12 Top fogkrémek parodontitis és parodontális betegségek ellen

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt konzultálni kell egészségügyi szakemberrel.

A periodontitis és a periodontitis a fogágybetegségek. Ez utóbbi a fogat körülvevő és megtartó szöveteket érinti. Nem ritka, hogy összekeverik a 2 kórképet. Azonban különböző okai, tünetei és terápiás stratégiái vannak. A parodontitist gyulladásos folyamat jellemzi. És a periodontális betegség általában anélkül, bár néhány esetben jelen lehet.

A periodontitis és a periodontitis megkülönböztető jellemzői

A könnyebb megértés érdekében táblázatba foglaltuk a parodontitis és a parodontális betegség jeleit, okait és következményeit:

Az összehasonlítás kritériumai

Parodontitis

Parodontális betegség

Okok

Rossz szájhigiénia, plakk, bizonyos szisztémás betegségek, rossz családi anamnézis, gyenge immunitás

Lehetséges okok: öröklődés, gyomor-bélrendszeri betegségek, érelmeszesedés, cukorbetegség

Frekvencia

A lakosság több mint 80%-ánál diagnosztizálják

Nagyon ritka (a betegek 2-3%-a)

Klinikai megnyilvánulások

Gyulladásos folyamat

Dystrophiás szöveti elváltozások

Mintázat

A tünetek határozottan jelentkeznek, és a gyulladásos folyamat gyorsan kialakul

Többnyire tünetmentes vagy lassú hatású

Helymeghatározás

Érintheti az egyes fogakat vagy az egész állkapcsot

Mindig mindkét állkapcsot érinti

Vérző íny

Az első tünet

A legtöbb esetben nem figyelhető meg

A fogak mobilitása

Eleinte enyhe lehet, de a megfelelő kezeléssel megszűnik

Nagyon későn jelenik meg, amikor a fogágy félig vagy még inkább érintett

Parodontális duzzanat

A legtöbb esetben jelen van

Nincs megfigyelve

Parodontális zsebek jelenléte

A periodontális zsebek mélysége a kóros folyamat súlyosságától függ

Ezek lehetnek sekélyek vagy teljesen hiányozhatnak

Fokozott zománcérzékenység

Egyedi fognyakak lehetnek csupaszon

Zománclepattanás a nyaki területen

Fog pozíciója

A közepes vagy súlyos parodontitis a fogak legyező alakú elválását eredményezheti

Látható hézagok a fogak között

Parodontitis esetén, ha a kezelést jól választják meg és azonnal elkezdik, a beteg számíthat a tünetek gyors megszűnésére és a betegség progressziójának megállítására. Mivel a parodontális betegség nyilvánvaló klinikai tünetek nélküli szisztémás betegség, a betegek élethosszig tartó profilaktikus kezelést igényelnek a tartós remisszió eléréséhez.

Fontos, hogy a napi szájhigiéniához megfelelő fogkrémet válasszon. Ideális esetben fogorvosa ajánlja az íny és a fogak számára. A gyógyító fogkrémeknek prioritást kell élvezniük. Gyulladáscsökkentő vagy vérzéscsillapító ínyként helyezhetők el. Ebben a felülvizsgálatban a legjobbakat vesszük szemügyre.

Top fogkrém parodontitis és parodontózis esetén

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb gyulladáscsökkentő fogkrémek1BioRepair Plus Parodontgel790€
2R.O.C.S. Rágógumi balzsam240€
3Fogászati C
 • nic 2080 gyógynövényes és biológiai megoldások
 • 122€
  4Revidont Neovitinnel250€
  5Asepta Parodontal Aktív190€
  6AltaiBio Cédrus fenyő88€
  A legjobb fogkrémek, hogy megszabaduljon a vérzéstől1

  Aktív

  237€
  2

  Fluorid

  171€
  3Lacalut aktiv181€
  4Splat Aktív87€
  5Periodontol antibakteriális60€
  6Erdei balzsam fogínyvérzésre42€

  A legjobb gyulladáscsökkentő fogkrém

  A gyulladáscsökkentő fogkrém parodontitis és parodontális betegség esetén kézzelfogható eredményeket fog produkálni, ha a gyógyszeres terápiával együtt alkalmazzák. Ezek a paszták gyakran komoly összetevőket tartalmaznak, amelyeket nem szabad rendszeresen használni. Ha szisztematikusan, nem pedig kúraszerűen alkalmazzák, diszbiózist okozhat.

  BioRepair Plus Parodontgel

  Népszerűség értékelése:* 4.9

  BioRepair Plus Parodontgel

  Az olasz BioRepair cég gyárt fogkrémet Plus Parodontgel. Az orvosi hidroxiapatit mikrokristályait tartalmazza, hasonlóan a csontokban és fogakban található természetes hidroxiapatithoz. A varázsmogyoró, körömvirág és spirulina kivonatok gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásúak. A hialuronsav nedvesíti az érzékeny parodontális szöveteket, megakadályozza a gyulladást és serkenti a gyógyulást.

  A Biorepair Parodontgel Plus 75 ml-es tubusokban kapható. A termék pasztaszerű fehér állagú, kellemes, nem szúrós, mentolos ízű. Parodontitis és parodontitis esetén a gyártó azt javasolja, hogy nyomjon kis mennyiségű fogkrémet a fogkefére, és körkörös mozdulatokkal mosson fogat. Ezt egészítse ki az íny gyengéd masszírozásával. Ezután az öblítéskor a folyadékot 20-30 másodpercig vissza kell tartani.

  A vélemények szerint ez az olasz fogkrém képes rózsaszínűvé és egészségessé tenni a periodontális szöveteket. Ez a termék hatékonyan megszünteti a vérzést a fogkefén, megszünteti a duzzanatot és gyógyítja a sebeket. Enyhíti a periodontális túlérzékenységet az első néhány használat után. Kellemes tiszta és friss érzést ad. Ha a fogínybetegség kezdeti szakaszában alkalmazzák, elhalasztja a fogorvoshoz való látogatást. Néhány embert összezavar az az egyszerű tény, hogy ez a paszta gyorsan felszívódik.

  Előnyök

  • Jól megtervezett, többkomponensű formula;
  • nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, titán-dioxidot;
  • kellemes állagú és ízű;
  • gyorsan megszünteti a túlérzékenységet;
  • enyhíti a gyulladást;
  • megszabadul a vérzéstől.

  Hátrányok

  • gyorsan fogyaszt.

  R.O.C.S. Gum balzsam

  Népszerűség értékelése:* 4.8

  R.O.C.S. Rágógumi balzsam

  A következő jelölt a fogkrém Gum Balm a népszerű orosz márkától, az R.O.C.S. Ez a termék természetes gyulladáscsökkentő komplexet tartalmaz, amely gyógynövénykivonatokon alapul. Nem tartalmaz fluoridot, fertőtlenítőszereket vagy szintetikus színezékeket. Ha ezt a balzsamot használja, elfelejtheti a fogkefén lévő vért és a parodontitisben fellépő gyulladást.

  Fogkrém az R.O.C.Az S krémes, nem sűrű állagú. Kellemes mentolos szagú és fehér színű. Enyhén sós utóíze van. Mivel ezt a terméket “balzsamnak” nevezik, a jobb hatás elérése érdekében a higiéniai kezelés után a felesleges pasztát ki kell köpnie, de ne öblítse ki a száját. Ezután további 30-40 percig ne együnk és ne igyunk.

  A fogyasztók beszámolói szerint a parodontális gyulladás a használat 3. napján kezd enyhülni. Ezzel együtt a fogak tökéletesen megtisztulnak a lepedéktől, és a lehelet hosszú időre friss lesz. Parodontitis és parodontális betegség esetén isten ajándéka lehet. Ezt a pasztát rendszeresen lehet használni. Nagyon gazdaságos a használata. De egyesek számára nagyon édes a xilit miatt.

  Előnyök

  • természetes gyulladáscsökkentő komplexet tartalmaz;
  • Kellemes mentolos íz és illat;
  • Nem kell kiöblíteni a száját, miután ezt a gyógyszert használta;
  • gyorsan csökkenti az ínygyulladást;
  • Megakadályozza a vérzést;
  • Egy tubus elég hosszú ideig tart.

  Hátrányok

  • Néhány embernek túl édes a xilit miatt.

  Fogászati C

 • nic 2080 Gyógynövények és biológiai megoldások

  Népszerűség értékelése:* 4.7

  Dental C<li></div><p>nic 2080 Gyógynövények és bioszolvensek” src=”/wp-content/uploads/2023/03/730166195211-6912.jpg” height=”440″ title=”Fogászati C</p><li>nic 2080 gyógynövények és bioszolok”></p><p>A koreai Aekyung márka tulajdonában lévő fogkrém lonc, pitypang, üröm, kamilla, kakukkfű, fenyőolaj, bioszol, E- és B-vitamin kivonatokat tartalmaz. Úgy tervezték, hogy az íny egészséges és fiatalos maradjon. Ez a termék a parodontitis és a parodontális betegségek megelőzésére szolgál. Felnőttek és gyermekek 6 éves kortól használhatják.</p><p>Ez a fogkrém műanyag tubusban kerül forgalomba. Kényelmes fedéllel rendelkezik, amely oldalsó összenyomással levehető, és pattintással záródik. A paszta állaga gélhez hasonlít. Színe csíkos (gyöngyházméz), illata gyógynövényes. Az íz azonnal érezhető, sós ízzel. A termék használata gazdaságos. A habzás közepes, de elegendő a jó tisztítási eredményekhez.</p><p>A fogyasztók nagyon jól reagálnak erre a koreai fogkrémre. Tetszik nekik, ahogyan ez a termék enyhíti a gyulladást a parodontitis és a parodontitis esetén. A termék kevésbé érzékennyé teszi a zománcot, és a leheletet frissebbé teszi. A termék nem csípi vagy égeti az ajkakat a tisztítás során. A kifejezetten sós utóíz azonban nem biztos, hogy mindenkinek ízlik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A sók és növényi összetevők jó kombinációja;</li><li>megállítja a gyulladást a parodontitisben;</li><li>Megvédi az ínyt a vérzéstől;</li><li>a paszta kellemes ízjellemzői;</li><li>Könnyen használható kupak a tubuson;</li><li>a fogkrém sokáig kitart.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem mindenki szereti a sós utóízt.</li></ul><h3>Revidont Neovitinnel </h3><p>Népszerűség értékelése:* 4.6</p><div style=Revidont Neovitinnel

  Az orosz NPCRIZ cég Neovitinnel gyárt Revidont fogkrémet. Ez a termék a következő hatóanyagokat tartalmazza: “Betulavit” nyírfakéreg-kivonat, “Activitin” komplex (kamilla, zsálya, körömvirág, orbáncfű), “Neovitin” komplex (ginzeng biomassza). Ez a termék a parodontális betegségek és a parodontitis hatékony megelőzésére, a szájüreg védelmére az allergiától és a candidiasis-tól ajánlott.

  A Revidont fogkrém Neovitinnel lágy tubusokban van csomagolva. Állaga krémes. A paszta színe fehér, ízében és illatában a citrom dominál. A termék megfelelő mennyiségű habot bocsát ki fogmosás közben. Nagyon kényelmes a használata. A termék használata nagyon gazdaságos. Nem festi el a zománcot. A Revidont Neovitinnel kifejezetten a gyökereket és a fognyakat körülvevő szöveteket célozza meg.

  A vélemények szerint ez az orosz fogkrém észrevehetően csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot a parodontitisben és a parodontális betegségben, megakadályozza a vér megjelenését a fogmosás során. A Revidont és a Neovitin szisztematikus alkalmazása várhatóan megelőzi a parodontális szövetek pusztulását. A növényi kivonatok kiválóan alkalmasak a gyulladás csillapítására és a szájfekély gyógyítására. Ez egy kíméletes, de hatékony módja a fogkő eltávolításának is.

  Előnyök

  • innovatív formulája;
  • kellemes ízjegyek;
  • kényes használatban;
  • Gazdaságos a használata;
  • gyorsan leállítja a gyulladásos folyamatot;
  • a parodontitis kiváló megelőzése.

  Hátrányok

  • nem észlelhető.

  Asepta Parodontal Aktiv

  népszerűségi besorolás:* 4.5

  Asepta Parodontal Activ

  A Vertex orosz gyógyszergyártó cég piacra dobja az Asepta Parodontal Active fogkrémet. Ez a termék zsálya, körömvirág és orbáncfű kivonatot tartalmaz, amelyek erős antimikrobiális hatással rendelkeznek és gyorsan csökkentik a gyulladást. További hatóanyagok a xilit és a papain enzim. Parodontitis esetén a fogkefén lévő gyulladást és vért ezzel a fogkrémmel teljesen el lehet felejteni.

  Az Asepta Parodontal Active laminált tubusban (75 ml) kerül forgalomba. Ez a paszta krémes állagú, színe kellemesen mentolos. lime és menta íze. Enyhe, nem perzselő, de nagyon frissítő. A gyártó azt javasolja, hogy naponta 2 alkalommal 3 percig mosson fogat. Az Asepta Aktiv közepesen habzó hatású és kellően gazdaságos.

  A fogyasztók megerősítik, hogy a parodontitisben jelentkező kifejezett gyulladás és vérzés enyhíthető ezzel a termékkel. Az Asepta Parodontal Activ észrevehetően javítja a szájhigiéniát. Teljesen kiöblíthető, és nem hagy szappanos utóízt. Néhány fogyasztó azonban arról számolt be, hogy a tapasz használata után érzékenyebbé válik a zománcuk. Emiatt nem javasolják, hogy állandóan használják.

  Előnyök

  • az összetevők jó kombinációja a készítményben;
  • kellemes ízű;
  • A cső elég sokáig tart;
  • Megoldja a vérző ínybetegség problémáját;
  • Megállítja a gyulladásos folyamatot;
  • nem hagy szappanos ízt.

  Hátrányok

  • egyeseknél fokozott zománcérzékenységet okoz.

  AltaiBio Cédrus fenyő

  Népszerűség értékelése:* 4.4

  AltaiBio Cédrus fenyő

  Az AltaiBio Cédrusfenyő fogkrém 5 gyógynövénykivonatot, mentolt, nátrium-fluoridot és kolloid ezüst koncentrátumot tartalmaz. A terméknek erős gyulladáscsökkentő hatása van. Használható a parodontitis és a parodontális betegség megelőzésére. Az AltaiBio Cedar Fir minden nap használható higiéniai manipulációra.

  A fogkrém 100 g-os műanyag tubusokban van csomagolva. Elég sűrű; nem folyik ki, amikor az ecsetre nyomják. Színe fehér. Íze fenyő, mentás utóízzel és egy leheletnyi fenyőmaggal. Az illata kissé fanyar, de nagyon kellemes. A fogkrém gyengén habzik, de sokak számára ez előnyös. A periodontitis standard technikája.

  Az AltaiBio Cedar Fir fogkrém sokak által magasan értékelt. Megerősítik, hogy megszünteti a fogmosás közbeni vérzést, tökéletesen megszünteti a gyulladást és a periodontális fájdalmat. Feszesebbé teszi a periodontális szöveteket. A parodontitis és a parodontális betegségek megelőzésére sokan választják ezt a terméket. De néhány embert összezavar az a tény, hogy néhány nagyon hasznos hatóanyag mellett ez a fogkrém parabéneket tartalmaz.

  Előnyök

  • A hatóanyagok jó választéka;
  • Kellemes textúra, íz és illat;
  • a periodontális szövetek vérzése megszűnik;
  • Gyógyítja a szájban keletkezett kisebb sérüléseket;
  • Eltávolítja a gyulladást.

  Hátrányok

  • parabéneket tartalmaz.

  A legjobb fogkrémek fogínyvérzésre

  A fogkrémek, amelyek védik a periodontális szöveteket a vérzéstől, gyakran tartalmazzák a nevükben az Active. Ez utóbbi jelenléte azt jelzi, hogy a termék alkalmas a parodontális betegségek kezelésére. Hatékonyak lehetnek a rossz lehelet megfékezésében, ha azt gyulladt íny okozza.

  Elnök Aktív

  Népszerűség értékelése:* 4.9

  Elnök Aktív

  Az olasz President Active fogkrém triklozánt tartalmaz, amely egy meglehetősen erős antimikrobiális szer. A kórokozó mikroorganizmusok eltávolításával csökkenti a fogínyvérzést. A hatóanyagok között szerepel még a galagonya, amely erősíti a fogínyt, gyógyítja a hajszálereket, és a sanguinaria, amely javítja a véralvadást és küzd a gyulladás ellen.

  A President Active fogkrém 75 ml-es tubusban kapható. Elég sűrű, fehér színű, kellemes mentolos illatú és ízű. Az ecsetre nyomva nem csöpög. Elég gyengén habzik. Ez a termék terápiás, ezért csak szükség szerint szabad használni. Nem szabad 2-3 hétnél tovább használni súlyosbodó parodontitis esetén.

  A vélemények szerint a President Active beváltja a gyártó ígéreteit. Kiváló terápiás és profilaktikus termék a parodontitis és a parodontitis kezelésére. Már 2-3 napos alkalmazás után nem marad vér a fogkefén. Megszünteti a gyulladást és a duzzanatot a szájban parodontitis esetén. Hatékonyan távolítja el a lepedéket a fogakról, és lélegzetvétel nélkül hagyja őket.

  A

  • A terápiás összetevők jó kombinációja;
  • kellemes illat és íz;
  • Megszünteti a vérző parodontitis problémáját;
  • Csökkenti a gyulladást;
  • hosszú ideig frissít.

  Hátrányok

  • A termék nem minden összetevője biztonságos.

  fluorid

  Népszerűség értékelése:* 4.8

  Parodontax fluoriddal

  A szlovéniai Parodontax fluoridos fogkrém a következő hatóanyagokat tartalmazza:

  ásványi só, ratatania, zsálya, borsmenta, mirha, kamilla, echinacea, kamilla, echinacea. A termék alkalmas a parodontitis és a parodontitis megelőzésére és kezelésére. A Parodontaxot kifejezetten a lepedék eltávolítására, a parodontális szövetek vérzésének csökkentésére és a fogszuvasodás megelőzésére tervezték.

  A Parodontax Fluorid pasztát sűrű állag jellemzi. A fogkefére felhordva nem maszatolódik el. A textúra finom részecskéket tartalmaz. Poros-rózsaszín színű. A fogkrém szokásos édes-savanyú íze helyett erősen sós íze van (a benne lévő ásványi anyagoknak és sóknak köszönhetően). Ez a termék 14 év felettieknek ajánlott.

  A fluoriddal ellátott parodontax jól megbirkózik a parodontitis minden fő megnyilvánulásával. Már 5-7 napos fogkrém használat után elfelejtheti a fogmosás közbeni vérzést. A periodontális szövetek egészséges rózsaszínűvé válnak, a duzzanat enyhül és a kisebb hibák begyógyulnak. A termék kiváló zománc tisztító és leheletfrissítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

  Előnyök

  • a só és a növényi összetevők kiváló kombinációja;
  • Eltávolítja a fogágybetegségből eredő vérzést;
  • Enyhíti a gyulladást és a duzzanatot;
  • Hatékony a rossz lehelet ellen;
  • Hatékonyan eltávolítja a lepedéket a zománcról.

  Hátrányok

  • különleges íz.

  Lacalut aktiv

  népszerűségi besorolás:* 4.7

  Lacalut aktiv

  A Lacalut aktiv német fogkrém gyulladásos ínybetegségekben szenvedők számára készült: ínygyulladás, parodontitis. Formulája alumínium-laktátot tartalmaz, amely lezárja a laza ínyt és csökkenti a vérzést. A fluorid erősíti a zománcot és véd a szuvasodás ellen. a fogkrém hatékony és biztonságos abrazív hatása eltávolítja a lepedéket és a baktériumokat a fogzománcról.

  A Lacalut aktiv egy terápiás fogkrém, amelyet sorozatban kell alkalmazni. Egy puha műanyag csőbe helyezik. A textúra vastag, a szín fehér. íze kellemes, mentolos. A fogkrém alkalmazása után enyhén összehúzó érzést és kellemes frissességet hagy a szájban. A tisztítás után a termék maradékát ki kell köpni, de a száj kiöblítése nélkül, hogy a hatóanyagok hosszabb ideig érintkezzenek a fogközökkel.

  A fogyasztók visszajelzései azt mutatják, hogy a parodontitis kezdeti szakaszában a Lacalut aktiv igazi isten ajándéka lehet. Ez a fogkrém kiválóan alkalmas a vérzés elleni küzdelemre és a periodontális szövetek erősítésére. Nagyon jó a lepedék és a fogkő eltávolításában is. De sokan észrevették, hogy már egy hét használat után érzékenyebbé válik a fogzománcuk.

  Előnyök

  • Alumínium-laktát;
  • jó ízű;
  • Tökéletesen megszünteti a parodontális betegség első tüneteit;
  • Jól megbirkózik a lepedékkel és a fogkővel.

  Hátrányok

  • fokozza a zománc érzékenységét.

  Splat Aktiv

  Népszerűségi értékelés:* 4.7

  Splat Activ

  Az orosz Splat Aktiv fogkrém rendkívül hatékony gyógynövénykivonatokat tartalmaz, és a parodontitis megelőzésére szolgál. A Bajkál koponyafű, a badanum és a spirulina kivonatai felelősek a vérzéscsillapításért és a gyulladáscsökkentő hatásokért. Az A- és E-vitaminok antioxidánssá teszik.

  A Splat Active sok fogkrémtől különbözik a színe miatt. Sötétbarna, mert természetes növényi kivonatokat tartalmaz. A paszta gél állagú, meglehetősen vastag és sűrű. Homogén, részecskék és zárványok nélkül. Illata kellemes és gyógynövényes, íze pedig édes. A termék habzási tulajdonságai közepesek. A fogkrém stabil csavaros kupakkal ellátott, puha műanyag tubusban kerül forgalomba.

  A vérzésre hajlamos ínyeket tökéletesen védi a Splat Aktiv. Megszünteti a gyulladást és megelőzi a parodontitis és a parodontális betegség kialakulását. Nagyszerű a lepedékmentes fogakért és a kellemetlen szájszagok tartós enyhítéséért. Ez a fogkrém nem teszi érzékenyebbé a fogakat, sőt, segít remineralizálni azokat.

  A

  • összetételében rendkívül hatékony növényi kivonatokat tartalmaz;
  • Kellemes íz, illat és állag;
  • a szövetek elállnak a vérzéssel;
  • Hosszú időre megszünteti a rossz leheletet;
  • tökéletesen tisztítja a lepedéket.

  Hátrányok

  • Néhány embernek nem tetszik a paszta színe.

  Periodontol antibakteriális

  Népszerűség értékelése:* 4.5

  Parodontol antibakteriális

  Az orosz Parodontol antibakteriális fogkrém a parodontális betegségek és a fogszuvasodás elleni védelemre szolgál. A csalán- és útifűkivonat megállíthatja a vérzést és csökkentheti a gyulladást. Serkenti a gyulladt periodontális szövetek gyógyulását is. A triklozán jelenléte pedig megbízhatóan véd a baktériumok ellen.

  A Parodontol antibakteriális fogkrém fehér, krémes állagú, morzsalékmentes fogkrém. Illata mentolos, mérsékelten kifejezett. Kicsit édes az íze. Ez a termék nagyon jól habzik. Gazdaságosan költ. A fogkrém puha műanyag tubusban van, kis csavaros kupakkal. Ezenkívül kartondobozba van csomagolva.

  Sokan szeretik ennek a fogkrémnek a hatását. Visszajelzéseikben megjegyzik, hogy a parodontális szöveteik vérzése megszűnik, és meglehetősen gyorsan egészséges, rózsaszínűvé válnak. A fogzománc nagyszerű érzés a termék használata után. Sokan nagyon elégedettek a termék nagyon kedvező árával, ezért a parodontitis és a parodontális betegség megelőzésére választják.

  Előnyök

  • csalán- és útifűkivonat a formula részeként
  • kellemes textúra, íz és illat;
  • megfizethető ár;
  • a periodontális szövetek vérzése megszűnik;
  • Javítja a fogzománc állapotát.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  Erdei balzsam fogínyvérzésre

  Népszerűségi értékelés:* 4.4

  Erdei balzsam fogínyvérzésre

  A Kalina – Forest Balm márkájú fogkrém fogínyvérzésre tölgyfakéreg-kivonatot és fenyőt, valamint öt gyógynövény, köztük kamilla és csalán főzetét tartalmazza. Ez a termék erősíti az ereket, megszünteti a vérzést, antimikrobiális hatású a parodontitisben és a parodontális betegségben.

  Az erdei balzsam krémes, homogén állagú és kellemes zöld színű. Elég vastag ahhoz, hogy ne csússzon le az ecsetről. Íze gyógynövényes, a fenyő határozott dominanciájával. Finoman csiszoló hatású, és nagyon finoman tisztítja a szájat. A tészta habzása közepes. Nincs zöldes elszíneződés a fogakon, a nyelven vagy az ínyen a higiéniai manipuláció után.

  A vélemények szerint a Forest Balm nagyon gyorsan megoldja a vérzés és a gyulladás problémáját a parodontitisben. A fogkrém használata után hosszan tartó frissesség érzése van a szájban. Sokan nagyon szeretik ezt a kedvező árú és minőségi terméket. A paszta használatával biztonságosan rághatja az almát és a sárgarépát anélkül, hogy félne az íny vérzésétől. A parodontitis és a parodontális betegségek megelőzésére sokan választják a Lesnaya Balmot.

  Előnyök

  • jól átgondolt kompozíció;
  • kellemes illat és íz;
  • elegendő habot termel;
  • Csökkenti a vérzést és a fájdalmat parodontitisben
  • Jól felfrissíti a légzést.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  *A népszerűségi rangsor a wordstat keresleti adatainak elemzésén alapul..

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: