15 legjobb maxi robogó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

A könnyű kezelhetőség és a jó teljesítmény a fő oka annak, hogy a Maxik olyan népszerűek. Városban és autópályán egyaránt kényelmes utazást biztosít. Sok versenyző megteszi első lépéseit egy nagyobb robogón. Könnyen irányítható, és a variátornak köszönhetően nem kell aggódnia a sebességfokozat kiválasztása miatt. Csak a vezetésre akar koncentrálni. Oroszországban sok különböző modellt értékesítenek, amelyek árban, kapacitásban, kapacitásban, kapacitásban változnak. Szakértőink ajánlásai segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában.

Ajánlások az ítélkezésre

Ülőhely-kapacitás.A legtöbb maxi robogó 1 vagy 2 üléssel rendelkezik.

 1. Egy munkába járáshoz vagy horgászáshoz egyedül elég egy együléses kerékpár megvásárlása. A lehető legkönnyebb, legmozgékonyabb és leggazdaságosabb lesz.
 2. Ha rendszeres kétüléses utazást tervez, akkor előnyösebb egy hosszú üléssel rendelkező robogó. Az ilyen motorkerékpárok nem csak a városban mozoghatnak, hanem a városon kívüli kirándulások piknikekre is.

tágas csomagtartó. A csomagtér nagy kérdés, amikor eldöntjük, hogy melyik maxi robogót vásároljuk meg. Néhányan csak egy sisakot akarnak a nyereg alá rejteni, mások sátrakat, hálózsákokat és légmatracokat szállítanak. A kesztyűtartók elérhetőségére is figyelni kell. Könnyen hordozhatóak kis tárgyak.

Sebesség és gyorsulás. Sok maxi-scooter jó kezdősebességgel indul, és elhagyja a közlekedési lámpák áramlását. De minden motorosnak megvan a saját elképzelése a sebességről.

 1. A kismotoros kerékpárok végsebessége korlátozott (legfeljebb 130 km/h), és lassan gyorsulnak 100 km/h-ra (legalább 8 másodperc).
 2. Erőteljes maxi robogók a sportos rajongóknak. Végsebessége eléri a 200 km/h-t, gyorsulása pedig elképesztő (5-7 másodperc).
 3. Gazdaság. Sok potenciális vásárlót érdekel az üzemanyag-fogyasztás. És jogosan. Vannak olyan modellek, amelyek csak 2-3 liter benzint fogyasztanak kombinált vezetés közben. A nagy teljesítményű maxi robogók fogyasztási adatai a kisautókéhoz közelítenek (5-7 liter).

Megbízhatóság. A maxi robogó kiválasztásakor fontos, hogy elolvassa a valódi tulajdonosok véleményét.

 1. A japán kerékpárokat tartják a legmegbízhatóbbnak. De rendszeres karbantartásra és jó benzinre van szükségük. A javítások azonban megviselik a pénztárcát.
 2. Nem kevésbé tartós, mint az európai motorkerékpárok. A Nyugat-Oroszországban élők számára könnyebb a kiszolgálás. Alkatrészek és fogyóeszközök elérhetők, és egyes modellek árai megfizethetők.
 3. Egyre több kínai maxi robogó jelenik meg az ország útjain. Megfizethető áruk miatt vonzóak. A kivitelezés minősége javult az elmúlt években, megbízhatóság és tartósság tekintetében kissé alulmaradnak a japán és európai riválisokkal szemben.

A 15 legjobb maxi robogó kiválasztása. Mindegyiket orosz utakon tesztelték. Az expertology magazin a vásárlás helyeinek kiválasztásakor a szakértői közösség véleményére támaszkodott, figyelembe véve az orosz motorosok visszajelzéseit.

A legjobb maxi robogók

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb maxi robogók 450 cm-es magasságig. cc.1BMW C 400 GT577 000€
2Apri
 • SR Max 300
 • 3SUZUKI BURGMAN 400 ABS499 000€
  4

  IAGGIO MP3 YOURBAN 300 SPORT LT E4

  639 000€
  5Yamaha NMAX 150269 000€
  6Honda PCX-150285 000€
  7A CFMoto 250 Jetmax199 000€
  8SYM Joymax (GTS 300I)314 000€
  A legjobb maxi robogók 450 cm3 feletti hengerűrtartalommal. kocka.1BMW C 650 GT840 000€
  2Apri
 • a SRV 850 ABS/ATC
 • 3Yamaha TMAX DX936 000€
  4Gilera GP800
  5Suzuki SkyWave 650 Burgman
  6SYM MAXSYM 600I ABS489 900€

  A legjobb maxi robogók 450 cm-ig. kocka.

  Könnyűek és fordulékonyak a kis maxi robogók (legfeljebb 450 köbcentiméteres). lásd). Megfizethető és könnyen használható. A szakértők számos érdekes modellt választottak ki.

  BMW C 400 GT

  Értékelés: 5.0

  BMW C 400 GT

  Tegyen hosszú utakat egy német BMW C 400 GT maxi robogóval. A szakértők kiemelik a biztonság, a kényelem és a dinamika kombinációját. A fejlett elektronika és a multimédiás rendszer magabiztos vezetést tesz lehetővé. A felszereltség még a standard változatban is meghaladja sok motorkerékpár felszereltségét. A jármű megjelenése nyilvánvalóvá teszi, hogy a modellt tekintélyes embereknek szánják. A maxi robogó sikeresen használható a mindennapi utazásokhoz. 9,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra és 139 km/h a végsebessége. A bajor technológia nyer a felülvizsgálatunkban.

  Az orosz motorosok dicsérik a robogót az építési minőség, a megbízhatóság, a jó dinamika és a kényelmes felfüggesztés miatt. A hátránya, hogy nincs elég hely az ülés alatt.

  Előnyök

  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • megbízhatóság;
  • dinamizmus;
  • biztonság.

  Hátrányok

  • alacsony hely az ülés alatt.

  Apri

 • SR Max 300

  Értékelés: 4.9

  Apri<li></div><p>a SR Max 300″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/8051666196011-7415.jpg” height=”342″ title=”Apri</p><li>a SR Max 300″></p><p>Az Apri maxi robogó agresszív megjelenésű</p><li>SR Max 300. A motorkerékpár jó dinamikát mutat, a végsebessége 145 km/h-ra korlátozódik. 21,7 literes egyhengeres motor. . Vegyes üzemmódban legfeljebb 5 liter benzint fogyaszt. A szakértők szerint a robogó alkalmasabb a férfiak számára, ez a következtetés elkerülhetetlen az ülés teljes méretének elemzése után, valamint a lábtartók elhelyezkedése. oktatás 1 A robogó a férfiak számára alkalmasabb. A gyártó a termék piros és fekete színét választotta, a műszerfal analóg fordulatszámmérővel és sebességmérővel van felszerelve, az LCD kijelzőn az üzemanyag-fogyasztás, a sebességhatár és egyéb működési paraméterek jelennek meg.</p><p>A tulajdonosok szeretik a nyereg alatti tágas tárolórekeszt, ahol egy beépített sisak és szerény ellátmány elrejthető. Azt mondják, a fényszóró a modell gyenge pontja.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kiváló dinamika;</li><li>tágas csomagtartó;</li><li>lágy felfüggesztés;</li><li>lábfűtés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>gyenge fény.</li></ul><h3>SUZUKI BURGMAN 400 ABS</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=SUZUKI BURGMAN 400 ABS

  2015-ben a híres japán gyártó bemutatta rajongói maxiskooters frissített változata a népszerű kerékpár SUZUKI BURGMAN 400. A frissítés sok felhasználónak tetszik, megjegyzik a menő megjelenést, a kényelmes utazást, a nagyszerű kezelhetőséget és a stabil fékeket. A szakértőknek tetszett a megnövelt csomagtartó, 3 kesztyűtartóval kombinálva sok hasznos dolgot szállíthat. Nincs karbantartási vagy javítási gond a tulajdonos számára. . alkatrészek és fogyóeszközök bőségesen vannak a boltokban. A modell a bronz talapzaton helyezkedik el.

  A tulajdonosok a maxi robogó néhány hátrányával szembesültek. Nagyon drága műanyag alkatrészek, amelyek gondos kezelést igényelnek.

  Előnyök

  • menő megjelenés;
  • tágas csomagtartó;
  • Rengeteg pótalkatrész és fogyóeszköz;
  • nagyszerű kezelés.

  Hátrányok

  • drága műanyag alkatrészek.

  IAGGIO MP3 YOURBAN 300 SPORT LT E4

  Értékelés: 4.7

  PIAGGIO MP3 YOURBAN 300 SPORT LT E4

  Az olasz háromkerekű PIAGGIO MP3 YOURBAN 300 SPORT LT E4 szokatlan kialakításával tűnik ki. A modellnek elöl két kereke van, hátul pedig csak egy. A kerékpár kiváló kezelhetőségével, energiatakarékos felfüggesztésével és megbízhatóságával nyűgözte le a szakértőket. 212 kg-os súlya ellenére akár 120 km/h sebességre is képes. Kényelmesen lehet vele nagy távolságokat megtenni, és a közlekedési lámpáknál úgy állni, hogy a lábunkkal nem érintjük az útfelületet. Ami ezt a kerékpárt megkülönbözteti kétkerekű testvéreitől, az a vizes úton való stabilitása. Csak az alacsony oroszországi népszerűség nem tette lehetővé, hogy a technika magasabbra emelkedjen az értékelésünkben.

  A hátrányok közül a felhasználók a nehéz első felfüggesztést és az alacsony szélvédőt emelik ki. De a tulajdonos és a kerékpár mindig kitűnik az utakon.

  Előnyök

  • kiváló stabilitás;
  • jó kezelés;
  • könnyű vezetni;
  • megbízhatóság.

  Hiányosságok

  • nehéz első felfüggesztés;
  • alacsony szélvédő.

  Yamaha NMAX 150

  Értékelés: 4.6

  Yamaha NMAX 15

  A Yamaha NMAX 150 maxi robogó a mindennapi ingázást színes és teljes értékű élménnyé teszi. Kifejezetten városi használatra tervezett sportos motorkerékpár-felszerelések. A motor nem a nagy teljesítményéről (11,1 liter) híres. .), de az üzemanyag-fogyasztás kielégítő (2,4 l/100km). A szakértők kedvelik a gyors kialakítást, a kényelmes ülést és a nagy csomagteret. A gyártó fényes LED optikával szereli fel a babát. Biztonságos kezelés, biztonságos kezelés, ABS.

  Az orosz fogyasztók kiemelik a maxi robogó olyan előnyeit, mint a gyors gyorsulás 40 km/h-ra, a könnyű kezelhetőség, a fékezés hatékonysága. A modell gyengeségeit a hátsó felfüggesztés elgondolkodtatónak tekinthető, a meredek hegyekbe való felhajtáskor a teljesítmény hiánya.

  Előnyök

  • LED optika;
  • gazdaságos fogyasztás;
  • sportos kialakítás;
  • tágas csomagtartó.

  Hátrányok

  • átgondolt hátsó felfüggesztés;
  • korlátozott teljesítmény.

  Honda PCX-150

  Értékelés: 4.5

  Honda PCX-150

  Nagyon népszerű Európában a japán Honda PCX-150 maxi robogó. A potenciális oroszországi vásárlók is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak iránta. Ez a kerékpár rendelkezik mindennel, amire szüksége van egy kényelmes városi vagy rövid hétvégi kiránduláshoz. A modell gazdaságos, 2 hengeres motorral van felszerelve, amely csendes működésével lenyűgözte a szakértőket. A motorosok szerint az erőforrás a legtartósabb és legigénytelenebb a kategóriájában. Alacsony üzemanyag-fogyasztás (2,25 l/100km) az elektronikus üzemanyag-befecskendezésnek köszönhetően. Az elektromos indító könnyen beindítja a motort.

  A rossz felszereltség megakadályozta a kerékpár magasabb helyezését. A felhasználóknak szélvédőt és lábvédőt kell vásárolniuk. Tulajdonosai panaszkodtak a felfüggesztés teljesítményére.

  Előnyök

  • dinamizmus;
  • könnyű indítás;
  • praktikusság;
  • gazdaság.

  A hátrányok

  • rossz felfüggesztés;
  • szegényes csomag.

  CFMoto 250 Jetmax

  Értékelés: 4.4

  CFMoto 250 Jetmax

  A japán motorkerékpárok komoly versenytársa a maxi robogók osztályában a kínai CFMoto 250 Jetmax modell. A kerékpár kiválóan teljesít a forgalmas városi utcákon, gyors gyorsulást és nagyfokú manőverezőképességet mutat. A szakértők dicsérték a könnyű kezelhetőséget, a biztonságot és a kényelmet. A maxi robogót egy üzemanyag-takarékos 250 köbcentiméteres motor hajtja. 22 literes kapacitás. . A motorkerékpár egyesíti a formatervezés egyszerűségét és a jó felszereltséget. Az opciók közé tartozik a 4 hangszórós audiorendszer, a meleg levegő beállítása.

  A kínai kerékpár tulajdonosai megjegyzik a modell olyan előnyeit, mint a stílusos kialakítás, az elfogadható ár, a dinamizmus és a dinamizmus. A hátrányok között említik a merev felfüggesztést és a rövid életű gyújtógyertyát.

  Előnyök

  • dinamizmus;
  • elfogadható ár;
  • nagyfokú manőverezőképesség;
  • stílusos design.

  Hátrányok

  • merev felfüggesztés;
  • a gyújtógyertya gyorsan kiég.

  SYM Joymax (GTS 300I)

  Értékelés: 4.3

  SYM Joymax (GTS 300I)

  A SYM Joymax (GTS 300I) hipnotikus hatást gyakorol a kerékpárrajongókra. Szemet gyönyörködtető modern optika ködlámpákkal, informatív műszerfal, modern design. A szakértők egy tágas csomagtartót emeltek ki, amely könnyen elrejthet két sisakot. Nem egy sportos kerékpár, de 140km/h-ra könnyedén felgyorsul. Körülbelül 7-8 másodperc alatt éri el a százat. A technológia dicséretet érdemel a manőverezőképesség és a biztonság miatt.

  A tajvani gépjárművek tulajdonosai dicsérik a robogót modern megjelenése, megfizethető ára, jó felszereltsége, dinamikus teljesítménye és tágas csomagtere miatt. Hátrányként a merev felfüggesztést és a közepes kezelhetőséget említik.

  Előnyök

  • modern design;
  • Informatív műszerfal;
  • tágas csomagtartó;
  • elfogadható ár.

  Hiányosságok

  • merev felfüggesztés;
  • közepes kezelés.

  A legjobb maxi robogók 450cm feletti hengerűrtartalommal. cc.

  A 450 köbcentinél nagyobb motorral rendelkező Maxi robogók kínálják a legizgalmasabb utazást. lásd. Gyorsan gyorsul, tágas a csomagtartója és jó a választéka a modern opcióknak. A szakértők a következő kerékpárokat kedvelik.

  BMW C 650 GT

  Értékelés: 4.9

  BMW C 650 GT

  A BMW C 650 GT maxi robogó 2012-ben nagy port kavart. A bajor tervezők a japán és európai eredetű robogók legjobb tulajdonságait vették át. Hozzáadtak egy jellegzetes dizájnt, dolgoztak az építésen és a kényelmen, számos modern opciót telepítettek. A 2016-ban bemutatott motort egy kéthengeres, 60 lóerős motor hajtja. . A szakértők szeretik a dinamikus, de egyenletes gyorsulását, amely biztonságos a vezető számára. A bajor szupermotor a pályán is a legjobb formáját hozza, hosszú távokat tesz meg egyetlen akcióval. A nagy szélvédő elektromos állításával, valamint beépített fűtött markolatokkal és ülésekkel is rendelkezik.

  A felhasználók dicsérik a maxi robogót dinamizmusa, felismerhető kialakítása, nagyvonalú felszereltsége és kényelme miatt. Az egyetlen említett hátrány az ár volt.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • jó dinamika;
  • gazdag felszerelés;
  • tágas csomagtartó.

  Hiányosságok

  • magas ár.

  Apri

 • a SRV 850 ABS/ATC

  Rangsor: 4.8

  Apri<li></div><p>a SRV 850″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/79316666196011-7615.jpg” height=”477″ title=”Apri</p><li>a SRV 850″></p><p>A világ legerősebb maxi robogójának címét az Apri</p><li>a SRV 850 ABS/ATC. A Gilery GP 800 elődjén alapul, amely nem lett bestseller. 850 köbcentiméteres kéthengeres motorral. cm. Ez 76 liter nyomatékot tud kipréselni belőle. ., ami több, mint amit néhány autóból ki lehet hozni. Indul ki nagy robogó nagyon gyorsan, 100 km / h-ra 5,7 másodperc alatt gyorsul fel. A végsebesség pedig állítólag 194 km/h. Könnyen megszokható, fokozatmentes sebességváltó. A merev felfüggesztésnek köszönhetően a kerékpár sportos stílusban veszi a szűk kanyarokat, anélkül, hogy megváltoztatná a motoros által választott pályát.</p><p>Ennek az olasz maxi robogónak még nem sok tulajdonosa van hazánkban. Alacsony népszerűségének egyik oka a magas ár.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy teljesítmény;</li><li>kiváló dinamika;</li><li>sportos felfüggesztés;</li><li>könnyű vezetés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Yamaha TMAX DX</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Yamaha TMAX DX

  A motorosok világszerte ismerik a japán Yamaha TMAX DX maxi robogót. A modell szakértőinek nagy népszerűsége magyarázza a motorsport világából kölcsönvett innovatív megoldások bevezetését. 20 év alatt a robogó számos frissítésen ment keresztül, a legújabb generáció kéthengeres motorral (530 cm3) van felszerelve. Az új 650 Burgman nyomatéka 53 Nm (29,6 lb-ft). Kis térfogata ellenére a kerékpár kiváló dinamikát mutat, a gyártónak sikerült gyors indítást elérnie az elektronikus üzemanyag-befecskendezés beépítésével. A kombinált ciklusban a benzinfogyasztás 4,3 liter/100 km. A Maxi robogó kapja a bronzot a felülvizsgálatunkban.

  Hátrányok a kerékpártulajdonosok szerint gyenge felfüggesztés és drága a karbantartása. Dicsérik megbízhatóságát és stabilitását az utakon.

  Előnyök

  • nagyszerű dinamika;
  • gazdaság;
  • praktikum
  • minőségi kivitelezés.

  Hátrányok

  • gyenge felfüggesztés;
  • költséges karbantartás.

  Gilera GP800

  Értékelés: 4.6

  Gilera GP800

  Egy másik olasz maxi robogó, a Gilera GP800 nagy végsebességet (193 km/h) és gyors gyorsulást (5,7 másodperc) mutat be. A modell demokratikus árával vonzza a potenciális vásárlókat. Erőteljes motor több mint 73 Nm nyomatékot termel. A kerekekre variátoron és lánchajtáson keresztül jut el. A szakértők szerint a kerékpár tisztán a férfiak játéka. . a robogó súlya 202-450 kg között mozog, attól függően, hogy mennyire van megterhelve. Nem minden motorost lehet rögtön az olasz csődörrel felültetni. A felfelé tolódott súlypont miatt nehéz egyensúlyban tartani a motort megállás közben.

  Nem lehet legyőzni a vezetőket ezen a kerékpáron a súly, a kesztyűtartók hiánya és a szűkös csomagtartó miatt. De minden hátrányt ellensúlyoz az erő és a dinamizmus.

  Előnyök

  • nagyszerű dinamika;
  • hatalom;
  • Stabil viselkedés a pályán;
  • kényelmes utazás.

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • szűk csizma.

  Suzuki SkyWave 650 Burgman

  Értékelés: 4.5

  Suzuki SkyWave 650 Burgman

  A Suzuki SkyWave 650 Burgman maxi robogót a szakértők és a motorosok nagyra értékelik. A maga osztályában gurunak nevezik. Ergonómia és kényelem. A japán mérnökök tökéletesítették a kéthengeres motort és modernizálták a sebességváltót. Ennek eredményeként a motor 15%-kal kevesebb benzint fogyaszt, mint elődje. A műszerfalon lévő ECO-kijelző segít a kezdő motorosoknak üzemanyagot megtakarítani. A járművezető kívánság szerint választhat automatikus vagy kézi SECVT sebességváltó vezérlést is.

  A robogó nem mentes a hátrányoktól. A tulajdonosok panaszkodnak a folyamatos beruházásokra. Nemcsak a rendszeres karbantartásról van szó, hanem a drága sebességváltó-javításokról is.

  Előnyök

  • gazdaság;
  • kényelem;
  • ergonómia;
  • lehajtható tükrök.

  Hiányosságok

  • költséges karbantartás és javítás.

  SYM MAXSYM 600I ABS

  Értékelés: 4.4

  SYM MAXSYM 600I ABS

  A tajvani SYM MAXSYM 600I ABS a kimért motorozás híveinek fog megfelelni. Bár a modell nagy teljesítményű motorral (45 LE) rendelkezik, a felhasználási területek széles skálájára alkalmas. .Széles sebességtartományuk van (180 km/h) és nagy végsebességük (180 km/h), de nem akarod a végsőkig feszíteni a húrt, amikor a kormányra pattansz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy minőségi időt töltsön egy barátjával vagy szerettével, és sok csomagot pakoljon a csomagtartóba. A dinamika ugyanaz marad. Hosszú utakra a kerékpár jó fényszóróval, tok felszerelésének lehetőségével és megbízható szélvédővel rendelkezik. jó üzemanyag-fogyasztás; vegyes terepen 5 liter benzin 100 kilométerenként. A szakértők dicsérik a gumiabroncsgyártót a kiváló fékrendszeréért.

  Ami a gyengeségeket illeti, a tulajdonosok elsősorban a nagy súlyt (224 kg) említik. A Vario időnként meghibásodik.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • jó kapacitás;
  • követhetőség;
  • tágas csomagtartó.

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • a variátor meghibásodása.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: