7 legjobb Omron porlasztók

Porlasztó – praktikus vétel minden otthonba, mert felére vagy akár háromszorosára is csökkentheti a légzőrendszerrel kapcsolatos betegségek időtartamát. A készülék nem tűnik nagyon bonyolultnak, de hogyan válasszuk ki a megfelelőt?? Próbáljuk megérteni ezt a kérdést a legjobbak értékelésében.

Hogyan válasszunk egy porlasztót

A megfelelő porlasztó kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni:

 1. A készülék típusa– A porlasztók 3 típusra oszthatók. A (belégzéssel aktiválható) kompressziós porlasztók ideálisak a drága gyógyszerekhez, mert minimálisra csökkentik a gyógyszerpazarlást. Ultrahangos (kicsi, csendes) – a gyógyszereket nagy körültekintéssel válassza ki, mivel egyeseket az ultrahang elpusztít. Hálós porlasztók (membrán) – hihetetlenül hatékonyak, bármilyen szögben használhatók, és nagyon drágák.
 2. Az előállított részecskék mérete– A készülék által előállított részecskék mérete határozza meg a kezelés hatékonyságát. A nagyobb részecskék (5-10 mikron) lerakódnak a garatban, légcsőben. Közepes (1-5 μm) – az alsó légutakban. Kicsi (0,5-1 mikron) – a tüdő alveolusaiban.
 3. Az aeroszol porlasztási aránya– a belégzés hossza ettől a paramétertől függ. A tényező fontos azok számára, akik nem akarnak minden alkalommal 20 percig inhalátorral ülni.
 4. Megjelenés– Különösen fontos a gyermeknek szánt porlasztó kiválasztásakor. A készülék fiatalabb felhasználói számára élénk dizájnnal és aranyos, játékszerű kiegészítőkkel ellátott modellek állnak rendelkezésre.

A legjobb Omron porlasztók értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb Omron kompressziós porlasztók1Omron Comp Air NE-C30 E
 • te
 • 7 950€
  2Omron Comp Air NE-C300 Complete3 999€
  3Omron Comp Air NE-C24 Gyerekek3 750€
  4Omron Comp Air NE-C243 270€
  5Omron Comp Air NE-C21 Basic2 425€
  A legjobb Omron táskainhalátorok1Omron Micro Air NE-U2212 490€
  A legjobb ultrahangos porlasztók Omron1Omron
   NE-U17
  89 900€

  A legjobb kompressziós porlasztók az Omron-tól

  Omron Comp Air NE-C30 E

 • te

  Értékelés: 4.9

  Omron Comp Air NE-C30 E<li></div><p>te” src=”/wp-content/uploads/2023/02/81916666193981-107-.jpg” title=”Omron Comp Air NE-C30 E</p><li>te”></p><p>A porlasztót a felhasználók szem előtt tartásával tervezték. Ez egy sokoldalú porlasztó, amely otthoni kezelésre és a mentőautóban vagy akár autóval való utazáskor is használható (az újratölthető akkumulátornak köszönhetően).</p><p>Az Omron NE-C30 kompressziós inhalátor rendkívül hatékony porlasztóval rendelkezik, amely gyors gyógyszeradagolást biztosít: a légzési frakció 74% körüli, ami a gyógyszerek legmagasabb koncentrációját jelzi az aeroszolban.</p><p>A készülékhez tartozik egy szájrész és több különböző méretű maszk (gyerekeknek és felnőtteknek), így családi használatra is alkalmas. A virtuális szelepek a tervezés során minimalizálják a gyógyszerfogyasztást. Nincsenek szelepek a belégzőkamrában, nincs törésveszély.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>újratölthető akkumulátor jelenléte;</li><li>Sokoldalú használat;</li><li>gyors tisztítás;</li><li>virtuális szelepek;</li><li>A készülékhez alkalmas gyógyszerek széles választéka;</li><li>Nagy hatékonyság (0,35 ml/perc).</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az elem nem tartozék;</li><li>A cső kényelmetlen rögzítése.</li></ul><h3>Omron Comp Air NE-C300 Complete</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  Omron Comp Air NE-C300 Complete

  Az egyedülálló kompresszoros modell egy nagyon praktikus funkcióval: az inhaláció során a készülék optimális funkcionalitású aeroszolt hoz létre bizonyos légzőszervi betegségek kezelésére. Az üzemmódkapcsoló jelenléte lehetővé teszi a légutakba jutó gyógyszer koncentrációjának beállítását.

  Az 1. helyzetben a gyógyszer koncentrációja alkalmas a felső légutak fertőzéseinek, például nátha, arcüreggyulladás és torokfájás kezelésére. A 2. pozícióban a gyógyszerkoncentráció alkalmas a légcső gyulladásos betegségeire. 3. pozíció – hörgőbetegségekkel.

  Az NE-C300 Complete egyike azon kevés regisztrált modelleknek, amelyek állítható porlasztással rendelkeznek. Az inhalátor ideális otthoni használatra gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

  Előnyök

  • 3 permetezési mód;
  • Kis mennyiségű gyógyszer maradványa a kamrában;
  • A levegő közvetlenül a légáramba kerül;
  • Az aeroszol adagolási sebessége (0,15 ml/min.)
  • nagyobb alkalmazási terület.

  Hátrányok

  • Zajos (65 dB).

  Omron Comp Air NE-C24 Gyerekek

  Értékelés: 4.7

  Omron Comp Air NE-C24 Gyerekek

  Kiválóan alkalmas különböző etiológiájú légzőszervi megbetegedések kezelésére bármilyen korú felhasználóknál, de a csecsemők igényeinek megfelelően tervezték. A fényes, stílusos kialakítás, a játék kiegészítők és a kis maszk a gyermekek szem előtt tartásával készült: az inhalációs folyamatot úgy tervezték, hogy szórakoztató legyen, ne ijesztő vagy irritáló.

  Az NE-C24 Kids fontos jellemzője (mint azonban a legtöbb Omron porlasztó modell) – virtuális szeleprendszer (VVT). A tervezési jellemzők lehetővé teszik, hogy a kamra egyszerűsítse az aeroszol belégzésének folyamatát, és minimálisra csökkentse a gyógyszerfogyasztást.

  Az NE-C24 Kids porlasztó alkalmas különböző etiológiájú alsó légúti légúti megbetegedések (beleértve az allergiát is) kezelésére. Nincsenek apró alkatrészek, ami megkönnyíti a használatot és csökkenti a fogyóeszközök költségeit.

  Előnyök

  • feltűnő design;
  • a készülék tömörsége (270g – kompresszor);
  • Nagy áramlási sebesség (0,3 ml/perc);
  • VVT;
  • Alacsony zajszint (46 dB).

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  Omron Comp Air NE-C24

  Értékelés: 4.7

  Omron Comp Air NE-C24

  Ez a modell különösen alkalmas a megfázás és az alsó légúti fertőzések kezelésére. Az eszköz profilaktikus eszközként használható a különböző etiológiájú krónikus betegségek (beleértve az allergiás betegségeket is) megelőzésére. A porlasztó takaros méretű, és ideális a fekvőbetegek és az otthoni használatra.

  A virtuális szeleprendszer (VVT) minimalizálja a felhasznált gyógyszer fogyasztását. Az NE-C24 a finom részecskékkel (3 mikron) hatékonyan célozza meg a fertőzött területet. Az olyan porlasztó modelleket, mint az Omron Comp Air NE-C24, a gyógyszerek meghatározott körére tervezték: az NE-C24 nem alkalmas nagy részecskéket tartalmazó (látható) olajokhoz és főzetekhez.

  Szilikonszelepeket nem használnak (belégzés és kilégzés). Ehelyett osztott réseket használnak: az előállított áramlat teljesítménye alkalmassá teszi a készüléket gyermekek és gyengébb légzőszervekkel rendelkező személyek számára.

  Előnyök

  • nagy hatékonyság (0,3 ml/perc);
  • Kompakt méret (270 g)
  • Csendes működés (46 dB);
  • virtuális szelepek;
  • a felhasznált termékek sokfélesége.

  Hátrányok

  • nem észlel.

  Omron Comp Air NE-C21 Basic

  Értékelés: 4.6

  Omron Comp Air NE-C21 Basic

  A kompresszoros modell alkalmas allergiás/légzőszervi etiológiájú betegek rendkívül hatékony kezelésére (a felhasználó életkora nem fontos). A készülék ideális helyhez kötött használatra, valamint otthoni használatra is. A továbbfejlesztett porlasztókamra 0,3 ml/perc teljesítményre növelte a teljesítményt.

  Működési elv: a gyógyszer keveredik a kompresszor által fújt levegővel. A kész aeroszol a légterelővel érintkezve különböző méretű részecskékre bomlik szét. Túlnyomó részük mélyen az alsó légutakba kerül (kb. 70%), a többi az orrgaratban marad. Az egész légzőrendszert hatékonyan kezelik ily módon.

  A készülék beállított szöge az inhalációs eljárás során legfeljebb 45. Ez a legjobb elhelyezés a maximális hatékonyság érdekében.

  Előnyök

  • tömörség (180g – kompresszor);
  • Alacsony zajszint (45 dB);
  • nagy hatékonyság;
  • aeroszol áramlási sebesség (0,05 ml/perc).

  Hátrányok

  • nincsenek virtuális szelepek.

  A legjobb Omron hálós inhalátorok

  Omron Micro Air NE-U22

  Értékelés: 4.9

  Omron Micro Air NE-U22

  Egyszerű, kompakt, felhasználóbarát modell egyedi kialakítással, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó számára kényelmes szögben lehessen használni. Az NE-U22 inhalációhoz akár hason fekvő helyzetben is használható, ami különösen alkalmas kisgyermekek és olyanok számára, akiknek az állapota nem teszi lehetővé vagy kényelmetlenül kényelmetlenül teszi az ülést.

  a beépített hálós membrán lehetővé teszi bármilyen vizes gyógyszer használatát. a MESH modell az ultrahangos modellel ellentétben nem a gyógyszerre, hanem a rácsra hat, rezgéseket keltve. A gyógyszer apró részecskékre bomlik anélkül, hogy elveszítené tulajdonságait. A NE-U22 inhalátor alkalmas a teljes légzőrendszer (beleértve a tüdőt is) kezelésére.

  Két AA elemmel a készülék teljesen hordozható: magával viheti, amikor utazik, és otthonában használhatja, vagy hazaviheti, amikor városnézésre megy.. A gyártó otthoni használatra hálózati adapter vásárlását ajánlja.

  Előnyök

  • tömörség (97 g)
  • Csendes működés (20 dB);
  • beépített hálómembrán;
  • a lehető legalacsonyabb hatóanyag-maradék (0,1 ml);
  • az inhaláció időtartama (legfeljebb 4 óra);
  • könnyű ápolás;
  • Permetezési sebesség (0,087 ml/perc).

  Hátrányok

  • nem észlelhető;.

  A legjobb Omron ultrahangos porlasztók

  Omron
   NE-U17

  Értékelés: 4.9

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: