Top 5 olajprés

Az olajprés lehetővé teszi, hogy a főzéshez és a kozmetikumokhoz használt természetes alapanyagokból környezetbarát termékeket nyerjünk. A készüléknek magas minőségűnek és megfizethetőnek kell lennie, meg kell felelnie az ügyfél igényeinek, és magas pörgési teljesítményt kell nyújtania. Az olajpréseknek két típusa van, amelyek a meghajtás típusában különböznek: csavaros és sajtolóprés. Szakértőink megpróbálták kiválasztani a legjobb modelleket, valamint leírják a használatra vonatkozó jellemzőiket, az egyes készülékek műszaki jellemzőit, és ajánlásokat adnak egy adott eszköz kiválasztásához.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő olajprést

Az olajpréseket hosszú távú használatra vásárolják. Ezeket az eszközöket nagyon ritkán frissítik, ezért fontos, hogy azonnal a legmegfelelőbb modellt válasszuk. Ezért a láncfűrész vásárlásakor a következő, szakértőink által kiemelt kritériumokra kell figyelni:

 1. Hajtás típusa. Ha olyan olajprést szeretne találni a házhoz, amely nem elektromos meghajtású, a mechanikus vagy kézi opciók nagyszerű megoldást jelentenek. Ha folyamatosan hozzáférhet egy aljzathoz, a jó hírű gyártók automata készülékei jobban teljesítenek.
 2. Sajtó. Válasszon egy jó fonási teljesítményű vajprést, amely megfelel az Ön igényeinek. Ne vásároljon túl erős gépet, ha minimális mennyiségű olajat kíván pörgetni.
 3. Minőség.A gépek nagymértékben eltérhetnek a feldolgozandó termékben lévő szennyeződések jelenlétében, ezért fontos, hogy csak minőségi egységeket válasszunk.
 4. Jellemzők. A legjobb megoldás egy olyan eszköz lenne, amely képes nagy mennyiségű élelmiszer bálázására.
 5. Módok. A legtöbb modern készülék hideg- és melegsajtolásra is alkalmas. Vannak azonban egyszerűbb és olcsóbb lehetőségek is, amelyek nem támogatják egyik technológiát sem. Vásárlás előtt érdemes elolvasni az egyes készülékek előnyeit és hátrányait, és kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek, vagy pénzt takarít meg.
 6. Következetes munka.Előfordulhat, hogy az olajprést hosszú ideig megállás nélkül kell használni, így ez a funkció nyilvánvalóan hasznos.
 7. Egyszerűség. Az eszköznek lehetőleg világos kezelőfelülettel kell rendelkeznie, és nem okozhat nehézséget a felhasználóknak a használat során. Az intuitív kezelés minden modern készülék előnye.
 8. Megbízhatóság. A facsarókat csak egyszer vásárolja meg, így a lehető leghosszabb ideig kell tartaniuk, anélkül, hogy bármilyen problémát okoznának. Olvassa el a valódi vásárlói véleményeket, hogy lássa, mennyire megbízható a készülék.
 9. Kompakt. Ha a készüléket rendszeresen kell szállítani, akkor a legjobb, ha kisebbet választ.
 10. Csendes. Minél csendesebb az olajprés, annál kényelmesebb a működés. Senki sem szeret túl hangos készüléket használni.

Szakértőink kiemelték az 5 legjobb vajsajtolót magánhasználatra és kis éttermek számára. Mindegyikük természetes, kiváló minőségű, egészséges olajat termel.

A legjobb préselő vaj értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb vajsajtók értékelése1Rawmid ODM-0122 900€
2Rommelsbacher OP 70024 990€
3L’equip LOP-G324 500€
4Penzmash üdvözlet6 300€
5MB-01 gazda5 600€

Rawmid ODM-01

Értékelés: 4.9

RAWMID ODM-01

A Rawmid cég, amely az egészséges életmódot folytató emberek számára készülő eszközök gyártására összpontosít, magabiztosan az első helyet szerezte meg. Ez az olajprés tökéletes azok számára, akik magvakból és diófélékből ökológiailag tiszta termékeket szeretnének készíteni. A készülék kíméletesen pörög és minimális energiafogyasztással rendelkezik, mindössze 200 W 50 fordulat/perc fordulatszámon. Kis mérete (415x183x280mm) lehetővé teszi, hogy könnyen magával vigye nyaralásra vagy nyaralásra.

A gyártó kíméletes fonási technológiát kínál alacsony sebességgel. Alkalmas olajos magvakhoz és diófélékhez, de földimogyoróhoz, szezámmaghoz és lenmaghoz is. A vezérlőrendszer lehetővé teszi a fűtőtest hőmérsékletének 30-200 fok közötti beállítását. A vajprés lehetővé teszi az olajok akár 92%-os kinyerését számos termékből. Óránként akár 3 kg-ot is feldolgoz, és akár 60 percig is képes folyamatosan működni. A vásárlók szeretik a stílusos megjelenést és a magas hatékonyságot.

Előnyök

 • sokoldalúság;
 • nagy hatékonyság;
 • Minőségi anyagok – alumíniumötvözet és műanyag;
 • elegáns megjelenés;
 • alacsony energiafogyasztás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Rommelsbacher OP 700

Értékelés: 4.8

Rommelsbacher OP 700

A rangsor második helyezettje az olaj hidegsajtolására tervezett csigás készülék volt. A bálázó alkalmas olajos magvak és diófélék feldolgozására. A mechanikus rész robusztus rozsdamentes acélból készült, és még a nagyon kicsi magok számára is alkalmas. Kompakt és elegáns fekete színű, tartós műanyagból készült test, amely könnyen elhelyezhető az asztalon. A szívó lábak nem teszik lehetővé a helyzet megváltoztatását munka közben.

2 csigával rendelkezik a különböző méretű vetőmagokhoz. Külön címkével vannak ellátva: piros a kisebb termékeknél és fekete a nagyobbaknál. A kivehető tartály maximum 700 g terhelésre alkalmas. Egyszerű és intuitív kezelés 3 gomb segítségével, valamint beépített visszafordító funkció a csiga blokkolása esetén, ami növeli a készülék megbízhatóságát. Az ügyfelek kedvezően nyilatkoznak a készülék működéséről.

Előnyök

 • Kompakt méretek;
 • stílusos design;
 • Nagy teljesítmény (650W);
 • megbízhatóság;
 • pozitív visszajelzés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

L’equip LOP-G3

Értékelés: 4.7

L'EQUIP LOP-G3

A harmadik helyen egy Kínában gyártott vajprés csavaros változata áll. Nagy, 650 W-os teljesítményű, és gyors pörgetésre tervezték. Elektromos motorral van felszerelve, 1 sebességgel és fordított sebességgel. 80 fordulat/perc rendkívül gyorsan kipréseli az olajat a diófélékből és más tárgyakból. Kompakt kialakítás, 30x35x18 cm-es méretekkel az egyszerű asztali telepítéshez. A súlya meglehetősen magas egy műanyag készülékhez képest, és körülbelül 4.46 kg, ami stabilabbá teszi.

Az olajprést úgy tervezték, hogy maximum 30 percig folyamatosan működjön. Az elegáns kialakítás a minimalistáknak is tetszeni fog. A nagyméretű gumilábak megakadályozzák a rezgést és biztosítják a nagyfokú tapadást az asztalon. Rozsdamentes acélból készült préselőlemez. A felhasználók szeretik alacsony költségét és vonzó megjelenését.

Előnyök

 • Tartós anyagokból készült;
 • Üzemmódjelzés fényjelzéssel;
 • nagy tartósság;
 • gyors kimenet;
 • Folyamatos működés 30 percig.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A Penzmach üdvözlet

Értékelés: 4.6

A Penzmash Szaljut

A következő lépcsőfokon egy hazai gyártmányú készülék áll, amelyet vajkészítésre terveztek. Ez a készülék 20 perc alatt természetes terméket állít elő. 400 wattos átlagos energiafogyasztás és magas hatékonyság energiát takarít meg. A vajsajtó tartós – a modern anyagoknak köszönhetően.

A munkadarabbal érintkező valamennyi alkatrész élelmiszeripari műanyagból készült. A vaj elkészítéséhez tejszínt kell vásárolnia. Ezeket egy speciális elválasztó segítségével magad is elkészítheted. A készülék egyszerre legfeljebb 8 liter tejszínt tud feldolgozni vaj készítéséhez. A hatékonyság eléri az 50%-ot. A vásárlók kedvelik a készülék jó teljesítményét és alacsony árát.

Előnyök

 • gazdaság;
 • nagy kapacitás;
 • elválasztó;
 • jó hatékonyság;
 • nagy munkasebesség;
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • nem azonosították.

MB-01 gazda

Értékelés: 4.5

FERMER MB-01

Az ötödik helyen szakértőink egy elektromos vajprést helyeztek el, amely túlmelegedés elleni védelemmel ellátott aszinkronmotorral van felszerelve. A készüléket úgy tervezték, hogy a krémből gyorsan természetes terméket állítson elő. A készülék alacsony energiafelvétellel rendelkezik. Az olajhozam akár 50% is lehet. Nem tart tovább 30 percnél, hogy tápláló és ízletes masszát készítsen.

Egyszerre 3-6 liter ételt képes feldolgozni. Kis méretei 271 x 271 x 490 mm lehetővé teszik a könnyű szállítást. Ez is segít a 6.5 kg. A vajprés elektromos motorral van felszerelve, amely akár 1380 fordulat/perc sebességre is képes. A készülék modern és tanúsított anyagokból készült; a felhasználók biztosítékai szerint könnyen használható.

Előnyök

 • tömörség;
 • alacsony költség;
 • nagy hatékonyság;
 • kellemes design;
 • jó termékhozam.

Hátrányok

 • nem észlelik.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: