6 legjobb fémdetektor

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A készülék megvásárlása előtt konzultáljon szakemberrel.

A fémkereső eszközök manapság széles körben alkalmazhatók. A talajban vagy vízben lévő tárgyak felkutatására, a tiltott tárgyakat rejtegető birtokháborítók kiszűrésére szolgálnak. A fémdetektorok olyan eszközök, amelyek segítenek megtalálni a különböző tárgyakat a tömegben. Az eszközök biztosítják a nyilvános rendezvények biztonságát, és csökkentik a szervezeteknek a “szimatolás” által okozott veszteségeket. Oroszországban számos speciális eszközt értékesítenek. Az Expertology szakértői azt tanácsolják, hogy a fémdetektor kiválasztásakor több pontra is figyeljünk oda.

Választási javaslatok

A keresőeszköz kiválasztását több tényező befolyásolja. A fémdetektorok kialakításuknál fogva kétféle típusba sorolhatók.

 1. Kézi modellekmobil megfigyelésre tervezték. Kis súlyuk (200-500 g), kompakt méretük, könnyű kezelhetőségük, valamint az alábbi tulajdonságaik miatt figyelemre méltóak. A fémtárgyakat az eszköznek az emberi testen való végighúzásával lehet érzékelni, és hang, rezgés vagy fény jelzi őket.
 2. Sétáló fémdetektoroknagy áteresztő képességű emberi forgalom biztosítása. Egy boltíven átmenve egy személy több tucat érzékelési zóna látómezejébe kerül. A feldolgozás kb. egy másodpercig tart. Ezenkívül egyes modern modellek képesek a testhőmérséklet mérésére, ami fontos a járványok idején.

Az orosz fémdetektor-piac alapos elemzése után az Expertology szakértői kiválasztották a 6 legjobb modellt. Valamennyi eszközt sikeresen tesztelték gyárakban, bevásárlóközpontokban, sportlétesítményekben, vasútállomásokon és repülőtereken.

6 legjobb fémdetektor

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb kézi fémdetektorok1GARRETT SUPER SCANNER V14 400 €
2A Blockpost RD-7005 850 €
3Krona VM-611Vihr8 990 €
4Szuper szkenner MD-3003B1999 €
A legjobb átjárható fémdetektorok1Garrett PD-6500i449 100 €
2
  traScan C1800T
229 000 €

A legjobb kézi fémdetektorok

A kézi fémdetektorok kompakt és mobil eszközök a tiltott tárgyak átvizsgálására. Az iparban, iskolákban, börtönökben és büntetés-végrehajtási intézetekben használják őket. Oroszországban jól bevált.

GARRETT SZUPER SZKENNER V

Értékelés: 4.9

GARRETT SUPER SCANNER V

A híres amerikai gyártó GARRETT SUPER SCANNER V kézi fémdetektorában világszerte megbíznak. a készülék lenyűgöző pásztázó felülettel és nagy érzékenységgel rendelkezik. A készülék 22 cm távolságból képes azonosítani egy közepes méretű fegyvert, egy nagyméretű kést pedig 15 cm távolságból. a legkisebb veszélyes tárgyakat (tűk, tűk) a fémdetektor 2 cm távolságból érzékeli. A szakértők kedvelik az automatikus érzékenységbeállítást, amely felgyorsítja a tiltott objektumok keresését. 9 voltos “Krone” elemmel működik, kapacitása 80 órán át tart. Az ütésálló kialakítás, a könnyű súly (500 g) és a praktikus, védőbevonatú fogantyú a termék előnyei közé tartozik. A készülékhez fejhallgató csatlakoztatható. A fémdetektor a győztes a felülvizsgálatunkban.

A véleményekben a felhasználók dicsérik a modellt a kifogástalan minőségért, a nagy érzékenységért, a fémtárgyakra való gyors reagálásért. Mínusz magas árnak tekinthető.

Előnyök

 • minőségi kézműves munka;
 • nagy érzékenység;
 • érzékenység;
 • ütésállóság.

Hátrányok

 • magas ár.

Blockpost RD-700

Értékelés: 4.8

Blockpost RD-700

Könnyű (200 g) és kompakt (320x70x40 mm) detektor tiltott tárgyak keresésére a Blockpost RD-700 fémdetektor. 3,7 V-os 1200 mAh lítium-polimer akkumulátorral működik, USB porton keresztül tölthető. A modell érzékenységben alulmarad a felülvizsgálat vezetőjével szemben. Mint kijelentették, a PM pisztoly azonosításához szükséges távolság 15 cm, a bajonettkés 13 cm távolságból, a borotvapenge pedig 7 cm távolságból észlelhető. A szakértők dicsérték a tinktúra egyszerűségét, egy gomb érzékenységi szintjével fémdetektor állítható be a fém keresésére, a riasztás skálája kiegészül hangjelzéssel vagy rezgéssel. A készülék fogantyúja ütésálló. A végén van egy elemtartó rekesz. A készülék ezüstérmes a felülvizsgálatunkban.

A hazai felhasználóknak nincs konkrét panaszuk a fémdetektor működésével kapcsolatban.

Előnyök

 • könnyűség és tömörség;
 • töltési képesség;
 • egyszerű beállítások;
 • törésálló fogantyú.

Hátrányok

 • Rövid üzemidő (legfeljebb 8 óra).

Krona VM-611Vortex

Értékelés: 4.7

KORONA VM-611 VIHR

A BM-611 Vihr fémdetektort a versenytársakhoz képest a leghosszabb üzemidő (400 óra) jellemzi. A készülék 9 V-os “Krone” akkumulátorral van felszerelve, de az alacsony energiafogyasztás miatt hosszú ideig üzemképes marad. szakértők, mint az antibakteriális fogantyú (antimikrobiális termoplasztikus elasztomer MASFLEX). Ami a készülék érzékenységét illeti, a PM pisztoly 20 cm távolságban van, az érzékelő 15 cm távolságban reagál egy nagy késre. Súlya 340 g, kompakt méretei 420x80x30 mm-esek. A széles pásztázási tartományt, a nagyfokú interferencia-immunitást, a könnyű automatikus hangolást a termék előnyének kell tekinteni. A gyártó hangjelzést, valamint fényjelzést és csendes jelzést is biztosított. A készülék minden fémmel működik, a tárgy méretétől függően szelektíven reagál.

A hazai fogyasztók elégedettek az ár-teljesítmény aránnyal, az automatikus kikapcsolással, a nagy érzékenységgel. A hátrányok közé tartozik a közlekedésbiztonsági tanúsítvány hiánya.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • sokoldalúság;
 • nagy érzékenység;
 • alacsony energiafogyasztás.

Hátrányok

 • Nincs járműbiztonsági tanúsítvány.

Szuper szkenner MD-3003B1

Értékelés: 4.7

Szuper szkenner MD-3003B1

A versenytársak közül a legvonzóbb árú a kézi fémdetektor Super Scanner MD-3003B1. Ez egy kézi készülék, amely egy “Krone” akkumulátorral működik. A költségvetési modell jó érzékenységet mutat, ebben a tekintetben nem rosszabb, mint néhány díjazott felülvizsgálata. Például egy 38-as kaliberű pisztoly érzékelési sugara 20 cm, egy kézi kést 15 cm távolságból, egy borotvapengét pedig 10 cm távolságból érzékel a készülék. A gyártó kétféle riasztási lehetőséget biztosít: hang és rezgés. Tartalmaz egy övcsipeszes tokot a könnyű hordozhatóság érdekében. Az akkumulátor élettartama folyamatos működés esetén 8 órára korlátozódik. Az érzékenységi szint állítható.

A tulajdonosok a véleményekben dicsérik a Super Scanner MD-3003B1 fémdetektort alacsony ára, érzékenysége, könnyű hordozhatósága miatt. A hátrányok közé tartozik a rövid futási idő.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • jó érzékenység;
 • pisztolytáska az övön való viseléshez;
 • tömörség.

Hátrányok

 • korlátozott munkaidő.

A legjobb átjárható fémdetektorok

A tiltott tárgyak helyhez kötött felderítésére szolgáló íves fémdetektorok. Nagy sávszélességgel és információfeldolgozási sebességgel rendelkeznek. A szakértők szemében két hatékony modell létezik.

Garrett PD-6500i

Értékelés: 4.9

GARRETT PD-6500I

A legerősebb akadály a törvényszegők és a belső rendbontók számára, akik megpróbálnak tiltott tárgyakat behozni, a Garrett PD-6500i íves fémdetektor lesz. Az amerikai fejlesztés meglepte a szakértőket nagy érzékenységével és érzékelési pontosságával, megbízhatóságával és tartósságával. A berendezés legfontosabb előnye a 33 érzékelési zóna. Ennek eredményeképpen a Garrett PD-6500i 10 cm távolságból is képes érzékelni a fémet. Az érzékelő sikeresen megfelelt az NIJ-0601 szabványnak való megfelelés tesztjein.02. Ez a kifinomult, de hatékony eszköz megtalálható az Egyesült Államok, Japán és az EU repülőterein. A gyártó 23 programmal szerelte fel termékét, amelyek érzékenységi szintje eltérő. Működési hőmérséklet-tartomány -20ºC és +65ºC között. A modell magabiztosan nyer a felülvizsgálatunkban.

A hazai fogyasztók a Garrett PD-6500i érzékelő sikeres működéséről számoltak be vasútállomásokon és sportlétesítményekben. Nagyszerű munkát végez.

Előnyök

 • magas szintű megbízhatóság;
 • Több érzékelési zóna;
 • érzékelési pontosság;
 • széleskörű alkalmazási terület.

Hátrányok

 • nem találtak.

  traScan C1800T

Értékelés: 4.8

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: