Rózsaszín krizantém: Jellemzők, jelentése és fajtái

A virágok díszítésére használják a kertek, a virág összeállítását. A krizantémok meglehetősen népszerűek a kertészek körében, mert egyszerűen növekszik, és a dekoratív tulajdonságok jól kiejtették. A fajok száma körülbelül 150 fajtát, de erősen kiemeli a rózsaszín. A különböző tónusok kis szirmai valósága lenyűgöző.

Leírás

Krizantémok – az asztronómiai család éves és évelő növényi vagy félig falú növényei. A kerti kilátás nagyszerű népszerűségét élvezi, hazáját Kínának tekintik. A kertekben általában 45 cm-től 2 m-ig terjedő cserjéket ültetnek. A levelek eltérőek lehetnek, mindez az adott fajtától függ. A krizantémok jellemzői.

 1. Elég nagyszámú árnyalat szirmok. Ez a virág az egész lehetséges rózsaszín palettát mutatja.
 2. A virágzat különböző lehet – mindkét félidős és különböző formájú szirmok.
 3. Maga a virág átmérője meglehetősen nagy. Pomp teszi a növényt nagyon dekoratív.

Azok, akik mindannyian verekedhetnek és meztelenek. A levelek a sorrendben találhatók, és egyszerűek lehetnek, féltékenyek, szétválasztottak, szilárdak vagy lefektetettek. A méret és az alak a fajtától függ, és a színárnyalat túlnyomórészt világos zöld. A kis virágokat különböző méretű kosarakban gyűjtik össze.

Általában belsejében tubuláris sárga, és a külső rész többszínű, egy sorban van díszítve.

Típusok és fajták

A krizantémok annyira sokszínűek, hogy néha megzavarhatja őket más színekkel. A fajták gyakran ellentétben vannak, de csoportosulnak. Eredetileg korai, közepes és késői fajták, a szeptember, október és novemberi virágzás függvényében. Szintén eldobja a krizantémokat a virágok és a bokor magasságában. A szakemberek előnyben részesítik a különböző típusú kombinációkat egyetlen virágoskertre. Kert krizantém rózsaszín színe annyira, hogy lehetetlen felsorolni mindent. Népszerű növényi fajtákat adunk.

 • “Mona Lisa”. A hideg szín ötvözi a kőris rózsaszín és gyengéd lila. Önki-fokozat, méret 6-7 cm átmérőjű. Középen festett sárga-zöld. A bokrok erősek és akár 70 cm-ig nőnek. Curiz és külön levelek, sötétzöld festett. Virágok esnek, októberig.

 • “Rózsaszín flamingo”. Színes szelíd és fény. A virágos szirmok középső körét felemelik, és elrejti a közepét. A bokornak néhány szórólapja van, és 65-70 cm-re nő. Kifelé halad, mint a tölgy. A koreai fajta nem fél az aszálytól és a könnyű fagytól. A Blossom szeptemberben kezdődik.

 • “Grand Pink”. Fényes rózsaszín szirmok. A fajta viszonylag közelmúltban jelent meg, 2000-ben, és a krizantémok és a kamilla kombinációja. Középvirág zöld. Brush Chrysanthemum elég nagy, akár 80 cm.

 • “Memphis Pink”. A fényes málna színek zöld maggal rendelkeznek. A fajta fiatal és elég ellenálló a fagynak. Még a gyenge talajon is a növény blooms buja.

 • “Nyaralás rózsaszín”. A virágok rózsaszín-lila árnyékot tartalmaznak. A bokrok eléri a 70 cm-t. A fokozat jól tolerálja a fagyot, azonban jobb, ha a télre fedezem. Érdemes megjegyezni, hogy az egyik literes krizantém egy kis számú hajtást ad.

 • “Spider Pink”. Szirmszalagok rózsaszín, fényesítve a tippekre. A Bush eléri a 45-60 cm magasságot. A virágzat nagy és pókforma van. Spider Pink elkezd virágozni 10 nappal a fény nap lerövidítése után. Hosszú és vékony tű krizantémszirmok alkothatnak horgokat.

 • “Mariella Pink”. A szirmok szelíd rózsaszínek, megsemmisülnek, így a virág nagyon buja. A kert krizantém növekszik akár 70 cm. A Blossom a nyár végén vagy az ősz elején kezdődik.

 • “Sund Pink”. Szirmok fehér és rózsaszín, közelebb a szélek fényesítése. A növény 30 cm-t ér el, és augusztusból virágzik az első fagyokra.

 • Hydar Pink. Szirmok sötét rózsaszín, fehér szegélyekkel. Vannak más árnyalatok, de a virágok mindig kombinálják a 2 kontrasztos hangot. Zöldöld középen. Az átlagos fokozat eléri a 80 cm magasságot.

 • “Kseniya”. Rózsaszín és széles szirmok. Egy bevonatú krizantém 70 cm-re nő. Érdemes megjegyezni, hogy a fajták képviselői vastag lombhullató rész.

 • “Dustina Pink”. A finom szirmok egy virágban találhatók, mint egy pompon. Egy alacsony sebességű növény eléri a 40 cm-t. A sárga közép-terry krizantémot sötétebb szirmok veszik körül. A Blossom augusztus közepén kezdődik, és szeptember végén folytatódik.

 • “Rózsaszín pompon”. A koreai krizantém lehet rózsaszín árnyalatú. Növekszik akár 70 cm magasságig. Jól néz ki mind a virágágyásban, mind a csokrokban. A virág alakja hasonlít egy kis pomponra, 4-5 cm átmérőjű.

 • “Gompi rózsaszín”. A szirmok szelídek, és nagyon érdekesek. A belső sorok zárják a magot, és az oldalakon kívüli külső növekedés. A növény kicsi, kb. 60 cm, Bloom kezdődik a nyár végén.

 • “Elda Pink”. A szín olyan gyengéd, hogy a lehető legközelebb van a fehérhez. A központban egy sor nő, és sötétebb árnyalattal rendelkezik, és a szirmok többi része oldalra irányul. Az alacsony sebességű bokor eléri a 40 cm-t, a Bloom szeptemberben kezdődik.

 • “Merfette Pink”. A központban lévő szirmok gazdag színűek, és a szelíd rózsaszín külső sorai. Virágok buja és frottír. Chrysanthemum leengedett, és eléri a 40 cm-t, a Bloom augusztusban kezdődik.

A kertészetben más fajtákat is használ. Például a “Pink Stylist”, akinek szirmai rózsaszín és málna-ütéssel díszítettek. Nagyon érdekes úgy néz ki, mint a “rózsaszín művész”, bár hasonlít egy kamilla. Szinte fehér szirmok sötét rózsaszín stroke. A kiválasztáskor érdemes navigálni, hogy a kertben milyen hatással van a kertben.

Általános termesztési szabályok

A krizantém a szokásos földre van szüksége, humusz és homok hozzáadásával a megfelelő növekedés érdekében. A talajban lévő műtrágyák hosszú és buja virágzást biztosítanak. Az ültetés előtt néhány pohár hamut, 2 kanál nitro-foszfátot és körülbelül 5 kg-ot használnak minden földterülethez. Így a chrysanthemum magas és erős lesz. A helyet úgy kell kiválasztani, hogy a víz ne álljon ott. A krizantémok nagyszerűen érzik magukat a napsütésben, kissé a dombon. A széltől védeni kell a növényt. Ha a napsugarak nem elég, akkor a virágzás sokkal később jön.

Ősszel meg kell kezdeni a talaj megtermékenyítését. A virágot a késő tavasszal vagy a nyár elején nyitott földön ültetik. Először megfelelő méretű árkokat kell készíteni, és tisztított vízzel öntsük őket. A cserjék között 30 cm szabad helyet kell hagynia a teljes bővítéshez. Az ellátási szabályok ilyenek lesznek.

 1. Válassza ki a napenergia és a széltelen leszállási helyeket.
 2. Gyenge a talaj, hogy segítsen.
 3. Magas színvonalú öntözést biztosít, amíg az első rügyek megjelennek. A virágzás ideje alatt csökkenteni kell a vizet.
 4. Az ásványi és szerves műtrágyáknak 2 hétenként kell használniuk.
 5. A kifakult leveleket és a rügyeket azonnal el kell távolítani.
 6. A hideg növény rosszul tolerál, ezért ellopni kell.

A krizantém öntözése gyökér alatt van. Levelek és virágok hidratálják. A föld kölcsönzését a nedvesség fenntartása érdekében végzik. Virágzás után, új hajtások kialakításakor 7 naponként sok vizet ajánlunk. Minden szezonban 2-szeres gyökér műtrágyákkal rendelkező megoldást kell megadnia. A bokor kialakulása a körülmetélésnek köszönhető. Az oldalsó hajtások tavasszal eltávolításra kerülnek, a bokor gömbölyűs lesz.

Annak érdekében, hogy a felső virágok nagyok legyenek, csíptethetsz, amelyben az oldalsó rügyek hígítják.

Használat a tájtervezésben

A kerti krizantémokat magas dekoráció és egyszerű távozás jellemzi. A termesztése könnyedén még kezdődik sem kezdőkben ebben a kérdésben. A rózsaszín fajták sokszínűek és sok árnyalatúak. Adjunk szép példákat a virágra.

 • Rózsaszín krizantémok jól néz ki az azonos fajta színei, de egy másik szín. Az ilyen virágágyások csak hozzák létre.

 • Egy másik vételt használhat – magas és alacsony növények kombinációja. Az utóbbit előre ültetik. Emellett olyan növényeket használnak, amelyek a földet alkotják.

 • A rózsaszín krizantémok ültetése esetén az egyik fajtára korlátozható. Ők szép dekoratívak.

 • A virágágyás többszínű krizantémokból állhat. Az árnyalatok kombinációját önkényesen választhatjuk, a fő dolog az, hogy a telítettség ugyanaz.

 • Az ilyen virágok lehetővé teszik, hogy hozzon létre egy meglehetősen érdekes dekorációt. Ez a design alkalmas bármilyen kertre.

Jellemzők gondozás és tenyésztés Chrysanthemums Lásd az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: