Válasszon gyep kerítéseket

A gyönyörűen tervezett kert csodálatot okoz. Általában ilyen területeken minden fa és nyüzsgés helye van, szükségszerűen vannak pázsitok és virágágyások. De bármilyen összetételnek teljes kell lennie. Ezért ezekre a célokra biztosan választjuk a gyep kerítéseket.

Sajátosságok

A Flowerms pázsitermékek nagy jelentőséggel bírnak a terület kialakításában. Ellenkező esetben a fű, a virágok, más növények fognak nőni. Ez megteremti a káoszt, és egy, és még inkább elegáns kompozíciókat hozhat létre. A kerti telek elveszíti vonzerejét, ami azt jelenti, hogy a tervezés és a javulás inspirációja eltűnik. Ezért az elválasztó elem a jól karbantartott kert előfeltétele.

A kerítések különféle zónákkal vannak elválasztva – virágágyások, mesterséges pázsitok, különböző kompozíciók, kavicsok, kéreg és még sok más.

Anyagok, amelyekből a kerítések gyártják a legkülönbözőbb kő, tégla, vas csövek, műanyag alkatrészek, beton. És sok technika áll rendelkezésükre, amelyek kertészeket alkalmaznak, de mindez a képzelet attól függ.

Mielőtt bizonyos kerítéseket készítene, meg kell rajzolnia egy általános tervet a papírra, húzza ki, mit és hogyan tervezi a kerítés, milyen anyagokat fognak használni. És ki kell számolnia, hogy mennyi anyag szükséges, és megvásárolja a szükséges összeget egy kis margóval, ha valami nem megy a tervezett forgatókönyven.

Nagyon fontos, hogy Bármely kerítés – mesterséges gyepek vagy virágágyások esetén egyszerűen pályák vagy kompozíciók – megfelelnek az általános koncepciónak és a stilisztikai iránynak. Ellenkező esetben a harmónia nem fog sikerülni. De a kert a pályák, növények, virágok, gyepek – egy csodálatos hely a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Anyagok Bordeur a gyepért

Egy anyag kiválasztásakor meg kell fontolnod, hogy mennyire jól illeszkedik az általános ötletbe, akár könnyen dolgozik vele, és mi az értéke.

Műanyag

Ez az opció könnyen telepíthető bármilyen kertész. A műanyag kerítések rugalmas szerkezetek, amelyeket a tekercsekben értékesítenek. A termékek plaszticitásának köszönhetően minden olyan komplex konfigurációszakasz, amely különböző kerekítéssel rendelkezik, a hullámok védhetők.

Ha csak meg kell védenie az ágyakat zöldségekkel, lehet vásárolni egy barna vagy zöld műanyagot.

A virág létrehozásakor díszítő elemek esetén bármilyen színt választhat. Nagy építési és kerti üzletek árnyalatok.

A műanyag határ sok előnye van:

 • nagyon egyszerű és gyorsan telepíthető;
 • bármilyen formát vesz igénybe;
 • Könnyen vágható külön elemekké;
 • A könnyű tömeg biztosítja a szállítást;
 • Széles színű gamma lehetővé teszi a kívánt opció kiválasztását;
 • Ezenkívül eltávolítható, majd visszaállíthatja.

De vannak hátránya a műanyagból. Ez nem túl tartós, idővel fennáll a bontás veszélye. Ezenkívül az eső és a nap befolyása alatt az idő múlásával megjelenő megjelenése nem lehet olyan vonzó. De mindez nem olyan kritikus, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ezek a struktúrák olcsóak, ami azt jelenti, hogy ezeket a speciális problémák helyettesítik.

kívül, Vannak más lehetőségek a műanyag kerítésekre. Ez lehet egy konstruktor, amely fényes lemezek formájában könnyen összeszerelhető és egy kerítés. Az ilyen műanyag por akár egy fából készült vagy kőfelületet is utánozhat.

Van egy műanyag kerítés, amely külön elemekből áll. Mindig megvásárolhatja a szükséges számú töredékeket, és megvédheti az ágyat, a virágágyást vagy a gyepet.

Fém

A hegesztett szerkezetek már bizonyos előkészítő és speciális eszközöket igényelnek. Ha van hegesztőgép, könnyű építeni egy kerítést a profilcsőből, hegesztve az összes elemet egymáshoz. De újra, Érdemes megfontolni, hogy milyen célra az alumínium kerítés – függetlenül attól, hogy virágos ágyak, ágyak, gyep.

Nagyon kecsesen és mindig kedvezően keresi a kovácsolt árut. De itt kell pénzt költeni, mert a kertre vonatkozó ilyen design elemek jobban bízzák meg a szakemberek kezét.

A fémszerkezetek számos előnye van:

 • Ezek megbízható kerítések;
 • meglehetősen vonzó megjelenésű;
 • hosszú ideig szolgáljon;
 • Mindig frissíthetők, csak festék festék.

De csak egy mínusz van – a legtöbb ilyen konstrukció nem fog működni, akkor kapcsolatba kell lépnie a szakemberekkel, és további költségeket kell biztosítania.

Konkrét

Alacsony határvonalak, virágágyások, könnyen önállóak. Csak az árok előre kell húzni a tervezett területről, egy zsaluzat létrehozásához, majd öntsön egy konkrét megoldást. Egy száraz keverékből készül, amelyet bármely építési áruházban értékesítenek. A hígítás minden arányát általában a csomagoláson jelzik. Amikor az oldatot elárasztják, meg kell adnod, hogy szárazra kerüljön, legalább 2 napig tart. Időszakosan száríthatja a vízvizet. Ezután a beton kiváló minőségű lesz, és nem ad repedést.

A betonszerkezetek segítségével könnyen megoszthatja az ágyakat, hogy rendezze a különböző konfigurációk virágágyait. Beállíthatja a szükséges magasságot. A konkrét hatálya nem vonatkozik a környezeti hatásokra, nagyon tartós. Mindez népszerűvé teszi az adatok elvégzéséhez. Valaki előfordulhat, hogy nem rendez elég esztétikai megjelenést. De könnyű javítani – a kerítések bármilyen színben festhetők. De ha a betont a virág kerítéshez használják, akkor maguk a virágok, és tisztességes díszítések lesznek, és ebben az esetben a betonból származó keretezés olyan lesz, mintha az út lenne.

Fa

Az ilyen kerítéseket függetlenül lehet egy bár, rönk, koponyák, sínek. Sok lehetőség. Mindez a webhely általános kialakításától függ, és a tervezett védelem alatt áll. Annak érdekében, hogy a fából készült kerítés hosszabb ideig szolgáljon, és ne veszítse el a megjelenést, azokat speciális impregnálással kell fedezni, amely védi a nedvességet, a penészet és a gomba. Ez különösen igaz a kerítés azon részére, amely a földön lesz. Ellenkező esetben a kerítés gyorsan csökken.

kívül, A kerítés bármilyen színben festhető, vagy egyszerűen a lakk. Megmutathatod a fantáziát, és ha vannak készségek, hogy dolgozzanak egy fával, hogy építsenek néhány érdekes designt. Például, készítsen egy kerítést színes ceruzák formájában. Ha ez egy kert, érdekes forma, rombuszok, négyzetek, háromszögek formájában.

De mindig érdemes megjegyezni, hogy a fából készült struktúrák nem olyan tartósak, meg kell változtatni vagy feldolgozni különleges eszközökkel.

Gumi szalag

A rugalmas határ alkalmas különböző helyzetekben, például amikor:

 • hatástalanító zónák;
 • Virágágyás kerítés eszköz;
 • különböző sávok nyilvántartása;
 • Az ágyak védelme a felesleges vízből.

A hengerelt anyag könnyen elhelyezhető bárhol és megkülönbözteti a helyet. Ha a webhely túl nagy, és a gumi szalag nem tartja az űrlapot, akkor is használhatja a csapokat, hogy segítsen megtartani a tervezést a kívánt helyzetben.

A rugalmas járdaszegély nagyon gyorsan történhet, anélkül, hogy szakemberek segítséget nyújtana. Ez egy olcsó és egyszerű módja annak, hogy megkülönböztessük a zóna területét, de nincsenek különleges szépség ilyen kerítésen. Itt a hangsúlyt pontosan meg kell tenni annak a ténynek, hogy a határ mögött: különböző töltelékkel, virágokkal, gyógynövényekkel.

Curbstone

Meglehetősen közös lehetőség a virág és a gyepek nyilvántartására. A tervek különböző színek, konfigurációk és méretek lehetnek. Ezek lehetnek téglalap alakú termékek, kerek, négyzet alakúak. Az ilyen blokkok segítségével alacsony és magas virágágyásokat lehet kiadni, kerek és négyzet, nagy és kicsi.

Lehetőség van arra, hogy saját, rögzítse a cementhabarcsot. A járdaszegélynek a járdaszegélyre kell költenie, de ez a design hosszú ideig szolgál, és nem veszíti el a megjelenést. Az ilyen termékek segítségével megtervezheti a szilárd virág építését.

Egyéb

De ezek az anyagok nem korlátozottak. A kerítések lehetnek a legkülönbözőbbek és váratlanok.

 • Jól nézzen ki bizonyos esetekben a szőlőből származó kerítés bizonyos stílusában. Bars betakarítás tavasszal. A kerület rohanás tétje körül, majd maguk a kerítések. Mivel az anyagot a nedvesség befolyásolja, nem fog tartósnak nevezni.
 • A kerítések közös lehetőségei a gumiabroncsok. Minden gumiabroncs két részre vágható, és függőlegesen állítható be, vagy vízszintesen elrendezhető. A függőleges elhelyezéssel magas kerítések lesznek, és vízszintes verzióval kompozíciót készíthet, például virág formájában. A még kisebb fragmentumokba történő vágás, bármilyen konfiguráció kerítéssel. Az ilyen határok bármilyen színben festhetők.
 • Egy másik költségvetési lehetőség, hogy a műanyag palackok kerületét. Ezek bármilyen színben is festhetők. Ugyanezen célra az üvegtermékek alkalmazása. Csak azt kell szem előtt tartani, hogy egy ilyen kialakítás könnyen összetörhető gondatlan keringéssel.
 • Ezenkívül az építőanyagok maradványait használják, létrehozva struktúrákat. Ez lehet egy tégla maradék, pala, kerámia csempe, mozaik.
 • Érdekes lehetőség dömpingelt hornyok a védett terület kerülete körül. Grooves tele van erdős kéreggel. Az ilyen határ angolnak nevezik. Úgy tűnik, hogy nagyon hatékonyan néz ki. A határ mögött vigyázzon, hogy eltávolítsa a csírázó gyomnövényeket időben, öntsön töltést.

Milyen jobb választani?

A tűzoltók meglehetősen sokat. A megfelelő nézet kiválasztásához meg kell fontolnia a webhely jellemzőit, a tervezés stílusát és a kerítéseket.

 • A pázsit határának telepítése alacsony lehetőségeket jelent, így a rugalmas szalag alkalmas. Az angol határon is harmonikusnak tűnik.
 • A virágért egy járdaszegség, a beton és a kovácsolt termékek megközelíthetők. A kerítés magassága a színek méretétől függ.
 • Ha költségvetési opciót szeretne kapni, mindkét gumiabroncsot, például gumiabroncsokat, palackokat használhatja.
 • Az ágyaknál választhat fából készült kerítéseket, korábban kezelt és festett.
 • Ha a helyszínen sok kőpálya, tégla, akkor jobb, ha ugyanazt a stílust ragadja meg, és válasszon egy járdaszegést a regisztrációhoz.
 • Feltéve, hogy a legtöbb épület fából készült, kis gyönyörű fa kerítések formájában lehetséges. És kiválaszthatsz egy fonott verziót is.

Gyönyörű példák

A webhelyének kialakítása során el kell készítenie a vázlatokat, és el kell döntenie, hogy melyik kerítés lesz, összpontosítva, ami a ház előtt nő – rózsák, liliomok vagy petunias. Sok esetben az emberek kerítéseket tesznek az udvaron, hogy a virágágyak logikus következtetést kapjanak. De mindig elkészítheti a kész példákat:

 • Gyönyörű és kifogásolt kovácsolt kerítések, amelyek nem bizonyítják a kompozíciót;

 • A nagy színekkel rendelkező nagy virágágyak esetében alacsony műanyag kerítés alkalmas;

 • Mindig érdekes és stílusos lehetőség hozható létre a curbstone-ről;

 • Eredeti, szép és nagyon harmonikus lehet fából készült kerítések.

Az ötlet a kerítések területének zónázására, amelyet a következő videóban láthatunk.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: