Szabályok és növekedési rendszer a magoktól

Astra egy nagyon szép és csodálatos virág. Ez a fajta kerti növények nagy népszerűségűek a szerelmesek és a professzionális virágvirág között. Nagysága és érzékenysége az Asters nemcsak a virágágyásokat, hanem nagy nyári házakat is díszíthet. Csak csodálja meg a virág szépségét kizárólag az év meleg időszakában. A hideg növények érkezésével a növény áramlik. Az Astra fontos jellemzői a gondoskodás és az ellátás egyszerűsége, Emiatt a kertészek nagy érdeklődést vonnak magukban a saját területükön lévő teljes poszlások növekedésében.

Alapvető szabályok és határidők

A biológia szempontjából az Astra a leggyakoribb levéllemezekkel rendelkező növénytípusokra utal. Astra virágzatát, vagy ahogyan a kertészeket is hívják, a kosarak a parszeriális vagy a MUNELWEECO-alakú virágzatokhoz tartoznak. A kosár szerkezetében nincsenek egyedi folyamatok. Általánosságban elmondható, hogy a virágzat számos árnyalatú és központi cső alakú virágok virágai vannak a miniatűr méretű, alig észrevehetőek a szabad szemmel.

Sokkal gyakrabban Az épületkosarak csőszerű elemei szelíd sárga színűek. Figyelembe véve a virágok magasságát és a virágzatok minőségét, az Asters-t a csoportos ültetvények, a keretmeghatározások, a teraszok díszítéseinek kialakítására és az erkély dekoratív szépségének előkészítésére használják.

By the way, az Astra törpe lesz alkalmas a miniatűr vázák díszítésére.

Az európai kontinens legtöbb országának kertészei csak a XVII. Században növekedtek. Az így kapott virágtudás vonzotta az európai tenyésztők figyelmét, akik a csodálatos virág új fajtáinak létrehozásának feladatait. Kemény munkájuk túllépte az elvárásokat, a világon a legszokatlanabb Astera színtelítettség megjelent a világon, míg a virágok nemcsak a színes palettát, hanem szokatlan formát is megszerezték. Az asztalmú új fajták tömegkivágásában és fejlesztésében a reprodukció vetőmag-módját alkalmazták.

Az erkély üvegházak és a tapasztalt kertészek rajongóinak óriási igénye a Seed Way az Astra reprodukálása. Bár ezek a fényes virágok többféleképpen termeszthetők – meggondolatlan és palánták. A korai évelő évelvények vetőmagjait a nyílt talajon a tavasszal korán kell tartani, pontosabban, a március első felének végéig. A végeredmény virágzó bokrok lesz a nyár közepén.

Ami a közepes és késői fajtákat illeti, április végén nyílt meg a földet. Ha ebben az időben nem dolgozott ki a magvak vetéséhez, akkor az első néhány napban eljárást végezhet. A legfontosabb dolog az, hogy a levegő hőmérséklete nem esik 10 fok alá. NAK NEKA kertész beállítása tudnia kell, hogy a virágok által meggondolatlan módon termesztett virágok sokkal később, mint az üvegházhatású példányok.

A vetési eljárást a technológia sorrendjében kell elvégezni, míg fontos, hogy ne felejtsük el figyelmet fordítani a kis árnyalatokra. Az ASTRA leszálló magvak az előre betakarított mélyedésben kerülnek végrehajtásra, mivel ezeket hornyoknak is nevezik. A nevek nem lehetnek nagyok, maximális mélysége 40 mm-nek kell lennie. Nagyon fontos, hogy a magvakat nagyszámú birtokral vigye el. A hornyok után megszórjuk a földet.

A jó időjárás és a viszonylag meleg levegő hőmérsékletének megnyitásakor squeeze mulcs. Alternatív megoldásként olyan speciális fedőanyagot használhat, amely bármely kerti áruházban megvásárolható. Csak akkor, ha a talajtakarót nem kell eltávolítani, meg kell szabadulnia a megfigyelőelemtől, amint a palánták a felszínen jelennek meg. Az ezt követő shelláció csak az időjárási viszonyok romlásával megengedett, csökkentve a levegő hőmérsékletét és az éles fagyok megnyilvánulását. A mentesítési eljárást a levelek második lemezének virágai kialakulása után végezzük.

A nyílt talajon végzett munkahelyi munka mélyen ősszel is mély lehet. Az újvárosi kertészek egy ilyen vállalkozás abszurdnak tűnhet, de valójában meglehetősen közös módja a tenyésztésnek. Fontos, hogy a téli vetőmagokat a fagyasztott talajban növények alatt állítsuk, hogy a hornyok előre készüljenek a földön. A szovjet vetés jellemzője, hogy az Astra bokrok nőttek, a következő évben a legfontosabb fenntarthatóság a fuzariózis, erős és erős. Az első palánták tavasszal a Föld felszínén tűnnek. Miután meg kell felelniük.

Egy anyag kiválasztása az ASTRA vetéshez, fontos megfontolni, hogy a magas magvak nagymértékben örülni fogják a kertész szemét csak az első 2 évben, majd a növekedés közel 50% -kal csökken.

A termesztett virágoktól még a tapasztalatlan virágüzletek is szokatlan csokrokat alkotnak, míg a vágott aszterek nagyon hosszú ideig tudnak egyidejűek.

A magvak előkészítésének jellemzői

Az Astra falu fő és legfontosabb szabályai a fő anyag előkészítése. A párizsi tulajdonosnak aggódnia kell a jövő virágkertje miatt, dönt a színek és a színek fajtájáról. Ezekről a bonyolultságokról a kertészeknek még a vásárlás során is meg kell gondolkodniuk. Amikor az Astra vetőmagjait egy többszintű típusú virágágyón vetik ki, a felnőtt növény magassága szükséges. Sokkal szebb és még sokbbabb az előtérben megnézni az Astra legalacsonyabb fajtáit, a háttérben a magas színű magok. Az ASTRA magvak kiválasztása Kívánatos, hogy előnyben részesüljenek friss anyaggal, mert biztosan a legjobb csírázást kapják.

Az Astra magvak a jövőbeli vetőmagok számára egy speciális boltban vásárolhatók, Vagy gyűjtsön otthon olyan virágokkal, amelyek már növekvő virágágyak. Fontos megjegyezni, hogy az elsődleges kísérlet a magvak önállóan gyűjtésére nem mindig sikerült. Az anyag vizuálisan úgy néz ki, mint a mákmag, nagyon kicsi és törékeny, crumbling és elveszítve. Tapasztalt kertészek már tudják, hogy az Astra Seed Collection és az elővágó feldolgozás jobb, ha egy kis szárnyú anyagot használ.

Az elővágás előtti feldolgozás folyamata az Astra magjait a mangán oldatában áztatja, hogy megszabaduljon minden patogén baktériumból és gombás vitáról. Ehhez kis kapacitásra lesz szükség a kálium-permanganát gyenge oldatának előkészítéséhez, majd a vetőmaggal a betakarított folyékony szövetbe a magokkal. Érdemes elhagyni az anyagot, hogy kb. 2-3 óra. Ezt követően a kezelt magokat gyenge áramlási vízben mossuk, és természetes tápközegben szárítjuk. A boltban szerzett anyag és a dragee formája, az áztatás nem tartozik.

Ha a virág megjelenik a vágy, hogy gyorsan megkapja a palántákat, vetőmagot csírázhat. Ezt az utat ritkán használják, csak ha szükséges. A magok gyors kiterjesztése érdekében, amint azt a mangán gyenge oldatával végzett fertőtlenítéssel kell ellátni, de nem szárították, és pár másodpercig egy polietilén zsákba hajtogatnak. A meleg környezetben a hajtások nagyon gyorsan nyilvánulnak meg. Aztán azonnal ültetett az előkészített előre.

Az eljárás analógja olyan megoldás, amely stimulálja a növekedést, csak a gyártó utasításai szerint kell használni.

Hogyan kell vetni?

Az ASTRA reprodukciós folyamat kizárólag a vetőmag módszerrel történik. És annak érdekében, hogy díszítsük a finom virágok palista díszítését, a vetés és a leszállás Roskovot az üvegházhatású éghajlat elején kell elkészíteni. Ehhez speciális fadobozok emelkednek, vagy egyedi edények. Hasonló tartályok hiányában a csészéket használhatja.

Mielőtt elindulna a vetésre, a kertésznek meg kell állapítani a szükséges anyagot. Ebben az esetben különös figyelmet fordítanak a magokra. A párizsi tulajdonosának meg kell határoznia a jövőbeli virágkert helyét előre, válassza ki a megfelelő Astra fajtát, és válassza ki a kívánt színsáma növényeket.

A következő lépés fontos meghatározni a palánták leszállási idejét, hogy feltárja az időintervallumot, amely lehetővé teszi a magvak vetését. Bár minden áramlás ismert, hogy a vetés legkedvezőbb idő március eleje. Ha a leszállás otthon történik, áprilisban veheted figyelembe.

Ami a vetőmagot közvetlenül a talajba vetik, garantálja a tökéletes színeket senki sem. Elég gyakran Astra, nyílt földön ültetve, nem egyáltalán nem növekszik. Ezért a virágcsökkentők csak a palántákon keresztül terjednek. A kedvező környezet biztosítása érdekében a növekedési stimulátor anyaga előre áztatott. Természetesen senki sem tiltja a stimuláló készítményt, és általában a kémiai folyadék nem okoz negatív következményeket a színekben. De még mindig egy gyenge habarcs megoldás sokkal hasznosabb, annál inkább megöli a káros baktériumokat.

A palánták

Az Astra tenyésztése a palántákon keresztül a leggyakoribb módszer a saját földjük gazdagítására. Az örök pozitív hatással van a növények növekedését, de a lényeg az, hogy szinte az összes magot, így a baktériumok és alakulnak káprázatos virágok. Ebből következik, hogy a vetőmag módszer a legmegbízhatóbb.

Mint már ismert, A vetés az ASTRA teljes mértékben függ a kiválasztott osztályra, és március elejétől a májusi első napokig. Amikor egy hét marad a vetési napra, a magokat egy kis szövetbe csomagolják, majd 10-12 óráig gyenge mangallisokba esnek. A megadott időtartam után a magokat kihúzzák a fertőtlenítő oldatból. Az anyag táskáját a lehető legnagyobb mértékben nyomja meg, kívánatos, hogy a víz egyáltalán megszűnjön. Ezután a kerek egy műanyag zacskóba kerülnek, és meleg helyre esnek. Ez egy kedvező éghajlat, amely a vetés folyamatában a lehető legnagyobb mértékben működik.

Már a vetéshez szükséges munkát igényel egy speciális tartály előkészítéséhez. Ez lehet egy virágcserép vagy fadoboz. A vetés szubsztrátjának maximálisan táplálónak kell lennie, de az ilyen előnyös tényező ellenére köteles egy kis képzést átadni. Az élő talaj előtt, szükség van fluungicid oldatra. Ezután készítsen egy hornyot a földbe, és egyenletesen forgalmazza az elkészített magokat. Ezután a havas lyukak elaludnak egy kis homokréteggel és a mangán gyenge oldatával. Az öntözés kényelméről és egységességére, kis szitával használhatod.

Elkészített kirakodások Fontos, hogy fedezzék a szilárd anyagot, például a filmet vagy az üvegt. A fedett kapacitást egy felmelegített helyre kell elrejteni, ahol a levegő hőmérséklete 20-22 fok. Ha a vetéshez használt anyag friss volt, nevezetesen a tavalyi szezonban, az első hajtások 4-5 nappal később jelennek meg. Amint megtörtént, a palántákkal ellátott tartályt egy hűvösebb helyiségbe kell áthelyezni, ahol a levegő hőmérséklete 16 fokon belül van.

Miután 2 vagy 3 levéllemez jelenik meg a palántákon, a kertésznek a 4×4 cm-es rendszer szerint kell vágnia. A legfontosabb dolog nem felejteni, hogy összetörje az Astra palántáinak gyökereit. A hajtások átültetéséhez szubsztrátum szükséges, a fa hamuhoz csatlakoztatva.

A magvolt palánták nem igényelnek bőséges öntözést, és még mindig szeretnék érezni az emberi ellátást.

A nyílt primerben

Egy tengerparti módszer a növekvő ATREST, van egy hátránya – mivel a palántákat csak a meleg éghajlatban termesztik, a valószínűsége nagyszerű, hogy a talajba átültetett palánták történtek. És nem meglepő, mert nincsenek mentességük a hidegre. De a túlterheltek magokat a nyílt terepen ideális készítsen egy kis mínusz hőmérséklet és már a tavasz örömére a kertben tulajdonos egységes hajtások.

Az ASTRA ilyen jellemzője élvezi a kertészeket, akik nem akarnak időt tölteni az otthoni vetőmagok csírázására. Egyszerűen a magvak természetes talajba esnek, a jövő virágzásának helyén, és megfelelő gondosságot termelnek. Az ASTRA magok kirakodása nyitott talajon többféle módon történik.

 • Késő őszi, ha jelentős hűtés van, és nincs az éles felmelegedés veszélye.
 • Kora tavasszal, amikor a magokat a hóban vagy a halálos földön helyezik el. A növények tetejét film borítja.

Az őszi időszakban vetett magvak természetesen természetes akklimatizáció, illetve az embriók jövőbeli virágai hideg ellenállást eredményeznek. Sokkal erősebbek, mint a palánták, nem félnek az alacsony levegőhőmérsékletektől, és ami a legfontosabb, a különböző betegségek támadásai tapasztalhatók. A nyílt talaj gyümölcsöző termesztése miatt az őszi magvakat október közepétől november végéig kell vetni.

Tavasszal a kert a hóban is vetheti az anyagot, de egy előre betakarított helyen. A tavaszi vetés maximális időtartama április közepén érhető el. A legfontosabb dolog, hogy ne felejtsd el elrejteni a jövő szépségét. A tavaszi vetés második periódusa május érkezésével jön létre. Csak már nem kell megerősíteni semmit, a levegő hőmérsékletét és a nap felmelegíti a talajt, és a magokat a szükséges hőnek adja. Egy másik fontos körülmény, amikor a vetési eljárást a földre nyitva kell használni, hogy lezárja a magokat, köszönhetően, hogy a csírák nem lesznek sűrűek és gyengültek. A tömítési eljárás maga a hidratált talaj tetején készül, a horony mélyén és rövid távolságra a vetés helyétől.

A tőzegkeveréket műtrágyaként kell használni. A magok tetején helyezkedik el. De amint az Astra hajtások megjelennek, az üzemanyag-ellátó réteget el kell távolítani. A szenzorsev keresletének első lapja a mentesítési eljárás kertészéből. Nem szükséges megszabadulni a felesleges virágtól.

A nyílt talajon termesztettek, nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodnak egy másik talajhoz, ha átültetik őket.

Mikor jön le?

Mindegyik kertész, az asztalmú magvak vétele, várja az első hajtások megjelenését. Amikor az Astra korai fajtáiat vetjük, az első csírák kb. 3 hónap alatt merülnek fel. A középfajták egy kicsit több időt igényelnek, és csak 3,5-4 hónap után megmutatják a szépségüket, leggyakrabban augusztus elején történik. Késői fajták Kérjük, mintegy 4-4,5 hónappal később. Idővel ez az időszak kezdődik, néha szeptember közepén. Ugyanakkor a Bloom maga örülni fogja az ember szemét az erős fagyok érkezése előtt. A kertészkedés, a növekvő aszterek, nem siethetik a növények növekedésének és keresletének folyamatát. Még egy koldtervirágok új ismerete is képes lesz kiszámítani az ültetvényt.

Későbbi ellátás

A magvak elvileg képesek lesznek enni, és csak a prepitant kertészek és a virágos növények szerelmesei várják a virágzás pillanatát, és nagy örömmel élvezhetik a virág fenséges szépségét. A legfontosabb dolog az, hogy ne felejtsük el, hogy aggályokra van szükség, és a megfelelő gondosságra van szükség. Mielőtt a palánták palánták első hajtásainak megjelenése előtt kényelmes hőmérsékleten kell tartani, nevezetesen 20-22 fok. Amint az első embriók a szubsztrátum felületén jelentek meg, a csomagolás átkerül a ház legmegfelelőbb helyére, a fő dolog az, hogy a levegő hőmérséklete kissé alacsonyabb, mint a szoba.

A palánták lefedettségének kérdése – a téma különálló és nagyon súlyos. Az Astra palánták szinte azonnal nőnek, de nagyon fontos számukra, hogy elegendő fényt kapjanak. Hiánya miatt a palánták teljes hiánya csak növekszik. A magas növekedés és a tisztességes súly miatt a hajtásokat az alapon újra felmelegítik és meghalják. A napfényt támogatva – jó, de további világítás a lámpákkal még jobb.

Hajlandó palánták az ASTRA nem lehet gyakori. Nem szeretik a nagy mennyiségű nedvességet, a folyadék kis adagolása akkor történik, ha a szubsztrátot szárítjuk. Győződjön meg róla, hogy az öntözési munka után a helyiséget a tartályt megmentse az üledéket a felesleges nedvesség klaszterből. Annak érdekében, hogy ne pórázozzon, az egyes vetőmagok kerülete körül a talaj megszelídül. Az öntözést magának a középpontba tartozó kapacitás széléből kell elvégezni. És már a leszállás előtt, tudsz adni egy magányos egy izzóval. 2 nappal az ülések előtt, a szubsztrátum bőségesen öntözi meleg vízzel, így a növények gyökereire alakul ki, és megerősítette a földi csomókat.

Néhányan úgy vélik, hogy a fiatal palánták nem szükségesek, de ez a vélemény téved. Trágya etetés A fiatal palántákat kizárólag a merülési eljárás után kell elvégezni. Csak 7 nappal az átültetés után, amikor világossá válik, hogy az ültetett palánták elkezdődtek, egy komplex ásványi műtrágya kerül bevezetésre. Bármilyen összetételt használhat, bár a legmegfelelőbb a virágos palánták adagolója.

A műtrágyák független gyártásával emlékeztetni kell arra, hogy a madár alom és trágya nem alkalmazható, az Astra természetes természetben nem tolerálja ezeket az elemeket. De nagy örömmel, nitrogén trágyákkal, káliummal és foszforral elnyeli a nitrogén műtrágyákat. Astra merülés, mint az ellátás egyik fontos eleme, különleges kertész igényel. Maga az eljárás csak akkor történik, ha 2-palánta van, és előnyösen 3 szirmai.

 • Kezdetben a virágokat külön tartályokba transzplantizálják, lehet miniatűr edények, csészék, vágott palackok.
 • Ezután az univerzális etetés a tartályban történik.
 • A tartály után egy növényt a gyökereken egy darabot veszünk fel.
 • Ezután a virágágyás külön lyukára költözik. Ugyanakkor a legalacsonyabb levelek a fiatalok a talaj felszínén kell maradniuk.
 • Az öntözőberendezéseket rendkívül óvatosan kell előállítani, semmiképpen sem lehet a lombozatban.

Miután a palánták palántái világos helyiségbe kerülnek, ahol a levegő hőmérséklete 20 fokos. De a napfénytől a fiatal palántákat el kell távolítani.

Arról, hogyan növekedni a magvakból, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: