Violet tulipánok és termesztési jellemzők

Tulipánok – Gyönyörű virágok, amelyek honfitársainkhoz kapcsolódnak, tavaszi kezdetekkel. Számos faj és színes opciót mutatnak be, de ma beszélünk lila tulipánról. Milyen fajták vannak, hogy különböznek és hogyan növekednek ez a virág otthon.

Fajta

A kertészi álom – gyönyörű rügyek a kertben, amely nem igényel különleges ellátást és hűséges a növekedés helyét. Ezért sokan választanak a tulipánok javára – eléggé meglehetősen meglehetősen bemutatható megjelenésűek. Ami a lila színeket illeti, az eloszlásuk 1930-ban kezdődött. A tenyésztő fajtái során egy szokatlan lila árnyalatú növényt fedeztek fel.

Az ibolya tulipánokat több tíz fajta képviseli. Különösen népszerű, a virágvíz elismerése, további fontolóra tekinteget.

 • “Knight királynője”. Ez a virág nem jó a királyi nevéhez. Gazdag és nagyon sötét lila színű, valamint nagyon nagy rügyek, amelyek képesek 10 cm-es méretre jutni.

 • “Ballada”. Az ilyen tulipánokat a rügyek szokatlan megjelenése megkülönbözteti. Szirmjukat a felső és kissé ívelt. A növénynek van egy lila színárnyalat és egy finom fehér határ. A virág kompetens és alapos gondoskodást igényel, mivel képes különböző betegségeket elérni.

 • “Canberra”. Közepes – körülbelül 6 cm – rügyek. A telített lila színe, a szirmok szélén egy homályos hófehér Kima van. A virág meglehetősen magas, és a szár hossza akár 60 cm-ig is lehet.

 • “Perfit herceg”. Külsőleg hasonló a “Candera” fokozathoz, a könnyebb fő hanggal, de a rügyek kicsit nagyobbak lehetnek.

 • “Djerba”. Nagyon magas tulipán. A növekvő körülmények között. Közepes méretű rügyek, szirmok festettek könnyű lila színben, és egy kis fehér vágás a széleken.

 • “Sinaed Blue”. A fajta magas bokrok és nagy – akár 7 cm – bootonok. Szín – Lila, a szélén van egy kis fehér határ.

 • “Dan”. Az egyik legkedvezőbb fajta. Fagyálló, ritkán betegségekkel. Van egy lila árnyékos rügyek hófehér határ a szélek körül. A Dan2 fajta megkülönböztethető a megjelenés, hegyes formájú és szélesebb kabin. A virágok elég nagyok, magasak.

 • “Cammins”. Magas minőségű – szárak növekednek akár 50 cm-ig. A szirmok lila árnyéka fehér vágással és kis szegélyével rendelkezik az élek körül. A virágzás a tavasz vége felé indul. A növény gondoskodik, hajlamos a különböző betegségek kialakulására.

 • “REMS FAVORIT”. A tulipán magassága elérheti a fél métert. A lila szirmok nagyon széles fehér szegélyekkel rendelkeznek. Fagyálló, betegség és kártevők.

 • “PERF CRYSTAL”. A fajta virágok nagyon világosak, látványos sötét lila árnyalattal rendelkeznek, elégtelen világítással néz ki majdnem fekete. A nagy rügyek szélén, egy kis szegély. A csintalan és igényes virágellátás tulipánjai.

 • Kék szalag. Virágok, ellentétben a névvel, lila árnyalattal rendelkeznek, és a kék csak gyenge és homályos világítással történik, például az esőben vagy esténként. Bokrok kicsi, akár 35 cm magasság, közepes méretű rügyek.

 • “Valflation”. Ez a virág, bár alacsony szárak, de hatalmas – akár 12 cm-ig terjedhet. Színes árnyék – sötét lila. A tulipánok teljesen szerények, és nem okoznak problémákat a növekedés folyamatában.

 • “Atlantis”. Ez a fajta magas, elérve 70 cm, virágok. Színes szirmok – fehér lila. A rügyek nagyok és fényesek.

 • “Fekete hős”. Ezek a fényes frottírvirágok több mint fél métert érhetnek el. A rügyek színe – telített lila, de este szinte fekete lesz. Virágok nagyok – körülbelül 10 cm.

 • “Fekete ékszer”. Ezt a fajtát frottus tulipán képviseli. A szirmok telített lila színűek és egy kis szegély. A rügyek nagy, kb. 8 cm-esek, és a szárak elérik a magasság fél métert.

 • “Lila tökéletesség”. Egyszerű. A telített lila árnyék nagy frottírbimbója van. Nem fél a fagytól és a betegségtől.

 • “Shirley Dream”. A fajták nagy – akár 9 cm – bootons. A szirmok lila árnyalatú és fehér válásokkal rendelkeznek. A növény a termesztésben szerény.

 • “Angola”. Van egy kis – akár 45 cm – a magasság magassága. Rügyek szatén, telített lila árnyalat, közepes méretű.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

Tulipánok Love Light, így egy ilyen funkciót figyelembe kell venni a növekedés helyének kiválasztásakor. Biztosítani kell a talajelvezetést, mivel a víz stagnálása veszélyes, és a növények halálához vezethet.

Érdemes kiválasztani a talajt semleges savassággal. Az előkészítésben lehetetlen elfelejteni a hasznos elemek telítettségét, így a műtrágyák hasznosak lesznek, amelyek az egyenlő részvényekben hamut és komposztként használhatók.

Bevezető

Először is meg kell vizsgálni az izzókat és a dobás megsérülését. Győződjön meg róla, hogy fertőtlenítést készít, egy órára egy órára a mangán gyenge oldatában. Az izzókat három méretű mélységre ültetik. A kirakodások közötti távolság körülbelül 10 cm, és a sorok között – legalább 25 cm.

A hideg időjárás megérkezésével a mulchinget meg kell tenni. Használhat száraz leveleket vagy komposztot vastag réteggel. Ha nem dolgozott ki az özvnyék leeresztéséhez, tavasszal meg tudod csinálni.

Gondoskodás

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a tulipánok nedvesség, szükség lesz egy szabályos vizet egy virágból. A napégés elkerülése érdekében az eljárást reggelen vagy este kell elvégezni, anélkül, hogy megérintené a zöldséget és a talaj hidratálását. Maga a talajnak rendszeresen el kell lazítani és eltávolítani a gyomokat, amelyek zavarják az aktív növekedést, és különböző betegségek kialakulását okozhatják.

A cél elérése – a tulipánok örömmel töltik meg a kertész erős rügyekkel. A virágzás kezdete után el kell távolítania a magdobozokat. Ha ez nem történik meg, akkor a virág hagyja, hogy az erők tömege az a tény, hogy a magok érettek.

Ha a virágzott növényeket, az öntözést további két hétig kell folytatni, majd fokozatosan csökkenteni kell. Az izzóknak szétszóródniuk kell, miután a tulipánok harcolnak és kívánnak, és a rügyek végül elkezdődtek.

A tulipánokról szóló részletekért lásd a következő videót.

Alapszabályok

Ahhoz, hogy egy szép és egészséges virágot kapjon, az agrotechnológia alapvető szabályainak követése szükséges. A növények növekedésének szakaszában a talaj háromszor áll. Lehetőség van a zöldség kialakulásának ösztönzésére nitrogén hozzáadásával, erősítő rügyek – kálium-foszfor hozzáadásával. A sérült és a beteg növényeket eltávolítják az izzóval együtt, és a Föld fertőtlenül.

Varrni kell az izzókra az árnyékban, mivel nem tartják meg a közvetlen napfényt. Elégtelen hótakaróval, kézzel kell hozzáadni, vagy a mulasztás elvégzéséhez. Virág vágásakor nyomon kell nyomon követnie, hogy legalább 2 lap maradjon a száron. A tulipánok leszállása, a hely, ahol nem nőnek több mint 4 éve.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: