Sungrarden kultivátorok: Modell áttekintése

  A modern piacon nagyszámú különböző egységet találhat a különböző gyártóktól való munkavégzéshez. A legnépszerűbb Daewoo, Hyundai, Husqvarna és más motorkultivátorok. Ezek olyan cégek, akik nagy keresletben és a jelenleg bizonyított piacon voltak. De minden évben a kultivátorok piacán egyre több új gyártót talál, akik tisztességes versenyt nyújtanak már létrehozott márkák. Sungarden viszonylag a közelmúltban kezdte termelni a kultivátorokat. Több éve, az áruk határozottan megerősödtek a piacon, a termékek befolyásolják teljesítményüket.

  A cégről

  Márka székhely Németországban. Rövid idő alatt több mint 250 szervizközpont nyílt meg Oroszországban. Sungarden egy német márka, de az összes komponenst a világ különböző részeiben állítják elő. A gyártó figyelemmel kíséri az egyes árucikkek minőségét, ennek köszönhetően szinte lehetetlen megfelelni a hibás modellnek a piacon. Ma Oroszországban számos termék van a logó alatt: hóeltakarító gépek, elektromos sokkok, láncfűrészek, kertészeti eszközök és sok más. A motoros kultivátorok, amelyek bizonyíthatják a vállalat teljes körét, különösen népszerűek.

  Népszerű modellek

  Sungarden T35 E

  Ez egy elektromos eszköz, amely egy 1,5 kW-os kapacitású meglehetősen termelékeny motoron alapul. A készülék olyan speciális rendszerrel van felszerelve, amely megvédi ezt a motoros kultivátort a túlterhelésektől. Ezeket a termékeket háztartási házakban vagy vidéki házakban, és alig alkalmas a szakmai tevékenységekre. Az egység kicsi, és keményen dolgozik a talajban, nehezen elérhető helyeken.

  Az egység telepített övkapcsoló és lánccsökkentő. A kultivátornak nincs sebességkapcsolója. A vágási elem forgásának sebessége – 20 fordulat / másodperc. Eszköz súly – 30 kg. Az eszköz környezetbarát és erőművekből működik, így jelentősen megmentheti a benzin megvásárlását. A készülék nem tesz közzé hangos hangokat dolgozni.

  Az alap konfiguráció, 4 fém vágóelemek szállítjuk, amelynek köszönhetően törölheti a terület a gyomok és más növények. Maximális ásási mélység – 24 cm és talajfeldolgozási szélesség – 46 cm. A készülék kis méretének és az összecsukható ergonómiai tartónak köszönhetően könnyen szállíthatja az eszközt az autó törzsébe. A kézi szállítás kényelméért van egy pár kerekek.

  Sungarden T35 M

  Ennek a készüléknek a motorja 2,4 lóerővel rendelkezik. Ez négy ütemű és képes feltárni az összes tervezési funkciót. Az eszköz tömege 33 kg, ezért felhasználható mind a férfiak, mind a gyenge padló képviselői. A Föld ásás mélysége 20 cm, a szélesség 60. Egy ilyen kultivátor eltávolíthatja az összes felesleges növényt a gyökér alatt, vagy egyszerűen a műtrágyákat a talajjal.

  A vágók nagyon élesek és meglehetősen tartósak, ami miatt még hosszú idő után sem lesz hülye. Itt van a motor, amely 80 cm3-es térfogatú, 1,7 kW kapacitással rendelkezik. A terméknek nincs sebességváltó funkciója. A gyártó kézi indítót biztosít, így aktívan használhatja a szerszámot még hideg időkben is. A mechanizmus hőálló, és nem félnek éles hőmérsékleti cseppek.

  A gáztartály térfogata 900 ml. Ez nem annyira, ezért folyamatosan ellenőrizze az üzemanyag-egyensúlyt. A motoros kultivátor képes nagy teljesítményt termelni még a legnagyobb terheléssel is. Amikor sikertelen, könnyen megtalálható a modern piacon. Az alapkonfigurációban van egy intuitív utasítás angolul, amelynek köszönhetően még egy kezdő kertész is képes kitalálni az egységet.

  Sungarden T340

  Az eszköz ezen opciója a benzin üzemanyagon dolgozik, és félig profi. Itt egy erős burkolat van előtelepítve, egy 7 lóerővel rendelkező motor, amelynek köszönhetően a készülék nagy területeken is működtethető. Az alapkonfigurációban egy pár kerekeket kínálnak a kényelmes szállítás és az ergonómiai fogantyú számára, amelyet minden személy magasság alatt állítható be. A beltéri vágók itt vannak telepítve, köszönhetően, hogy az üzemeltető védi a köveket és az agyagot.

  A Kézi indító lehetővé teszi, hogy egy kultivatort egy mozgást végezzen. A “töltés” alapja a négyütemű motor, amelynek térfogata 205 cm3. Maximális ásási szélesség – 43 cm, és mélység – 30. A készülék súlya 51 kg. A gáztartály térfogata – 3,3 liter. Ez a kapacitás lehetővé teszi, hogy néhány órán belül további tankolás nélkül használja a készüléket. Az innovatív technológiák megengedettek egy speciális kipufogórendszer létrehozását, ami jelentősen csökkenti a káros anyagok légkörbe való felszabadulását. A doboz a dobozban van, de ha elég az Ön számára, akkor a gyártó hivatalos weboldalának részletesebben meg kell vizsgálnia a művelet sajátosságait.

  Sungarden T250 F

  Ez a modell egy másik fényes képviselője az üzemanyagsejt-kultivátoroknak. Használható a legnehezebb feladatok elvégzésére. Az eszköz könnyen kezelhető a száraz és szilárd talaj feldolgozásával. A motor eltávolítható, és más Sungrarden Line kultivátorokkal megközelíthető. Az egység számos pozitív visszajelzést tartalmaz a szerelmesek és a szakemberek. A szerszám alkalmas a legfeljebb 30 hektárnyi területeken. A töltés fémhajtóműből, kézi indítóból és erőteljes motorból áll. Az utóbbi viszont négyütemű és öntöttvasból készült. A gáztartály mennyisége – 1 l és olajtartály – 0,6 l. 16 cm-es sugarú vágók vannak. Teljesítmény tömege – 42 kg.

  Az aggregátum jellemzője a por- és nedvességvédelem funkciója. A tömítőanyag szerepe itt gumírozott betétet hajt végre. Az ügyfelek véleménye szerint a motoros kultivátor gyakorlatilag nem tesz hangokat. Tartalmazza a fémvágókat és a kerékpárokat kényelmes szállításhoz. A tartó a magasság alatt állítható be.

  Sungarden T240 OHV 600

  Ez a modell a legtöbb esetben a palánták számára szánt nagy területek tulajdonosait szerezte meg. Az egység a szokásos Sungarden T240s javított verziója. Ebben a kiviteli alakban korrigálódnak az utolsó modell összes hiányossága. A fogantyú, mint az összes többi eszköz, a munkavállaló növekedésétől függően módosítható. A kultivátornak a rezgés felszívódásának függvénye van, köszönhetően, hogy a kezek nagyon hosszú ideig nem fáradnak meg. Itt a Motor Sumec Thorx 55 OHV, amelynek kapacitása 5,5 lóerővel rendelkezik. Teljesítménye több mint elég a háztartási és ipari munkához. Az üzemanyagtartály 1,4 liter benzint használ.

  Tartalmazza a bemetszéseket, 15 cm sugarú. Az egység teljes tömege – 40 kg. A nagyméretű malmoknak köszönhetően akár 22 cm mélyen kezelheti a földet. Ez elegendő lesz a felesleges növények és a kiváló minőségű talaj lazításának eltávolításához. Nincs sebességváltási mód. A gyártó hivatalos honlapján sok pozitív visszajelzés van a motor kultivátor ezen modelljéről. A vevők megjegyezték, hogy a költség teljes mértékben megfelel az árnak.

  Tippek a választáshoz

  Válassza ki ezeket az áruk szükségleteit igényeik szerint. Ha Ön egy kis terület tulajdonosa, amelynek területe legfeljebb 15 hektár, akkor megvásárolhatja a motoros hullámosság kis méretű és költségvetési modelljét. Ha nagy mezőket tervez a hektár közelében lévő területen, akkor egy ilyen területen egy alacsony teljesítményű egység egyszerűen nem fog megbirkózni. Figyeljen a motor teljesítményére. A készülék működési ideje közvetlenül arányos a motor teljesítményével. A tapasztalatlan kertészek gyakran kicsi méretű eszközöket vásárolnak, hogy egy kicsit megmentsék, és próbáljanak száraz talajjal dolgozni. Következésképpen az egység “squeezes” önmagától minden teljesítményt, amely negatívan befolyásolja az eszköz folyamatos működésének idejét.

  Számos modell alapkonfigurációjában, párkerekek és tartó. Nincsenek megszakítások, amikor a vásárlás után a DaCNIK úgy tűnik, hogy szükség van bármilyen felszerelt telepítésre. Ezért mindig ellenőrizze a további komponensek rögzítésének elérhetőségét. Az univerzális struktúrák nem csak a föld lazítására alkalmasak, hanem elektromos fűnyíró vagy burgonya.

  Lehetséges hibák

  Ha a garanciát az árukra alkalmazzák, akkor a szervizközpontnak tulajdonítható, ahol ingyen javításra kerül. Bizonyos helyzetekben azonban megtagadhatja.

  • Ha az eszköz az üzemeltető beavatkozása miatt használhatatlanná vált.
  • A kialakítás megsérült a hibája: csepp, kellemetlen használat, alacsony minőségű üzemanyag használata.
  • A motoros kultivátor megnyílt. Független szétszerelése az eszköz nem ajánlott, ha még garanciális, és egy különleges pecsét került telepítve.

  A legnépszerűbb problémák.

  • Az egység megszűnt, hogy elinduljon vagy rendszeresen stall. A legvalószínűbb, hogy a probléma az indító, karburátor vagy gyertyafényben van.
  • A motor közzéteszi az érthetetlen hangokat. Ellenőrizni kell a motor belsejét. Javítás nem tehet, pótalkatrészek, tömítések vagy alkatrészek cseréje szükséges.
  • Az eszköz stabilan működik, de néhány idő elteltével kopogtat. Próbálja meg a benzin cseréjét drágább.
  • Mozgás közben a motoros kultivátor kiadja a sípot. Kell ellenőrizni a tengelykapcsoló csészét, cserélje ki a hajtószíjat.
  • A vágók leállnak. Ez a leggyakoribb probléma. Leggyakrabban megoldott eszközellenőrzés. A legtöbb esetben egy kis kő esik belsejében, ami akadályozza a normál működést.

  Ha ezek közül egyik sem az Ön esete, akkor kapcsolatba kell lépnie egy szervizközponttal a probléma diagnosztizálásához.

  Hogyan válasszunk Sungarden kultivatort, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: