14 legjobb R18 nyári gumiabroncs

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjük, kérjen szakértői tanácsot.

Oroszország minden polgára várja a tavaszt, de az autósok a legizgatottabbak. Amikor sokak számára eljön az idő, hogy nyári gumiabroncsokat vásároljanak a vasparipájukra. A hazai piacon a hazai és a külföldi gyártók egyaránt értékesítenek buszos termékeket. Egyes modern autókra R18 méretű felnik szerelhetők fel. Szakértői tanácsadásunk segít kiválasztani az ár és a teljesítmény legjobb kombinációját kínáló gumiabroncsokat.

Hogyan válasszunk

A nyári gumiabroncsok típusai. A nyári gumiabroncsok több típusa között tesznek különbséget.

 1. A közúti gumiabroncsokat aszfaltozott utakon való közlekedésre tervezték. A műfaj klasszikusának számító gumiabroncsok minden autóra felszerelhetők. Az országúti gumiabroncsok hosszanti barázdákkal rendelkeznek, amelyek hatékonyan elvezetik a vizet az érintkezési felületről.
 2. Ezek a barázdák gyakran megtalálhatók a sportgumikon. Minimalista futófelületi mintázat és kiváló tapadás jellemzi. A sportos gumiabroncsokkal felszerelt jármű üzemeltetése csak jó minőségű pályákon lehetséges.
 3. Egész szezonális gumiabroncsok mély futófelülettel. Ezek a kerekek nyáron és télen egyaránt használhatóak (a megfelelő éghajlati zónában). De el kell viselnie a zajt és a megnövekedett üzemanyag-fogyasztást.

Futófelület mintázata. A nyári gumiabroncsok jellege nagymértékben függ a futófelület mintázatától.

 1. A leggyakoribb választás a szimmetrikus, nem irányított futófelület. Kényelmes utazást biztosít az aszfalton, kisimítja az útfelület kisebb egyenetlenségeit. Szakértők ajánlják azoknak, akik szeretik a nyugodt és megfontolt vezetést. A nem irányított szimmetrikus mintázatú gumiabroncsok másik fontos előnye, hogy a gumiabroncs mindkét oldalára felszerelhetők.
 2. Az aszimmetrikus, nem irányított kialakítás különleges figyelmet igényel a gumiabroncsok felszerelése során. A belső oldalt a Belső, a külső oldalt pedig a Külső felirat jelöli. A gumit stabil kanyarodási viselkedés, hatékony vízelvezetés és magas stressztűrés jellemzi. Ezek a futófelületi mintázatok gyakran megtalálhatók a sportabroncsokon.
 3. A szimmetrikus irányított mintázat a szerelés irányultságát is megköveteli. Ebből a célból a gumiabroncsgyártók egy nyilat és egy Rotation jelölést adnak hozzá. A szakértők szerint a gumiabroncsok tulajdonságai közé tartozik az aquaplaning-ellenállás, az ellenállás a. Hátsókerék-meghajtású járművek tulajdonosainak ajánlott.
 4. A gyártók ritkán használnak aszimmetrikus irányú futófelület-kialakítást. A gumiabroncsok költségesek és igényesek a felület minőségét illetően. Ennek ellenére a gumi előnye a tapadás és a reakciókészség.

A 14 legjobb R18-as nyári gumiabroncs kiválasztása. Minden elérhető az autókereskedésekben Oroszországban. Az expertology magazin a helyi autósok visszajelzéseit figyelembe véve szakértői vélemények alapján állította fel a rangsort.

A legjobb R18-as nyári gumiabroncsok értékelése

Értékeléshelyszíntermék neveár
A legjobb R18-as nyári gumiabroncsok személyautókra1MICHE
 • N Primacy 3 R18 98V
 • 8 770€
  2idgestone Potenza RE003 Adrena
 • n R18 92W
 • 7 610€
  3Toyo Proxes T1-R R18 R18 97Y7 791€
  4GOODYEAR Eagle Sport TZ R18 96W7 260€
  5Yokohama BluEarth-A AE-50 R18 98V7 323€
  6Kumho Ecsta HS51 R18 98W6 300€
  7Hankook gumiabroncs Ventus ME01 K114 R18 98V6 350€
  A legjobb R18-as nyári gumiabroncsok terepre1Continental ContiSportContact 5 SUV R18 103H6 900€
  2MICHE
 • N CrossC
 • társ SUV R18 114V
 • 10 880€
  3Yokohama Geolandar G94B R18 116V8 233€
  4idgestone Alenza 001 R18 R18 100H8 990€
  5Toyo Open Country U/T R18 100H7 100€
  6Hankook gumiabroncs DynaPro ATM RF10 R18 114T10 552€
  7BFGoodrich All-Terrain T/A R18 119/116S12 341€

  A legjobb R18-as nyári gumiabroncsok személygépkocsikra

  Sok modern autó R18-as ülésméretű gumiabroncsokkal van felszerelve. A nyári gumiabroncsoknak jó stabilitással, kopásállósággal és hatékony tömítési rendszerrel kell rendelkezniük. A szakértők számos sikeres modellt emeltek ki.

  MICHE

 • N Primacy 3 R18 98V

  Értékelés: 4.9

  MICHE<li></div><p>N Primacy 3 R18 98V” src=”/wp-content/uploads/2023/02/2511666666196001-9314.jpg” height=”410″ title=”MICHE</p><li>N Primacy 3 R18 98V”></p><p>A francia gumiabroncsgyártó új nyári gumiabroncsokat mutat be Oroszországban. MICHE modell</p><li>Az N Primacy 3 a szakértők szerint az egyik legbiztonságosabb nyári gumiabroncs. Teljesítménye száraz aszfalton és nedves felületen egyaránt kiszámítható. A futófelület kiváló tapadása lehetővé teszi, hogy a vezető magabiztosnak érezze magát kanyarodás közben. A gumi üzemanyag-hatékonysága és tartóssága nagy előnye. A hatékony vízelvezető rendszer megakadályozza az aquaplaningot. A modern anyagok használatának köszönhetően a gyártónak sikerült csökkenteni a gumi hőmérsékletét vezetés közben.</p><p>A francia gumiabroncsok nagyon népszerűek hazánkban. Ezt megerősíti az NM. E hatások túlnyomó többsége pozitív.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>iránystabilitás;</li><li>csend;</li><li>jó tapadás;</li><li>aquaplaning-ellenállás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Potenza RE003 Adrena</p><li>n R18 92W </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  </div><p>Idgestone Potenza RE003 Adrena</p><li>n R18 92W” src=”/wp-content/uploads/2023/02/76316666196001-3614.jpg” height=”420″ title=”<br />idgestone Potenza RE003 Adrena<li>n R18 92W”></p><p>A japán gumiabroncsgyártó folyamatosan frissíti nyári gumiabroncs-kínálatát is <br />idgestone. Újdonság az autópiacon a Potenza RE003 Adrena</p><li>n. A sportos vezetési stílust kedvelő személygépkocsi-tulajdonosokat célozza meg. A szakértőknek tetszett a gumiabroncsok kanyartapadása. Ez az aszimmetrikus futófelület külső oldalán lévő törhetetlen konstrukció masszív vállfelületének köszönhető. Azonnali reakció minden kormánymozdulatra, így nagyobb sebességnél is magabiztosan manőverezhet. A modell ezüstérmes lett a felülvizsgálatunkban.</p><p>A felhasználók dicsérik a gumiabroncs kezelhetőségét, nagy oldalfalszilárdságát és fékhatását. Hátránya az aquaplaning 80 km/h feletti sebességnél.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>száraz aszfalt kezelése;</li><li>erős oldalfal;</li><li>kiváló tapadás;</li><li>csendes.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>hajlam az aquaplanozásra.</li></ul><h3>Toyo Proxes T1-R R18 R18 97Y</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Toyo Proxes T1-R R18 R18 97Y

  A maximális sebességindex Y (300 km/h) egy japán nyári gumiabroncsot Toyo Proxes T1-R R18 97Y. A szakértők a gumiabroncsot a nagy teljesítményű sportautók tulajdonosainak ajánlják. Széles körben használják tuningműhelyekben. A gumiabroncsok tervezésénél fejlett számítógépes technológiát alkalmaztak. Ennek eredményeképpen az abroncs kivételes kezelhetőséget és stabilitást biztosít bármilyen sebességnél. A gumiabroncs erényei közé tartozik a V alakú futófelületi mintázat, amely egyensúlyt teremt a kopásállóság és a fékezési hatékonyság között. A szilícium-dioxid és a keverék hozzáadása csökkenti a gumiabroncsok hőjét.

  A hazai autósok dicsérik a stabilitást, a kezelhetőséget és az aquaplaning-ellenállást. Egy hátránya a monoton zaj 60km/h sebességig.

  Előnyök

  • kezelés;
  • kopásállóság;
  • Japán minőség;
  • markolat.

  hátrányok

  • zajos.

  GOODYEAR Eagle Sport TZ R18 96W

  Értékelés: 4.6

  GOODYEAR Eagle Sport TZ R18 96W

  A GOODYEAR Eagle Sport TZ a tartósság és a sportos kezelhetőség optimális kombinációját kínálja. A szakértők dicsérik a kiváló kezelhetőséget, az iránystabilitást és az oldalfalak szilárdságát. A modell ára is meglehetősen vonzó. A gumiabroncsok a vezető számára észrevehetetlenül leküzdik a kisebb egyenetlenségeket, figyelmen kívül hagyva a barázdákat. A gyártó a felni védelméről is gondoskodott, egy speciális felnivel ellátva a gumiabroncsot. Aszimmetrikus futófelületi mintázatának köszönhetően ez az abroncs kiváló tapadást biztosít az útfelületen. A modell a zaj és a merevség miatt egy lépéssel az első háromtól távolabb áll meg.

  A felhasználóknak a megfizethető ár, a tartósság, a kopásállóság és a jó kezelhetőség hízelgő. Egyes járművezetők nem elégedettek a gumiabroncs nedves kezelhetőségi teljesítményével.

  Előnyök

  • érzékenység;
  • tartósság;
  • tartósság;
  • a kezelése.

  Hátrányok

  • zajosság;
  • merevség.

  Yokohama BluEarth-A AE-50 R18 98V

  Értékelés: 4.5

  Yokohama BluEarth-A AE-50 R18 98V

  A Yokohama BluEarth-A AE-50 nyári gumiabroncs rövid idő alatt vált népszerűvé Oroszországban. A szakértők ezt a tényt a gumiabroncs tulajdonságaival magyarázzák, mint például a tartósság és a megnövekedett üzemanyag-hatékonyság. Ez azt jelenti, hogy a futófelület tapadása és kezelhetősége tisztességes. A gyártó számos új technikát és anyagot vezetett be, amelyeknek köszönhetően a következő előnyöket érte el. A Nano Blend technológia növeli a szilícium-dioxid arányát, és narancsolajat épít a gumikeverékbe.

  A hazai autósok a Yokohama BluEarth-A AE-50 abroncsokat tartják a legjobb választásnak aszfalton való vezetéshez. De kavicsos vagy országúton a vezetőnek nagyon óvatosnak kell lennie. Ennek a modellnek az a hátránya, hogy beszippantja az autót.

  Előnyök

  • tartósság;
  • üzemanyag-fogyasztás;
  • jó aszfalt tapadás;
  • nagyszerű egyensúly.

  hátrányok

  • rottyanékonyság;
  • alacsony vonóerő.

  Kumho Ecsta HS51 R18 98W

  Értékelés: 4.4

  Kumho Ecsta HS51 R18 98W

  A Kumho Ecsta HS51 kiváló specifikációkkal rendelkezik. A jó ár-érték arány kombinációja ezeket a gumiabroncsokat a top 6-os kínálatunkba helyezi. A szakértők kedvelik a kényelem és a sportos kezelhetőség közötti egyensúlyt. Az aszimmetrikus futófelületi mintázat kiváló tapadást biztosít. Az intelligens vízelvezető rendszer ellenállóvá teszi a gumiabroncsot az aquaplaninggal szemben. A gyártónak sikerült növelnie a futófelület kopásállóságát az ultrafinom mikroszilikának a gumikeverékbe történő bevitelének köszönhetően. A zárt kialakítású vállrészek felelősek a nagy sebességű kanyarodásért.

  Az orosz autósoknak hízelgő az akusztikai kényelem, a stabilitás és a jó kiegyensúlyozottság. Felhívják a figyelmet a puha oldalfalra és a közepes fékezési tulajdonságokra.

  Előnyök

  • alacsony zajszint;
  • jó kezelés;
  • tartósság;
  • könnyen kiegyensúlyozható.

  Hátrányok

  • puha oldalfal;
  • közepes fékezés.

  Hankook gumiabroncs Ventus ME01 K114 R18 98V

  Értékelés: 4.3

  Hankook gumiabroncs Ventus ME01 K114 R18 98V

  A Hankook Tire Ventus ME01 K114 nyári gumiabroncs magabiztos érzés minden úton. A koreai gumiabroncsgyártó a modern 3D modellezési technológia alkalmazásával fejlesztette ki gumiabroncsait. A szakértők felhívták a figyelmet az egyedülálló gumikeverékre, amely immunis az emelkedő hőmérsékletre. Az erős vázszerkezet lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs nagy terheléssel is megbirkózzon. A modell erősségei közé tartozik az iránystabilitás, az aquaplaning-ellenállás és a gyors reakcióidő. Az utolsó hely a felülvizsgálatunkban több okból is adódik.

  Az orosz autótulajdonosok elégedetlenek a fékteljesítménnyel, mind nedves, mind száraz útburkolaton. Nagy sebességű kanyarodás közben sziszegő hang hallatszik.

  Előnyök

  • alacsony zajszint;
  • tartósság;
  • tartósság;
  • aquaplaning-ellenállás.

  Hibák

  • gyenge fékezés;
  • fütyülés a sarkokban.

  A legjobb R18-as nyári terepabroncsok

  A crossoverek és SUV-ok nyári gumiabroncsainak kombinálniuk kell a tartósságot, a terepjáró képességet és a jó iránystabilitást. A választás attól függ, hogy milyen típusú úton fogsz valószínűleg közlekedni. A szakértők a következő modellekre fordítottak figyelmet.

  Continental ContiSportContact 5 SUV R18 103H

  Értékelés: 4.9

  Continental ContiSportContact 5 SUV R18 103H

  A Continental ContiSportContact 5 SUV nyári gumiabroncsok a crossoverek és SUV-k tulajdonosai számára alkalmasak, akik idejük nagy részét aszfaltos utakon töltik. A szakértőknek tetszett a gumiabroncsok sportossága, a peremvédelem jelenléte, a pontosság és a kormánymozdulatokra való érzékenység. A német gyártó új összetételű gumikeveréket mutatott be, amely a Black Chil technológiával készül

 • . Lényege a különböző hosszúságú molekuláris kötésekkel rendelkező polimerek összeadása. Megakadályozza a gumiabroncsok felmelegedését, jó tapadást biztosít. A modell aranyat nyert a felülvizsgálatunkban.

  A hazai felhasználóknak hízelgő a gumiabroncs lágysága, kiváló kezelhetősége és alacsony zajszintje. Az egyetlen hátránya az autótulajdonosok szerint a futófelület gyors kopása.

  Előnyök

  • akusztikai kényelem;
  • nagyszerű kezelés;
  • puhaság;
  • hatékony fékezés.

  hibák

  • gyors kopás.

  MICHE

 • N CrossC
 • társ SUV R18 114V

  Értékelés: 4.8

  MICHE<li></div><p>N CrossC</p><li>mate SUV R18 114V” src=”/wp-content/uploads/2023/02/5231666196011-5914.jpg” height=”409″ title=”MICHE<li>N CrossC<li>mate SUV R18 114V”></p><p>A MICHE egy francia gumiabroncs, amely jó úttartási tulajdonságokkal rendelkezik</p><li>N CrossC<li>SUV irányított futófelületi mintázattal. A szakértők azt ajánlják az erdős területeket vagy vízpartokat látogató autósoknak. A Geolandar G94B-t kétrétegű futófelület-kialakítás jellemzi. Az alsó rész merev keverékből készül, amely a gumiabroncsok tartósságát biztosítja. Több szilícium-dioxidot és polimereket fecskendeztek a gumikeverékbe a felsőrészhez a tapadás javítása érdekében. A kettős keverék jól teljesít a havas utakon is, így az első hó hirtelen megjelenésekor is biztonságosan vezethet.</p><p>A felhasználók elégedettek a jármű iránystabilitásával, úszóképességével és nedves úton való kezelhetőségével. A modell hátrányait a zajnak és a magas árnak tulajdonítják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>iránystabilitás;</li><li>jó átjárhatóság;</li><li>kiváló tapadás;</li><li>tartósság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>zajosság.</li></ul><h3>Yokohama Geolandar G94B R18 116V</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Yokohama Geolandar G94B R18 116V

  A Yokohama Geolandar G94B nyári gumiabroncs tulajdonságai univerzálisak. Ugyanolyan szilárd száraz aszfalton, mint latyakos, burkolatlan utakon. A szakértők elégedettek voltak a modell tartósságával és üzemanyag-hatékonyságával. A szakértők mindezen előnyök kombinációját a megerősített vázzal és a speciális futófelület kialakításával magyarázzák. A gumiabroncs széles bordás, szimmetrikus mintázatú, amely javítja az iránystabilitást és a reakciókészséget. A középső borda közelében lévő két sor blokk nagyszerű úszóképességet biztosít a gumiabroncsnak.

  az autósok kedvelik a lágy vezethetőséget, az üzemanyag-hatékonyságot, a könnyű kezelhetőséget. A modell hátrányai, a felhasználók a sérvekkel és a vágásokkal szembeni alacsony ellenállásra utalnak.

  Előnyök

  • a használat egyetemessége;
  • kopásállóság;
  • üzemanyag-hatékonyság;
  • könnyű kezelhetőség.

  Hátrányok

  • alacsony futófelületi sérülésállóság.

  idgestone Alenza 001 R18 R18 100H

  Értékelés: 4.6

  </div><p>idgestone Alenza 001 R18 100H” src=”/wp-content/uploads/2023/02/5331666196011-5714.jpg” height=”424″ title=”<br />idgestone Alenza 001 R18 100H”></p><p>Japán nyári gumiabroncs <br />Az Alenza 001 alacsony zajszintjével, üzemanyag-hatékonyságával és tartósságával vonzza az orosz autósok figyelmét. A szakértők ezekhez az előnyökhöz még hozzáadják a kiváló nedves tapadást is. A lekerekített vállrészek lehetővé teszik a gumiabroncs fejlesztői számára, hogy a maximális nyomási zónát középre tolják. azt eredményezi, hogy a víz hatékonyan kiszorul az érintkezési felületről a vízelvezető barázdákon keresztül. A modell kiváló kezelhetősége és iránytartása is az előnyök közé tartozik. A gumiabroncs csak egy lépésre áll meg az első háromtól.</p><p>A nemzeti autósok dicsérik a gumiabroncs minőségi kivitelezését, akusztikai kényelmét, jó kezelhetőségét. A gumiabroncsok hátránya a nehéz kiegyensúlyozhatóság és a merevség.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>alacsony zajszint;</li><li>üzemanyag-hatékonyság;</li><li>kopásállóság;</li><li>hatékony vízelvezetés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem kiegyensúlyozottak;</li><li>merevség.</li></ul><h3>Toyo Open Country U/T R18 100H</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Toyo Open Country U/T R18 100H

  A japán Toyo Open Country U/T gumiabroncsok egész évben használhatóak, így a déli régiókban élő autósok megspórolhatják a “túlcipőzést”. Az új All-Terrain T/A strapabírása és vonóereje az ötletes futófelületi kialakításnak és a speciálisan kiválasztott gumikeveréknek köszönhető. Bár a modellt aszfaltos utakon való közlekedésre tervezték, a földtől sem riad vissza. A gumiabroncsok lágysága kényelmes utazást biztosít a járművezetőknek a kisebb hibákkal tarkított utakon. A kezelés azonban hagy kívánnivalót maga után.

  A termék hátrányai közé tartozik a zaj és a gördülékenység is. Az ár/teljesítmény arányt pedig optimálisnak tartják; a tulajdonosok elégedettek a kiváló úttartással és az aquaplaning-ellenállással.

  Előnyök

  • egész évszakos tulajdonságok;
  • kiváló tapadás;
  • tartósság;
  • az aquaplaninggal szembeni ellenállás.

  hátrányok

  • zajos;
  • nem a legjobb kezelés.

  Hankook gumiabroncs DynaPro ATM RF10 R18 114T

  Értékelés: 4.4

  Hankook gumiabroncs DynaPro ATM RF10 R18 114T

  A Hankook Tire DynaPro ATM RF10 agresszív futófelületi mintázata jelzi a gumiabroncs magas szintű terepjáró képességét. A számítógépes modellezésnek köszönhetően a gyártónak sikerült növelnie az útfelülettel való érintkezési felületet. A szakértők felhívják a figyelmet a normál gumiabroncsoknál szélesebb (8%) futófelületre. A gumiabroncsok hóban is biztonságosak, így az enyhe éghajlatú régiókban egész évben használhatóak. A lekerekített horonyprofil lehetővé teszi a hatékony vízelvezetést. Fokozott tartósság az acélzsinór és a dupla nejlonréteg kombinációjának köszönhetően. A modell a felülvizsgálatunk Top 6-os listáján szerepel.

  A felhasználók szerint az egyik fő hátránya a gumiabroncs oldalfalának puhasága. A modell pozitív oldalán sokoldalúságot és elfogadható árat találnak.

  Előnyök

  • sokoldalúság;
  • hatékony vízelvezetés;
  • megfizethető ár;
  • alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • puha oldalfalak;
  • rutting.

  BFGoodrich All-Terrain T/A R18 119/116S

  Értékelés: 4.3

  BFGoodrich All-Terrain T/A R18 119/116S

  A BFGoodrich All-Terrain T/A amerikai gumit igazi terepjáróknak fejlesztették ki. A mély, agresszív futófelület nagy terepjáró képességre utal; a vázszerkezet tartós (3 réteg speciális zsinór). A gumiabroncsok nyíró- és szakadásállóak, és akár 100 000 órát is kibírnak. megtett kilométerek. Ugyanakkor a szakértők kedvelik a gumi rugalmasságát, amely túléli a hőmérséklet-változásokat. Ezért a modell egész évben használható gumiabroncsként is.

  A gumiabroncs a nagy súlya miatt zárja értékelésünket, ami magasabb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett gyorsulást eredményez. A pozitív oldalon a felhasználók úgy vélik, hogy a gumiabroncs jó öntisztuló futófelülete, kiszámítható viselkedése a szennyeződésen és a tartósságon.

  Előnyök

  • magas vezethetőség;
  • tartósság;
  • rugalmasság;
  • egész évszakos teljesítmény.

  A hátrányok

  • nagy súly;
  • magasabb üzemanyag-fogyasztás.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: