11 legjobb crossover 150.000 rubel alatt

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakértői tanácsadás.

A crossoverek nagyon népszerűek Oroszországban. A magasított autókkal a tapasztalt és a kezdő vezetők is magabiztosan vezethetnek. A parketta kiválóan alkalmas városi vezetéshez vagy vidéki utazáshoz. Az autógyártók minden évben új modellekkel elégítik ki ügyfeleik igényeit. A crossover ma már 100 000 rubelért kapható. Sok méltó autó van a költségvetési szegmensben. A legmegfelelőbb opció kiválasztásában segítenek szakértőink ajánlásai.

Kiválasztási iránymutatások

Úti cél.Egy kell kezdeni a keresést a költségvetés crossover a cél az automatikus.

 1. A mindennapi ingázáshoz a városban jobb, ha egy kompakt, jó láthatósággal és kényelmes belső térrel rendelkező parkautót vásárol. A kezdő vezetők számára az olyan opciók, mint a navigáció, a körkörös láthatóság, a parktronic, segítenek a szűk városi utcákon való navigálásban.
 2. A természetjárók szerelmeseinek tágas autóra lesz szükségük, tágas csomagtartóval. Érdemes odafigyelni a kabin átalakítására is, a plató lehetővé teszi a kényelmes éjszakázást a természet ölében.
 3. A sokat utazó autósoknak a kényelmes crossovereket kell előnyben részesíteniük, amelyek kényelmes ülésekkel, hatékony zajszigeteléssel, jó hifirendszerrel és korszerű klímaberendezéssel rendelkeznek.

Biztonság. A járművezető és az utasok biztonsága a legfontosabb kiválasztási kritérium. A legtöbb modern autó elülső és oldallégzsákokkal, gyermekülés-rögzítő rendszerrel, ABS-szel, ESP-vel stb. van felszerelve. . Minden autó megfelel a biztonsági teszteken, amelyek eredményei az Euro NCAP hivatalos honlapján olvashatók.

Megbízhatóság.Autóvásárláskor minden fogyasztó gondtalanul akarja vezetni, anélkül, hogy időt és pénzt pazarolna a karbantartásra és javításra. Sajnos az alacsonyabb költségek érdekében az autógyártók spórolnak az anyagokkal, ami a garanciaidő végén érezteti hatását. A megbízhatóságot a tulajdonosok véleménye alapján lehet megítélni, akiknek már van némi tapasztalatuk egy adott crossover üzemeltetésében.

Javíthatóság.Előbb vagy utóbb, bármilyen kategóriájú autóval történnek balesetek. Nem ritka, hogy a sofőrök balesetet szenvednek, akadályokba ütköznek, autótolvajok áldozatává válnak… Ilyen esetekben fontos, hogy a szervizközpontokban rendelkezésre álljanak pótalkatrészek, és a meghibásodott alkatrészek javíthatóak legyenek. Ezenkívül a fogyóeszközök és a karbantartás költségeinek megfizethetőnek kell lenniük.

Áttekintésünkben a 11 legjobb 1000000 rubel alatti crossovereket mutatjuk be. Mindezeket a modelleket az oroszországi autókereskedéseken keresztül értékesítik. Az expertology magazin a helyszínek kiválasztásakor a szakértői közösség véleményét vette alapul, figyelembe véve a helyi autósok visszajelzéseit is.

A legjobb crossoverek rangsora 1000000 rubel alatt

Jelölésszékhelya névár
A legjobb crossoverek értékelése 1000000 rubelig1Nissan Qashqai1 019 000€
2Ford EcoSport848 000€
3Rena
  t Arkana
953 000€
4Hyundai Creta802 000€
5Nissan Terrano830 000€
6SUZUKI VITARA975 000€
7Nissan Juke
8
 • rajongó Myway
 • 899 000€
  9il
 • V5
 • 939 000€
  10Geely Emgrand X7886 000€
  11Chery Tiggo1 088 000€

  Nissan Qashqai

  Értékelés: 5.0

  Nissan Qashqai

  A híres japán Nissan Qashqai crossover kiváló alapfelszereltséggel rendelkezik. A legkönnyebben elérhető XE, amelynek ára közel van a megadott összeghez, 1,2 literes, 115 literes benzinmotorral lesz felszerelve. . és kézi sebességváltó. Mivel az autó meglehetősen nehéz, a potenciális vásárlók ne számítsanak robbanékony dinamikára. De ki lehet menni vidékre, a természetbe, és félelem nélkül lehet magas járdaszegélyek mellett parkolni az autóval. Az alapfelszereltségben légkondicionáló, elektromos ablakok, tempomat, ABS, ESP és egy márkás, 6 hangszórós sztereórendszer lesz.

  A szakértők megjegyzik, hogy a modell nagy népszerűségnek örvend hazánkban. A felhasználók dicsérik megbízhatóságát, stílusos megjelenését és jó terepjáró képességét.

  Előnyök

  • megbízhatóság;
  • minőségi kivitelezés;
  • jó felszerelés;
  • elegáns megjelenés.

  Hátrányok

  • nem található.

  Ford EcoSport

  Értékelés: 4.9

  Ford EcoSport

  A dinamikus városi autó az amerikai Ford EcoSport személyautó. A szakértők a modell előnye a megfizethető ár, az intelligens összkerékhajtás, a rövid túlnyúlások előnye. Ford EcoSport. Az autó nemcsak a városi dzsungelben, hanem az országúton is magabiztosan érzi magát. A crossover még 160 km/órás sebességnél is stabilan halad az úton. A minimális készlet légkondicionálóval, ülésfűtéssel, elektromos ablakemelőkkel, programozható előmelegítővel rendelkezik. Az amerikai gyártó gondoskodott a vezető és az utasok biztonságáról, a járművet légzsákokkal, ABS-szel és ESP-vel szerelte fel.

  A hazai tulajdonosok szeretik a crossovert a hatékony összkerékhajtás, a felfüggesztés teljesítménye, az elfogadható ár miatt. Hátrányként az elavult motorválasztékot említik.

  Előnyök

  • fenntarthatóság;
  • megfizethető ár;
  • Hatékony összkerékhajtás;
  • energiaéhes felfüggesztés.

  Hátrányok

  • elavult motorok.

  Rena
   t Arkana

  Értékelés: 4.8

  Rena<ul></div><p>t Arkana” src=”/wp-content/uploads/2023/02/60616666195971-411.jpg” height=”368″ title=”Rena</p><ul>t Arkana”></p><p>A francia tervezők a semmiből alkották meg a Rena kupé-crossovert</p><ul>t Arkana. Nehéz összehasonlítani az autót a Renault bármelyik képviselőjével mind külsőleg, mind belsőleg. Elég, ha annyit mondok, hogy az autóban lévő alkatrészek több mint 55%-a eredeti. A szakértők az 1,3 literes turbómotorra (150 LE) figyeltek fel. .), amely az új generációs ACCP-vel működik együtt. “Városi haver” megjelenése ellenére az Arcana nem fél a terepjárástól sem. Az intelligens összkerékhajtás mindig a segítségére siet. Kellemes és jól átgondolt belső térrel teszi teljessé a modern autó képét.</p><p>Sok autótulajdonos értékelte a “jobbnál jobb” kifejezés újdonságát. Az autó erősségének tartják a mutatós megjelenést, a LED-es fényszórókat és a tágas csomagtartót. Hátránya, hogy a fej és a mennyezet között minimális a távolság.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>felismerhető stílus;</li><li>energiafogyasztó felfüggesztés;</li><li>tágas belső tér;</li><li>összkerékhajtás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kis belmagasság.</li></ul><h3>Hyundai Creta</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Hyundai Creta

  A 2020-as év minden viszontagsága (világjárvány, olajárcsökkenés) ellenére a Hyundai Creta megtartja vezető pozícióját az eladásokban a SUV szegmensben. Csak márciusban valamivel több mint 6800 autót adtak el, ami 5%-os növekedést jelent a 2019-es év azonos időszakához képest. A crossover 2016 augusztusától a legnépszerűbb crossover SUV-nak számít Oroszországban. A szakértők a stabil keresletet a jó alapfelszereléssel magyarázzák. Az 1,6 literes benzinmotor 123 literes hengerűrtartalommal. . Jó dinamika és gazdaságosság (8,7 liter/100 km) kombinációja. Belső kényelmet sok szakértő a BMW-hez hasonlítja. Mi akadályozta meg, hogy a crossover a felülvizsgálatunk dobogójára kerüljön?

  A tulajdonosok elégedetlenek a belső kárpitozáshoz használt kemény műanyaggal. Még bosszantóbb a “kék” belső megvilágításuk.

  Előnyök

  • szigorú megjelenés;
  • kényelmes belső tér;
  • kényelmes ülések;
  • gazdaságos motor.

  Hátrányok

  • kemény műanyag;
  • kis csizma.

  Nissan Terrano

  Értékelés: 4.7

  Nissan Terrano.png

  A legjobb öt legjobb olcsó crossover közé a Nissan cég egy másik képviselője is bekerült. Ez egy megbízható autó Terrano, amely sok éven át hűségesen szolgálja a tulajdonosok. A szakértők megjegyzik az autó egyensúlyát, a kiváló minőségű összeszerelést és a tisztességes belső teret. Külsőleg az autó úgy néz ki, mint egy igazi SUV, de az alapváltozat csak elsőkerék-hajtású volt. A legolcsóbb módosítás 114 literes motorteljesítménnyel rendelkezik. . és kézi sebességváltó. Az autó egyaránt alkalmas a városi közlekedésre és a könnyű terepen való vezetésre.

  A hazai felhasználóknak hízelgő az autó megbízhatósága, a városi vezetéshez jó tulajdonságok sora. A crossover gyenge pontjai a kis teljesítményű motor és a magas üzemanyag-fogyasztás.

  Előnyök

  • brutális megjelenés;
  • kiváló minőségű építés;
  • megbízhatóság;
  • kapacitás.

  Hátrányok

  • mohóság;
  • gyenge motor.

  SUZUKI VITARA

  Értékelés: 4.6

  SUZUKI VITARA

  A japán SUZUKI konszern legnépszerűbb modellje Oroszországban a VITARA crossover. Mivel az autót Magyarországon szerelik össze, nem számíthatsz gazdag csomagra az alapban. Az autót ugyanaz az 1,6 literes (117 literes) benzinmotor hajtja. .) és kézi sebességváltó. Az összkerékhajtású modellek 1,5 millió forinttól felfelé kerülnek. rubel. A szakértők dicsérték a gyártót a magas szintű biztonságért. Az autóban első és oldallégzsákok, ABS és EBD rendszer, gyerekzárak a hátsó ajtókon. Hogy megvédje az autót a behatolók ellen telepített indításgátlót. A modell a Top 6 legjobb választásunk élén.

  A tulajdonosok a Vitarát egy kemény és ütős crossovernek nevezik. Kiváló úttartás, a felfüggesztés sikeresen megbirkózik az orosz utakkal. Mínusz az aszketikus belső tér.

  Előnyök

  • lágy felfüggesztés;
  • tartósság és megbízhatóság;
  • közúti tartás;
  • jó átjárhatóság.

  Hátrányok

  • aszketikus belső tér;
  • voracity.

  Nissan Juke

  Értékelés: 4.5

  Nissan Juke

  A legkényelmesebb városi crossover a Nissan Juke. Egyesíti a megfizethetőséget, a tömörséget és a manőverezhetőséget. Az autó megjelenésével kapcsolatos viták nem csillapodnak. De Oroszországban mind a nők, mind a férfiak megvásárolják a Beetle-t. A szakértők kedvelik a körkörös látórendszert, amely megkönnyíti a parkolást. 4 kamera az akadályok korai észlelésére. Nissan Safety Shield, I-KEY kulcs nélküli belépés, a vezetési mód egyérintéses kiválasztása. Kompakt mérete ellenére az autó tágas csomagtartóval és átalakítási lehetőséggel büszkélkedhet.

  A tulajdonosok kedvelik a crossover manőverezhetőségét, könnyű kezelhetőségét, üzemanyag-hatékonyságát és megbízhatóságát. Az autó hátránya, hogy az első oszlopok szűkítik a kilátást.

  Előnyök

  • manőverezhetőség;
  • jó felszerelés;
  • könnyű kezelhetőség;
  • gazdaság.

  Hibák

  • nagy első oszlopok.

 • Myway

  Értékelés: 4.4

  <li></div><p>Fan Myway” src=”/wp-content/uploads/2023/02/62716666195971-7211.jpg” height=”461″ title=”</p><li>fan Myway”></p><p>Költségvetési kínai crossover</p><li>A Fan Myway a szakértők figyelmét is felkeltette a képességével. A hétüléses városi autó gyorsan átalakítható kétüléses munkagéppé, bőséges csomagtérrel (2188 liter). A Parket az orosz utak szigorú tesztjein ment át, megerősítve a tesztek megbízhatóságát. Az autó motorházteteje alatt egy 1,8 literes benzinmotor rejtőzik, 125 lóerős teljesítménnyel. . A megadott árkategóriában nemcsak az alapváltozat Comfort, hanem a maximális Luxury+ AT változat is szerepel, automata sebességváltóval és modern felszereltséggel.</p><p>Az orosz autósok kiemelik a crossover olyan előnyeit, mint a tágasság, a látványos megjelenés, a könnyű elektromos kormányzás. Hátulról a hátsó kerék meghajtásra és a hátsó ablak párásodására hivatkoznak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető ár;</li><li>jó ár-érték arány;</li><li>tágasság;</li><li>lenyűgöző megjelenés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>hátsókerék-meghajtás;</li><li>hátsó ablak izzadása.</li></ul><h3>il</p><li>V5</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=</div><p>il</p><li>ance V5″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/52316666195971-6711.jpg” height=”353″ title=”<br />il<li>V5″></p><p>Kínai autógyártó <br />il</p><li>ance piacra dobta a V5 crossovert az orosz piacra. A modell egy városi kompakt autó, elsőkerék-hajtással. A formatervet az olasz Pininfarina cég szakemberei fejlesztették ki. Mégis, a szakértők sok hasonlóságot észleltek a <br />il<li>A V5-öt a német BMW X1-gyel párosítják. Az autó 1,6 literes, 110 literes benzinmotorral rendelkezik. . A nyomatékot 5 fokozatú kézi vagy 5 fokozatú automata sebességváltóval lehet elosztani. A tágas belső teret, a minőségi anyagok alkalmazását és a multifunkcionalitást az autó eszközeibe foglaljuk.</p><p>A tulajdonosok szerint a crossover egy jó komfortos autó. Egyes autósok hiányolják a motor teljesítményét, és a fényezés minőségére is vannak panaszok.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>stílusos design;</li><li>gazdag felszerelés;</li><li>minőségi anyagok;</li><li>tágas belső tér.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>gyenge motor;</li><li>a rozsda gyorsan megjelenik.</li></ul><h3>Geely Emgrand X7</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Geely Emgrand X7

  A kínai Geely Emgrand X7 crossover már bizonyított az orosz utakon. Igaz, a megadott összegért csak az alapváltozatot lehet beszerezni. 1,8 literes, 131 lóerős motorral lesz felszerelve. ., 6 sebességes kézi sebességváltó és elsőkerék-hajtás. Az utastérben a vezető és az utasok kényelmesen és biztonságban érezhetik magukat. Az egyzónás klímaberendezés optimális hőmérsékletet biztosít, és 2 hangszórós audiorendszerrel szórakoztat. A szakértők nagyra értékelték a nagyméretű tükröket, amelyek lehetővé teszik az útviszonyok teljes ellenőrzését.

  Az Emgrand X7 tulajdonosai dicsérik az autót a tágas utastér, a jó építési minőség, a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás miatt. A hátrányok közül kiemelik a gyenge zajszigetelést és az ajtók elakadását.

  Előnyök

  • jó láthatóság;
  • gazdaság;
  • kapacitás;
  • megbízhatóság.

  Hátrányok

  • elégtelen zajszigetelés;
  • ragadós ajtók.

  Chery Tiggo

  Értékelés: 4.1

  Chery Tiggo

  Az orosz vásárlók a világ legnagyobb autógyártója, a Chery által kínált crossoverek széles választékából választhatnak. A fenti árkategória egyszerre négy modellt tartalmaz: Tiggo 3, Tiggo 4, Tiggo 5 és Tiggo 7. A gyártó 2020. januári statisztikái szerint a Tiggo 4 a legkelendőbb modell Oroszországban. A szakértők úgy vélik, hogy népszerűségének egyik oka a lehetőségek széles választéka (7 változat). Érdemes megjegyezni az autó modernitását és dinamizmusát, a magas szintű kényelmet és biztonságot is. Az autót 2 literes benzinmotor hajtja, a zökkenőmentes futást fokozatmentes variátor biztosítja.

  A tulajdonosok dicsérik a Chery Tiggo 4 crossovert a kényelmes ülésekért, a gazdaságos benzinfogyasztásért, a variátor zökkenőmentes működéséért. Hátránya a merev felfüggesztés és a gyors rozsdásodás a forgácsokban.

  Az előnyök

  • széles választék;
  • Jó felszerelés;
  • megfizethető árak;
  • kényelmes ülések.

  Hátrányok

  • merev felfüggesztés;
  • A forgácsok gyorsan rozsdásodnak.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: