8 legjobb karceltávolító

A festék csak akkor akadályozza meg a fém rozsdásodását, ha a laminált védelem sértetlen. a jármű élettartamának és megjelenésének meghosszabbítása érdekében az autótulajdonosok rendszeres karosszéria-karbantartást végezhetnek. Az egyik leggyakoribb probléma a fényezésen keletkező karcolások. Ma sok gyártó autóápolási termékek kínálnak különböző mágikus jogorvoslatokat a festékréteg önrestaurálására. Ha nem akarja kidobni a pénzét, kövesse a szakértők ajánlásait.

Tanácsadás a termék kiválasztásához

A karcolások típusai. Mielőtt elmegy a legközelebbi autósboltba egy reklámozott termékért, határozza meg a kár mértékét.

 1. Ha csak a védőlakk külső rétege sérült meg, az egy speciális ceruzával vagy egy könnyű polírozással javítható.
 2. Ha a karcolás behatolt a zománcrétegbe, egy maszkoló ceruza alkalmas. Kitölti a sérülést, így a karcolás 90-100%-ban észrevehetetlenné válik.
 3. A legbosszantóbb része a karcolás a fémig. Ebben az esetben a karosszériaelemet csak átmenetileg lehet megvédeni a korróziótól azáltal, hogy az üreget géllel vagy lakkal kitöltik. De időpontot kell egyeztetni egy asztalossal.
 4. Az autórajongók nem mindig tudják felmérni a kár mértékét. A szakértők azt javasolják, hogy a karcolást áztassa be vízzel és törölje le egy ronggyal. Ha a sérülés a festék száradás utáni árnyalata, akkor csak a lakkréteg sérült.

A festékeltávolító típusai. A mai piacon többféle karosszériafényező eltávolító van forgalomban.

 1. A legegyszerűbb változat a ceruza használata. Még egy gyerek is képes vonalat húzni egy felületes karcolás alá. A ceruza belsejében egy speciális színtelen gél található, amely száradás után helyreállítja a festékréteg épségét. De alapos vizsgálat esetén a sérült terület láthatóvá válik.
 2. A helyreállító gélek tubusban is kaphatók. A lakk felviteléhez vékony ecsetre van szükség. Általában az ilyen termék mennyisége nagyobb, mint egy ceruza mennyisége. Ezért tart évekig a csomagolás.
 3. A kisebb karcolások a sérült terület polírozásával javíthatók. A csiszoló- vagy viaszpaszta a megfelelő eszköz a munkához. De polírozó nélkül sokáig kell dörzsölni a vegyületet a sérült helyre. És ahhoz, hogy ne lógjon ki a fényével, a szükséges minimum az egész elem polírozása.
 4. Ha a sérülés nagyon mély (a fémig terjedő), átfogó védelemre van szükség. Vigyen fel egy vékony réteg alapozót a fémre. Miután megszáradt, a sérülést átfestik, és csak ezután festik újra a festéket. Minden egyes művelet után a felhordott festékréteget egy nagyon finom csiszolórongy segítségével el kell simítani. Jobb, ha az ilyen munkát szakemberekre bízzuk.
Olvasson tovább  Top 20 legjobb nyári gumiabroncs

A 8 legjobb karceltávolítót rangsoroltuk. Mindegyik elérhető a hazai piacon. A helyek kijelölésénél figyelembe vették a szakértői véleményt és az orosz autótulajdonosok visszajelzéseit.

A legjobb karceltávolító

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb karceltávolítók rangsora 1 Meguiar’s Scratch X 2.0 1 415€
2
 • GTX zsír
 • 569€
  3 Ceruza gitt
  adex
  184€
  4 QUIXX X-PRESS 749€
  5 Sonax 439€
  6 B
   LSONE “KARCELTÁVOLÍTÓ”
  348€
  7 DuPont Pro-Fusion Color 606€
  8 CarPlan T-vágás 380€

  Meguiar’s Scratch X 2.0

  Értékelés: 4.9

  Meguiar's karceltávolító X 2.0

  A Meguiar’s Scratch X 2 amerikai paszta hatékony orvosság a kisebb karcolások ellen.0. Kézi és gépi polírozáshoz egyaránt használható. A tubus drága lehet, de a tartalma (207 ml) elegendő több nagy karosszériafelület kezelésére. A szakértők figyelmet fordítanak az anyag gazdaságos felhasználására és a kiváló polírozási eredményre a polírozás végén. Számos orosz felhasználó megerősíti hatékonyságát, ezért ez a termék a termékértékelésünk győztese.

  Az autórajongók a gyakorlatban tesztelték ennek az amerikai pasztának a minőségét. Nemcsak a karcolásokat simítja ki, hanem a rozsdafoltokat, kátrányfoltokat, sólerakódásokat is eltávolítja. A kézi kezelés mindössze 10 percet vesz igénybe a festés integritásának helyreállításához.

  Előnyök

  • a használat egyetemessége;
  • A rozsda és a kátrány hatékony eltávolítása;
  • kellemes csillogás
  • gazdaságos fogyasztás.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Karceltávolító
 • qui Moly”
 • Értékelés: 4.8

   <li></div><p>Qui Moly” src=”/wp-content/uploads/2023/05/8211666666193831-918-.jpg” height=”400″ title=”Karcolás eltávolító</p><li>qui Moly”><p>Az univerzális karceltávolító friss fényt ad a fényezésnek, köszönhetően a</p><li>qui Moly. Német keverék kisebb karcolások, sólerakódások, kátrányfoltok eltávolítására kifejlesztve. A szakértők felhívták a figyelmet az innovatív összetételű. Német kémikusok alumínium-oxid mikroszemcséket építettek be, amelyek nagyfokú fényességet biztosítanak. Hosszantartó védelem a felújított festéknek. a paszta kézzel vagy mechanikusan kezelhető.<p>A termék ezüstérmes lett a ranglistánkon. Az autórajongók dicsérik a keveréket könnyű használhatósága, a kisebb karcolások hatékony eltávolítása és megfizethető ára miatt. Hátránya, hogy súlyos károk esetén használhatatlan.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőség;</li><li>praktikus csomagolás;</li><li>sokoldalú felhasználhatóság;</li><li>megfizethető ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem tudja kezelni a mély karcolásokat.</li></ul><h3>Putty ceruza <br />adex </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=- </div><p>adex” src=”/wp-content/uploads/2023/05/75016666193831-758-.jpg” height=”400″ title=”Ceruza gyurma <br />adex”></p><p>Nagyon praktikus az autó karosszériáján lévő karcolások leküzdéséhez a Meguiar’s Scratch Stickkel <br />adex. 20 ml aktív formula folyadék a csomagolásban. A több millió mikroszkopikus részecskének köszönhetően a vegyület kitölti a sérüléseket, helyreállítva a festék felső rétegét. A termék minden színre alkalmas, és nem tartalmaz az emberre káros vegyületeket. A szakértők több ceruzával végeztek összehasonlító tesztet. <br />bizonyítottan alkalmas kisebb karcolások javítására. A gitt méltán a harmadik helyet foglalja el a minősítésünkben.</p><p>Az orosz autósok úgy gondolják, hogy a ceruza nem képes teljesen helyreállítani a felület megjelenését, de a karcolást kevésbé észrevehetővé teheti. Hátránya a hosszú száradási idő.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>különböző színekhez alkalmas;</li><li>észrevehetetlenné teszi a karcolást;</li><li>egyedi összetétel;</li><li>környezetbarátság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>sokáig tart megszáradni.</li></ul><h3>QUIXX X-PRESS </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=QUIXX X-PRESSQUIXX X-PRESS

  A QUIXX X-PRESS egy egyszerű és biztonságos karceltávolító. A készítmény hatékonyságának titka az aktív formulában rejlik, a folyadék több millió polírozó részecskét tartalmaz. Kitölti az összes pórust, helyreállítja a fényt és a fényezés szépségét. A szakértők hangsúlyozzák univerzális alkalmazhatóságát; színtelen összetételének köszönhetően számos különböző színű fényezésen képes a karcolások javítására. Használható autók karosszériáján, fém csónakokon vagy kerékpárokon. A termék a negyedik helyet foglalja el rangsorunkban.

  A nemzeti autósok elégedettek a könnyű használhatósággal, a kisebb karcolások kisimításával. De a termék drága, és nem birkózik meg más festékhibákkal.

  Előnyök

  • az aktív formula;
  • minden színhez alkalmas;
  • univerzális alkalmazhatóság;
  • finom hegy.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • csak kisebb karcolások esetén.

  Sonax karceltávolító

  Értékelés: 4.5

  Sonax karcolás elleni szer

  A Sonax karceltávolító széleskörű felhasználási területe. A német vegyületet a szakértők nemcsak a fényezés felújításához, hanem az autóablakok és a fényszórók polírozásához is ajánlják. A legfinomabb csiszolórészecskék jelenlétének köszönhetően a termék hatékonyan eltávolítja a tartós szennyeződéseket, megoldja az optika elhomályosodásának problémáját. A sokoldalúságért a polírozó az ötödik helyre kerül a minősítésünkben.

  Az orosz járművezetők véleményeikben dicsérik a terméket a széleskörű felhasználási terület miatt. Segít az autó külsejének ápolásában. Hátránya a magas ár, a csak felületes karcolások megszüntetése és a szivacs vagy rongy hiánya a készletben.

  Előnyök

  • a használat egyetemessége;
  • könnyű használat;
  • átláthatóság;
  • kényelmes csomagolás.

  Hátrányok

  • nincs rongy a készletben;
  • Csak felszíni használatra.

  B
   LSONE “KARCELTÁVOLÍTÓ”

  Értékelés: 4.4

  B<ul></div><p>LSONE SCRATCH REMOVER” src=”/wp-content/uploads/2023/05/4191666193831-978-.jpg” height=”400″ title=”B</p><ul>LSONE KARCOLÁSELTÁVOLÍTÓ”><p>A dél-koreai B vegyület az ár és a minőség optimális kombinációja</p><ul>SONAX “KARCELTÁVOLÍTÓ”. A terméket 100 ml-es tubusokban szállítják az orosz piacra. Mivel a terméket csak a sérült területre kell felvinni, pénzt takarít meg. A szakértők a fényezők nagy népszerűségét jegyzik a hazai autósok körében. Nemcsak a megfizethető ára miatt, hanem a termék jó eredményei és ártalmatlansága miatt is. A képlet az értékelésünk első hat helyezettje.<p>Az orosz autórajongók elégedettek a karcolásgátló tulajdonságaival. De a kívánt eredmény eléréséhez hosszan és keményen kell dolgozni a mikroszálas anyaggal.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető ár;</li><li>eltávolítja az apró karcolásokat;</li><li>nincs szag;</li><li>gazdaságos fogyasztás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem távolítja el a mély karcolásokat;</li><li>Nem tartalmaz törlőkendőt vagy mikroszálat.</li></ul><h3>DuPont Pro-Fusion színjavító ceruza </h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=DuPont Pro-Fusion színjavító ceruza

  A finom karcolások a DuPont Pro-Fusion Color Paint gumival a lehető leggyorsabban kisimíthatók. Amerikai készítmény, amely a sérült festékréteg helyreállítására szolgál. A gyártó 4 ml színtelen folyadékot tett a ceruza belsejébe, ami elég néhány karcoláshoz. A szakértők azt tanácsolják, hogy ellenőrizze a varázslatos gyógymód elérhetőségét közvetlenül a boltban, t. . egyes felhasználók panaszkodnak a ceruza folyadékhiányára. A kényelmes csomagolásért és a finom hegyért kap a rangsorunkban.

  A tematikus fórumokon az autórajongók vitatkoznak a javítási ceruza hatékonyságáról. Néhányan úgy vélik, hogy ez egy jó módja a finom karcolások elleni küzdelemnek. Más felhasználók szerint a vásárlás haszontalan.

  Előnyök

  • kényelmes csomagolás;
  • könnyű használat;
  • A lakkréteg hatékonyan helyreáll;
  • finom hegy.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • kis mennyiségű folyadék a ceruzában.

  CarPlan T-cut csodaceruza

  Értékelés: 4.2

  CarPlan T-cut csodatoll

  A CarPlan T-cut csodatoll brit gyártója gyors és egyszerű karcolásmentesítést is ígér. Kisebb festékkárosodásokhoz tervezték. A ceruza 10 ml színtelen varázsszerrel van feltöltve, amely helyreállítja a gyári lakkréteg épségét. A gél minden festékszínhez alkalmas, a finom karcolásokat észrevehetetlenné teszi. Ezért vették fel a szakértők a mágikus autós ceruzát a minősítésünkbe.

  A gyakorlatban a termék nem mutat olyan egyedi tulajdonságokat, mint amilyeneket hirdetnek. A gél tökéletesen kitölti az üregeket és a pórusokat, láthatatlanná téve a sérüléseket. De érdemes a javított felületet ferdén megnézni, hogy lássuk a ceruza fényes nyomát.

  Előnyök

  • A kisebb karcolásokat észrevehetetlenné teszi
  • könnyen alkalmazható;
  • finom tipp;
  • gazdaságos fogyasztás.

  Hátrányok

  • kis gélmennyiség;
  • fényes maradványt hagy.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: