6 legjobb ultrahangos tisztítószerek

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A fogorvosok és más egészségügyi szakemberek kiforralják a műszereiket. Akkoriban csak úgy lehetett sterilizálni őket. Manapság sokkal egyszerűbb. Ez elég ahhoz, hogy vegyen egy ultrahangos tisztítót. Nemcsak a tárgy tisztaságát biztosítja, hanem annak fertőtlenítését is. De nincs szükség arra, hogy egy ilyen mosogatóval takarékoskodjon. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el áttekintésünket, amely kizárólag a legjobb megvásárolható modellekre terjed ki.

A legjobb szívó motoros mosógépek

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb ultrahangos tisztítószerek értékelése 1 AMEGA 5821 7 590€
2 Donfeel HB-4818T 12 200€
3 CODYSON CD-4830 11 200€
4 MEGEON 76003 5 700€
5 JessNail BY-4820 7 280€
6 Skymen JP-900S 2 700€

AMEGA 5821

Értékelés: 4.9

AMEGA 5821

Ezt a készüléket számos komoly egészségügyi intézményben találja. Ezt nem egy magánfogászati klinikán kell keresni. Az AMEGA 5821 legalább 8 ezer forintba kerül. rubel. Túl drága. Mit kérnek??

Nem kell pénzt megtakarítani lehetővé tette a gyártó számára, hogy rozsdamentes acél belső fürdőt hozzon létre. Ez nemcsak a megjelenéshez járult hozzá, hanem a korrózió és a gombásodás elleni védelemhez is. Használata is nagyon egyszerű. A tisztítási folyamat befejezése után már csak a lefolyócsap használata van hátra. Ahogy megértette, nem kell felvenni a mosogatót, és mindig a helyén lesz.

Ha itt a belseje rozsdamentes acélból készült, a test még mindig műanyagból készült. A készülékben sok szellőzőnyílás található. Megfelelően végzik a munkájukat. Ha mégis túlmelegedés következik be, az elektronika automatikusan kikapcsolja a készüléket. Sok erőfeszítést igényel – leggyakrabban legfeljebb 30 percig tart a szerszám mosása, és ez idő alatt a belsejének nincs ideje túlságosan felmelegedni. Egyébként a beépített időzítőt úgy tervezték, hogy legfeljebb 30 percig működjön, tehát ennél hosszabb időre nem lehet beállítani. Legalább 1 perc áll a felhasználó rendelkezésére.

A készülék űrtartalma 2,5 liter (a hasznos térfogat ennél valamivel kevesebb). A fogorvosi rendelőben lévő legtöbb eszközhöz mindenképpen elegendő. Ennek a modellnek a teljesítménye nem haladja meg a 170 W-ot, de ennél többre nincs is szüksége. A mosogató súlya 2,5 kg. Hozzá kell tenni, hogy a termék 35 kHz-es frekvencián működik, és a belső hőmérséklete tekintélyes 65 °C-ra melegszik fel.

Ez talán az az eset, amikor a szóban forgó eszköznek nincsenek különösebb hátrányai. Az egyetlen kritika, amit lehet, hogy az ára.

Előnyök

 • Tisztességes kapacitás;
 • Túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik;
 • A belső kád rozsdamentes acélból készült;
 • Integrált időzítővel rendelkezik;
 • Van egy vízleeresztő csap;
 • Kényelmes kezelés gombokkal és kijelzővel;
 • Nem túl nagy méretű vagy súlyú;
 • Magas hőmérsékletre melegítheti a tartalmat.
Olvasson tovább  12 legjobb élezőgép

Hátrányok

 • Magas érték.

Donfeel HB-4818T

Értékelés: 4.8

DONFEEL HB-4818T

Egy másik messze nem megfizethető ultrahangos tisztító. A tokja szintén fehér műanyagból készült. De ez egy kissé módosított kialakítást használ. A kezelőpanel nem a felső panelen, hanem az elülső oldalon található. A kijelző rossz fényviszonyok között jobban látható, de csak három számjegyet tud megjeleníteni. És a gombok száma is észrevehetően kisebb.

Talán már kitalálta, hogy a Donfeel HB-4818T egy kevésbé funkcionális modell, mint a fent leírtak. Az időzítőt nem állíthatja be tetszőleges időpontra – csak 5 előre beállított program áll rendelkezésre. Ez szinte minden helyzetre elegendő.

A gyártó igyekszik világossá tenni, hogy ez a termék nem csak orvosi laboratóriumokban és fogászati klinikákon használható. A készülék leírása emlékezteti a gyermekes családokat, hogy rendszeresen sterilizálják a mellbimbókat és a cumisüvegeket. A Donfeel HB-4818T valóban gond nélkül megoldja ezt a problémát, szó szerint néhány perc alatt. Ehhez a fürdőben 42 kHz-es frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki. És nem igényel különösebb energiafogyasztást – ez a modell csak 120 wattos teljesítményű. Egyébként ezt használják az elektronikai javítóműhelyek – ez a tisztítási módszer elismerten a leggyorsabb és legbiztonságosabb.

Az itt használt víztartály kapacitása 2 liter. Nehéz elképzelni egy olyan embert, akinek nincs elég ereje ahhoz. Sajnos, nincs csap a víz leeresztésére, ebben a tekintetben a készülék használata egy kicsit kevésbé lesz kényelmes, mint a modell kihasználása, amely megnyitotta a minősítésünket.

Meg kell jegyezni, hogy a Donfeel HB-4818T három tisztítási módot kínál. Az egyik az “In Parts” című. Szükséges a mellszívók és különböző orvosi berendezések tisztításához, amelyek túl nagy méretekkel rendelkeznek, ezért részenként kell tisztítani őket.

Előnyök

 • Három üzemmód létezik;
 • Tisztességes kapacitás;
 • Alacsony energiafogyasztás;
 • Könnyen használható;
 • A készletben van egy extra tál;.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • Az időzítő funkció nem mindenkinek fog megfelelni;
 • Nincs csap a víz leeresztésére.

CODYSON CD-4830

Értékelés: 4.7

CODYSON CD-4830

Egy másik ultrahangos mosogatógép melegítő funkcióval. Ez azt jelenti, hogy nem csak az ultrahang, hanem a beletöltött víz magas hőmérséklete is hatással van a szennyeződésre. A kívánt program kiválasztása a nyomógombokkal történik, és minden információ megjelenik a fenti kijelzőn.

Ahogy kell, a CODYSON CD-4830 teste fehérre festett műanyagból készült. A gombok lehetővé teszik a teljes időzítő beállítását, 1 és 30 perc közötti időtartam kiválasztásával. 5 vízhőmérséklet-előbeállítással is rendelkezik. A modell érdekes jellemzője a hermetikus érzékelő. Figyelmezteti a felhasználót, ha a fedél nincs szorosan zárva.

A gyártó azt ajánlja, hogy az alkotását ékszerek, fogászati eszközök, elektronikus alkatrészek és egyéb hasonló dolgok tisztítására használja. A belső kád hasznos kapacitása 2,5 liter, ami a mosogató maximális kapacitását jelenti. Egyébként SUS304 acélt használtak a belső térhez.

Teljesítmény CODYSON CD-4830 150W. A gyártó adta ezt a modellt védett a túlmelegedéstől. De általában inaktív, mivel a belső alkatrészek már jól hűtöttek, mert van egy ventilátor. A hang ebben az esetben 36 kHz-es frekvencián szólal meg. A tisztítási folyamat befejeztével a víz egy megfelelő csapon keresztül leengedhető.

Olvasson tovább  15 legjobb fémdetektor

Talán az egyetlen eset, amikor teljesen megéri a pénzt. Csak a garanciaidő, amely csak 6 hónap, kellemetlen meglepetést okoz. Nem valószínű azonban, hogy a CODYSON CD-4830-ról olyan véleményeket talál, amelyek a készülék meghibásodásáról szólnak.

Előnyök

 • Vízhőmérséklet-jelzővel rendelkezik;
 • Beépített légtömörség-érzékelő;
 • Lefolyócsappal rendelkezik;
 • Nagyon nagy térfogat;
 • Van egy hűtőventilátor;
 • Kényelmes működés;
 • Három színű LED kijelzőt kínál.

Hátrányok

 • A költségek nagyon magasak;
 • A jótállási idő kevesebb mint egy év.

MEGEON 76003

Értékelés: 4.6

MEGEON 76003

Ez a mosogató nagyon jól megbirkózik a kis fém és ékszerek tisztításával is. Mindenféle elektronikus lap, CD és egyéb személyes tárgyak tisztítására is használható. Mindaddig, amíg miniatürizáltak. A helyzet az, hogy ennek a modellnek a kapacitása mindössze 0,75 liter. Tartályának mélysége kevesebb mint 30 mm. Kiderült, hogy a mosogató belsejében 150×125 mm méretű dolgokat lehet elhelyezni. Pontosan a készülék méretének csökkentésével a gyártónak sikerült 5 ezer rubelre csökkenteni az árcédulát. rubel.

A fenti modellekkel ellentétben a CODYSON CD-4830 kicsit modernebbnek tűnik. A mosogató előlapján három gomb található, amelyek egyetlen körbe vannak összevonva. Fent van egy digitális kijelző, amely zöld színben világít. De a rozsdamentes acélból készült ház a legcsodálatra méltóbb.

A készülék 5 üzemmódot kínál. Az egyetlen különbség közöttük a kizárólag 42 kHz-en kibocsátott hanghullámok expozíciós ideje. A gyártó nem is szerelte fel ezt a mosogatót vízmelegítővel. Nincs leeresztő szelep sem – ezen is spóroltak.

Valószínűleg a tisztességes példány. De ha megvásárolja, akkor el kell fogadnia a szerény méretét és a fűtőelem hiányát. Ha úgy gondolja, hogy ez nem jelent problémát, nyugodtan vásárolhat. Örülni fog annak, hogy a MEGEON 76003 körülbelül feleannyiba kerül, mint a fentebb vizsgált modellek.

Előnyök

 • Nem túl drága;
 • Aranyos megjelenés;
 • A test rozsdamentes acélból készült;
 • Nagyon kevés helyet foglal;
 • Alacsony energiafogyasztás;
 • Könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • Csak a tisztítási idő változik;
 • Nézőablak nincs;
 • Nincs lefolyócsap;
 • Nagyon szerény kapacitás.

JessNail BY-4820

Értékelés: 4.5

JessNail BY-4820

Ez az ultrahangos mosógép kiváló munkát végez az elsődleges funkciójában. Akkor miért nem a mi listánk élén?? A helyzet az, hogy nem túl szalonképes. Ha valaki meglátja ezt a sterilizálót a szobájában, az a személy biztos, hogy nem találja ki, hogy a készüléket 9 ezer rubelért adták el. RUB.

Szerencsére a gyártó spórolt a műanyag minőségén, de nem a belső alkatrészeken és a funkcionalitáson. Ez a termék egy egyszerű, digitális kijelzővel ellátott vezérlőpanellel rendelkezik. Lehetővé teszi az időzítő használatát. Legfeljebb 8 percig lehet működtetni. Normális esetben ez idő alatt a 42 kHz-es frekvenciájú hanghullámok teljesen eltávolítják az összes szennyeződést. Érdekes, hogy ennek a mosogatónak a teljesítménye csak 70 watt. Ez azt jelenti, hogy úgy használja, hogy az áramszámláján nem jelentkezik többletköltség.

Olvasson tovább  8 legjobb sajtkészítő

A készülék meglehetősen nehéz. Az alatta lévő mérleg 2,5 kilogrammot mutat. Ez a nagyon nagy méretei miatt van. A belső fürdő térfogata azonban 2500 ml. Ez lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy szinte az összes műszert egyszerre töltse be a sterilizálóba. Itt még a nagyon nagyméretű elektronikus táblák is elférnek. Nos, nem beszélhetünk ékszerekről – általában sokkal kisebb ultrahangos mosogatókba illeszkednek. Egyébként a fürdő rozsdamentes acélból készült, így tartósságát nem lehet kétségbe vonni.

A JessNail BY-4820-nak valójában nincsenek különösebb hátrányai. Az egyetlen panasz a lefolyócsap hiánya. Ilyen méretű kád esetén ez jó ötlet lenne. Nincs fűtés, de ez biztosan nem fogja felzaklatni az orvosokat, ami a kinézetet illeti. És ez a készülék eleve erre készült. Otthoni használatra azonban jobb, ha egy másik készüléket vásárol.

Előnyök

 • Van egy megtekintőablak;
 • Kiváló kapacitás;
 • Alacsony energiafogyasztás;
 • Könnyen megtanulható;
 • A tál rozsdamentes acélból készült;
 • Az összes jelzési opciót tartalmazza.

A hátrányok

 • Nincs leeresztő szelep;
 • Az időzítő nem támogat 8 percnél többet;
 • Az ár nem különösebben alacsony.

Skymen JP-900S

Értékelés: 4.4

SKYMEN JP-900S

Válogatásunk a legolcsóbb ultrahangos tisztítóval fejeződik be. Az orosz eladók 3 ezerért kérik. rubel. És még olcsóbban is megvásárolható a különböző kínai online boltokban. A készülék nem egy rossz darab. Csak a kapacitás zavaró. Sajnos ennek a modellnek a belseje csak 0,75 literes. Ha nagyszámú fogászati műszerrel rendelkezik, akkor azokat több lépésben kell megtisztítani.

A Skymen JP-900S ismerős kialakítású. A ház fehér műanyagból készült. Itt található egy egyszerű vezérlőpanel, amely egy kis kijelzőt tartalmaz. A fedélhez átlátszó műanyagot használtak, így senki sem akadályozza a folyamat megfigyelését. Ami a belső kádat illeti, az rozsdamentes acélból készült. A készülék teljesítménye 35 W. Ez az optimális, ennél többre nincs szükség ilyen kapacitáshoz. Nincs fűtési funkció. Csak egy időzítő van. De ez sem működik megfelelően. Itt másfél perces lépést használunk. Az időzítőt legfeljebb 7 perc 30 másodpercre állíthatja be. De nem hiszem, hogy ez túlságosan felzaklatna.

Megéri ezt a modellt megvenni?? Természetesen azt javasoljuk, hogy először a fent említett lehetőségek közül válasszon egyet. De ha pl. ékszertisztítással foglalkozik, akkor egy ilyen apró mosogatógéppel is elboldogul.

Előnyök

 • Nagyon könnyen megtanulható működés;
 • Nem foglal túl sok helyet az asztalán;
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
 • A fedél átlátszó műanyagból készült;
 • A kád rozsdamentes acélból készült.

Hátrányok

 • Minimális kapacitás;
 • Furcsán működő időzítő;
 • Nincs fűtés.

Következtetés

Mostantól tudja, hogy milyen ultrahangos tisztítószereket használ a legtöbb fogorvos. Az ebben a felülvizsgálatban vizsgált modellek egy majdnem automatikus funkcióval büszkélkedhetnek. Ezáltal megszabadítják a beléjük helyezett tárgyakat a kórokozó baktériumoktól és baktériumoktól. Mind az öt mosogató hosszú élettartammal büszkélkedhet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: