Review pázsit kaszák Caiman

Caiman gyártója – a legfiatalabb a mezőgazdasági géppiacon. 2004-ben jelent meg. Jól néz ki a minimális hiányosságokkal. Tekintsünk különböző lehetőségeket a könnyű kapcsolatokra a magas fű, valamint a választott jellemzők.

Sajátosságok

Ez a technika fel van szerelve a SUBARU japán motorjával. Az ilyen erő és erő nagyon szükséges a mezőgazdaságban. Ez a pozíció közel van a pubert közelében, olyan kompakt technikát állít elő, amelyen a kertben és a kertben dolgozhat. Kiderül Márka Caiman kombinált francia fejlett technológiák a vezető márka, valamint a hatalom és a hatalom a japán motor. Ez egy érzés a mezőgazdaság területén: az innovatív technológiák, a minőség, a stílus azok a jellemzők, amelyek nem hagyják közömbös még a legtöbb válogatós ügyfelet.

A Caiman számos terméket kínál, az eszközök kiváló minőségű munkát céloznak a pázsitok, cserjék és tisztító területek különböző összetettségével. A vállalat olyan motoblockokat termel, amelyek segítenek a földterület és a kaszálás területén a helyszínen. Az ilyen aggregátumok forgó fűnyírókkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen teljesítik munkájukat. A Caiman jelentős robot technikával rendelkezik. Ez különösen igaz az íjjakra; mert egy ilyen technika számos előnyt ad. A legfontosabb dolog az, hogy nem kell a füvet megragadni magad, akkor képes lesz arra, hogy maga a készüléket hozza létre.

A benzin aggregátumok modelljei

Az ilyen kaszák szegmense meglehetősen nagy. A fűnyírók kiváló minőségű műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint a gyönyörű design. Tekintsük a legnépszerűbb Caiman modelleket.

  • Xplorer 60s Nagy kerekekkel, valamint a fű kibocsátása, amelyet az egység levágott. Mérjünk egy ilyen autót 55 kg-ra, de a kényelmes fogantyú lehetővé teszi, hogy ne alkalmazzon erőfeszítéseket az eszközzel való munkavégzésre. A fűnyíró kézi, így könnyű ellenőrizni a gép működését. Ötven szövés nélkül kezelik. A Subaru modern motorja kis üzemanyagot, kis mennyiségű kipufogógázokat tölt el. Az aerodinamikai kés 50 cm sugarú körbe vágja a füvet.

A manőverezhetőség akkor érhető el, mivel a terv három keréken van.

  • Athena 60s Gondolhat, a fűgyűjtője akár hetente liter füvet is gyűjthet. A készülékből származó fű eldobódik, vagy vissza, ezek a szintek könnyen állíthatóak. Könnyen kaszálható magas fű. A fő előnyök: egy erőteljes motor, egy kést az aerodinamikával, valamint a négy kerék manőverezhetőségét. A hátsó kerekek nagyobbak, mint az elülső, a tervezés további stabilitása. Ezenkívül a készülék csatlakozik az eszközhöz, amelynek célja a mulching.

  • LM5361SXA-PRO – Ez egy önjáró modell, amely a magas füves levélre irányul. A fő jellemzője az egység sebességgel variátor, amely fejleszti a sebesség akár 6 km / h, a munka zökkenőmentesen és simán. A rendszer megkönnyíti az eszköz futtatását, mert biztonságos elindítással rendelkezik. Jellemzője, hogy csak az autót, ugyanakkor elfordítja, nem tartalmaz egy kést, így ez a technika könnyen szállítható. A vásárlók nagyra értékelik ezt a modellt, de a mínuszok közé tartoznak az egység magas költsége, valamint a fűgyűjtő anyagának az anyaga.

  • Premium gyep mérföldet veszünk figyelembe King Line 17k és 20k. Ezeket az eszközöket professzionális használatra tervezték. A négypólusú Kawasaki FJ100-on dolgoznak. A fűgyűjtő előtt van. Az üzemanyag körülbelül 1,6 l / h-t fogyaszt a legnagyobb forradalmakkal.

  • A fűben a legkényelmesebb munkához a vállalat modellt készített Comodo Comodo. Ez a készülék négykerekű meghajtóval rendelkezik, különböző körülmények között működik. Az autó halogén fényszórókkal rendelkezik. A Mulching Plug az aggregátumban található. Jelentősen megmenti ezeket a gépeket. A készülék három változatban vágható le: a fűgyűjtőben, azonnal a füvet. A modell akár egy méter hosszúságát is vághat.

Csoda gép

Annak érdekében, hogy gyakorlatilag megszüntesse a fogyasztó részvételét a gyógynövények élvonalában, a Caiman robotokat fejlesztett ki, amelyek bármely területre adaptálhatók. Külsőleg egy ilyen technika úgy néz ki, mint egy kis bogár. A robotokat sima vonalak, tervezés és vonzó megjelenés jellemzi.

A csoda gépek kiváló minőségű munkájához szükség van az emelőzónát elektromágneses kábellel kell korlátozni, majd telepítse a programot az állomásra a gépre, és a gép keresni fog. Modell Ambrogio A csendes, ökológia, az ergonómiai használat megkülönböztetése. Az ilyen aggregátumot három órát kell feltöltenie, a fűnyíró működését okostelefon segítségével végzik.

A robot fűnyíró munkájának megkezdéséhez számos intézkedést kell tennie:

  • Telepítse és csatlakoztassa a töltőállomást, elektromos;
  • Határozza meg a macska zónáját, és távolítsa el a kábelét, amely az eszközkészletben található;
  • Amint az akkumulátor leül, a robot önállóan eljön a töltőállomáshoz, a készülék önállóan töltődik, majd újra megy.

Az ilyen modellek olyan javulnak, hogy akár tiszta medencék is.

így, A Caiman egy professzionális kert és kerti munka technológia, amelyet magas színvonalú. A Társaság innovatív fejlesztéseiben nyilvánul meg. A mínuszok csak magas költségek, esetleges lebomlások. De a berendezések felszerelésével elkerülhetők.

A következő videóban megtalálja a Caiman LM5361SXA-PRO benzin fűnyíró felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: