A 11 legjobb kültéri gázfűtés

*A legjobbak értékelése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Sok orosz szereti a szabadban tölteni az idejét. De az időjárás nem mindig teszi lehetővé, hogy a szabadban üljön a pergola vagy a terasz kényelmében. Ilyen esetekben a kültéri gázfűtés a legmegfelelőbb fűtőberendezés. Az infravörös sugárzásnak köszönhetően még extrém hidegben is hangulatos légkört lehet teremteni. A hazai piacon a modellek széles választéka áll rendelkezésre. Szakértőink javasolnak néhány dolgot, amit gázkészülékek vásárlásakor érdemes figyelembe venni.

Javaslatok a kiválasztáshoz

Biztonság. Sok potenciális vásárlót leginkább a gázfűtés biztonsága miatt aggódnak. A gyártók arra törekszenek, hogy termékeiket fejlett védelmi rendszerekkel szereljék fel mindenféle veszély ellen.

 1. A legtöbb modell infravörös sugárzással működik. A tárgyakat és nem a levegőt melegíti, így az emberek még fagyos időben is melegnek érzik magukat. Beltérben is telepíthetők, és a szén-dioxid-szabályozó rendszer fontos lehetőség. Elzárja a gázellátást, ha a CO2.
 2. A fűtőberendezés egy nyomáscsökkentőn keresztül csatlakozik egy LPG palackhoz. Csökkenti a kimeneti nyomást és megakadályozza a palack felrobbanását.
 3. A legtöbb kültéri fűtőberendezés rendelkezik esésvédelemmel is. Egy speciális érzékelő a szög megváltozásakor működésbe lép, és elzárja a gázellátást.
 4. A gázvezérlő elzárja a kültéri fűtőberendezés szelepét, amint a láng kialszik.

Fűtési terület. A gázüzemű fűtőberendezések kényelmes mikroklímát teremthetnek egy szűk térben. A készülék teljesítményétől és kialakításától függően a fűtési terület 15 és 35 négyzetméter között mozog négyzetkilométerenként, amelyet radiátorral lehet fűteni. . Az ilyen készülékek hőteljesítménye 10-15 kW-os tartományban van.

Vezérlés. A kültéri gázfűtőtestek kétféle vezérlési lehetőséggel rendelkeznek.

 1. A mechanikus vezérlésű modellek egyszerűnek és megbízhatónak tekinthetők. Ezek a fűtőberendezések is kedvező árúak.
 2. Az elektronikus vezérlés maximális kényelmet biztosít a használat során. A készülékek drágák, de a nyitott éttermek tulajdonosai számára tökéletesek.

Funkcionalitás.A modern kültéri fűtőberendezések számos hasznos lehetőséggel vannak felszerelve.

 1. Kerekek, amelyek megkönnyítik a nagy súlyú (15-40 kg) készülék mozgatását
 2. A piezo-gyújtás megkönnyíti a gázkészülékek indítását, gyufa vagy öngyújtó nélkül gyújtja meg a lángokat.
 3. A termosztát lehetővé teszi, hogy a pihenésre koncentráljon, ez felel a beállított hőmérséklet fenntartásáért.
 4. Tartozékok. A kültéri gázfűtés működéséhez néhány további elemre van szükség. Nem mindegyik készülékkel együtt érkezik.
 5. A fűtőberendezés burkolatán van egy mélyedés a gázpalack számára. A legtöbbet külön-külön árulják, csak győződjön meg róla, hogy a megfelelő hangerővel rendelkezik.
 6. Nyomáscsökkentő a palack és a fűtőberendezés közé szerelve a nyomáscsökkentéshez.
 7. Csatlakozás a PB-gáztartály és a fűtőégő között tömlővel.

11 kültéri gázfűtőtestet választottunk ki felülvizsgálatunkhoz. Mindegyik modellt Oroszországban értékesítik. Az expertology magazin a szakértői vélemény és a hazai vásárlók visszajelzései alapján döntötte el, hogy mely fűtőtesteket rangsorolja.

A legjobb kültéri gázmelegítők értékelése

Jelöléshelytermék neveár
Legjobb minősítésű kültéri gázfűtőtestek1Italkero Dolce Vita175 000€
2SIABS Kalor M73 990€
3Ballu BOGH-15E45 989€
4Enders Commercial43 550€
5NeoC
 • ma 08HW-BL
 • 27 300€
  6Master Leto ML-522 580€
  7Jax JOGH-13000 PG23 805€
  8Aesto A-0419 900€
  9Ballu Vela BOGH-1814 990€
  10NeoC
 • ma 07HW-B
 • 18 500€
  11Aesto A-039 100€

  Italkero Dolce Vita

  Értékelés: 5.0

  Italkero Dolce Vita

  Az Italkero Dolce Vita kiemelkedik csendes működésével és a fűtés közbeni kellemetlen szagok hiányával. A gyártó gázpalackot épített a termékbe, és a termék súlya 28 kg. A kerekes fűtőberendezés mobil egységként használható. A fűtőtest maximális felülete 30 négyzetméter. m, a berendezés teljesítménye 12 kW-ra korlátozva. A kényelmes és kényelmes működés érdekében a modell távirányítóval és elektronikus gyújtással rendelkezik. A szakértőket az elegáns formatervezés és a magas szintű biztonság is lenyűgözte. Az olasz kültéri fűtőberendezés aranyat nyert a felülvizsgálatunkban.

  A háztartási felhasználóknak nincs panaszuk a fűtőberendezés minőségére, elégedettek a kényelmes működéssel, a funkcionalitással és a megjelenéssel. A magas árat hátránynak tekintik.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • stílusos design;
  • környezetbarátság;
  • csend.

  Hátrányok

  • magas ár.

  SIABS Kalor M

  Értékelés: 4.9

  SIABS Kalor M

  Az egyedi formatervezési részletek tökéletesen ötvöződnek a kifinomult dizájnnal az olasz SIABS Kalor M. A gyártónak sikerült csökkenteni az árat a kínai összeszerelés megszervezése miatt, de még nem nevezhető megfizethetőnek. A szakértők dicsérték a készülék mobilitását, a gázkészülék súlya 27 kg, és kerekekkel van felszerelve. A gázellátás megszűnik, ha nincs láng, leesik vagy váratlanul szivárog. A gyártónak sikerült növelnie a készülék hatékonyságát a hősugárzás optimalizálásának köszönhetően, így ez a 10,5 kW-os fűtőberendezés 33 négyzetméternyi lakóterületen képes meghitt hangulatot teremteni. .

  A felhasználók elismerően nyilatkoznak a sugárzó hőtechnika kivitelezéséről és hatékonyságáról. Hátrányaik közé tartozik a magas ár és a mechanikus vezérlés.

  Előnyök

  • mobilitás;
  • stílusos design;
  • fűtési hatékonyság;
  • minőségi gyártás.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • mechanikus vezérlés.

  Ballu BOGH-15E

  Értékelés: 4.8

  Ballu BOGH-15E

  Könnyen használható a Ballu BOGH-15E gázfűtőtest. A készülék be- és kikapcsolása és a láng magasságának beállítása történhet kézzel vagy távirányítóval. A szakértők megjegyzik a rozsdamentes acél minőségét, a design megbízható védelmét a nedvességtől, a többszintű biztonsági rendszert. A dőlésérzékelő akkor aktiválódik, ha a függőlegeshez képest 45 fokos vagy annál nagyobb dőlésszöget ér el. A kerekes talp lehetővé teszi, hogy a készüléket bármilyen felületen könnyen mozgatni lehessen. A belső tér elég nagy, a fülkébe helyezhető 27 literes palackkal.

  A modell a legnépszerűbb fűtőberendezésnek nevezhető Oroszországban, amint azt a Yam rekordszámú véleménye is bizonyítja. Hátránya azonban a készülék nagy súlya (40 kg) volt.

  Előnyök

  • biztonság;
  • vonzó megjelenés;
  • kapacitás;
  • távirányító.

  Hátrányok

  • nagy súly.

  Enders Commercial

  Értékelés: 4.7

  Enders Commercial

  Egyszerű és megbízható utcai fűtőberendezés az Enders Commercial modell. Stílusos kialakítással, korrózióálló házzal és ultraerős égővel rendelkezik. A teljesítmény 5 és 14 kW között állítható, a maximális fűtési átmérő 10 m. A fűtőberendezés speciális nyomáscsökkentővel, tömlővel, kerekekkel, biztonsági zárral és mechanikus vezérléssel van felszerelve. a biztonságos működést leesésvédelmi rendszer garantálja. A modell egy lépésre áll a dobogótól.

  A felhasználók egyetértenek a szakértőkkel a megbízhatóság és a hatékonyság tekintetében. A készüléket erőteljes sugárzó hőjéért dicsérik. A berendezés hátrányai közé tartozik a magas ár és a mechanikus vezérlés.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • robusztus ház;
  • leesés elleni védelem;
  • jó felszerelés.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • mechanikus vezérlés.

  NeoC

 • ma 08HW-BL

  Értékelés: 4.6

  NeoC<li></div><p>ma 08HW-BL” src=”/wp-content/uploads/2023/03/28316666195551-7211.jpg” height=”491″ title=”NeoC</p><li>ma 08HW-BL”></p><p>A szakértők a NeoC gázüzemű kültéri fűtőberendezést 2018 sikeres új termékének nevezik</p><li>ma 08HW-BL. A modell megkülönböztető jellemzője a stílusos kialakítás és a nagy teljesítmény (13 kW). A berendezés hektáronként akár 20 négyzetmétert is képes fűteni. kültéri tér. A gyártó a legfejlettebb opciókkal szerelte fel termékét. Infravörös fény, piezo gyújtás, termosztát. A készülék súlya mindössze 15 kg, a fűtőtest könnyű mozgatása érdekében kerekek vannak rajta. A hajtómű és a tömlő tartozék, a hengert pluszban kell megvásárolni.</p><p>Az orosz felhasználók szeretik a LED-es világítást, a leesés elleni védelmet, a gáz kikapcsolását, ha nincs láng. A modell sikeresen ötvözi a tömörséget és a teljesítményt. Hátránya a mechanikus vezérlés és a kis fűtőfelület.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>stílusos design;</li><li>nagy teljesítmény;</li><li>gazdag felszerelés;</li><li>LED világítás.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>mechanikus vezérlés;</li><li>kis fűtőfelület.</li></ul><h3>Master Leto ML-5</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Master Leto ML-5

  A Master Leto ML-5 kültéri fűtőberendezés iránti nagy érdeklődés a kültéri kávézók és éttermek tulajdonosait mutatja. A modell piramis alakú formájával és gyönyörű kialakításával vonzza a figyelmet. A szakértők dicsérték a berendezés sokoldalúságát, a készülék mind a 27 literes hazai palackokhoz, mind a 24,5 literes külföldi tartályokhoz csatlakoztatható. A fűtőtest minőségi anyagokból készült, ami a súlyában (33 kg) is tükröződik. Az infravörös sugárzás biztosítja a fűtőberendezés hatékonyságát; az elektronikus védelmi rendszer biztosítja a biztonságos működést.

  Ez a modell zárja a Top 6-ot a felülvizsgálatunkban. A felhasználók elégedettek a fűtési hatékonysággal (5 m-es sugár) és a csatlakozás sokoldalúságával. Hátránya az alacsony korrózióállóság.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • sokoldalúság;
  • elektronikus védelmi rendszer;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • alacsony korrózióállóság;
  • nagy súly.

  Jax JOGH-13000 PG

  Értékelés: 4.4

  Jax JOGH-13000 PG

  Hozzon létre hangulatos légkört az udvar vagy a terasz egy kis területén (legfeljebb 15 négyzetméter). m) lehetővé teszi a Jax JOGH-13000 PG fűtőberendezés használatát. A készülék teljesítménye 5 és 13 kW között állítható. A szakértők dicsérték a széndioxidszint-szabályozó rendszert, amely magas CO2 a levegőben. Az infravörös fűtőberendezés piezo-gyújtással indul; a beépített termosztát szabályozza a komfortfokozatot. A készülék óránként 1 kg gázt fogyaszt, a modell nem rendelkezik kerekekkel. A gázcsövet és a szűkítőt a fűtőberendezés tartalmazza.

  Az orosz fogyasztók kedvelik a fűtési terület levegőminőségét, a jó felszereltséget és a kínálat terjedelmét. a modell hátrányai szerintük a kis fűtőfelület, a magas gázfogyasztás és a kerekek hiánya.

  Előnyök

  • biztonság;
  • jól felszerelt;
  • könnyen futtatható;
  • infravörös hő.

  Hátrányok

  • nincs kerék;
  • magas gázfogyasztás.

  Aesto A-04

  Értékelés: 4.3

  Aesto A-04

  A szakértők az Aesto A-04 modellt univerzális és biztonságos kültéri fűtőberendezésnek tartják. A termék alkalmazási köre meglehetősen széles, a nyaralóktól a szabadtéri éttermekig. A fűtőtest teljesítménye 5 és 13 kW között állítható, 5 m-es körzetben kényelmes környezetet teremt. A gépet piezo-gyújtás indítja. Egy 27 literes gázpalack egyszeri feltöltésével a fűtőberendezés 30 órán át működhet. A beépített érzékelők felelősek a biztonságos működésért; ha a készülék megdől, vagy a láng kialszik, utasítják Önt a gázellátás elzárására.

  A véleményekben a gázfűtőtestet könnyű használatáért, biztonságáért, elegáns fekete burkolatáért dicsérik. Hátránya azonban a mechanikus vezérlés és a termosztát hiánya.

  Előnyök

  • sokoldalúság;
  • biztonság;
  • könnyű kezdés;
  • elegáns design.

  Hátrányok

  • mechanikus vezérlés;
  • nincs termosztát.

  Ballu Vela BOGH-18

  Értékelés: 4.2

  Ballu Vela BOGH-18

  Az eredeti kialakítás jellemzi a Ballu Vela BOGH-18 kültéri fűtőberendezést. A készülék 13 kW maximális hőteljesítményével 18 négyzetkilométeres területen képes kellemes mikroklímát teremteni. . A szakértők felhívják a figyelmet a széndioxidszint-szabályozó rendszer jelenlétére, amely növeli a készülék biztonságát és kiterjeszti alkalmazási területét. Gázvezérléssel és billenőkapcsoló funkcióval rendelkezik. A könnyűség (15 kg) ellenére a gyártó kerekekkel szerelte fel termékét. Az infravörös fűtést piezo-gyújtás indítja; a készülékhez 27 literes gázpalackra van szükség.

  A felhasználók szeretik a fűtőberendezés eredeti kialakítását, a magas biztonsági szintet, a könnyűséget és a könnyűséget. A hátránya, hogy úgy hívják, hogy egy rossz teljes készlet és a mechanikus vezérlés.

  Előnyök

  • az eredeti terv;
  • biztonság;
  • könnyedség;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • rossz felszerelés;
  • mechanikus vezérlés.

  NeoC

 • ma 07HW-B

  Értékelés: 4.1

  NeoC<li></div><p>ma 07HW-B” src=”/wp-content/uploads/2023/03/88216666195561-411.jpg” height=”444″ title=”NeoC</p><li>ma 07HW-B”></p><p>Görög fűtés NeoC</p><li>ma 07HW-B sikeresen ötvözi a vonzó megjelenést, a vonzó árat és a magas hatékonyságot. A 11 kW teljesítményű készülék akár 20 négyzetkilométeres kültéri területet is képes fűteni. . A készüléket úgy tervezték, hogy egy 27 literes gázpalackkal működjön, a teljes készlethez tartozik egy szűkítő és egy tömlő. Piezo gyújtással indul. A szakértők dicsérték a beépített biztonsági rendszert, a készülék magától kikapcsol, ha felborul, van termosztátja és gázszabályozója. A modell bezárja a tíz legjobb kültéri gázfűtőtestet.</p><p>A hazai vásárlóknak tetszett a berendezés könnyű indítása és beállítása, könnyűsége és vonzó megjelenése. Nem elég a távirányító és a kerekek tulajdonosainak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>biztonság;</li><li>megfizethető ár;</li><li>vonzó megjelenés;</li><li>könnyű indítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>mechanikus vezérlés;</li><li>nincs kerék.</li></ul><h3>Aesto A-03</h3><p>Értékelés: 4.0</p><div style=Aesto A-03

  Az Aesto A-03 fűtőberendezést a legkedvezőbb áron értékesítik az orosz piacon. A kínai termék széleskörűen felhasználható, legyen szó szabadtéri piknikről vagy éttermi teraszról. A készülék maximális hőteljesítménye 13 kW, ami 22 négyzetméter fűtésére elegendő. kültéri tér. 5 méteres körzetben 10-15ºC-kal képes megemelni a hőmérsékletet. A szakértők szeretik az összecsukható fogantyút; a fűtőtestet könnyű szállítani. A gyártó megbízhatóan védte a fűtőtestet a hőmérséklet-ingadozások és a mechanikai hatások ellen.

  Az orosz fogyasztókat a modell alacsony ára, a korrózió elleni megbízható védelem és az infravörös sugárzás vonzza. Mínusz a gyenge felszereltség és a távirányító hiánya.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • jó teljesítmény
  • korrózióvédelem;
  • gazdaságos gázfogyasztás.

  Hátrányok

  • rossz felszerelés;
  • nincs távirányító.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: