árnyalatokig. Virágmaples áprilisig májusig a levelek feloszlására.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Klasszikus – Stamba Maples egy gömb alakú koronával. A fa oldalsó ágai 45 fokos szögben nőnek. A vegetációtól felszabaduló törzs, sima, egyenes, tiszta és dekoratív. A csemeték növekednek 2,5 m-re. Az óriások mint példányok, akik 5-6 méteres.

Növekvő juhar egy törzsön

Milyen típusok és fajták megfelelőek?

Ismerettel az elárasztott Maples fajtái lehetővé teszik, hogy a megfelelő választás.

Flamingó

A növény lombozatának kora tavaszi szelíd rózsaszín színű. Ez megmagyarázza a fajta nevét. Nyáron ezüst-zöld lesz halvány rózsaszín határon. A korona átmérője körülbelül 4 méter, a törzs magassága legfeljebb 5 méter.

A fajta könnyen elhagyható és gyorsan növekszik. Egyszerű. Nem szereti a fényes napot, erős széleket. “Flamingo” Yashenanel – hosszú élettartamú. A jó gondozás segíteni fogja a növény 100 évig élni.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Arany kesztyű

Ez egy vastag korona gömb alakú, legfeljebb 6 méter. A nyáron a nyári szaukázi leveleket a Nap arany színárnyal kapja meg, és az árnyékban – gyengéden zölden. Tavaszi – narancssárga és piros. Virágzó időszak – május.

A gigans magassága körülbelül 5 méter. A verem tökéletesen átadja a Crown Crown-t, lehetővé teszi, hogy bármilyen tervező ötletet alkotjon.

A talajra szerelmes. Előnyben részesíti a napfényt a szabadban. Nem tolerálja a talaj és az aszály kikötését. Fagyálló.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

“Purpur Globa”

Fa kalap körülbelül 4 méterrel. Gazdag lila lombozat. Virágzás április és május. Sárgás zöld virágzat kellemes illatos aromával. A fa szerény az időjárás, de követeli a talaj. Előnyben részesíti a termékeny nedves talajt. Nem tolerálja a sóoldatot. Várható élettartam körülbelül 200 éve. Szereti a napot, fele.

Növekvő juhar egy törzsön

“Árvezetés”

Korona mérete 3-4 méter. Lövések formája lefelé. Magasság 6 méterre. A lombozat színe virágzó fehér rózsaszín árnyalattal változik nyáron sárga, majd zölden. Virágok zöldes-sárga, illatos. Fenntartható fagy és aszály. Jól tolerálja a környéket csak tűlevelekkel. Szereti a napelemeket, a termékeny leeresztett talajokat.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Juhar ezüst

Árvíz alakja átmérője 6 méter. A lombozat kettős színű. Az ezüstfehérke lap belseje, felső – világos zöld. Vörös-zöld virágzat virágzik a lombozat. Az őszi juhar világos sárga színű.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

“Globozum”

Schorany csodálatos korona eléri az 5 métert. Fa magasság akár 6 méterig. Alkalmas csoportra és egyidejűleg, a talajra. Fagyálló. Fél és a nap. Zöld foliam az őszi narancssárga. Tökéletesen tartja a korona alakját. Növekvő fél költségek.

Növekvő juhar egy törzsön

Más fajták lesznek a webhelyének kiemelése.

“Drummond”

Ez a legkisebb juhar a világon. A gyerek figyelemre méltó, hogy eredetileg egy kultúr alakú, és az életkor gömb alakúvá válik.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

“Emerald kwin”

Maple meglepetések levelekkel. Rózsaszín, világos Bordeaux-ban mozog, a fa tetején helyezkednek el. Zöld, a bronz lombozat befejezi az üzem kupakjának szegélyét. A fiatal fa egy tojás alakú korona alakja van, és fokozatosan megváltoztatja azt egy fordulóban.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

“Cleveland”

Ez egy óriás a juharok között. Magassága legfeljebb 12 méter. Az óriás a természetből származó stramk formációval rendelkezik. Híres a virágokról, nagyon finom gyümölcs aromával.

Növekvő juhar egy törzsön

Tatár juhar

Fa magasság körülbelül 10 méter. Crown Curon Crop alakja. A kultúrát díszítik. Tavaszi juhar díszíti tájkép fehér-krém virágzat ellen zöld lombozat háttér. Az őszi magok és levelek világossá válnak. Az árnyékolt és fagyálló.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Hogyan nőjünk?

Könnyen növekszik egy Stramb fát, ha lépésről lépésre követi a kísérleti kertészek.

A tervezők tájékoztatják a legegyszerűbb lehetőséget a kezdőknek – növekszik a saját gyökereire. Türelmet igényel, de nincs szükség állomány vakcinázási műveletre. Kezdje el a törzseket a növekvő tökéletesen sima törzsből és egy gyönyörű koronát képez.

 1. Válassza ki a Maple fajtát. Kezelje a leszállási helyet előre, figyelembe véve a kultúra jellemzőit. Fontos a talaj, a megvilágítás, a más növények szomszédságának típusai.
 2. Vásároljon egy palántát egy bizonyított óvodában. Az üzemnek egészségesnek kell lennie. Kanyarok, térdek és csomók a törzsön nem megengedettek. A hordó egyenesen és sima. Használhatja a díszítő növények ültetését. Kiváló eredményt adnak, de később 2-3 évig nőnek.
 3. Készítsen egy csemeteit, és biztonságosan rögzítse a növényt. Ez segít a sima törzs kialakításában. Látta Maple, ne mélyítse meg a gyökér nyakát a földre. Hagyja ugyanolyan szinten a földön.
 4. Kövesse a fát. Az első három levél után távolítsa el az oldalsó hajtásokat. A fa Macusk-t el kell távolítani, ha a palánta eléri az 1,5 m magasságot.
 5. Gyönyörű korona törzs létrehozása. A fiatalok legalább havonta egyszer csíptetik. Ez az eljárás még több hajtást is tartalmaz. A fa elkezdődik. 1,5 éve lesz, és a verem egy gömbös buja sapkával örül.

Növekvő juhar egy törzsön

A lenyűgöző Maples csodálatos szépségüket csodálja meg, ha jól érdekli őket.

Talaj

A talaj- és leszállási helyek kiválasztása. A juharok sík terepen nőnek. A nedves vagy vizes élőhelyek nem alkalmasak számukra. Állandó beáramlás és nedvesség stagnálás a gyökerekben megsemmisülnek számukra.

Ne illessze be a növényi savanyú és lúgos talajt. A kultúra a semleges vagy gyengén savas talajt preferálja, ahol a pH nem magasabb, mint 7,5, amely levél föld, tőzeg és homokból áll.

Növekvő juhar egy törzsön

Műtrágyák

Táplálja a törzseket a növekvő szezon kezdetétől. Ebben az időszakban a növények foszforot, káliumot és nitrogént tartalmazó műtrágyákat igényelnek. A nyár ismét megtermékenyíti, az etetés, amely tartalmazza az ásványi műtrágyák teljes komplexumát. Hogy kényelmesen öntözik vagy lazítsa meg a talajt.

Növekvő juhar egy törzsön

Locsolás

A juhar nem szeret téged, de nyáron öntözésre van szükség. A hétköznapi időjárási fákkal nem több mint havonta öntözött. Hosszú hővel és szárazsággal, hetente egyszer az öntözés kötelező. Ez különösen fontos a fényesen festett dekoratív lombozatú növények számára.

Növekvő juhar egy törzsön

Lazítás és mulasztás

Kelem, hogy megtartsa a juharkövet a törzsön. A gyomnövények eltávolítása és a fa oldalának eltávolítása megtartja a díszítését. Az úszás a talaj légáteresztő képességét biztosítja, oxigéngyökérrendszerrel telített. Dekoratív anyaggal – kavics, kavics, márvány morzsák – a növény megmenti a növényt a gyomokból, és megakadályozza a kártevőit.

Növekvő juhar egy törzsön

Pestek és betegségek

Ellenségek növények: Coroes, matematikai Chervests, pajzsok, juharok, fehér, fehér. A rovari rovarokat rovarok elpusztítják.

Betegségek: Gomba Blutchik, foltos, penész Rosa. Harci eszközök – A fungicidek oldatainak permetezése, a fájó ágak eltávolítása.

Növekvő juhar egy törzsön

Telelés

A fiatal fák törzseit burlap és lucfenyő tészta borítja.

Növekvő juhar egy törzsön

Graft

A juhar növekedésének módszere egy törzsre bonyolultabb oltással.

A vakcinázáshoz egy fiatal fát kell termeszteni, az Ön által már ismert utasításokat követve:

 • válasszon egy palántát;

 • tegyen egy fát a támogatás segítségével;

 • Távolítsa el a felesleges oldalsó hajtásokat;

 • vágja le egy időben Macushkin, hogy a korona alakja;

 • Tisztítsa meg a karmester ágakat, amelyek megsértik a gömb alakú kultúrát.

Növekvő juhar egy törzsön

2 év elteltével a vetőmagot be lehet állítani. Használhatja az anyanyelveket, vagy válasszon egy kulturális kultúrát. A GRAF-ek a tavasz közepén készülnek:

 • Készítsen egy szárat három vesével;

 • Az oblique bemetszetet az átok tetején vese fölé tegye;

 • A menekülés alján 2 klined vágással;

 • A ravaszt gyengéden beillesztik a sztrájkba, és a vese közelében lévő pre-metszet;

 • Feldolgozza a kerti kazán vegyületének helyét, és rögzítse a polietilén fóliát.

Egy hónap alatt a merülés a palánta felé tart. Az új vesék felébrednek a vágó, majd a fiatal hajtások.

Új ágak – a jövőbeli elegáns korona alapja. Nagyon fontos, hogy időben megcsípjék őket, ösztönözzék más új ágak növekedését alvó oldalsó vesékből. 2 évszak után a fát átalakítják, és tisztességes tájképek lesznek.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Ritkítás

Növekszik a juhar egy stamperben segít a metszési eljárásban.

Alakítás

Ez a fajta metszés szükséges a Maples számára, amelyeknek nincs természetes golyós korona.

Hajvágás a fiatal fák kialakítására egy gyönyörű gömb alakú kalap létrehozása a vegetatív szezon kezdetétől. Többször tartják, nem kevésbé 3-4 héten belül. Győződjön meg róla, hogy tömöríti a karmester ágakat, felfelé, megszakítja a kerek alakját. Plump minden oldalsó hajtás. Serkenti az új vesék felébresztését és az új fiatal ágak növekedését. Vágja le a hordó mentén megjelenő sertésképet.

Távolítsa el a koronát növekvő hajtásokat, a régi ágak lerövidülnek. Segít ellenállni a téli hurrikánoknak és a hóviharoknak, tartsa a jobb koronát.

Készítsük el a juharkapcsok képződését, és próbálják meg többet törölni több mint 1/3 hajtás, egyértelműen mozognak a korona szélén.

Növekvő juhar egy törzsön

Növekvő juhar egy törzsön

Egészségügyi

Bármely bélyegzőhöz szükséges. Cél – Dekoratív fa egészség megmentése. Cutted FubBed, rothadt, száraz, elrontott rovar hajtások. Távolítsa el az ágakat, amelyek a levelek színének atipikus színével rendelkeznek.

Növekvő juhar egy törzsön

Alkalmazás a tájtervezésben

Dugó Maple – Kertészők szeretnek. Őszintén értékeli a megsértést és a szépséget. A növények különleges fókuszt hoznak létre a tájba. Tökéletes bármilyen stílusban és tervezésben. Tegye meg az átfogó képet a texturált és színes a különféle színek és egyedülálló formájú levelek miatt.

Növekvő juhar egy törzsön

Nem lehet elképzelni a várost az őszi szimbólum nélkül – juhar. A buja kalapja látható a városi kertben, négyzetekben, allben és parkokban. A juharok tökéletesen elviselik a poros városi utakat. Az élénk utcák mentén élő kerítésként ültetik őket. A négyzetek és játszóterek díszítettek, nagy zöld zónát hoznak létre, ahol elrejtheted a hőtől.

Növekvő juhar egy törzsön

A kultúrát nem csak a tömeges együttesekben használják. A fákat gyepen ültetik, zigzag vagy checkerboard rendelésre. Gyönyörűen nézd meg a törzseket szimmetrikus leszállások közelében épületek közelében. Ezek kombinálják a virágzó buja cserjék, virágágyások és magas fák, amelyek piramissális formájúak.

Növekvő juhar egy törzsön

A személyes webhelyeken elengedhetetlenek a festői alpesi csúszdák és a kavicsos kertek létrehozásakor. Hangsúlyozzák a keleti stílus finomságát, nem pedig a kövek szépségét és a szétválasztott alacsony növények szépségét.

Növekvő juhar egy törzsön

Alacsony gondolkodású Stambed Maples névleges szerelmesei a keret növények. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy miniatűr kertet hozzon létre olyan webhelyeken, ahol nincs lehetőség élő fák növényekre.

Növekvő juhar egy törzsön

Tippek az ábrán a krona juhar vágása a flamingó rendezője az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása