“Wide Brim” fogadó: Leírás, leszállás, gondozás és reprodukció

Természetes dísznövények View Hosta Wide Brim – Kelet-Ázsia. Az utolsó év elején az utolsó, a fogadó vett elosztást világszerte, és jelenleg számos kertész számára érdekes. Ennek oka egy vonzó megjelenés, amely képes bármilyen virágágyás díszítésére.

Botanikai leírás

Wyde Brim – egy kompakt hosszú távú cserje egy közepes méretű, gyönyörű levelekkel és bőséges virágokkal. A hibrid hostot 1979-ben eltávolították a holland tenyésztők erőfeszítései miatt. A növényt széles körben használják a kerti területek díszítésére. A dekoratív fajok és a megvetõség miatt népszerű.

A kultúra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik.

 • A gazdaszervezet magassága 60 cm-re növekszik a 70-90 cm-es bokor kerülete alatt.
 • A növények korona vastag és sűrű, a gyors növekedés jellemzi.
 • Levélméret – 16×21 cm, lemezlemezek szív alakúak. Felülete világos zöld színű, aranyszínű színű díszítéssel.
 • A virágzó kultúra júliusban kezdődik és szeptemberig folytatódik.
 • A kellemes specifikus illatú harangok formájában folyó harangok a kefékhez hasonlítanak. Ezek egy magas egyenes száron találhatók.
 • A virágszirmok szelíd halvány lila színűek.

  Hatály – fűnyíró, regisztrációs klub és virágok, alpesi csúszdák, kerti pályák és mesterséges víztestek kerete.

  Leszállás

  Kiválasztása egy cserje a leszállás a kertben, tudnia kell A “Wide Brim” gazdagép jól növekszik mind a megvilágított, mind az árnyékos helyeken.

  Ésszerű feltétel – a vázlatok és a szélvédelem hiánya.

  A gyümölcsfák melletti növényt szállíthatsz, képes megvédeni a fogadóját az árnyék napfényéből.Hosta Wide Brim szereti a laza lecsapolt talajokat savas kompozícióval. Hogy a cserje jól fejlődött, a föld a gördülő körben nem szabad eltűnni. A megnövekedett nedvesség előírja a növény virágzása során. Ezenkívül a levelek mérete a páratartalomtól függ. A sürgős öntözés jele a tippjeik sötétedésének szolgálhat.

  A leszállási szabályok biztosítják:

  • Szállás 3-5 bokrok 1 m 2;
  • A kirakodás előtt óvatosan ásni kell a talajt, távolítsa el a gyomnövényeket, savanyítsa a talajt, ha semleges;
  • A talajnak feltétlenül gazdagítja a termékeny kerti vagy leveleket;
  • A host – termesztett palánták palántáinak ültetése szeptember elején;
  • A gyökerek méretének megfelelő gödrök között tartanak 50 cm-es távolságot;
  • A vízelvezető réteg, az ásványi táplálás és a szerves.

  A leszállás befejezése, a talaj nagyvonalú öntözött, a gazdag tér fából készült zsetonnal van formázva.

  Jelenlegi ellátás

  A fiatal növényeknek figyelmet igényelnek, Szükség lesz az agrotechnikai munkák rendszeres megvalósítására, amelyek biztosítják az alkalmazkodást.

  • Az öntözött bokrok kora reggel, a felső réteg a talaj. Fontos azonban, hogy a víz ne tárolódjon: a gyökérrendszer károsodásához vezet. A nedvesség hiányának mutatója az ágak és a levelek, a földön fekvő levelek.

  • Ha a primer kimerült, és a leszállás előtt további adagokat nem adtak hozzá, etetéshez. A friss formában lévő szerves anyagok nem járulnak hozzá, mert égési sérülést okozhatnak, csak túlterhelt trágya és komposzt. És a díszítő-lombhullató évelő növényekre tervezett kompozíciókat is alkalmazzák. Kedvezményesen befolyásolja a fogadó növekedését és virágzását a talaj öntözésével az ideális készítmények megoldásával “Biohumus.»Szükség van a virágok kialakításakor, és még 2 alkalommal a növény növényzete alatt.

  • A gyomnövényekről és lazításról szükség szerint történik, fenntartva a föld nedvességének és légáteresztő képességéhez szükséges lazaságot.

  • Az őszi idő alatt a gazdagép vágása. Ezt a harangok betörése után lehet elvégezni. Szükséges a virágok részét virágokkal levágni, és a szárított későbbi maradékok teljesen közelebb vannak a télhez. Ez az eljárás megengedett, és tavasszal, ha sérült és megfeketedett leveleket egyidejűleg eltávolítanak – ez nem szükséges megérinteni őket ősszel.

  • Az őszi “széles körben” fogadja a fogadóját. Az előre bővítetlen cserje, hogy könnyebb volt kivonni. A leszállási pont, a kálium-szulfát, a szuperfoszfát és a szelitra (15-20 g). Ha Dend-t helyezel, akkor a mélység a rendelkezésre áll, valamint a forrás üzem. Ezt követően a talaj tőzegt és 3 naponta öntözött.

  • A téli időszakra, a kultúra, általában nem terjed ki semmit, de alaposan elalszik a csengő kör.

  A tenyésztési módszerek

  A sajátos színnek köszönhetően a házigazdák eredeti bokrok következetesen népszerűek a kertészekkel. A kultúra iránti igény magas szintén azért, mert általában nem merül fel a termesztésével. A tenyésztéshez használhatja a kész ülőanyagot, de kihasználhatja a már növekvő cserjéket is. A legelőnyösebb vegetatív módszer, amely lehetőséget ad arra, hogy nagy és jól virágzó növényeket kapjon. Igaz, hogy türelmesnek kell lennie erre, mivel a korona kiterjesztése 1-2 éven belül következik be.

  Megoszthatja a házigazdákat: a gyermek hajtásokat 2 évente eldobják, de jobb, ha ezt követően 4-5 évenként, a 3 éves kultúrából kezdve.

  A jó szarvas nem kevesebb, mint 3 üzlet, és ha sok palánta nem szükséges, az anyavállalat nem ásja ki, gondosan elválasztja a menekülési ásót.

  A dugványokat május és június között gyűjtik össze, amikor a növekvő vegetáció aktívan jár, és a levelek már nőttek, és jól elválasztottak, okozott a “sarok”. Az 1/3-as levelek levágnak, majd a dugványok gyökerezés előtt ültetnek üvegházakban, és csak azt követően, hogy meghatározzák az állandó helyet.

  Nem a tenyésztés legmegbízhatóbb módszere, mivel a palántázás nagyon alacsony. Ezenkívül ez egy időigényes folyamat, amely a keményedést, a növekedés ösztönzését, a növekedés ösztönzését és az üvegházhatást okozó körülményeket hozza létre, amelyek több hétig állandóan támogatniuk kell őket. Ezután merülnie kell és csökkentened az év során. A nyitott földi üzemekben csak a második évre átültetett.

  Ha először elkezdtük a házigazdákat, azt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a tapasztalt gazdálkodók tanácsával a következő videóból.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: