8 legjobb DVR éjszakai vezetéshez

A DVR-ek az autóban napról napra egyre fontosabbá válnak. Egyetlen járművezető sem tudja megjósolni, hogy mikor lesz szükség a kamerafelvételekre. Az autótulajdonosok igényeinek kielégítésére a gyártók többfunkciós, kiváló képminőségű eszközöket gyártanak. Sokan közülük világos képet nyújtanak nappal és éjszaka is. Ahhoz, hogy olyan hasznos eszközt válasszon, amely jól működik a sötétben, ismernie kell a videofelvevő néhány műszaki jellemzőjét. A szakértők azt javasolják, hogy figyeljen a következő paraméterekre.

Hogyan válasszunk navigátort az éjszakai felvételekhez

 1. Érzékelő. A nagyobb fényérzékenységű érzékelők a legalkalmasabbak az éjszakai fotózáshoz. Ezek lehetnek CCD vagy CMOS érzékelők. Alacsonyabb költséggel, nagy pixelszámmal a CMOS-típusú mátrixot különböztetik meg. A legjobb képminőséget azonban a CCD-technológia biztosítja zaj nélkül.
 2. Maximális videofelbontás. A 2560×1440 vagy 4096×2160 maximális videofelbontású DVR-ek a legjobb képet nyújtják a járművezetőnek. Az ilyen készülékek ára azonban magas, ezért a legjobb megoldás az F
   HD (1920×1080) vagy 2304×1296.
 3. Kamera objektív.A gyártók üveg vagy műanyag lencsét használnak. Az üveglencsék a legjobb éjszakai képminőséggel rendelkeznek. Alternatívaként kemény műanyag optika kapható.
 4. Processzor. Ahhoz, hogy az összes DVR rendszer éjszaka is működjön, erős processzorral kell felszerelni. Az Ambarella és a Novatek processzorok kombinációja nyújtja a legjobb teljesítményt.
 5. Háttérvilágítás. Éjszakai felvételek készítésekor nem nélkülözheti a háttérvilágítást. Különböző típusú világítás létezik, a fehér LED-ek a legelterjedtebbek. De az IR-világító a legnagyobb teljesítményt mutatja. Nem torzítja a forgalmi helyzet valós képét, még teljes sötétségben sem.
 6. További jellemzők.Különböző segédtechnológiák segítenek az éjszakai képminőség javításában.
 7. WDR funkció (Wide Dynamic Range) lehetővé teszi a képminőség javítását bizonyos helyzetekben, például amikor a szembejövő autó fényszórója vagy erős napfény világítja meg a képet.
 8. HDR technológia(nagy dinamikatartomány) a fényerő és a kontraszt tekintetében. olvashatóvá teszi az út- és rendszámtáblákon lévő képeket.
 9. Káprázásgátló szűrőmegakadályozza, hogy a kamerát elvakítsa a szembejövő fényszóró megvilágítása.
 10. GPS modul. A helymeghatározás pontossága fontos tényező lehet az éjszakai lövészetben. A GPS modul nemcsak ezt a problémát oldja meg, hanem az útvonalat és a sebességet is rögzíti.
 11. Wi-Fi modul.Vezérelje a fekete dobozát egyszerűen Wi-Fi-n keresztül. Ha rendelkezésre áll, összekapcsolhatja készülékét egy okostelefonnal vagy táblagéppel. A külső eszközökön keresztül nem csak a videofelvételek megtekintése, hanem a felvevő konfigurálása is lehetséges.

Ebben a felülvizsgálatban a 8 legjobb DVR-t választottuk ki éjszakai felvételekhez. Mindegyik széles körben elérhető az orosz piacon. Az elhelyezés a szakértői véleményen és a hazai járművezetők visszajelzésein alapul.

A legjobb éjszakai videorekorder értékelés

endVision MR-710GP
Jelöléshelytermék neveár
A legjobb videorekorder értékelése éjszakai felvételekhez1Neo
 • ne X-COP R750
 • 25 990€
  2DATAKAM G5-CITY MAX-BF
 • Kiadás
 • 15 290€
  3Street Storm CVR-A7812-G PRO11 990€
  4
  11 631€
  5AdvoCam FD8 Red-II5 792€
  6CARCAM Q75 580€
  7VIOFO WR15 390€
  8CARCAM R24 200€

  Neo

 • ne X-COP R750

  Értékelés: 4.9

  Neo<li></div><p>A “/wp-content/uploads/2023/02/5361666194351-268″ src=”~X-COP R750″ src=”~X-COP R750-.jpg” title=”Neo</p><li>ne X-COP R750″></p><p>A Neo a legdurvább körülmények között is a vezető segítségére siet</p><li>ne X-COP R750. Ez a készülék sikeresen ötvözi a kiváló minőségű lövészetet és a radaregységet. A szakértők dicsérik a tiszta képeket éjszaka, automatikusan bekapcsolja a DVR éjszaka. A készülék tükröződésgátló szűrővel, külső GPS antennával, GPS/GLONASS modullal rendelkezik. A készüléket a kényelmes forgatható tartó segítségével lehet a szélvédőhöz rögzíteni. A modell nagy érintőképernyővel (2,8 hüvelykes) van felszerelve, beállítható, hogy egy alkalmazáson keresztül (Android és iOS) kommunikáljon egy okostelefonnal vagy táblagéppel, a szoftverfrissítések Wi-Fi-n keresztül történnek.</p><p>A DVR az éjszakai felvételek minőségéért és a kiváló kialakításért lett az értékelésünk győztese. Csak telepíteni és konfigurálni a multifunkciós eszköz jobb egy speciális szolgáltatás.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyönyörű design;</li><li>minőségi éjszakai felvételek;</li><li>megbízható rögzítés;</li><li>radardetektor.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>DATAKAM G5-CITY MAX-BF</p><li>mited Edition</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  DATAKAM G5-CITY MAX-BF<li></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/02/1271666194351-828″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/1271666194351-828-.jpg” title=”DATAKAM G5-CITY MAX-BF” cím=”DATAKAM G5-CITY MAX-BF</p><li>mited Edition”></p><p>A műszaki paraméterek jó készlete DVR DATAKAM G5-CITY MAX-BF</p><li>mited Edition. A széles betekintési szög (170°), a hosszú akkumulátor-üzemidő (akár 40 perc) és az alacsony akkumulátor-üzemidő segítettek neki, hogy az első két helyezettünk közé kerüljön. A szakértők szeretik a bitráta automatikus hangolását, a forgalmi helyzettől függően módosíthatja, ha szeretné. A modell minőségileg készült, nagyon pontosan geolokátor működik, meghatározza a települések távolságát. A gyártónak sikerült javítania az éjszakai fényképezés minőségét a polarizáló kapucnis szűrőnek köszönhetően.</p><p>Az autósok elégedettek a képminőséggel a nap bármely szakában, két flash meghajtó mellékelve, az indítás lehetősége, hosszú órákig tartó munka a beépített akkumulátorral. Hátrányai közé tartozik a kis, 1,6 hüvelykes képernyő és a magas ár.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>minőségi kép;</li><li>automatikus indítás;</li><li>pontos geolokátor;</li><li>széles látószög.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kis kijelző;</li><li>magas ár.</li></ul><h3>Street Storm CVR-A7812-G PRO</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Street Storm CVR-A7812-G PRO

  A dél-koreai DVR Street Storm CVR-A7812-G PRO az ár és a minőség kiváló kombinációjával büszkélkedhet. Először is, a szakértők felhívják a figyelmet a 2560×1440 maximális videofelbontásra és a 4 megapixeles mátrixra. A videofelvételek megtekintése kényelmes a 2,7″-os képernyőn. A készülék a harmadik helyet foglalja el a minősítésben. A készülékkel könnyű dolgozni, a gyártó számos funkcióval látta el termékét. Ezek a következők: G-érzékelő, IR-világítás, WDR, időzítő leállítása stb. . A beépített memória legfeljebb 512 MB memóriát képes tárolni, a maximális memóriakártya mérete 64 GB.

  Az autósok úgy vélik, hogy a modell az egyik sikeres fejlesztés, amely kiegyensúlyozza a fő paramétereket. Az alacsony látószög (155°) és a Wi-Fi hiánya említésre került.

  Előnyök

  • minőségi kivitelezés;
  • nagy felbontás;
  • kompakt méret;
  • multifunkcionalitás.

  Hátrányok

  • kis látószög;
  • Nincs Wi-fi adó.

  TrendVision MR-710GP

  Értékelés: 4.7

  TrendVision MR-710GP

  A legnagyobb képernyő (4,3″) DVR-rel rendelkezik

  endVision MR-710GP. A gyártó a készüléket visszapillantó tükörrel kombinálta, és nagy teljesítményű processzorral és nagy mátrixszal látta el. Egy üveglencsével kombinálva nagyszerű eszköznek bizonyult az éjszakai fényképezéshez. Ahogy az egy igazi kínaihoz illik, a DVR számos modern funkcióval van felszerelve. A szakértők dicsérik a modellt a vékony testéért (14 mm), amely kényelmes rögzítéssel rendelkezik. Kikapcsolt állapotban a kütyü egyszerűen csak egy felszerelt visszapillantó tükör.

  DVR megállt egy lépést a piedesztálról a mi értékelés miatt néhány hiányosságot. A felhasználók a készülék időszakos lefagyásáról, szemcsés képről, a tükörben megjelenő imbolygó kijelzőről számolnak be.

  Előnyök

  • kiváló tervezés;
  • jó kép;
  • Széles hőmérséklet-tartományban ellenáll;
  • GPS.

  Hátrányok

  • a beállítások elvesznek;
  • szemcsés kép.

  AdvoCam FD8 Red-II

  Értékelés: 4.7

  AdvoCam FD8 Red-II

  A hazai fejlesztésű AdvoCam FD8 Red-II megfizethető áron kerül forgalomba. Így az orosz gyártónak sikerült létrehoznia egy jó műszaki jellemzőkkel rendelkező videorekordert. A szakértők dicsérték a 2304×1296-os maximális felbontást, a kényelmes LED háttérvilágítást, a jó processzort és a nagyon érzékeny mátrixot. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően tiszta képet kap éjszaka is. Ezenkívül GLONASS és GPS vevőkészülékek is vannak, amelyek pontos helymeghatározást biztosítanak. Kényelmesen kezelheti a készüléket a One Touch funkciónak köszönhetően. A videó mentéséhez a modell 128 MB beépített memóriával van felszerelve. További 128 GB tárolható cserélhető flash meghajtókon.

  Ötödik helyezett a készülék korlátozott betekintési szöge (120°) és gyenge akkumulátor-üzemideje miatt.

  Előnyök

  • jó videóminőség;
  • GPS-szinkronizálás;
  • megbízható rögzítés;
  • Törölje a menüt.

  Hátrányok

  • kis látószög;
  • gyenge akkumulátor.

  CARCAM Q7

  Értékelés: 4.6

  CARCAM Q7

  A CARCAM Q7 DVR az első középkategóriás eszköz, amely nagy sebességű Ambarella A7 processzoron alapul. A készülék maximális videofelbontása 2304×1296, ami meghaladja az F

   L HD. A WDR funkció tiszta képet biztosít éjszaka. A DVR lehetővé teszi az útvonal és a sebesség rögzítését, ez egy kivehető GPS modul. A szakértők kiemelik a széles látószöget (160°) és a nagy képernyőt (3″).

   A hazai autósok dicsérik ezt a modellt a tisztességes képminőségért nappal és éjszaka, a praktikus forgatható mechanizmusért, a kompakt méretért és a hosszú kábelért. A készülék rangsorában való felemelkedés nem tette lehetővé a kényelmetlen működést, a felülírás elleni védelem hiányát, az alkalmi befagyást.

   Előnyök

   • kiváló minőségű felvételek készítése;
   • GPS modul;
   • széles látószög;
   • nagy kijelző.

   Hátrányok

   • gyenge akkumulátor;
   • kényelmetlen működés.

   VIOFO WR1

   Értékelés: 4.5

   VIOFO WR1

   Sok pozitív visszajelzést olvashat az orosz autósoktól a VIOFO WR1 videorögzítőhöz. Először is, a készüléket kompakt mérete miatt dicsérik, kívülről nézve a szélvédőn nem feltűnő. A tükörre vagy mögé a szélvédőre rögzíthető. A szakértők megjegyzik, hogy egy ilyen tervezési jellemző, mint egy kondenzátor a szokásos akkumulátor helyett. Az ilyen áramforrás jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek, hosszú élettartamú. A készülék számos fejlett funkcióval rendelkezik, ez a Wi-Fi modul, G-érzékelő, mozgásérzékelő.

   A kiváló minőségű képet a Sony IMX323 érzékelő biztosítja. Úgy néz ki, egy kicsit szerényebb maximális videofelbontás (1920×1080), szintén nem képernyő, ami befolyásolta a végső helyet a rangsorban.

   Előnyök

   • kiváló minőségű összeszerelés;
   • tömörség;
   • jó képminőség;
   • kondenzátor.

   Hátrányok

   • nincs képernyő;
   • gyenge hangzás.

   CARCAM R2

   értékelés: 4.4

   CARCAM R2

   A legmegfizethetőbb ár különböző videó felvevő CARCAM R2. Ennek ellenére a készülék jó képminőséget mutat, mind nappali fényben, mind sötétben. A gyártó GPS-modullal, G-érzékelővel, SONY Exmor IMX323 érzékelővel, nagy fényérzékenységgel és 6 lencsés üveglencsével szerelte fel termékét. A betekintési szög 145°, így a képen mind az áthaladó, mind a szemközti sávok láthatóak. A gyártó spórolt az akkumulátoron (180 mAh) és a kijelzőn (1,5″). A modell a minőségi felvételek, az okostelefonos vezérlés lehetősége, a beállítások nagy száma és a beállítások nagy száma miatt kerül a rangsorunkba.

   A hazai autótulajdonosok hízelgőek a megfizethető árról, a minőségi képalkotásról, a megbízható szerelésről. A készülék hátrányai közé tartozik a kis képernyő és a rövid akkumulátor-üzemidő.

   Előnyök

   • minőségi összeszerelés;
   • jó kép;
   • SONY mátrix;
   • Wi-Fi modul.

   Hátrányok

   • kis képernyő;
   • nincs háttérvilágítás.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: