Swing padok: Típusok és gyártási folyamat

  A swing-padok a családi típusú modellekre vonatkoznak. Lehet, hogy vannak korlátok, vagy nélkülük, a kemény ülések gyakran egy matracgal vagy párnákkal vannak borítva, és a rögzítőgerenda elsajátított lombkorona, ehhez a hinta otthonosan hangulatos. Gyakran telepítik az üdülőterületen, az asztal és a virágágyás közelében, ahol a család összejönhet és szabadidős.

  A modell készen állhat. Leggyakrabban fém alapon készülnek, kis lombkorona és elegendő mobilitásuk van, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen helyre mozgassa a designot. De kényelmesebb és üdvözlöm, hogy a saját kezével készült hinta.

  Ahol jobb telepíteni?

  Mielőtt folytatná a munkát, akkor megfelelő helyet kell választania. A design bárhol telepíthető, de ha szépségre és kényelemre van szüksége, meg kell gondolni a tér megválasztására.

  Az ilyen hinták meglehetősen tágasak, gyermekekkel rendelkező felnőttek lehetnek. Ahol telepítve vannak, kényelmes hely a pihenésre a szabadban kialakul. A közelben van étkező, grillezési lehetőség, tűzhellyel és egy brazióval. Vagy összpontosít esztétika: Hinta található központjában friss pázsit vagy körülvéve virágágyások, a díszes szökőkút, tó, vízesés.

  Maga a hely a jövőbeni hinták telepítéséhez nyitva, zárt vagy félig zárt. A nyitott szerkezetek egy szabad kertre vagy a ház előtt vannak felszerelve. Maximális, hogy a tető, mint a tető egy kis lombkorona, amely a tervezésre van felszerelve.

  Az ívben elrendezett hinták, zúzott vad szőlő vagy rózsák jól néznek ki.

  Félig zárt területek közé teraszok, pergola, ahol több feltételes falak növényzettel borított felállítása. Néha a hintákat zárt térbe helyezik – a verandán vagy egy pavilonban. A keret hintáinak helyének kiválasztása bizonyos árnyalatokat kell figyelembe venni:

  • A nedvesség elkerülése érdekében lehetetlen a síkságban kialakítani a designot;
  • A helynek sima, vagy igazodnia kell;
  • A hintáknak árnyékra van szükség a fa, az épületek vagy a lombkorona miatt, ugyanakkor szükség van a tervezetekkel való helyszínek elkerülésére;
  • A rekreációs platform közelében ki kell zárnia a mérgező növények növekedését, valamint az allergének és a méhsejt.

  Hogyan készítsünk?

  A jövőbeni hintákhoz való tisztességes hely kiválasztása elkezdheti őket. A kezdeti szakaszban meg kell állítani a szerkezet rajzai, vagy legalábbis rajzolási vázlatot, kiszámítja a méreteket. Menj az előkészített helyre, és próbálja elképzelni, hogy a swing hogyan fog megjelenni. Ellenállnak a három felnőtt minimális súlyának. Az ülés és a hátsó szög egy kísérleti módon történik, a legkényelmesebb opció van kiválasztva. A magasság és a swing szélességét az ott ülő emberek határozzák meg.

  Keretpadok

  Kezdje el a jövőbeni kialakítás kereteivel. Bruks egy szögben párosul, az egyikük a hátra utal, a másikra – az ülésre. Az asztalos ragasztóval és csavarokkal kell rendelkeznie. Az így összeszerelt négy pár elem vízszintes rudakkal rögzítve: kettő a hátán és az ülésen. Kiderül a “csontváz” a jövőben.

  Dajlás

  Mielőtt lamellák kerete van, a hossza, a design szélessége és a hátsó sarok és az ülés közötti hajlítás megkezdődik. Minden lamellán, a lyukak mindkét oldalán rögzítéshez. Ezután a keret szépen felkészült anyaggal van felszerelve. A padot át kell fordítani, és erősíteni kell a fém sarkok alját.

  Karfa

  A padok kész bázisához a csavarok segítségével a legegyszerűbb forma karfészek. Mindig feleslegesek lehetnek, a csavarok lehetővé teszik, hogy gyorsan megtehessük.

  Feldolgozás és festés

  A festés előtt a fát gombaellenes szerrel kell kezelni, védi az impregnálást vagy az olphoi-t, a lakkot. A hinta festéséhez komolyan kell venni, a fa kezeletlen részeit összeomlik a levegőben.

  A tervezés végső összeszerelését a lakk telesége után kell elvégezni, az összes csavar és kötőelem meghúzásának szigorításának tisztességes ellenőrzése.

  Telepítés

  A kész padhoz csatlakozik láncokhoz vagy más kötőelemekhez. Ezután lógjon a gerendák, a szarufák, ha van egy pavilonban vagy a verandán. Ha a hinta a nyitott területen van felszerelve, különleges keretet építenek nekik.

  A hasított testtípusok

  Számos alapvető keret létezik. Swing-padok, amelyeket több felnőtt számára terveztek, felszereli a legmegbízhatóbb modellt. A P-alakú keret úgy néz ki, mint a betű, Két rúdból áll a földön, és kereszttartalmúak. Egy ilyen keret, még figyelembe véve a cementet is, nem fog megbízhatónak nevezni, hanem a gyermekek hintájára tervezték.

  Az L-alakú keret kettős támogatások kialakítása, egymáshoz kapcsolódik egymással, és különböző oldalakból kiállították. A párosított támogatásokhoz csatolt keresztléc a swing felfüggesztéséhez. Az előző alakú keretet az előzőeként végezzük, csak kereszttartók vannak felszerelve a merevségű pár rudak között, a tartót az “A” betű formájában kapják meg. Hasonló keret a legtartósabbnak tekinthető, családi típusú lendületre tervezték.

  Az X-alakú keretet az “L” betű is építi, Csak az ő végei a tetején a támogatások metszenek, a keresztléc a swing felfüggesztéséhez.

  A rögzítés módszerei

  Swing padokat készíthet különböző módon. Kötelek, fémkábelek, láncok, rönkök szuszpenziók. A láncokat két tulajdonsággal egyesítik egyszerre: Megbízhatóság és hatások, ezek könnyen beállíthatók a magasságban, így ezt az anyagot leggyakrabban használják. De még mindig láncokat kell ellenőrizni a korróziós bevonat minőségének és a linkek erősségének minőségéről, a modellnek legalább 400 kg súlyt kell ellenállnia.

  A felfüggesztések beállítása a padra, az ülő felnőtt kényelmére kell összpontosítania, hogy fény legyen a Föld megérintésére, akkor nem kell nyomnia a lábakat a lengés közben, és könnyű lesz felkelni egy hinta.

  Megfelelően kiállították a felfüggesztést egy keresztlécet csatoló padon.

  Klasszikus módon

  Ebben az esetben az A-formázott keret nézete van kiválasztva. A keresztléje körülbelül 10 cm átmérőjű sávként történik. A fém sarkok támogatására összeszerelhető. A pálcával végzett szuszpenziók a keresztkarhoz vannak rögzítve. Szükség esetén a tervezett lombkorona tetején.

  Szabad rögzítés

  Az oldalsó pillérek nélkül, így a swing fény fénye, szárnyaló a levegőben. A szuszpenziókhoz ragaszkodó bruksnak meglehetősen erőteljesnek kell lennie, mivel megnövekedett terhelést fognak tapasztalni. A hinták alatt néha felépített fából készült platform, építsük a falat a fából egy leeward oldallal. A falon lévő falat meg tudod találni, és a göndör növényeket telepítheti, díszíti a pihenőhelyet.

  Tőke rögzítés

  Az elkészített területen négy oszlopot hoznak létre és cementáltak. A tetején felépített keret. A keret a szuszpenziók keretén helyezkedik el, a feltételes tetőterület többi részét a szélén bemutatott táblák “varrják”. A struktúra hasonlít Pergolára. Három oldalról le lehet zárni a szél egy átlátszó polikarbonát, de az építkezés a kertben fog kinézni harmonikus, ha telepíti a készletek és elültetjük őket a vad szőlő.

  Rögzítő felfüggesztés a sous-ról

  A kötőelemek nemcsak a rugalmas elemekből (kábelek, kötelek, kötelek) történnek, lekerekített fűrészárut készíthetők. A kötőelemekre lesz szükség horgok, gyűrűk és erőteljes karbinák. A teljesen fából készült design önmagában vonzó.

  Hogyan kell végrehajtani a raklapot?

  Ha az építési munkálatok zajlottak a ház, és voltak raklap után tégla szállítás, akkor lehet használni, hogy egy swing. Az egyik billet az ülésre megy, a második a hátán van, azokat méretben kell vágni. A raklapokat egy sima állapotban kell feldolgozni, hogy megszüntesse a zoom veszélyét, majd áztassa az antiszeptikus, a fátyol vagy lakkot.

  A hátsó és az ülés fém sarkokkal van összekötve. A szintek, raklapok között feltöltött szuszpenziók (kötél, kábel). A swingnek jól egyensúlyúnak kell lennie, különben vissza fognak esni. A négy raklap közül hosszú tervezést készíthet. A kényelem érdekében a padot párnák díszítik. A kerti telek hangulatos hintái azt sugallják, hogy a tulajdonosok nem csak jól működnek, hanem teljesen kényelmesen pihenhetnek.

  Bővebben arról, hogyan készítsünk egy pad-swing-t, a következő videóból tanulsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: