A 7 legjobb faszenes grill gyártó

A nyár beköszöntével sok ember jön, akik a természetben nyaralnak. A faszénen grillezett húsok ínyenc opcióként kaphatóak. De a felelőtlen faszénválasztás veszélyeztetheti a tökéletesen fűszerezett kebab ízét. A hazai piacon a papírzacskókba csomagolt szilárd tüzelőanyagok hatalmas választéka áll rendelkezésre. Méret és ár. Szakértőink segítenek megérteni a grillsütéshez szükséges faszén kiválasztásának finomságait.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő faszenet a grillezéshez?

Típusok.A grillsütéshez használt faszén minősége a felhasznált nyersanyagtól függ.

 1. A nyírfát tartják a legjobb fafajtának faszén előállításához. Nem bocsát ki rákkeltő vegyületeket, könnyen meggyújtható, hosszan tartó hőt ad, és kedvező árú. A nyírfaszén színe mély antracit, és égés közben kis szikrák keletkeznek a felszínén.
 2. A tölgyfa faszén nagy sűrűségű és nehéz súlyú. Az ilyen szilárd tüzelőanyag hosszú távú főzéshez ajánlott, pl. kávézóban vagy céges kirándulás során. De a tölgyfa faszén ára magas, és a gyújtással is gondok vannak.
 3. A fenyő- vagy nyárfaszén nagyon gyorsan kiég. A felhasználóknak körülbelül 20 percük van a főzésre. Ez a fajta faszén a legolcsóbb, de etetni egy vidám társaság kell vásárolni több, mint egy csomag üzemanyagot. Ezenkívül az ilyen üzemanyag égése során kellemetlen szagot bocsát ki, környezetbarát jellegét a szakértők megkérdőjelezik.

Üzemanyag-fogyasztás. A legtöbb faszénvásárló a szenet ömlesztve vásárolja, azaz. . nem tudjuk, hogy mennyit fogyaszt. A nyersanyag mennyisége és a pácolt hús súlya között közvetlen összefüggés van.

 1. Nyírfaszén esetében az egyszerű 1:4 képlet érvényesül. Ez azt jelenti, hogy 1 kg nyírfaszénre van szüksége 4 kg hús sütéséhez. ezek kiváló minőségű, A minőségű termékek.
 2. A jelöletlen faszén általában tűlevelű vagy nyárfa fából készül. Egyszeri töltés elég egy adag csirkéhez.

A szakma fortélyai.Sok vásárló nem tudja, hogy a gátlástalan faszéngyártók számos trükköt alkalmaznak a csalás érdekében.

 1. A leggyakoribb az olcsó nyersanyagok használata. Leggyakrabban alacsony minőségű termékeket árulnak az utak mentén, piacokon, olcsó üzletláncokban. Ha a csomagoláson egyszerűen az áll, hogy “faszén”, és nincs feltüntetve az összetétele, akkor nyárfa, fenyő vagy lucfenyő hőkezeléséből származó termékről van szó.
 2. De ha találsz olyan szilárd tüzelőanyagot, amire az van írva, hogy “nyírfaszén”, ne lazíts!. Néha ez csak egy csalás, de gyakran a fogás a tömegben van. Ugyanabba a zsákba 3 kg helyett csak 2,5 kg kerülhet.
Olvasson tovább  8 legjobb metszőolló

Biztonsági intézkedések. Sok égési kap tapasztalatlan felhasználók során a gyújtás során. Leggyakrabban az ok egy speciális folyadék, hogy a tűz. A törvény korlátozza a folyékony paraffin használatát, de nem ritka, hogy a gyártók ipari alkoholt, étert vagy paraffint adnak hozzá, amelyek hajlamosak az öngyulladásra. A folyadék minőségét a szagáról lehet megállapítani. A paraffin alapú folyadéknak olvadt gyertyaszaga van. A gyújtófolyadékkal leöntött parazsat jobb egy hosszú gally vagy faforgács segítségével meggyújtani. A kezet ponyvakesztyűvel kell védeni.

A 7 legjobb faszénszéngyártót választottuk ki a felülvizsgálatunkban. Minden vállalat értékesíti termékeit az orosz piacon. A helyek kijelölésénél figyelembe vették a szakértői közösség véleményét és a hazai fogyasztók visszajelzéseit.

A legjobb faszén grill gyártók

Jelölés székhely termelő értékelés
A legjobb faszénszén gyártók rangsora 1 Supergrill 5.0
2 Weber L.Tartós 4.9
3 CHARCO 4.8
4 SevZapUgol 4.7
5 Minden nap 4.6
6

a

 • a leggyakoribb ok egy speciális folyadék a faszénhez, amely a Lasting kempingből készült
 • 4.5
  7 Grillkoff 4.4

  Supergrill

  Értékelés: 5.0

  Supergrill

  Gyorsan előkészíti a grillt a főzéshez ízletes és egészséges ételek lehetővé teszi az orosz cég Supergrill. A gyártó kiváló minőségű faszén és száraz tűzifát kínál a hazai fogyasztóknak. Nagy hőteljesítményűek és a faszén tűzálló, t. . nem termel erős lángot. Az északi nyírfát faszén előállítására használják. Az égési folyamat során nem mutattak ki rákkeltő vegyületeket. A márka a felhasználóbarát és tartós csomagolás, valamint a készletben található tűzkefe miatt lett a rangsorunk győztese.

  a szabadtéri kikapcsolódás szerelmesei értékelték a Supergrill faszén minőségét, könnyű csomagolást, nagy hőteljesítményt. A faszén gyorsan ég és sokáig parázslik.

  Előnyök

  • magas hőteljesítmény;
  • gyors gyújtás;
  • megbízható és kényelmes csomagolás;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem található.

  Weber L.Tartós

  Értékelés: 4.9

  Weber L. Tartós

  A nyílt tűzön való főzéshez szükséges tartozékok széles választékát az amerikai Weber cég gyártja. Az egész George Stephen találmányával kezdődött, a gömbgrillel. Az orosz fogyasztóknak tetszett a “Long Lasting” faszénbrikett, amely 120 percig stabil hőkibocsátással rendelkezik. Az amerikai szilárd tüzelőanyag alapja a minőségi fa. Ennek köszönhetően a parazsat könnyű meggyújtani és sokáig parázslik.

  A szakértők felhívják a figyelmet a minimális hamutermelésre, így a felhasználóknak nincs gondjuk az ártalmatlanítással. Égés közben a faszén nem bocsát ki kellemetlen szagot, és a füst nem tartalmaz az emberre káros vegyületeket. A márka a második helyen áll a rangsorunkban, a győztes mögött csak az árban.

  Előnyök

  • hosszú égési idő;
  • gyors meggyújtás;
  • környezetbarátság és biztonság;
  • minimális hulladék.

  Hátrányok

  • magas ár.

  CHARCO

  Értékelés: 4.8

  CHARCO

  Az orosz CHARCO vállalat a fatermékek széles skálájára specializálódott. A katalógusban fűrészáru, tűzifa, fűtőbrikett, faszén és egyéb piknik kiegészítők találhatók. A szakértők szeretik a csomagolások sokféleségét. A Premium faszén például 9 változatban kapható, 1 kg-tól 45 literig. A grill gyújtásának egyszerűsítése érdekében a gyártó egy speciális folyadékot kínál. A faszéngyártás fő nyersanyaga a nyírfa, amely Oroszország északnyugati régiójában nő. A márka a harmadik helyen áll a rangsorunkban.

  A felhasználók elégedettek az idegen szagok hiányával, a hosszú parázsló élettartammal, a kényelmes csomagolással. Hátránya a kis frakció és a nagy mennyiségű por.

  Előnyök

  • faszénbrikettek széles választéka;
  • a csomagolás sokfélesége;
  • hosszan tartó parázslás;
  • környezetbarátság.

  Hátrányok

  • sok por és finom por.

  SevZapUgol

  Értékelés: 4.7

  SevZapUgol

  A SevZapUgol 2000 óta látja el az orosz piacot faszénnel. A vállalat havi termelése akkoriban 30 tonna volt. Az elavult berendezések megakadályozták a termelés növelését a növekvő kereslet kielégítésére. 2005 és 2008 között új erőműveket vásároltak, amelyek egyenként havi 90 tonna széntermeléssel rendelkeznek. A szakértők megjegyzik a vállalat aktív együttműködését olyan nagy kiskereskedelmi láncokkal, mint a Pyaterochka, Karusel, Perekrestok, Castorama, stb. . Ezenkívül a grillezéshez szükséges faszén a leningrádi régió összes benzinkútján, valamint a kávézókban és éttermekben kapható.

  A márka néhány kritikus felhasználói visszajelzés miatt egy lépéssel lemaradt az első három helyezésről. A fő panaszok a zsákokban lévő nagy mennyiségű porra vonatkoznak.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • nincs korom;
  • jól kiépített értékesítési hálózat;
  • gyorsgyújtás.

  Hátrányok

  • sok por van a zsákokban.

  Minden nap

  Értékelés: 4.6

  Minden nap

  A hazai “Everyday” vállalat híres az alacsony árairól és a jó minőségéről. a faszénparázs grillsütőkhöz való faszén sem kivétel. A gyártó céget a jól ismert Auchan kiskereskedő hozta létre, a termékek nagy részét saját kiskereskedelmi hálózatának üzleteiben értékesítik. A szakértők dicsérik a márkaszéneket gyors gyújtásuk és hosszú parázsló élettartamuk miatt. A gyártó különböző csomagolásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a különböző ügyfelek igényeinek kielégítését. A márka méltán kerül a rangsorunkba az elfogadható ár és a jó minőség kombinációjával.

  Az orosz fogyasztók véleményükben az Every Day faszén olyan erősségeit nevezik meg, mint a magas hőteljesítmény, az alacsony ár, a csomagolás sokfélesége. A hátrányok közé tartozik a por jelenléte, a nagyon nagy csomók jelenléte.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • gyors gyújtás;
  • hosszan tartó parázslás;
  • faszén csomagok széles választéka.

  Hátrányok

  • Sok kis és nagy frakció.

  a

 • kemping
 • Értékelés: 4.5

  Pa<li></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/05/2071666194361-447″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/2071666194361-447-.jpg” height=”400″ title=”Pa</p><li>A márka faszén kemping ><p>Pa márka</p><li>Kertkarbantartáshoz és szabadtéri kikapcsolódáshoz szükséges termékek széles választéka. A faszéngrillhez használt faszén pirolizált nyírfából készül. Az eredmény egy jó minőségű, jó hőteljesítményű szilárd tüzelőanyag. az égés után kevés hamu marad vissza, ami megkönnyíti az ártalmatlanítást. A szakértők dicsérték a könnyű gyújtást, az égés stabilitását, a lángok hiányát. A márka a rangsorunk első 6 helyezettje.<p>A hazai fogyasztók elégedettek a szén minőségével Pa</p><li>elektromos kemping. Hosszú ideig tartják a hőt, lehetővé téve több adag illatos kebab elkészítését. A hátrányok közé tartozik a csomagok rossz választéka és a termékek szűkössége a hálózatban.<h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőség;</li><li>minimális hamu;</li><li>hosszú égési idő;</li><li>Környezetbarátság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>szerény csomagolási választék;</li><li>hiányos elosztóhálózat.</li></ul><h3>Grillkoff</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Grillkoff

  A Grillkoff védjegyet 2004-ben hozták létre a Tverskoi Project civil szervezet termékeinek hatékony értékesítése érdekében. A vállalat fő tevékenysége a piknikre szánt termékek gyártására korlátozódik. A szakértők nemcsak a termékek értékesítését hangsúlyozzák az orosz kereskedelmi hálózaton keresztül, hanem a szomszédos országokba irányuló exportot is. A gyártó katalógusában a grillezéshez különféle faszéneket kínál. Az “Economy” termékek egyszerű papírcsomagolásban itt kaphatók. A “Standard” termékcsalád nyírfaszénnel vonzóbbnak tűnik. Az igényesebb vásárlók számára pedig a “Premium” termékcsaládot kínáljuk.

  A márka az utolsó helyen áll a rangsorban. A felhasználók olyan pozitív tulajdonságokat jegyeznek meg, mint a megfizethető ár, a hosszú égési idő és a széles választék. A hátrányok a nagy mennyiségű por a zsákban.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • széles választék;
  • export a szomszédos országokba;
  • hosszú égési idő.

  Hátrányok

  • sok por van a zsákban.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: