Válassza ki a Marolex permetezőgépeket

A dachinációk, a kertészek és a gazdálkodók gyakran szükség van egy speciális eszközre annak érdekében, hogy ne hajtsunk végre a növények különböző folyadékkal történő permetezését. A professzionális permetező megbízható asszisztenssé válhat: vele együtt megtermékenyítheti a kirakodásokat, megvédheti őket a különböző betegségek kártevők és kórokozók inváziójából. Emlékeztetni kell arra, hogy az eszközöket nemcsak a kertben vagy a mezőn lévő növényi feldolgozásra lehet használni, hanem párizsi és beltéri.

A mi cikkünkben beszélünk a népszerű Marolex márka permetezőinek sajátosságairól.

Nézetek

Annak ellenére, hogy a modern piacot a professzionális permetezők pályázata dugja meg, a Marolex márka jól megérdemelt népszerűséget nyert a fogyasztók körében. A termékeket széles körben mutatják be, különböző gömbökben alkalmazható, kiváló minőségű és könnyű használat mellett.

A készülékek különböző méretű és súlyú, valamint a különbségek a módszer során, néhány közülük vannak felszerelve, pumpás.

A fő fajok közül kiemelhető a hátizsák, a szivattyúzás, a kézikönyv, valamint a kézi szivattyú kiemelésére. Az eszközök is különböző mennyiségű tartályt tartalmaznak: az indikátorok 500 grammtól 20 literig terjednek. Ezt szem előtt kell tartani, hogy ez a mutató nem befolyásolja közvetlenül a súlyt. Különösen nehéz modellek RANTER, amely feltételezi az övek jelenlétét, amellyel a permetezők a vállakon vannak rögzítve.

Ha szükséges, hogy átfogja a meglehetősen nagy területen, akkor a hosszabbítót, vagy hogy a választás mellett az akkumulátor modell szerint.

A hordók maguknak garantálják 5 év, az egész a készülék esetében ez az időszak 2 év.

Az árak meglehetősen hozzáférhetők, és attól függnek, hogy a tartály térfogata hogyan történik. A komponensek alacsony költséggel is rendelkeznek, nincsenek problémák a keresésükkel.

A gyártó és a termékekről

Marolex 1987-ben kezdte meg Lengyelországban dolgozott munkáját, és azóta a minőségi termékek megbízható gyártójaként hírnevét nyerte meg. A márka permetezőit a világ számos országában használják. Fontos szerepet játszottak az a tény, hogy a vállalat szakemberei folyamatosan javítják termékeiket, új modelleket hoznak létre. Fejlesztéseik között meg lehet jegyezni, például teleszkópos bár, teljesen lezárt tartály és mások.

Mivel a tartályok 5 év garanciális időszakával rendelkeznek, kiváló minőségűek. Ezt a termelési szakasz minden szakaszának gondos ellenőrzése miatt lehet elérni, ami lehetővé teszi a hibás pótalkatrészek jelenlétének kiküszöbölését a készülékben. Komoly figyelmet fordítanak a termékek megjelenésére, amelyek szakosodottak dolgoznak.

A cég nemcsak univerzális modelleket, hanem keskeny díszítő eszközöket kínál: permetezőgépek inszekticidek, az építőipar számára, autómosóhoz. A modellek nagyon kényelmesek, mindegyiküknek van egy folyadéktartály a kívánt térfogatról.

Permetező készülék

A folyadék permetezése egy speciális tartályba öntött. Ez a készülék alapja. A kötet eltérő lehet, és az alkalmazás terjedelmétől függ. A kézi eszközökben 0,5 liter és 3 literig tart, a Rangerben – 7-től 12-ig. A pomber mechanizmussal ellátott készülék maximum 20 liter folyadékot képes befogadni.

A permetezőkkel való együttműködés saját árnyalatú. Például a henger munkájának végén a kompozíció körülbelül 10 százaléka fennmaradó részében lesz. Ezt úgy kell tekinteni, hogy helyesen kiszámolja a szükséges összegeket.

Titan sorozat alkalmazható, ha magas kémiai aktivitású készítményekkel dolgozik

. A tapadások teljesen lezártak, nagyon tartósak és a külső hatásoknak megfelelő anyagból készültek. Ezenkívül tökéletesen átvihetnek nyomást (belső lehet elérni 4 Pa).

A “Professional” sorozat beépített szivattyúval rendelkezik, és főként utcai munkákhoz használják. A tömlőnek sűrű zsinórja van, amely nem teszi lehetővé az inflációt. Tartály inert a kémiai kompozíciók hatásaihoz.

Az építési munkák lefolytatásában használt sorozat, valamint a vegyi anyagokra szánt, speciális keverővel van ellátva, amely nem teszi lehetővé a folyadékok elválasztását. Ha a térfogata a tartály jelentős, ez biztosítja a teleszkópos rúd hossza 80-135 cm, amelynek teljesítménye védelmi rendszer a lehetséges szennyeződéseket. A csatlakozó tömlő hosszú némileg kisebb, mint 2 méter biztosítja a tervezési rugalmasságot.

A sávot egy speciális bővítő segítségével bővíti, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén jelentős magasságra emelje.

Egy másik fontos összetevő – szivattyú. Nagy teljesítményű, amely lehetővé teszi, hogy ne töltsön jelentős erőfeszítéseket a kívánt nyomás megteremtése érdekében.

A folyadékot a kívánt irányba irányítani, a felhasználó fúvókákat használhat. Alkalmazhatók rangerrel és pompával.

Ha azt láttuk, hogy a fúvókából csöpög, akkor tartalék készletet vásárolhatsz – nem fog túl sokat elérni a zsebét, és hasznos lesz.

Ez a lengyel gyártó erős modelleket eredményez, amelyek maguknak kis súlyuk van. Ez a mutató elsősorban a tartályban lévő folyadék mennyiségét befolyásolja.

Alkalmazás

Mint már említettük, a Marolex termékek nem csak a mezőgazdasági munkákhoz használhatók – a felhasználás tartománya meglehetősen széles. A sorozat kiválasztásakor meg kell fontolnia, hogy mit kell a készüléknek.

A hobbi és a szakmai sorozatú szivattyúk népszerűek a növénytermesztésben. A tartály nagy szilárdságának köszönhetően a Titan vonal is használható. Ha a növények nem túl magasak, valamint a munkahelyi munka esetében tanácsos a “Master Plus” sorozat használata, Kézi szivattyú permetezőgépek, a “mini” sorozat is tökéletes.

Otthon az eszközök segítségével nemcsak a leszállást, hanem például mosásokat, permetezett fehérneműt a vasalás során.

Ezek az eszközök is használhatók az állati betegségek mezőgazdaságban történő leküzdésekor. Fertőzések, mint a buja és madárinfluenza kidolgozást igényelnek jelentős területet különleges előkészületeket.

A szakemberek azt javasolják, hogy a permetezők “dis. Fertőzött “, mivel teljesen lezárt tartályok vannak, amelyek kizárják a folyadék szivárgását, valamint a vegyi anyagok hatását is elviselik.

Ami a rosszindulatú rovarokból származó növények kezelését illeti, nem kevésbé mérgező kompozíciók nőnek. A fertőtlenítő sorozat mellett a szakma és a mester plusz is alkalmas.

A fák mészének kezelésére, valamint az üvegház árnyékolóinak kezelésére ajánlott a szakma plusz vonal használata. Az eszközök tökéletesen alkalmasak az építési munkák elvégzésére, például a páratartalom betonozására vagy kémiai alkalmazására.

Az autósok számára az Autowasher sorozat kifejezetten létrehozott. A vonal modelljei lehetővé teszik a tisztítás és a könnyen tisztítás az autóban.

Hogyan kell használni?

A permetező első használata magában foglalja a tartályt tiszta vízzel. Követelnie kell a maximális értéket. Ha a szelepek vagy szivattyú használata esetén nehézségek jelennek meg, a szilikon kenés elemeit feldolgozni kell, A hátránya miatt a tömítések megsérülhetnek.

A munka során használhatja a folyadékáramlás blokkolását. Ez olyan esetekben van szükség, ahol vegyi anyagokat vagy mérgező eszközöket használnak. Annak érdekében, hogy olyan erős anyagokat alkalmazzunk, amelyek veszélyt jelenthetnek az egészségre, az iparág 2000 tömítéseit előre kell telepíteni.

Emlékeztetni kell arra, hogy ha az öböl a permetezőben mérgező anyag, akkor a jövőben kizárólag ugyanazon célokra kell használnia az eszközt.

Ezeket a munkákat követően öblítse le az alkatrészeket és tisztítsa meg a szűrőt.

Ami a márkából származó termékekre vonatkozó visszajelzést illeti, a legtöbbjük pozitív. A fogyasztók az egyszerűséget és kényelmet ünneplik, valamint az eszközök alacsony költségét.

Marolex permetező áttekintése – a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: