Top 10 szülés előtti vitaminok a 2. trimeszterben

*A szerkesztő véleménye a legjobb vitaminokról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt fontos, hogy beszéljen egy egészségügyi szakemberrel.

A legtöbb terhes nő különösen szereti a második trimesztert. Ekkor a toxémia és a fáradtság általában elmúlik. A leendő anya visszanyeri étvágyát és energiáját. A szülész-nőgyógyászok és nőgyógyászok azt javasolják, hogy kövessük az egészséges étrendet, jussunk elegendő friss levegőre és aludjunk eleget. A növekvő baba egyre több tápanyagot és mikrotápanyagot igényel az anya szervezetétől.

Az anya-baba párban a magzat az elsődleges. A baba mindent megkap, amire szüksége van, még akkor is, ha az anyának nagyon kevés marad. De a nő egészsége ugyanolyan fontos az egészséges terhesség és szülés szempontjából. Ezt szem előtt tartva a szakértők a terhesség második trimeszterében multivitaminok szedését javasolják. De egy teljes előrecsomagolt vitamin nem helyettesítheti a teljes értékű étkezést.

Mely vitaminokra van leginkább szükség?

A második trimeszter kezdetével nő a vas bevitele, amely szükséges a vérképzés folyamataihoz és az oxigénnek a baba számára történő szállításához. Ebben az időben az anya vörösvérsejtszáma kissé alacsonyabb. Ez vérszegénységet okozhat, még akkor is, ha a terhes nőnek nagyon kiegyensúlyozott menüje van. Extra vasbevitelre lesz szüksége. És a felszívódás maximalizálása érdekében fontos, hogy segítő elemeket adjunk hozzá: C-vitamin, B-vitaminok, folsav, jód.

A kiválasztott mikrotápanyagok hatása az anyai és a gyermeki szervezet folyamataira

 1. A-vitamin. Alapvető fontosságú a csontváz biztonságos méhen belüli fejlődéséhez, a csontok növekedéséhez, a csecsemő látószerveinek és bőrének fejlődéséhez.
 2. E-vitamin.Közvetlen szerepet játszik a magzat fejlődésében és növekedésében, és védi a terhes nőket a magas vérnyomás ellen.
 3. C-vitamin. A második trimeszterben szükséges fő antioxidáns és immunstimuláns. Erősíti az érfalakat, elősegíti a méhlepény normális működését, csökkenti a koraszülés kockázatát.
 4. Folsav. Elegendő mennyiségben elengedhetetlen a kiterjedt érhálózat kialakulásához a méhlepényben. Véd az eklampszia ellen terhes nőknél, az esetleges magzati rendellenességekkel szemben.
 5. Jód. Befolyásolja a jódtartalmú hormonok termelését. Ezek elégtelensége később hatással lehet a baba intelligenciájára és képességeire.
 6. Kalcium. A csontszövet alapvető építőanyaga, amely nélkül a baba csontváza nem tud megfelelően fejlődni. Egy nő fogai és körmei jelentősen szenvedhetnek, ha hiányos.
 7. Magnézium.Elengedhetetlen terhes nők számára az éjszakai görcsök, hátfájás enyhítésére. Elengedhetetlen a várandós kismamák idegrendszeri működésének normalizálásához és a jó gyomor-bélrendszeri működéshez.

Ha a második trimeszterben a terhes nőknél az alapvető tápanyagok hiánya áll fenn, az számos komplikációt okozhat, és negatívan befolyásolja a magzat növekedését, megzavarja a funkciók és rendszerek kialakulását, beleértve az idegrendszeri, endokrin és emésztőrendszeri funkciókat.

A mikrotápanyagok napi adagja a második trimeszterben

Az Egészségügyi Világszervezet ajánlásai szerint a második trimeszterben a nőknek a következő mennyiségű mikrotápanyagot kell fogyasztaniuk:

Mikrotápanyag

Átlagos napi juttatás

A-vitamin (retinol)

1000 µg (kb. 3600 NE)

E-vitamin (tokoferol)

17 mg

B1-vitamin (tiamin)

1,7 mg

B2-vitamin (riboflavin)

2,0 mg

B3-vitamin (PP vagy niacin)

22 mg

B5-vitamin (pantoténsav)

6,0 mg

B6-vitamin (piridoxin)

2,3 mg

B9-vitamin (folsav)

400-600 mcg

C-vitamin (aszkorbinsav)

100 mg

D-vitamin (kalciferol)

12,5 mikrogramm (500 NE)

Vas

30-60 mg

Cink

15 mg

Jód

220 mcg

Kalcium

1500-2000 mg

Magnézium

450 mg

Foszfor

1000 mg

A terhességi étrend-kiegészítők akkor is üdvözlendők, ha körülbelül 5 mg luteint tartalmaznak, ami jót tesz az anya és a baba látásának. A második trimeszterben a terhes nők számára a vitaminokkal és ásványi anyagokkal rendelkező készítmények és kiegészítők kiválasztásakor fontos, hogy figyelmet fordítson a táblázatban bemutatott mikrotápanyagok koncentrációjára. A legjobb termékeket a szülészorvosok és terhes nők véleménye szerint ebben a felülvizsgálatban megnézzük.

A legjobb vitaminok értékelése a 2. trimeszterben a terhes nők számára

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb importált vitaminok terhes nők számára a 2. trimeszterben1Femibion Natalker 2966€
2Vitrum Prenatal Forte860€
3Elevit Pronatal686€
4MegaFood Terhességi vitaminok Baby Me 24 250€
5Zahler Prenatális Total One4 390€
6ainStrong Prenatal Complex2 950€
721. század PreNatal616€
A legjobb orosz vitaminok a terhes nők számára a 2. trimeszterben1Complivit Trimeszter 2 trimeszter250€
2Ábécé Mommy Egészség280€
3Fortevit terhes nőknek A cinkig250€

A legjobb importált vitaminok terhes nők számára a 2. trimeszterben

Különböző gyógyszergyárak specializálódtak a terhes nők vitaminjaira. A német és amerikai gyártók készítményei és kiegészítései népszerűek a szülész-nőgyógyászok és a várandós anyák körében. Ezek közül néhányat bármelyik gyógyszertárban megvásárolhat az otthona közelében; másokat online kell megrendelni.

Femibion Natalker 2

Értékelés: 4.9

Femibion Natalker 2

A német Phembion Nutalker 2 folsavat, metafolint, 10 esszenciális vitamint, jódot és omega-3 PUFA-kat (halolajból származó dokozahexaénsav) tartalmaz. Az utóbbi összetevő különösen fontos az agy normális fejlődéséhez és a magzati látószerv kialakulásához. Ezt a kiegészítést terhes nőknek szánják a második trimesztertől kezdve, és a szoptatás végéig használható.

A Femibion hatóanyagai tablettákra (lágy rózsaszín) és lágy kapszulákra (átlátszó, sárga) vannak osztva. Mandula alakú, domború formájúak. A méret nagy, de nem okoz kellemetlen érzést nyeléskor. Minden buborékcsomagolás 6 tablettát és 6 kapszulát tartalmaz. A Femibion 2 mindkét formájából napi egyszeri 1 egység adagolása javallott. Ajánlott étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után bevenni.

Azok a nők, akik a Femibion Natalcare 2-t szedték a 2. trimeszterben, arról számoltak be, hogy jól érezték magukat. Nem szenvedtek súlyos hajhullástól, laza körmöktől vagy száraz bőrtől. A vitaminok vonzónak tartják őket a terhesség alatt. A komplex jelentősen erősíti a várandós anyák immunrendszerét. A folsav-, jód- és DHA-tartalom sokak számára kielégítő volt, de a vas-, kalcium- és magnéziumhiány felzaklatott néhány nőt.

Előnyök

 • jó folsav- és DHA-tartalom;
 • Könnyen lenyelhető vitaminok;
 • naponta egyszer;
 • Erősíti az immunrendszert;
 • Javítja az általános közérzetet;
 • Megakadályozza a hajhullást, a körömrepedést.

Hátrányok

 • Nincs kalcium, vas, magnézium az összetételben.

Vitrum Prenatal Forte

Értékelés: 4.8

VITRUM PRENATAL FORTE

A Vitrum Prenatal Forte amerikai gyógyszert az Unifarm gyógyszergyártó cég gyártja. Összetétele a következőket tartalmazza: 13 vitamin és 10 ásványi anyag. A folsav 800 mikrogramm, a vas 60 mg, a jód 150 mikrogramm. A kalcium (200 mg) és magnézium (25 mg) tartalom azonban nem elegendő. Néhány embert összezavar a komplexum magas retinoid tartalma is.

A Vitrum Prenatal Forte kapszula tabletták világosszürke színűek. Elég nagyok, és nem könnyű lenyelni őket. Műanyag flakonban kapható. A gyártó egy fedelet biztosít, amely védi a palackot a gyermekek szabad kinyitásával szemben. Ajánlott, hogy ezt a gyógyszert naponta 1 tablettát vegyen be. A legjobb reggel étkezés után, fél pohár vízzel bevenni.

A várandós anyák elismerően nyilatkoznak a Vitrum Prenatal Forte-ról. Szeretik ezeket a vitaminokat, hogy a vitalitás és az erő érzését adják nekik. Ez a gyógymód jó teszteredményeket biztosít a második trimeszterben. Általában jól tolerálható. Nem okoz hányingert vagy más gyomor-bélrendszeri kellemetlenséget, kivéve, ha éhgyomorra veszik be. A várandós anyák megjegyzik, hogy a körmük erősebbé válik, és a hajuk kevesebb hajat veszít, ha ezeket a vitaminokat szedik.

Előnyök

 • magas folsav- és vastartalom;
 • Az üveget védi a gyermekek könnyű felnyitásával szemben;
 • naponta egyszer;
 • Erőt és lendületet ad;
 • Növeli a hemoglobinszintet;
 • Erősíti a körmöket;
 • Megakadályozza a haj gyors ütemű kihullását.

Hátrányok

 • Alacsony kalcium- és magnéziumtartalom;
 • Nagyméretű tabletták.

Elevit Pronatal

Értékelés: 4.7

Elevit Pronatal

A Bayer német gyógyszergyártó cég gyártja az Elevit Pronatal-t. Tartalmazza: 12 vitamin, köztük 800 mikrogramm folsav, valamint 7 ásványi anyag és nyomelem. A vastartalom magas, 60 mg, a kalcium (125 mg) és a magnézium (100 mg) alacsony, a jód pedig teljesen hiányzik. A szülészek és nőgyógyászok azonban használják ezt a készítményt, és gyakran írják fel betegeiknek.

Az Elevit Pronatal egy hosszúkás, sárga-szürke bevonatos tabletta. Mindkét oldalukon domborúak, és elválasztó csíkkal rendelkeznek. A vitaminok buborékcsomagolásban kaphatók. A második trimeszterben lévő terhes nőknek naponta 1 tablettát kell bevenniük étkezés közben, bőséges vízzel. Ha ezt a gyógyszert használja, készüljön fel arra, hogy a vizelet citromszínűvé, a széklet pedig feketévé válik (a vastartalom miatt).

A fiatal anyák megosztják, hogy az Elevit Pronatal kiváló támogatást nyújtott számukra a terhesség közepén. A terhes nők arról számoltak be, hogy a vitaminok hatására a nap hátralévő részében is felélénkültnek érzik magukat. Stabil érzelmi állapotot tartanak fenn, és nagyobb az ellenállásuk a megfázással szemben. Ezeknek a vitaminoknak a toleranciája nem rossz, de egyes terhes nőknél fejfájást és allergiás bőrkiütéseket okoznak.

Előnyök

 • Magas folsav- és vastartalom;
 • A tabletták mindkét oldalon osztottak;
 • erőt és energiát ad;
 • erősíti az immunrendszert;
 • Javítja az érzelmi jólétet.

Hátrányok

 • nincs jód a tápszerben
 • Fejfájást és allergiás kiütéseket okozhat.

MegaFood Terhességi vitaminok Baby Me 2

Értékelés: 4.6

MEGAFOOD SZÜLÉS ELŐTTI VITAMINOK BABY ME 2

Az amerikai MegaFood márka gyártja a Baby Me 2 szülés előtti komplexet. Ez az étrend-kiegészítő tartalmaz: 14 vitamin, köztük a brokkoliból származó folsav – 600 µg, és 9 ásványi anyag (jód – 150 µg, vas – 18 mg). Ne feledje, hogy a készítményben nincs magnézium vagy kalcium. A MegaFood Baby Me 2-t egy különleges gyártási technika különbözteti meg. A folyamat során 100%-ban természetes összetevőket használunk. Minden vitamin aktív formában van.

A Baby Me 2 egy nagyméretű (2 cm hosszú), ovális, dupla végű, domború tabletta. Homokszínű, sok pöttyel, meglehetősen sajátos illatú és savanykás ízű. 60 vagy 120 darabos kiszerelésben, sötét üvegfiolákba vannak előrecsomagolva. A terhes nőknek a 2. trimeszterben 2 tablettát kell szedniük naponta. Lehetőleg a nap első felében kell bevenni. Akár éhgyomorra is bevehető.

A nők arról számolnak be, hogy ezzel a komplexummal több energiájuk van, emelkedik a hemoglobinszintjük, javul a hangulatuk, kevésbé ingerlékenyek és kevésbé érzékenyek a fogaik. A kiegészítő segít a várandós anyáknak a hajhullás megállításában, javítja az arcszínt, és eltávolítja a bőr hámlását. A kiegészítés jól tolerálható. Nem okoz hányingert vagy gyomorégést, még éhgyomorra bevéve sem.

Előnyök

 • vitaminok aktív formában;
 • 100%-ban természetes összetételű;
 • Éhgyomorra is bevehető
 • Energiát és vitalitást biztosít;
 • javítja a hangulatot;
 • csökkenti a hajhullást.

Hátrányok

 • savanyú ízű vitaminok.

Zahler terhesgondozás Total One

Értékelés: 4.5

ZAHLER TERHESGONDOZÁS TERMÉK TOTAL ONE

Az amerikai gyártó Zahler elindítja a Total One Prenatal Supplementet. A készítmény 12 vitamint (folsav – 800 mikrogramm), 10 ásványi anyagot tartalmaz. A hínárból származó jód 75 µg, a vas bisglicinát kelát formájában 30 mg, de a kalcium (25 mg) és a magnézium (12,5 mg) meglehetősen alacsony, ezért külön kell őket bevenni. Célszerű emellett jódot is szedni.

A Total One Prenatal egy normál méretű kapszula formájában kerül forgalomba. Könnyen lenyelhető. A héj áttetsző, a tartalom pedig fehér, pöttyös. Műanyag fiolákban 60 vagy 120 darabos kiszerelésben kapható. 1 kapszula naponta. A legjobb, ha reggeli idején szedjük. Ezek általában jól alkalmazhatóak terhes nők számára, de néhányan panaszkodtak allergiás kiütésekre.

A 2. trimeszterben lévő terhes nők arról számolnak be, hogy nagyon jól érzik magukat ezzel a kiegészítéssel. Ezekkel a vitaminokkal sokkal kevésbé voltak fáradtak, jobban aludtak éjszaka és stressztűrőbbek voltak. A vérvizsgálati eredményeik is tetszenek nekik ebben az időszakban. A Zahler Total One segít csökkenteni a hajhullást, erősíti a körömlemezeket és tisztábbá teszi a bőrt.

Előnyök

 • Jó folsav- és vastartalom;
 • a kapszulák könnyen lenyelhetők
 • kiküszöböli a fáradtság állandó érzését;
 • erősíti a stressztűrő képességet;
 • javítja a vérvizsgálatok eredményeit.

Hátrányok

 • Alacsony kalcium- és magnéziumtartalom.

ainStrong szülés előtti komplex

Értékelés: 4.5

</div><p>ainStrong prenatális komplex” src=”/wp-content/uploads/2023/03/32516666195121-8410.jpg” height=”400″ title=”<br />prenatális komplexum”></p><p>A vállalat <br />Az AnStrong hatékony Prenatal Complexet állít elő, amely kiválóan alkalmas a terhes nők számára a második trimeszterben. Ez a kiegészítő 12 vitamint (folsav – 800 mikrogramm), 8 ásványi anyagot és DHA-t (dokozahexaénsav algaolajból) – 350 mg-ot tartalmaz. Vas – 33 mg, jód – 150 mikrogramm, magnézium – 60 mg, kalcium – 300 mg.</p><p>Prenatális komplexum a <br />Az ainStrong egy rózsaszín tablettából (vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz) és barna kapszulából (DHA-t tartalmaz) álló készlet. Mindkét adagolási forma meglehetősen nagy, de gyakorlatilag nem okoz problémát a lenyelésük. A tabletták és kapszulák egyetlen buborékcsomagolásban vannak. Mindegyikből 1-et kell bevennie egy nap. A legjobb időpont erre a reggeli, reggeli közben vagy közvetlenül reggeli után.</p><p>A terhes nők visszajelzései azt sugallják, hogy ez a kiegészítés nagy hatással van a jólétükre. Élvezik az energialöketet, az alvás minőségét és a hangulat javulását. A vitaminpótlás jelentősen erősíti az immunrendszert. A terhes anyukák elkerülik a megfázást, vagy a betegség enyhe formában zajlik. A nők a hajuk és a körmeik állapotát is szeretik. Ez a kiegészítés általában sok ember számára jó, de időnként allergiás reakciókat vált ki.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Magas folsav- és vastartalom;</li><li>DHA vegetáriánus forrásból;</li><li>A kiegészítés lenyelve nem okoz problémát;</li><li>Erőt és energiát ad;</li><li>Javítja az éjszakai alvást;</li><li>erősíti az immunrendszert.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Allergiás bőrkiütések lehetségesek.</li></ul><h3>21. század PreNatal</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=21. század PreNatal

Az amerikai 21st Century márka elindítja a PreNatal komplexumot a terhes nők számára a 2. trimeszterben. Ez a kiegészítés tartalmaz: 10 vitamin, kalcium (200 mg), vas (28 mg) és cink (25 mg). Ennek az étrend-kiegészítőnek a tagadhatatlan előnye a 800 mikrogramm folsav jelenléte, de a magnézium és a jód hiánya, amelyet ezen felül kell bevenni, frusztráló lehet.

A 21st Century PreNatal tabletta mindkét oldalán ovális, domború alakú. Barackszínű héjuk van. Akár 2 cm hosszúak is lehetnek, de áramvonalas formájuknak köszönhetően gond nélkül lenyelhetők. A vitamin 60 kristályt tartalmazó műanyag flakonban kerül forgalomba. Napi adag terhes nőknek a második trimeszterben – 1 tabletta. Reggeli közben kell bevenni.

A várandós anyák megosztják, hogy megnövekedett vitalitásuk és jobb hangulatuk van ezzel a komplexummal. Megnövekedett hemoglobinszint, kevesebb szédülés, egészséges ragyogás. Terhes nők a 2. trimeszterben, ezek a vitaminok javítja a haj és a köröm szerkezetét. A bőr megtisztul a kiütésektől és megszűnik a hámlás.

A

 • Jó folsav- és vastartalom;
 • A vitaminokat nem nehéz lenyelni;
 • fokozza a vitalitást;
 • Javítja a mentális és érzelmi jólétet;
 • Erősíti az immunrendszert.

Hátrányok

 • jód- és magnéziumhiány.

A legjobb orosz vitaminok a terhes nők számára a 2. trimeszterben

A 2. trimeszterben a terhes nők számára alkalmas hazai gyógyszerek és kiegészítők megfizethetőbb árakkal rendelkeznek, de nem rosszabb összetételűek és minőségűek. A Pharmstandard és a Vneshtorg Pharma jól bevált gyógyszeripari vállalatok.

Complivit Trimestrum 2 trimester

Értékelés: 4.9

COMPLIVIT TRIMESZTER 2

Az orosz Pharmstandard gyógyszergyártó cég gyártja a Complivit Trimestrum 2 trimesztert. Tartalmazza: 12 vitamin, 8 ásványi anyag, liponsav és lutein. Csak 350 mikrogramm folsav, 10 mg vas, 15 mg magnézium, 40 mg kalcium és 150 mikrogramm jód. Bár mindezek az anyagok jelen vannak a készítményben, messze elmaradnak a terhes nők testének átlagos napi szükségletétől a 2. trimeszterben.

A Complivit Trimesterum kerek, mindkét oldalán domború, fehér bevonattal bevont. Buborékcsomagolásban vannak. Egy csomagot 30 napos használatra terveztek. A várandós anyáknak naponta 1 tablettát kell bevenniük ezekből a vitaminokból, rágás nélkül és 100-200 ml tiszta vízzel. A hányinger elkerülése érdekében a terméket közvetlenül étkezés után kell bevenni.

A tápszer viszonylag alacsony tápanyagtartalma ellenére a várandós anyák elismerően nyilatkoznak a komplex tápszerről. Megjegyzik, hogy erőt és energiát ad nekik, amit nem csak ébredéskor, hanem egész nap éreznek. A Complivit Trimestrum jó az immunrendszer erősítésére. Az ezt használó terhes nőknél ritkán diagnosztizálnak megfázást.

Előnyök

 • A legfontosabb mikrotápanyagokat tartalmazza;
 • A termék könnyen lenyelhető;
 • a csomag 30 napig tart;
 • költségvetési ár;
 • energialöketet biztosít;
 • Erősíti az immunrendszert.

Hátrányok

 • Az alapvető mikrotápanyagok alacsony tartalma.

Ábécé Anyuci egészsége

Értékelés: 4.8

Ábécé Anyuci egészsége

Az orosz sorozat étrend-kiegészítők között Alfavit jelen komplex Mamino egészségügyi. 13 vitaminban, 11 ásványi anyagban és taurinban gazdag. A képletben lévő folsav 600 mikrogramm vasat, 20 mg jódot, 150 mikrogramm magnéziumot, 50 mg magnéziumot és 250 mg kalciumot tartalmaz. A gyártó okosan kombinálja az összetevőket ebben a termékben, hogy fokozza a felszívódást és csökkentse az allergiás reakciók valószínűségét.

A Mamino Health, mint az Alphabet márkanév alatt forgalmazott más vitaminok, három színű tablettákból álló készletben kapható. Mindegyik más-más jótékony anyagokat tartalmaz. Minden tabletta kerek, mindkét oldalán domború, elég kényelmes lenyelni. Naponta a második trimeszterben lévő terhes nőknek 3 tablettát kell bevenniük (mindegyik színből 1). Az egyes következő adagok között 4-6 óra telik el.

A várandós anyák arról számolnak be, hogy élvezték az Alphabet for pregnant women szedését a 2. trimeszterben. Ezzel egész nap energikusnak, élénknek érezték magukat. A hangulatuk folyamatosan jó volt. Azok, akik a hideg évszakban szültek, arról számolnak be, hogy szinte soha nem betegednek meg. Sok embernek kevesebb a hajhullása és a köröm merevsége a Complivitnek köszönhetően.

Előnyök

 • Az összetevők okos szétválasztása;
 • könnyen lenyelhető vitaminok;
 • Az immunrendszert is erősíti;
 • Támogatja a pszicho-érzelmi jólétet;
 • növeli a szervezet állóképességét;
 • csökkenti a hajhullást, körömszakadást.

Hátrányok

 • Alacsony magnézium- és kalciumtartalom.

Fortevit terhes nők számára A-tól cinkig

Értékelés: 4.7

FORTEVIT TERHES NŐK SZÁMÁRA A CINKRŐL A CINKRE

Az orosz gyártó Vneshtorg Pharma terhes nők számára készít kiegészítést Fortevit A-tól cinkig. Ez az étrend-kiegészítő tartalmaz: 12 vitamin és 11 ásványi anyag. Az étrend-kiegészítő két lapka 600 mikrogramm folsavat, 300 mg kalciumot, 220 mikrogramm jódot, 33 mg vasat és 120 mg magnéziumot tartalmaz. A B9-vitamin, a jód és a vas kiváló, míg a magnézium és a kálium elmarad az átlagos napi normától.

A terhes nőknek szánt Fortevit tabletta fehér, kerek, mindkét oldalán enyhén domború. Buborékcsomagolásban kapható. A tabletták lenyelése nem okoz különösebb gondot. A második trimeszterben lévő nőknek naponta 1 alkalommal 2 vitamin étkezés közben, sok tiszta vizet fogyasztva. Éhgyomorra történő bevétel esetén hányingert okozhat.

A terhes nők azt mondják, hogy a Fortevit A a cink egy nagyszerű alternatíva a drágább importált társaiknak. A nők arról számoltak be, hogy a vérvizsgálati eredményeik mindig jók voltak a kiegészítéssel. Egész nap felpörgetve érzik magukat. Nem voltak álmosak vagy apatikusak. Haj-, köröm- és bőrproblémák a szülés utánig.

Előnyök

 • jól megtervezett összetétel;
 • Magas B9-vitamin-, vas- és jódtartalom;
 • a tabletták könnyen lenyelhetők;
 • Növeli a hemoglobinszintet;
 • javítja a hangulatot;
 • kitartást ad nekünk.

Hátrányok

 • éhgyomorra bevéve hányingert okozhat.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: