Petunia “Pirouette”: A fajták leírása és termesztése

Minden virágos leszármazottai gyönyörűen díszített kertben vannak, erre a célra számos növényt termesztenek, amelyek fényes akcentussá válnak, és kiemelik a tájképet. Makhrova Petunia “Pirouette” vonzza őt szokatlan megjelenést, könnyen érdekelhető, és hogyan lehetetlen megfelelni az önkiűrítésre. Gyengéd bársonyos szirmok hullámos szélekkel és zöld lombokkal díszítik az erkélyt. A cikkben megvizsgáljuk a fajták növekedésének jellemzőit, típusát és módszereit.

Sajátosságok

A “pirouette” az egyik nagyvirágú hibridek, frottírszerkezettel és robusztus szirmokkal. A rügyek színe – telített rózsaszín és lila és világos vörös árnyékolás. Átmérő elérheti a 15 centimétert. A nagy számú lombozat nagy mennyiségű fólia megközelíthető 30 centiméter magasságban. A virágzás ideje alatt a virágok szokatlanul szépnek tűnnek, köszönhetően a fehér hangból rózsaszínre való áttérésnek.

A Petunia maga egy éves növény. Először Brazíliában felfedezték a XVIII. Század végén, a XIX. Század közepén az Egyesült Királyságban elkezdett eltávolítani a hibrideket. “Pirouette” virágzik az első nyári napoktól és a legtöbb fagyért. A fajta ellenáll a természetes jelenségeknek és a kedvezőtlen termesztési feltételeknek. Hosszú ideig tart egy élénk színű és frissességi rügyek frottír textúrával.

A vörös, rózsaszín vagy lila fehér kombinációja hihetetlenül szépnek tűnik.

Nagy virágok használhatók az otthoni díszítésként, az erkélyen vagy az ablakpárkányon ültetve. Mindketten önállóak és más fajokkal kombinálják. “Pirouette” Gyakran a privát kertekben növényeket terveznek, hogy megtervezzék a járdát, és néha csak egy színes telek létrehozásához. Néhány kertész hívja ezt a nagyfokú fajtát.

Nézetek

Számos típusú petúnia “pirouette”, amelyek mindegyike megkülönbözteti a fényes, eredeti színt. Ön növelheti az egyik osztályt, és telepítheti azt a helyszínen, vagy egyszerre több fajot csinálhat, és kompetensen kombinálja őket. Ezzel a fajta fajta segítségével hihetetlen virágágyást hozhat létre, vagy nyáron újjáéled az erkélyt.

Olvasson tovább  Minden Fokina síkján

“Pirouette Red”

A fajok legnépszerűbb fajtája nagy frottír rügyekkel. Piros, korallbőrrel a közepén fehér szegélyű. A szirmok szélei erősen hullámosítottak, ami remek megjelenést biztosít a növények számára. Virágok hosszú ideig megtartják a friss megjelenést és a világos színt. Kiváló lehetőség lesz erkélyre vagy virágágyásra.

“Pirroet Parle”

Ezt a fajt “piroet niagara” is nevezik. A szirmok sötét lila színe fehér szegéllyel rendelkezik. A fehér árnyalatokkal rendelkező nagy lila rügyek tökéletesen kombinálhatók más petúnia fajtákkal és a legtöbb színvonalon.

“Pirouet Rose”

A telített rózsaszín és fehér kombinációja hihetetlenül gyönyörű kilátást nyújt a petunias bokrokhoz. A “Pirouet Rose F1” ideális az erkélyek és a kis kerti helyek díszítéséhez. A fényes rózsaszín árnyalattal és széles fehér szegélyekkel rendelkező termikus szirmok egy kicsit hullámosítottak.

“Pirouet Mix”

Hasonló csomagolás kombinálja a magokat egyszerre több faj “pirouet”. Nagyon kényelmes, hogy pontosan keverje össze. Gazdaságos, mert 10 magból több különböző bokrot emelhet nagy, frottír virágokkal, gyönyörű és fényes árnyalatokkal.

Növekvő és gondoskodás

Ha már az első június napon szeretné díszíteni a kertet egy frotter “pirouette” -al, akkor a leszállás ajánlott február végén vagy az első napokban. A vetőmag-szekvencia a következő:

 • Összességében a talaj elkészül, ezért meg kell keverni a homokot, a földet és a humuszt;
 • A kész talajt a sütőben vagy egy serpenyőben melegítik;
 • pre-készítsen edényeket vagy műanyag edényeket, és ott pajzsa a talajt;
 • Öntsük a talajt kis mennyiségű mangán oldattal, amely fertőtleníti azt;
 • Várjon 24 órát, hogy mindent megszárítsa;
 • a magok a föld felett terjednek;
 • Fedjük le az edényt üveggel, és meleg helyen helyezzük el;
 • Amint az első csírák mennek, az üveget el kell távolítani és át kell adni a tartályt arra a helyre, ahol sok fény van (a lámpát a magokra irányíthatja, ami megadja a szükséges fényt és hőt);
 • Rendszeresen víz a talajt, és nézze meg, hogy ne szárítsa meg;
 • Ha a palántákat kihúzzák, akkor kissé csökkenteni kell a hőmérsékletet, és növelni kell a fény mennyiségét.
Olvasson tovább  Az automatikus szekcionált kapuk jellemzői

Ha a következő évre szeretné megmenteni a termesztett virágot, akkor a “pirouette” -et elítélheti A shifting segítségével.

  Ehhez vegye be a felső hajtásokat, ahol legalább két csomópont 6-8 centiméter hosszú. Vízbe kerülnek, és várják a gyökerek megjelenését. Amint a hajtások megszakítják a gyökereket, a virágot egy tartályba ültetik, a Turf és a homok talajjal. Továbbá a folyamat az emberre fog menni.

  Gondoskodás

  Télen a téli petunia, mint más színek, nagy mennyiségű fény esetén szükség van, a hőmérsékletnek körülbelül 12 fokosnak kell lennie, és az üzemnek a lehető legmodernebbnek kell lennie, amíg a talaj teljesen száraz lesz. Amint az első 3 lap jelenik meg, elkezdheti a növényeket különálló tartályokba vagy dobozba, és 5 centiméter távolságon belül elkezdheti egymást. A gyökeret harmadszor kell csípni. Nem ajánlott a palántákat túl kifejezett napfénynek küldeni, amíg nem szabad megerősíteni. Ön rajzolhat egy dobozt palántákkal az erkélyre, vagy tegye a külső ablakpárkányra, hogy megkeményítse őket.

  Minden héten meg kell műtrágyázni a palántákat, váltakozva ásványi vagy szerves etetés. A következő szedés az első után 20 nappal az első, míg meg kell növelni az egyes palánták közötti távolság 7 centiméter. Amikor a virágok rögzítve vannak, megcsípheti a szárakat, hogy egy tiszta bokorot képezzen. Hasonló műveletek végezhetnek egy párszor.

  A tavasz utolsó napjaiban a “Pirouet” már közvetlenül átültethetők közvetlenül a földre, és élvezhetik a kert gyönyörű kilátását.

  A Pirouette Petunia-ról való törekvésről nézzük meg a következő videót.

  Vélemény

  Vélemények a Petunia “Pirouet” iránytű pozitív. A vásárlók nagy örömöt kapnak a növekvő eredményekből. A bokrokat buja lombozat, nagy virágok, vonzó színű. A fajta Petunia könnyen kezelhető. Fagyállóak, Ami lehetővé teszi, hogy túlélje a nehéz esőzések, valamint a fenntartható szárazságot, ezért még a rendszeres öntözés hiányában is, a növények virágzik és örülnek a környező szépségnek.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: